plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam tą piękną wieczorową porą!
Libra: ten brzuch to nie wiem gdzie ten Twój m widział, sama chciałabym taki mieć!
Libra, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Libra wrote:może stres
albo to właśnie jest to coś... "blokada, bo za dużo myślisz" - wrrrr robię jak to słyszęi w tym miejscu pozdrawiam Olę, bo zawsze w tej sytuacji przypomina mi się jej wierszyk (zajebisty wierszyk)
Umieram z ciekawości jaki to wierszyk - Możesz się z nami podzielić?
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAguś – Dżaga? Wątpię…
Plemniś – pokazać Ci tą laskę z katalogu? To jest dopiero lachon:D… udanego wypoczynku
Pismak – wierszyk jest na blogu naszych ovukoleżanek… stworzyła go Ola_czeka… zaraz znajdę link i Ci wkleję… choć może autorka sama by chciała to zrobić… możesz za nią trzymać kciuki, bo jutro ma ważne badanie – HSG…
Helom Blondi – zjarałaś się troszkę sloneczkiem:)
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWritten by Ola_czeka
Więc mam zluzować, odpuścić starania,
Zająć czymś myśli, odzyskać harmonię.
Radzisz wykupić kurs gotowania
Lub na balkonie posadzić begonie.
Mam znaleźć cel w życiu i inną drogę.
Nie myśleć o dziecku lecz zająć się sobą,
Na przykład zacząć trenować jogę,
Wyjechać do Łeby, odpocząć nad wodą.
Zadbać o związek, być spontaniczna,
Ustalić nową hierarchię wartości,
I wtedy jakaś siła magiczna
Pozwoli dziecku w „mymłonie” zagościć.
Cenna porada, naprawdę, jak znalazł,
Sąsiadka szwagra tak miała – i rodzi!
Pozwól, że jednak pokażę Ci zaraz,
Dlaczego tak trudno mi to przychodzi.
To tak, jakby komuś, kto z głodu umiera
Powiedzieć, żeby nie myślał o chlebie,
By się nie smucił, że głód mu doskwiera,
A zamiast tego wypoczął w Łebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2013, 21:48
AGA 30, mala29_, Pismak, Shagga_80, kopciuszek126, a-koczek, aisa, Fedra, mauysia, kiti lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Pismak – wierszyk jest na blogu naszych ovukoleżanek… stworzyła go Ola_czeka… zaraz znajdę link i Ci wkleję… choć może autorka sama by chciała to zrobić… możesz za nią trzymać kciuki, bo jutro ma ważne badanie – HSG…
Dziękuję za wklejenie piękne i szczere słowa! Tak myślałam że o tą Olę chodzio badaniu wiem i na pewno będę trzymać kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2013, 22:08
Libra lubi tę wiadomość
Angelius Provita
nick nieaktualny
-
Cześć Laseczki
Ola- trzymam kciuki żeby nie bolało i żeby za miesiąc był już efekt tego badania
Miłego dnia Kobietki!!!Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Fedra, Libra, aisa, Blondi22, Sandraa lubią tę wiadomość
-
hej
Olka powodzodzenia na badaniu i jak najmniej bólu i oczywiscie ten niewielki ból którego nieda sie uniknąć zeby przyniósł efekty.
Libra gdzie ten BRZUCH? ale faceci zawsze musza dogryzc niestety taka ich natura.
Moja króliczka juz ok biegunka poszła w siną dal. Dzis zauwa żyłam że reguje na mój głos i jak ja zawołam to szybko kica w moją strone.
Wczoraj pozyczyłam łożeczko po moje córce także chyba dotarło do mnie że jednak tak szybko drugiego dziecka nie bedzie.
ja dziś prawie cąły dizeń bede w aucie poza biurem wiec miłego dnia wam życzekopciuszek126, Fedra, Libra, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Selenko, Ty masz dziś magiczną moc
. polubiłaś mojego posta aż 15 razy!!! Myslałam,ze zniosę jajo kasujac wiadomości
Olka-tyle razy polubiony mój post, w którym pisałam o Tobie,ze koniecznie musi się wszystko udać!!!!Selena, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość