X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    a miał wczesniej jakieś prześwitlenia robione? lekarz coś konkretnego podejrzewa? a czym wymiotuje?

Tak miał badania krwi usg rtg robione!!!Lekarka stwierdzila że ma jakiegoś guza w jelitach ale może to być sierśc bo to pres jest!!!
    Wymiotuję karmą i ostatno zaczela sie sierść znowu w wymiotach pokazywać!!!

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ładnie sie wszystkie przedstawiłyscie ;)

ja napisze że jestem z woj mazowieckiego 9wrzesnia skończe 23 latka mam syna 4 letniego druga dzidzia w drodze i jestem mężatka od 2009 roku ;)

nie wiem co jeszcze wiecej napisac ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2013, 13:23

a-koczek, Libra, Fedra, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapodam wam link do piosenki przy której pierwszy ra zpłakałam przez moja pierwsza wielką miłość. poprostu niemogłam sie powstrzymac i musze ja wam zapodac jest poprostu piekna
    http://www.youtube.com/watch?v=roF9B_rJKhs

Blondi22, AGA 30 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Tak miał badania krwi usg rtg robione!!!Lekarka stwierdzila że ma jakiegoś guza w jelitach ale może to być sierśc bo to pres jest!!!
    Wymiotuję karmą i ostatno zaczela sie sierść znowu w wymiotach pokazywać!!!

kurcze czyli za bardzo się wylizuje stad ta sierść, ale przeceiz Ty go opitoliłaś na zero???
    a co do guza jeśli by był to raczej by po wynikach coś było widać... w tym tygodniu będe szła do swojego weta to się zapytam czy nie ma czegos na te wymiociny z sierścią moze coś doradzi... a wyniki z krwi mial dobre czy jakis parametrł był zły?

AGA 30 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    zapodam wam link do piosenki przy której pierwszy ra zpłakałam przez moja pierwsza wielką miłość. poprostu niemogłam sie powstrzymac i musze ja wam zapodac jest poprostu piekna
    http://www.youtube.com/watch?v=roF9B_rJKhs

ohh koczku ja też na niej ryczałam (albo na którejś podobnej jej piosence - dawno to było ;) ale przez która moja miłośc tego już nie wiem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2013, 13:40

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego co pamietam to jakas specjalna jest karma na wydalanie kłaczków

Fedra lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Agafia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prysznic zaliczony , posprzątane i musiałam wrócić poczytać co tam pisałyście .... Ale wciąga , masakra jakaś ;))

Blondi22, Fedra, AGA 30, Libra, aisa lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to dokładnie pamietam tamtą chwile. wiecie kiedys nie było tel kom na wsi jeden tylko u sołtysa. umówiłam sie z moja miłością i czekam czekam a go niema 22 23 24 niema w koncu z jakims znajomym zabrałam sie do lokalu do którego miąłam jechac z moim ukochanym zajezdzam a on z moja przyjacióleczką siedzi sobie w dobre i własnie ta piosenka leciał wiec ja w nogi i bek. on za mna pada deszcz na dworzu chwyta mnie za ramiona i mowi ze przeciez pojechjałam z rodzicami gdzies tam bo w drodz edo,mnie spotkał moja przyjaciólke i mu tak powiedziała. oczywiscie juz od tego momentu nie byla moja przyjaciólką. ale to była miłość

Fedra, Shagga_80, Libra, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć laseczki :)

Gosiu wszystkiego najlepszego :*

Fedruś dla Was również wszystkiego najlepszego:*

wpadam na chwilkę bo przy gościach w domu nie da się tu posiedzieć :( do
    września będę tylko co jakiś czas :)

Buziam i ściskam wszystkie

a-koczek, Fedra, Libra, Blondi22, Sandraa, gocha04, aisa lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja własnie mam za sobą pranie i zmywarkę i śmieci a reszta moze się zrobi sama :P

Effcia28, AGA 30, Libra, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    ja to dokładnie pamietam tamtą chwile. wiecie kiedys nie było tel kom na wsi jeden tylko u sołtysa. umówiłam sie z moja miłością i czekam czekam a go niema 22 23 24 niema w koncu z jakims znajomym zabrałam sie do lokalu do którego miąłam jechac z moim ukochanym zajezdzam a on z moja przyjacióleczką siedzi sobie w dobre i własnie ta piosenka leciał wiec ja w nogi i bek. on za mna pada deszcz na dworzu chwyta mnie za ramiona i mowi ze przeciez pojechjałam z rodzicami gdzies tam bo w drodz edo,mnie spotkał moja przyjaciólke i mu tak powiedziała. oczywiscie juz od tego momentu nie byla moja przyjaciólką. ale to była miłość

matko ale romantico a co byłaś z nim dalej czy ta miłość sie skończyła razem z tą piosenka i z przyjaźnia???

Shagga_80 lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    cześć laseczki :)

Gosiu wszystkiego najlepszego :*

Fedruś dla Was również wszystkiego najlepszego:*

wpadam na chwilkę bo przy gościach w domu nie da się tu posiedzieć :( do
    września będę tylko co jakiś czas :)

Buziam i ściskam wszystkie

Nie gadaj ze masz gośći do września ja pier... ok uniosłam się i już opadłam :P
    Effcia nie daj się im :*

Effcia28 lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    kurcze czyli za bardzo się wylizuje stad ta sierść, ale przeceiz Ty go opitoliłaś na zero???
    a co do guza jeśli by był to raczej by po wynikach coś było widać... w tym tygodniu będe szła do swojego weta to się zapytam czy nie ma czegos na te wymiociny z sierścią moze coś doradzi... a wyniki z krwi mial dobre czy jakis parametrł był zły?

Wyniki krwi miał dobre tylko coś z trzustką wyszlo!!!Brał leki przeciw wymiotne zastrzyki obcięłam go ale sierść już mu odrosła!!!Specjalną pastę mu podaję żeby sierść się w jelitach rozpuszczała ale znowu nawrót wymiotów!!A poza tym to wesoły zdrowy kot!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    z tego co pamietam to jakas specjalna jest karma na wydalanie kłaczków

Suchej karmy wcale mam mu nie dawać a jest taka dla persów sprcjalna ale zamiast karmy pastę dostaję ten mój kocurro!!!

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no jeszcz ebylismy bo okazało sie ze moja przyjaciółeczka uknuła intryge bylismy jeszcze jakies dwa lata a pozniej jakos naturalnie sie rozeszlismy ja wyjechałam do innego miasta i stwierdzilismy ze niema sensu jakos tak na odległość chociaż jescze pozniej mielismy kilka goracych romansów podczas naszych innych zwiazków ale to były czasy

Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Wyniki krwi miał dobre tylko coś z trzustką wyszlo!!!Brał leki przeciw wymiotne zastrzyki obcięłam go ale sierść już mu odrosła!!!Specjalną pastę mu podaję żeby sierść się w jelitach rozpuszczała ale znowu nawrót wymiotów!!A poza tym to wesoły zdrowy kot!!!

może faktycznie trzeba by było karmę zmienić...

w każdym razie jak mnie skleroza nie dopadnie to się mojego weta zapytam o to :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obrobiłam się!
    Teraz zjedliśmy ciacho drożdżowe...i zabieram się do nowej roboty...Szef podrzucił mi kolejną robótkę...od Inwestora co to zawsze musi mieć na wczoraj :/ Ale i lewizna dziś wpadła :D
    Odmeldowuję się dalej.

PS. Aga, moje psy zawsze wymiotowały moimi włosami , że też nie mają co jeść :/

Fedra, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    Prysznic zaliczony , posprzątane i musiałam wrócić poczytać co tam pisałyście .... Ale wciąga , masakra jakaś ;))

A to dopiero początek he he wciągania!!!:-)

Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale moze spróbuj z kit kata jest taka na kłaczki z tego co pamietam to do 5 kawąłków sie dawało dziennie albo co drugi dzien

zpbnej28qs8fkan8.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    nie no jeszcz ebylismy bo okazało sie ze moja przyjaciółeczka uknuła intryge bylismy jeszcze jakies dwa lata a pozniej jakos naturalnie sie rozeszlismy ja wyjechałam do innego miasta i stwierdzilismy ze niema sensu jakos tak na odległość chociaż jescze pozniej mielismy kilka goracych romansów podczas naszych innych zwiazków ale to były czasy

he he he no to nieźle...
    ja miałam tak z jednym chłopakiem ze jak po latach go widziałam na ulicy to mnie takie dziwne uczucie się robiło w brzuchu i zawsze sie modliłam zebym go tylko nie spotkała ;) na szczęście mi to przeszło ale romansów nie mieliśmy ;)

Shagga_80, Libra, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 3684 3685 3686 3687 3688 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ