plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie obraziłam się, po prostu zdziwiła mnie Twoja reakcja i aż pożałowałam,że wrzuciłam te fotki, jako niestosowne...tak na marginesie to wszystkie fotki są takie,bo to dokumentacja rozwieszania prania przez mojego Syna.Muska wrote:Nic

Tylko mnie to rozwaliło humorystycznie na łopatki, bo myslałam że Ciebie szybciej dojrzę z brzuszkiem, a tu prawie-golas mały
(Poza tym to jest to właśnie jedyne zdjęcie, które tu w robocie odwarzyłam się otworzyć.)
Nie obrażaj się Shaguś, to takie słodkie zdjęcie :*
Dalej do roboty wracam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydokładnie też tak mam, że nawet nie potrafię sobie wyobrazić, że widzę swój test ciążowy z II kreseczkamikiti wrote:Libra ja ostatnio właśnie miałam takie myśli bo m mnie namawiał do zrobienia testu a ja nawet nie widziałam w tym sensu... i cały czas patrze przecież tyle ludzi ma dzieci... co chwilę ktoś w ciąży a dla mnie to jest rzecz nieosiągalna niczym film science fiction
-
nick nieaktualnySelena wrote:Rucia chcem przepis na to ciasto
tak ładnie wyglada 
Dasz ?
Dam
Jest proste jak drut, przy tym mega mokre a ja kocham mokre ciasta !
http://www.malacukierenka.pl/szybkie-ciasto-czekoladowe.html
kiti, aisa, Ilona, Selena, Sandraa, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBaby, co tu tak pesymistycznie się zrobiło????
Kiti, Ty jak miałaś dotąd zajść, jak Mężusia widywałaś rzadko, teraz nadrabiacie to i szybko uda się.
Libra, ja nawet wczoraj myślałam o tej Twojej wizycie w Gamecie jak ją mijałam (o ile to ta)...i wiesz.... nie skończę,bo bo już wiem,że to denerwuje Cię
A Ty Olka pewnie nie zdążysz podejść do laparoskopii..a w najgorszym razie zaraz po będziesz nie dowierzała testom!!
Ola_czeka, kiti, Libra, Fedra, aisa, Ilona, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No widzę Olkę szczena przestała boleć i zabrała sie za pisanie.
Shagus no KUbulek to cud miód i jak pomaga mamie normalnie sie zakochałam ja chce go dla mojej córki.
Olka ksieguje ksieguje bo opd jutra na urlop lece i musze sie wyrobic
Shagga_80, Rucia, Ola_czeka, Libra, Fedra, aisa, Ilona, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
-
ajj bo to wszystko przez tego głupiego fb co wejdę to zdj dodają koleżanki swoich nowonarodzonych bejbików, niektóre już drugiego...a wczoraj już przelała się czara goryczy jak dostałam wiadomość od koleżanki czy w ciąży nie jestem... porażkaShagga_80 wrote:Baby, co tu tak pesymistycznie się zrobiło????
Kiti, Ty jak miałaś dotąd zajść, jak Mężusia widywałaś rzadko, teraz nadrabiacie to i szybko uda się.
Libra, ja nawet wczoraj myślałam o tej Twojej wizycie w Gamecie jak ją mijałam (o ile to ta)...i wiesz.... nie skończę,bo bo już wiem,że to denerwuje Cię
A Ty Olka pewnie nie zdążysz podejść do laparoskopii..a w najgorszym razie zaraz po będziesz nie dowierzała testom!!
Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjakbym miała 21 lat to bym pomyślała, że nie długo... ale jak zaraz będę mieć 31 lat i ani jednego dziecka - to jest to dla mnie długo... o 2 lata za długoOla_czeka wrote:Dziewczyny, 3 lata starań to bardzo długo nie?
Cholera. Znowu mam Dzień Niesprawiedliwości Dziejowej
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:jakbym miała 21 lat to bym pomyślała, że nie długo... ale jak zaraz będę mieć 31 lat i ani jednego dziecka - to jest to dla mnie długo... o 2 lata za długo
Dzięki bejbiku
W sensie małe to pocieszenie, ale wiem co masz na myśli :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 15:09
a-koczek, Libra, kiti, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszary kilku piętrowy prywatny szpital i klinika leczenia niepłodności w jednym... tak na uboczu... Rzgów... - to właśnie tam:)Shagga_80 wrote:Baby, co tu tak pesymistycznie się zrobiło????
Shagga_80 lubi tę wiadomość

w życiu nie jadłam tak dobrego ciasta czekoladowego. Chyba odkryłam w sobie powołanie

[/link]