plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus wrote:Może Ty Mauysiu nowej koleżance nie wyglądasz na godną zaufania i kompetentną ?
Nie nie, żartowałam z tym popsuciem humoru oczywiście
PS) Odnotowuję tylko wkurzenie w stopniu umiarkowanym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2013, 10:41
Fedra, Kfjatus, Rucia, Ilona, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ja już to pisałam z dwa razy, ale widać koleżanka nie dowierza...
wiem i jedno pytanie mi się ciśnie na usta ile koleżnaka ma lat i ile się stara???zbikowa, Rucia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kfjatus wrote:Może Ty Mauysiu nowej koleżance nie wyglądasz na godną zaufania i kompetentną ?
a wszystko przez to ze ma więcej postów i lajków odemnie
albo to przez mój stanowczy ton wypowiedzimauysia, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:a wszystko przez to ze ma więcej postów i lajków odemnie
albo to przez mój stanowczy ton wypowiedzi
A zresztą:
Co Mauysia może wiedzieć o płodnym życiu, skoro dopiero drugim bąblem jest ciąży, przy piątej ciąży zacznie być godna zaufaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2013, 10:44
Fedra, zbikowa, Ilona, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Myślę, że to Twoja stanoczość
A zresztą:
Co Mauysia może wiedzieć o płodnym życiu, skoro dopiero drugim bąblem jest ciąży, przy piątej ciąży zacznie być godna zaufania
Racja, "co ja k**** wiem o zapładnianiu..."Kfjatus, zbikowa, Fedra, Rucia, Ilona, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Myślę, że to Twoja stanoczość
A zresztą:
Co Mauysia może wiedzieć o płodnym życiu, skoro dopiero drugim bąblem jest ciąży, przy piątej ciąży zacznie być godna zaufania
no własnie co Ona może wiedzieć bo przecież ja już tuzin Dzieci urodziłam
a tak w ogóle to mi sie wydaje ze koleżanka nie słucha Mayusi bo uważa ze On już nie pamieta jak to jest z płodnymi dniami17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:no własnie co Ona może wiedzieć bo przecież ja już tuzin Dzieci urodziłam
a tak w ogóle to mi sie wydaje ze koleżanka nie słucha Mayusi bo uważa ze On już nie pamieta jak to jest z płodnymi dniami
Więc staram się jak mogę!Kfjatus, Fedra, Blondi22, gocha04, Ilona, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
w ogóle w niedziele dzień taty!
ja sie czaiłam na prezent dla teścia : http://www.spodlady.com/prod_18571_Kubek_Tata_Wymiata.html
ale nie ma już beżowych i wybrałaliśmy co innego bo niebieskie mi sie nie podobają :p
a może Gocha przesuniesz testowanie na dzień wcześniej i zrobisz prezent swojemu M?
Effcia musiałaby wstrzymać sie z 2 dni jak by sie udało żeby powiedzieć M. i zrobić mu prezent na dzień ojcamauysia, mala29_, aisa lubią tę wiadomość
-
ha ha ha ale mnie Dziewczyny rozbawiłyście :*
a tak na poważnie to koleżnka może i czyta posty ale jakoś nie dopuszcza ich do siebie więc pewnie jutro lub pojutrze Mayusia będzie cierpliwie odpowiadać na kolejne pytaniabo ja się do jej kompetencji nie mieszam bo co ja tam moge wiedzieć jak ja nie dokońca rozróżniam śluz kremowy od lepkiego
Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:ha ha ha ale mnie Dziewczyny rozbawiłyście :*
a tak na poważnie to koleżnka może i czyta posty ale jakoś nie dopuszcza ich do siebie więc pewnie jutro lub pojutrze Mayusia będzie cierpliwie odpowiadać na kolejne pytaniabo ja się do jej kompetencji nie mieszam bo co ja tam moge wiedzieć jak ja nie dokońca rozróżniam śluz kremowy od lepkiego
Nie, ja oświadczam uroczyście, że nie będę już odpowiadać na pytania koleżanki jeśli będą one w takim samym duchu jak dzisiaj.Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:w ogóle w niedziele dzień taty!
ja sie czaiłam na prezent dla teścia : http://www.spodlady.com/prod_18571_Kubek_Tata_Wymiata.html
ale nie ma już beżowych i wybrałaliśmy co innego bo niebieskie mi sie nie podobają :p
a może Gocha przesuniesz testowanie na dzień wcześniej i zrobisz prezent swojemu M?
Effcia musiałaby wstrzymać sie z 2 dni jak by sie udało żeby powiedzieć M. i zrobić mu prezent na dzień ojca
ja to Teściowi i Ojcu zrobiłam prezent 5 tyg temu jak dostali buciki ale jak widać przedwczesny to był prezent więc teraz z okazji dnia Ojca zaszyje sie na wsi u mamy...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi