X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musiała bym go zdeptać bo jest elektroniczny, na razie sobie troszkę odpuszczam co ma być to będzie. Ostatnio podczas powrotu do domu z moim m. sobie tak pogadaliśmy szczerze od serca na temat maleństwa i czy nam się uda i takich tam. I spytałam się jak on to wszystko odczuwa i powiedział mi że jakoś tak czuje że w tym cyklu może się udać. Wcześniej tak nieczuła jak teraz. No i wybraliśmy można powiedzieć imię dla dziewczynki :)

klamka, anna_w lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem dzisiaj taka ociezala, myslalam, ze to przeziebienie moze mnie jednak bierze, ale chyba nie... spiaaaaaca jestem i chce juz do domu... Moj m dalej biedaczek choruje, obylo sie bez pogotowia, temperatura mu "spadla" wieczorem (nie zeby ja rano mierzyl, tak na czuja mowil, hehehe)... wasi tez tacy umierajacy od lekkiego przeziebienia sa?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2012, 10:30

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh mój tez taki jest jak go złapie :)

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarcia alez oczywiście ;P laudate, gaude mater, panis angelicus, ave verum i w ciul innych :D w ostatnią niedzielę była transmisja z naszego kościoła na TV Polonia i właśnie śpiewaliśmy m.in. panisa i gaude mater :D ale najbardziej lubujemy się jednak w kompozycjach Małkowicza z Poznania. Właśnie dzisiaj mamy z nim koncert. Tutaj można posłuchać: http://www.pop-oratorium.pl/
    po lewej w zakładce Miłosierdzie Boże- cały nasz dzisiejszy repertuar :))

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Muzarcia alez oczywiście ;P laudate, gaude mater, panis angelicus, ave verum i w ciul innych :D w ostatnią niedzielę była transmisja z naszego kościoła na TV Polonia i właśnie śpiewaliśmy m.in. panisa i gaude mater :D ale najbardziej lubujemy się jednak w kompozycjach Małkowicza z Poznania. Właśnie dzisiaj mamy z nim koncert. Tutaj można posłuchać: http://www.pop-oratorium.pl/
    po lewej w zakładce Miłosierdzie Boże- cały nasz dzisiejszy repertuar :))

Łeee no mogłaś nam dać znać, byśmy obejrzały! następnym razem daj cynka.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehehe oki ;P co roku mamy transmisję :P

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też bym na żywo Was chciała posłuchać i zobaczyć...no no no...

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klamka wrote:
    A ja jestem dzisiaj taka ociezala, myslalam, ze to przeziebienie moze mnie jednak bierze, ale chyba nie... spiaaaaaca jestem i chce juz do domu... Moj m dalej biedaczek choruje, obylo sie bez pogotowia, temperatura mu "spadla" wieczorem (nie zeby ja rano mierzyl, tak na czuja mowil, hehehe)... wasi tez tacy umierajacy od lekkiego przeziebienia sa?

Mój wręcz przeciwnie - uznaje, że do 37.00 nie można mówić o żadnej chorobie. To ze mnie się śmieje, jak umieram z powodu kataru albo bólu gardła. On tych dolegliwości u siebie prawie nie zauważa...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia dawaj linka co tam mąż śpiewa i co Ty tam podśpiewujesz, co? Jestem ciekawa co to za zdolne bestyjki tu siedzą...normalnie teraz każda będzie miała za zadanie domowe zaśpiewać przy myciu zębów he he i nagrać a później nam link podać do posłuchania hi hi

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Muzarcia :D Ja takie smęty lubię najbardziej :D

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia to tak jak mój ostre zapalenie nerek pomylił z przeciążeniem lędźwi a jak go karetka zgarnęła w nocy , bo mu nie chciała temp spadać i dostał drgawek to już moje doświadczenie, bo on był prawie nieprzytomny...cóż...są różne typy typów mężów naszych a ja też marudzę jak mnie gardło drapie...no może nie marudzę ale komunikuję każdą zmianę w samopoczuciu i zdaję sobie sprawę, że ciąża będzie ciężkim doświadczeniem dla mojego mężczyzny hihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak jak ja he he...cały Czechowicz jest taki smętny...ale to dawno było...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To koncertuj z zapałem Bella , a fasolinka już w brzuszku pewnie będzie śpiewała po mamusi...

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorki, że przerywam ale mam pytanko
    Muzarciu jak długie masz cykle?

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarciu, TEŻ ŚPIEWASZ? No ekstra!
    A oto próbka jednego z projektów, w których brałam udział. Na teledysku mnie nie ma (koleżanka robi "rybę" i udaje że jest mną :D ), a mój głos to te piszczące wokalizy ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=epYv1QrLFRU

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2012, 10:53

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monolog ... idę się przebrać w ciuchy do sprzątania i chlapania...do później laseczki moje...

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia też bardzo fajny kawałeczek :)

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E mayusia czadzior :D ja też wyje w górach mimo, że naturalnie mój głos to typowy mezzo sopran :D także chwilami się zastanawiam czy mi przy niektórych wysokich wokalizach któregoś pięknego dnia nie pęknie coś dupie od tego spinania :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2012, 11:06

mauysia lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella, bo padnę :D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no taka prawda kurde :D jezu dziołchy ja spadowywuje bo sie nie wyrobię xD Trzymajcie się :*

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
‹‹ 357 358 359 360 361 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ