X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to do tej pory jak go spotkam to miekną mi kolana ale juz kazde z nas ma rodzine i w romanse sie nie bawimy ale jak to mowia pierwszej prawdziwej milosci sie nie zapomina
    Fedra wrote:
    he he he no to nieźle...
    ja miałam tak z jednym chłopakiem ze jak po latach go widziałam na ulicy to mnie takie dziwne uczucie się robiło w brzuchu i zawsze sie modliłam zebym go tylko nie spotkała ;) na szczęście mi to przeszło ale romansów nie mieliśmy ;)

Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale już dziś 3 razy sprzątałam za tym kocuurrooo moim !!Aż płakać się chce jak patrze jak nim szarpie!!!
    Albo to delikatne jak jakiś francuski piesek albo już nie wiem!!!Może rzeczywiście na tą operacje trzeba będize się sie zdecydować jak się nie poprawi mu!!!:-(:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    ale moze spróbuj z kit kata jest taka na kłaczki z tego co pamietam to do 5 kawąłków sie dawało dziennie albo co drugi dzien

Ja juz mu z royala kupowałam typowe dla persów!!!Teraz pastę u weta zamawiam specjalnie 45zł za tubkę (kurka wodna) bo te pasty ze sklepów zoologicznych za slabe dla niego są!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jadę na basenik kobietki!!!
    Miłego popołudnia!!:-)

Fedra, Agafia, Pismak, aisa lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze 3 godzinki i tez nad wode

Fedra, Agafia, Agafia, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytałam co tam skrobałyście jeszcze :)

Fedra,popieram Libra to najlepsza ciocia na świecie! Jej dzieci to będą szczęściarze!

A co do romansów...za czasów studiów spotykałam się z jednym takim,co to na I roku z nami studiował...oj gorąco było :) Ale nigdy nie umieliśmy zrobić krok dalej,by było to coś więcej niż spotykanie od czasu do czasu...efekt? Dziś oboje jesteśmy po ślubach (On bez dzieci) a jak spotykamy się raz lub dwa razy w roku (podtrzymujemy tradycję spotkań z ludźmi z grupy ze studiów) to motyle są...a dwa ostatnie lata jeździliśmy do jednego ośrodka i wszyscy rodzinnie a tylko ja zawsze byłam sama (tzn z Młodym of kors) bo mój M albo nie chciał,albo nie mógł (czytaj: albo nie chciał!) no i zawsze ten D nie odstępuje mnie na krok...ja wciąż jestem skrępowana Jego wzrokiem (świdrującym) albo gdy na wyznania Mu się zbiera...i wciąż zastanawiam się,czy jego Żona (złota osoba!) wie o tym co nas łączyło...obstawiam,że nie,bo pewnie nie nakłaniała by Go by mi pomagał..wiecie,ja jako słomiana wdowa na takich wyjazdach wciąż potrzebuję faceta do pomocy :P
    Ahhhh...wspomnienia :)

I uciekam rysować tę piekarnię :/

a-koczek, Agafia, Libra, Fedra, Blondi22, Pismak, Kaja, AGA 30, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga i a-koczek ale wam zazdroszczę :)) a mnie czeka dziś robienie słoików :((( czekam właśnie na mame aż wróci z pracy i zaczynamy działać

Libra, Blondi22, AGA 30 lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shaggy to masz podobnie mój zawsze niemoze albo niechce i ja zawsze wszedzi sama jezdze heh ci mezczyzni

Agafia lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Agafia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    shaggy to masz podobnie mój zawsze niemoze albo niechce i ja zawsze wszedzi sama jezdze heh ci mezczyzni
    To mój mąż póki co złoty chłop zawsze wszędzie ze mną jeździ , my jak papużki nie rozłączki jedyne co nie razm to praca :))

Fedra, Libra, Pismak, aisa lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile lat po slubie agafia jestes?

zpbnej28qs8fkan8.png

• Agafia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek
    2 lata a od 2008 roku jesteśmy razem :) także nie wiele :)

Fedra lubi tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia kocchana ja prawie 6 lat po slubie od 13.5 razem a od jakis 17 przyjaciólmi jestesmy takze a i w tym czasie jakies 2.5 roku razem pracowalismy wiec chyba juz czasy mineły nam papużek

Agafia, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i od tych 17 razem mieszkamy

zpbnej28qs8fkan8.png

• Agafia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko pozazdrościć takiego stażu :) mam nadzeję że za kilka lat też będę taka szczęśliwa , będziemy i oby w powiększonym składzie :) a póki co cieszę się każdym dniem z moją papużka ;))

Fedra lubi tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez sie ciesze z kazdego dnia szczególnie jak jest w trasie i go w domu niemam haha ( oczywiscie zartuje sobie)

Agafia, Agafia, Agafia, Fedra, Sandraa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Agafia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe, ale jak wraca to miłe powitania pewnie są ;)

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no są o ile czasami uda nam sie spotkac bo czesto jest tak zewraca jak jestem w pracy i zanim ja wroce do domu on wyjezdza znowu

zpbnej28qs8fkan8.png

• Agafia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj to chyba czasami ciężko

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cięzko cięzko bo wszystko na mojeje głowie zostaje ale jak narazie daje rade takze niema co sei żalić

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i ciezko jak widac zrobic malenstwo

zpbnej28qs8fkan8.png

‹‹ 3685 3686 3687 3688 3689 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ