plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykiti wrote:to ja mam do krk 130 km
Ps. z Niemiec?? uhuhu:D Żarcik;P nie mogłam się powstrzymać:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2013, 16:44
kiti, Fedra, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:ja do Fedry mam 170km:D będę pomykać mym autem... rano m zapowiedział mi małe co nieco;P... później jedziemy autku sprawdzić/podpompować kapcie:), lukniemy na tego megaśnego orbiteka... i szczęśliwej drogi nadejdzie czas:D
Ps. z Niemiec?? uhuhu:D Żarcik;P nie mogłam się powstrzymać:*:D
Fedra będzie naszym centrum dowodzenia !Libra, Fedra, Pismak, aisa lubią tę wiadomość
-
A-koczek - Trzymaj się i powodzenia w staraniach
Moc z Tobą w codziennym życiu
Kopciuszek126- Witam Cię , miło poznaćMy też kończymy nasz domek i również planujemy się wprowadzić listopad-grudzień
Zazdroszczę , że masz już drugiego dzidziusia w drodze. My 25 lipca rozpoczęliśmy starania , zobaczymy kiedy się uda
)
Kiti- też bym chciała troszkę deszczu) u mnie 38 stopni w cieniu MASAKRA
Libra - Teżmiałąm takie zawirowania miłosne jak Ty , ale długo by pisaćNajważniejsze że jesteśmy teraz szczęśliwe
ufff , ale się naczytałam . Siedze , siedze i mysle co tam moje dziewczyny na ovu piszą i mówie do sibie nie no musze zobaczyć))
kiti, Libra, a-koczek, Fedra, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość
-
Agafia wrote:Fedra w razie czego też mogę skorzystać
)) ja 14 sierpnia mam dostać @ i czekam z niecierpliwością ... , żeby w końcu zrobić test ...
no jak się potwierdzi ze to będzie dom poczecia to zapraszam
i nienastawiaj się tak n arobienie testu jeszcze Ci one bokiem wyjdą chociaz oczywiście zyczę Ci jak najkrótszych staranekAgafia, Libra, Pismak, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Najgorsze jest to , że nie mogę sobie tej owulki określić
bo dopiero zaczęłam przygodę z wykresami @ miałąm 12 lipca przez 6 dni , współżyliśmy od 25 lipca codziennie do 3 sierpnia to chyba się powinnam załapać teraz mam @ dostać 14 -15 sierpień .Mam bardzo nieregularne cykle bo od 31-36 dni myślicie że w dobrym momencie się staraliśmy ?
-
Fedra wrote:no jak się potwierdzi ze to będzie dom poczecia to zapraszam
i nienastawiaj się tak n arobienie testu jeszcze Ci one bokiem wyjdą chociaz oczywiście zyczę Ci jak najkrótszych staranek)
Fedra, Pismak lubią tę wiadomość
-
Agafia masz cykle długie praktycznie jak ja więc pewnie i owu masz przesuniętą jak ja czyli pewnei owulujesz gdzieś koło 20 dnia cyklu ale wiadomo jeśli nie będziesz prowadzic wykresów to się nie dowiemy jakie masz FL i takie tam...
a apropo zaciążenia podczas wyjazdu to Wam coś powiem... tylko jedną rezcz sobie sprawdzeAgafia lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyAgafia wrote:Fedra w razie czego też mogę skorzystać
)) ja 14 sierpnia mam dostać @ i czekam z niecierpliwością ... , żeby w końcu zrobić test ...
ja to poradzę Ci, żebyś się z testem zbytnio nie spieszyła i robiła po terminie @... ja już tyle się staram i przyznam się, że podczas tych 15 cykli zrobiłam 1 test... i to w ostatnim cyklu, kiedy byłam po terminie @ a tempka piknie szybowała do góry...
jesteś na początku starań, nie daj się wkręcić w stres oczekiwania na testowanie... po prostu chodź do nas na pitu pitu... razem będzie raźniej:)kiti, Fedra, Agafia, Pismak, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Agafia masz cykle długie praktycznie jak ja więc pewnie i owu masz przesuniętą jak ja czyli pewnei owulujesz gdzieś koło 20 dnia cyklu ale wiadomo jeśli nie będziesz prowadzic wykresów to się nie dowiemy jakie masz FL i takie tam...
a apropo zaciążenia podczas wyjazdu to Wam coś powiem... tylko jedną rezcz sobie sprawdze
Teraz cały czas będę prowadzić wykresy) i radzić was
-
ok już wiem szybkie bzyku bzyku było w niedziele i we wtorek w środę jechaliśmy do mamy a owulke miałam gdzieś środa własnie lub czwartek
po przyjeździe po jakiejś godzinie moja mama zapytała się czy ja czasem w ciaży nie jestem no w szoku byłam no bo przecież ja mam dopiero owulke więc jej powiedziałam ze nie a po kilku dniach na teście były dwie kreski...
więc jak widac dłuższe jazdy podczas owu sprzyjająstad teoria ze Librze moze się udac w tym cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2013, 17:02
kiti, Libra, Agafia, Pismak, Blondi22, Blondi22, Sandraa, Shagga_80, a-koczek, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyAgafia wrote:Najgorsze jest to , że nie mogę sobie tej owulki określić
bo dopiero zaczęłam przygodę z wykresami @ miałąm 12 lipca przez 6 dni , współżyliśmy od 25 lipca codziennie do 3 sierpnia to chyba się powinnam załapać teraz mam @ dostać 14 -15 sierpień .Mam bardzo nieregularne cykle bo od 31-36 dni myślicie że w dobrym momencie się staraliśmy ?
Agafia, Pismak lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:ilu dniowe masz cykle? i czy masz bardzo regularne? mierzysz temperaturkę, tzn. prowadzisz wykres na ovu?
ja to poradzę Ci, żebyś się z testem zbytnio nie spieszyła i robiła po terminie @... ja już tyle się staram i przyznam się, że podczas tych 15 cykli zrobiłam 1 test... i to w ostatnim cyklu, kiedy byłam po terminie @ a tempka piknie szybowała do góry...
jesteś na początku starań, nie daj się wkręcić w stres oczekiwania na testowanie... po prostu chodź do nas na pitu pitu... razem będzie raźniej:)Cykle mam tak 31-36 dni także średnio regularne , domyślam się ale że to nasz pierwszy miesiąc dlatego tak mnie ciekawość zżera czy miałąm tyle szczęścia żeby się udało
Pismak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgafia wrote:Tak od 25 lipca zaczęłam prowadzić wykres czyli od dnia kiedy postanowiliśmy iść na całość i zacząć starania
Cykle mam tak 31-36 dni także średnio regularne , domyślam się ale że to nasz pierwszy miesiąc dlatego tak mnie ciekawość zżera czy miałąm tyle szczęścia żeby się udało
Agafia, Pismak, Fedra lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:mój gin określił by już je na takie sobie... bo on uważa, że regularny okres to jest odchylenie +/- jeden dzień... czyli jak ja mam 25dni cyklu +/- 1dc... i jak miałam 27dniowy cykl to mi już powiedział, że średnio z tą regularnością
a z tą regularnością to dziwnie jest... u mnie to zawsze jak w zegarku była co 30,31 dni a odkąd się staramy to się posypało całkiem 29-36 , i dalej nie wiem czemu się tak porobiło .
Agafia lubi tę wiadomość