plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:A cóż takiego bulwersującego w tym?
Kuba jest w majteczkach,bo tak chodzi po domu, pielucha na głowie to swego rodzaju opatrunek.
Wracam do garów, ale jestem w pobliżu of kors
Nic
Tylko mnie to rozwaliło humorystycznie na łopatki, bo myslałam że Ciebie szybciej dojrzę z brzuszkiem, a tu prawie-golas mały
(Poza tym to jest to właśnie jedyne zdjęcie, które tu w robocie odwarzyłam się otworzyć.)
Nie obrażaj się Shaguś, to takie słodkie zdjęcie :* -
Ola_czeka wrote:Idę do raportów.
Jesteście wredne.
Zwłaszcza Ruta ze swoimi wypiekami i bajzlem.
I Muskastratka.
Tylko Kiti i Wosebka są fajneale wyróżnienie
ja pierdziu
od samej prezydentowej
do końca dnia chodze z głowa uniesioną ku niebu
Ola_czeka, Libra, kiti, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:A cień cienia Libra? Cień cienia jest modny.
wczoraj tak sobie z m rozmawiałam, bo mnie już namawia na test bo Shigelli nie ma... a ja ciągle tylko powtarzam - nie jestem w ciąży...
i tak sobie myślę, że ja już tak bardzo sobie wmówiłam, że bez pomocy Gamety nie zajdę naturalnie w ciąże, że nawet jakbym dwie kreski zobaczyła na teście, to bym i tak nie uwiarzyłaFedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Ola
ale wyróżnienie
ja pierdziu
od samej prezydentowej
do końca dnia chodze z głowa uniesioną ku niebu
Ale nie bój żaby - do końca dnie na pewnie jej jakoś podpadniesz
buahahahahha (Muskastratka samo zło).Rucia, Selena, Ola_czeka, Libra, Fedra, Pismak, aisa, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:ja tam nie uwierzę w cień cienia... było tutaj parę "cieni cienia" i skończyły się wielkim rozczarowaniem...
wczoraj tak sobie z m rozmawiałam, bo mnie już namawia na test bo Shigelli nie ma... a ja ciągle tylko powtarzam - nie jestem w ciąży...
i tak sobie myślę, że ja już tak bardzo sobie wmówiłam, że bez pomocy Gamety nie zajdę naturalnie w ciąże, że nawet jakbym dwie kreski zobaczyła na teście, to bym i tak nie uwiarzyła
I zazdroszczę Ci tej niewiary, bo to Cię bardzo zbliża do zaciążenia z zaskoczenia. Ja niestety nie potrafię się pozbyć wiary mimo niedrożnych jajowodów.Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Nie podniecaj się Selena, to dlatego że wykastrowałam ją humorystycznie i jeszcze nic na Ciebie nie znalazła
buahahahahha (Muskastratka samo zło).
hahaha dobrze gadaSelena, Ilona lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Nie podniecaj się Selena, to dlatego że wykastrowałam ją humorystycznie i jeszcze nic na Ciebie nie znalazła
buahahahahha (Muskastratka samo zło).
hahahhahahhaa
Ukradłaś mi mocSelena, Ilona lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Nie podniecaj się Selena, to dlatego że wykastrowałam ją humorystycznie i jeszcze nic na Ciebie nie znalazła
buahahahahha (Muskastratka samo zło).Muska zaraz mykam do domku
bede jutro
więc nie mam jak podpaść naszej Oli
Ola_czeka, Libra, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ola aż puściłam rumieńca
hmmm Libra taka długa fl hmmmm :>Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Rutka, wracaj do mopa.
Muska, możesz mi zabrać poczucie humoru, możesz zabrać godność. ALE NIGDY NIE ODBIERZESZ MI TEGO, CO MAM NAJCENNIEJSZE - ZŁOŚLIWOŚCI!!!
Buahahahhahahahah! Ahhahahahhahahhahah! Hehehehehheheh! Hihihihihihih!Selena, kiti, a-koczek, Fedra, aisa, Ilona, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:ja tam nie uwierzę w cień cienia... było tutaj parę "cieni cienia" i skończyły się wielkim rozczarowaniem...
i tak sobie myślę, że ja już tak bardzo sobie wmówiłam, że bez pomocy Gamety nie zajdę naturalnie w ciąże, że nawet jakbym dwie kreski zobaczyła na teście, to bym i tak nie uwiarzyłaOla_czeka, Libra, aisa, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość