plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
musiała bym go zdeptać bo jest elektroniczny, na razie sobie troszkę odpuszczam co ma być to będzie. Ostatnio podczas powrotu do domu z moim m. sobie tak pogadaliśmy szczerze od serca na temat maleństwa i czy nam się uda i takich tam. I spytałam się jak on to wszystko odczuwa i powiedział mi że jakoś tak czuje że w tym cyklu może się udać. Wcześniej tak nieczuła jak teraz. No i wybraliśmy można powiedzieć imię dla dziewczynki
klamka, anna_w lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyA ja jestem dzisiaj taka ociezala, myslalam, ze to przeziebienie moze mnie jednak bierze, ale chyba nie... spiaaaaaca jestem i chce juz do domu... Moj m dalej biedaczek choruje, obylo sie bez pogotowia, temperatura mu "spadla" wieczorem (nie zeby ja rano mierzyl, tak na czuja mowil, hehehe)... wasi tez tacy umierajacy od lekkiego przeziebienia sa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2012, 10:30
-
Muzarcia alez oczywiście ;P laudate, gaude mater, panis angelicus, ave verum i w ciul innych w ostatnią niedzielę była transmisja z naszego kościoła na TV Polonia i właśnie śpiewaliśmy m.in. panisa i gaude mater ale najbardziej lubujemy się jednak w kompozycjach Małkowicza z Poznania. Właśnie dzisiaj mamy z nim koncert. Tutaj można posłuchać: http://www.pop-oratorium.pl/
po lewej w zakładce Miłosierdzie Boże- cały nasz dzisiejszy repertuar ) -
BellaRosa wrote:Muzarcia alez oczywiście ;P laudate, gaude mater, panis angelicus, ave verum i w ciul innych w ostatnią niedzielę była transmisja z naszego kościoła na TV Polonia i właśnie śpiewaliśmy m.in. panisa i gaude mater ale najbardziej lubujemy się jednak w kompozycjach Małkowicza z Poznania. Właśnie dzisiaj mamy z nim koncert. Tutaj można posłuchać: http://www.pop-oratorium.pl/
po lewej w zakładce Miłosierdzie Boże- cały nasz dzisiejszy repertuar )
Łeee no mogłaś nam dać znać, byśmy obejrzały! następnym razem daj cynka. -
nick nieaktualny
-
klamka wrote:A ja jestem dzisiaj taka ociezala, myslalam, ze to przeziebienie moze mnie jednak bierze, ale chyba nie... spiaaaaaca jestem i chce juz do domu... Moj m dalej biedaczek choruje, obylo sie bez pogotowia, temperatura mu "spadla" wieczorem (nie zeby ja rano mierzyl, tak na czuja mowil, hehehe)... wasi tez tacy umierajacy od lekkiego przeziebienia sa?
Mój wręcz przeciwnie - uznaje, że do 37.00 nie można mówić o żadnej chorobie. To ze mnie się śmieje, jak umieram z powodu kataru albo bólu gardła. On tych dolegliwości u siebie prawie nie zauważa... -
nick nieaktualnyMauysia dawaj linka co tam mąż śpiewa i co Ty tam podśpiewujesz, co? Jestem ciekawa co to za zdolne bestyjki tu siedzą...normalnie teraz każda będzie miała za zadanie domowe zaśpiewać przy myciu zębów he he i nagrać a później nam link podać do posłuchania hi hi
-
nick nieaktualnyMauysia to tak jak mój ostre zapalenie nerek pomylił z przeciążeniem lędźwi a jak go karetka zgarnęła w nocy , bo mu nie chciała temp spadać i dostał drgawek to już moje doświadczenie, bo on był prawie nieprzytomny...cóż...są różne typy typów mężów naszych a ja też marudzę jak mnie gardło drapie...no może nie marudzę ale komunikuję każdą zmianę w samopoczuciu i zdaję sobie sprawę, że ciąża będzie ciężkim doświadczeniem dla mojego mężczyzny hihi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sorki, że przerywam ale mam pytanko
Muzarciu jak długie masz cykle?👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Muzarciu, TEŻ ŚPIEWASZ? No ekstra!
A oto próbka jednego z projektów, w których brałam udział. Na teledysku mnie nie ma (koleżanka robi "rybę" i udaje że jest mną ), a mój głos to te piszczące wokalizy
http://www.youtube.com/watch?v=epYv1QrLFRUWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2012, 10:53
-
nick nieaktualny
-
E mayusia czadzior ja też wyje w górach mimo, że naturalnie mój głos to typowy mezzo sopran także chwilami się zastanawiam czy mi przy niektórych wysokich wokalizach któregoś pięknego dnia nie pęknie coś dupie od tego spinania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2012, 11:06
mauysia lubi tę wiadomość