plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFedra wrote:a miał wczesniej jakieś prześwitlenia robione? lekarz coś konkretnego podejrzewa? a czym wymiotuje?
Tak miał badania krwi usg rtg robione!!!Lekarka stwierdzila że ma jakiegoś guza w jelitach ale może to być sierśc bo to pres jest!!!
Wymiotuję karmą i ostatno zaczela sie sierść znowu w wymiotach pokazywać!!!
-
Ale ładnie sie wszystkie przedstawiłyscie
ja napisze że jestem z woj mazowieckiego 9wrzesnia skończe 23 latka mam syna 4 letniego druga dzidzia w drodze i jestem mężatka od 2009 roku
nie wiem co jeszcze wiecej napisacWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2013, 13:23
a-koczek, Libra, Fedra, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
zapodam wam link do piosenki przy której pierwszy ra zpłakałam przez moja pierwsza wielką miłość. poprostu niemogłam sie powstrzymac i musze ja wam zapodac jest poprostu piekna
http://www.youtube.com/watch?v=roF9B_rJKhsBlondi22, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Tak miał badania krwi usg rtg robione!!!Lekarka stwierdzila że ma jakiegoś guza w jelitach ale może to być sierśc bo to pres jest!!!
Wymiotuję karmą i ostatno zaczela sie sierść znowu w wymiotach pokazywać!!!
kurcze czyli za bardzo się wylizuje stad ta sierść, ale przeceiz Ty go opitoliłaś na zero???
a co do guza jeśli by był to raczej by po wynikach coś było widać... w tym tygodniu będe szła do swojego weta to się zapytam czy nie ma czegos na te wymiociny z sierścią moze coś doradzi... a wyniki z krwi mial dobre czy jakis parametrł był zły?AGA 30 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
a-koczek wrote:zapodam wam link do piosenki przy której pierwszy ra zpłakałam przez moja pierwsza wielką miłość. poprostu niemogłam sie powstrzymac i musze ja wam zapodac jest poprostu piekna
http://www.youtube.com/watch?v=roF9B_rJKhs
ohh koczku ja też na niej ryczałam (albo na którejś podobnej jej piosence - dawno to byłoale przez która moja miłośc tego już nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2013, 13:40
2015 Nati
2017 Suzi -
ja to dokładnie pamietam tamtą chwile. wiecie kiedys nie było tel kom na wsi jeden tylko u sołtysa. umówiłam sie z moja miłością i czekam czekam a go niema 22 23 24 niema w koncu z jakims znajomym zabrałam sie do lokalu do którego miąłam jechac z moim ukochanym zajezdzam a on z moja przyjacióleczką siedzi sobie w dobre i własnie ta piosenka leciał wiec ja w nogi i bek. on za mna pada deszcz na dworzu chwyta mnie za ramiona i mowi ze przeciez pojechjałam z rodzicami gdzies tam bo w drodz edo,mnie spotkał moja przyjaciólke i mu tak powiedziała. oczywiscie juz od tego momentu nie byla moja przyjaciólką. ale to była miłość
Fedra, Shagga_80, Libra, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
cześć laseczki
Gosiu wszystkiego najlepszego :*
Fedruś dla Was również wszystkiego najlepszego:*
wpadam na chwilkę bo przy gościach w domu nie da się tu posiedziećdo
września będę tylko co jakiś czas
Buziam i ściskam wszystkiea-koczek, Fedra, Libra, Blondi22, Sandraa, gocha04, aisa lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:ja to dokładnie pamietam tamtą chwile. wiecie kiedys nie było tel kom na wsi jeden tylko u sołtysa. umówiłam sie z moja miłością i czekam czekam a go niema 22 23 24 niema w koncu z jakims znajomym zabrałam sie do lokalu do którego miąłam jechac z moim ukochanym zajezdzam a on z moja przyjacióleczką siedzi sobie w dobre i własnie ta piosenka leciał wiec ja w nogi i bek. on za mna pada deszcz na dworzu chwyta mnie za ramiona i mowi ze przeciez pojechjałam z rodzicami gdzies tam bo w drodz edo,mnie spotkał moja przyjaciólke i mu tak powiedziała. oczywiscie juz od tego momentu nie byla moja przyjaciólką. ale to była miłość
matko ale romantico a co byłaś z nim dalej czy ta miłość sie skończyła razem z tą piosenka i z przyjaźnia???Shagga_80 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Effcia28 wrote:cześć laseczki
Gosiu wszystkiego najlepszego :*
Fedruś dla Was również wszystkiego najlepszego:*
wpadam na chwilkę bo przy gościach w domu nie da się tu posiedziećdo
września będę tylko co jakiś czas
Buziam i ściskam wszystkie
Nie gadaj ze masz gośći do września ja pier... ok uniosłam się i już opadłam
Effcia nie daj się im :*Effcia28 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:kurcze czyli za bardzo się wylizuje stad ta sierść, ale przeceiz Ty go opitoliłaś na zero???
a co do guza jeśli by był to raczej by po wynikach coś było widać... w tym tygodniu będe szła do swojego weta to się zapytam czy nie ma czegos na te wymiociny z sierścią moze coś doradzi... a wyniki z krwi mial dobre czy jakis parametrł był zły?
Wyniki krwi miał dobre tylko coś z trzustką wyszlo!!!Brał leki przeciw wymiotne zastrzyki obcięłam go ale sierść już mu odrosła!!!Specjalną pastę mu podaję żeby sierść się w jelitach rozpuszczała ale znowu nawrót wymiotów!!A poza tym to wesoły zdrowy kot!!! -
nick nieaktualny
-
nie no jeszcz ebylismy bo okazało sie ze moja przyjaciółeczka uknuła intryge bylismy jeszcze jakies dwa lata a pozniej jakos naturalnie sie rozeszlismy ja wyjechałam do innego miasta i stwierdzilismy ze niema sensu jakos tak na odległość chociaż jescze pozniej mielismy kilka goracych romansów podczas naszych innych zwiazków ale to były czasy
Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Wyniki krwi miał dobre tylko coś z trzustką wyszlo!!!Brał leki przeciw wymiotne zastrzyki obcięłam go ale sierść już mu odrosła!!!Specjalną pastę mu podaję żeby sierść się w jelitach rozpuszczała ale znowu nawrót wymiotów!!A poza tym to wesoły zdrowy kot!!!
może faktycznie trzeba by było karmę zmienić...
w każdym razie jak mnie skleroza nie dopadnie to się mojego weta zapytam o to17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyObrobiłam się!
Teraz zjedliśmy ciacho drożdżowe...i zabieram się do nowej roboty...Szef podrzucił mi kolejną robótkę...od Inwestora co to zawsze musi mieć na wczorajAle i lewizna dziś wpadła
Odmeldowuję się dalej.
PS. Aga, moje psy zawsze wymiotowały moimi włosami , że też nie mają co jeśćFedra, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:nie no jeszcz ebylismy bo okazało sie ze moja przyjaciółeczka uknuła intryge bylismy jeszcze jakies dwa lata a pozniej jakos naturalnie sie rozeszlismy ja wyjechałam do innego miasta i stwierdzilismy ze niema sensu jakos tak na odległość chociaż jescze pozniej mielismy kilka goracych romansów podczas naszych innych zwiazków ale to były czasy
he he he no to nieźle...
ja miałam tak z jednym chłopakiem ze jak po latach go widziałam na ulicy to mnie takie dziwne uczucie się robiło w brzuchu i zawsze sie modliłam zebym go tylko nie spotkałana szczęście mi to przeszło ale romansów nie mieliśmy
Shagga_80, Libra, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi