plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Nic
Tylko mnie to rozwaliło humorystycznie na łopatki, bo myslałam że Ciebie szybciej dojrzę z brzuszkiem, a tu prawie-golas mały
(Poza tym to jest to właśnie jedyne zdjęcie, które tu w robocie odwarzyłam się otworzyć.)
Nie obrażaj się Shaguś, to takie słodkie zdjęcie :*
Dalej do roboty wracam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykiti wrote:Libra ja ostatnio właśnie miałam takie myśli bo m mnie namawiał do zrobienia testu a ja nawet nie widziałam w tym sensu... i cały czas patrze przecież tyle ludzi ma dzieci... co chwilę ktoś w ciąży a dla mnie to jest rzecz nieosiągalna niczym film science fiction
-
nick nieaktualnySelena wrote:Rucia chcem przepis na to ciasto
tak ładnie wyglada
Dasz ?
DamJest proste jak drut, przy tym mega mokre a ja kocham mokre ciasta !
http://www.malacukierenka.pl/szybkie-ciasto-czekoladowe.htmlkiti, aisa, Ilona, Selena, Sandraa, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBaby, co tu tak pesymistycznie się zrobiło????
Kiti, Ty jak miałaś dotąd zajść, jak Mężusia widywałaś rzadko, teraz nadrabiacie to i szybko uda się.
Libra, ja nawet wczoraj myślałam o tej Twojej wizycie w Gamecie jak ją mijałam (o ile to ta)...i wiesz.... nie skończę,bo bo już wiem,że to denerwuje Cię
A Ty Olka pewnie nie zdążysz podejść do laparoskopii..a w najgorszym razie zaraz po będziesz nie dowierzała testom!!Ola_czeka, kiti, Libra, Fedra, aisa, Ilona, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No widzę Olkę szczena przestała boleć i zabrała sie za pisanie.
Shagus no KUbulek to cud miód i jak pomaga mamie normalnie sie zakochałam ja chce go dla mojej córki.
Olka ksieguje ksieguje bo opd jutra na urlop lece i musze sie wyrobicShagga_80, Rucia, Ola_czeka, Libra, Fedra, aisa, Ilona, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Baby, co tu tak pesymistycznie się zrobiło????
Kiti, Ty jak miałaś dotąd zajść, jak Mężusia widywałaś rzadko, teraz nadrabiacie to i szybko uda się.
Libra, ja nawet wczoraj myślałam o tej Twojej wizycie w Gamecie jak ją mijałam (o ile to ta)...i wiesz.... nie skończę,bo bo już wiem,że to denerwuje Cię
A Ty Olka pewnie nie zdążysz podejść do laparoskopii..a w najgorszym razie zaraz po będziesz nie dowierzała testom!!Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Dziewczyny, 3 lata starań to bardzo długo nie?
Cholera. Znowu mam Dzień Niesprawiedliwości DziejowejFedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:jakbym miała 21 lat to bym pomyślała, że nie długo... ale jak zaraz będę mieć 31 lat i ani jednego dziecka - to jest to dla mnie długo... o 2 lata za długo
Dzięki bejbiku
W sensie małe to pocieszenie, ale wiem co masz na myśli :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 15:09
a-koczek, Libra, kiti, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Baby, co tu tak pesymistycznie się zrobiło????
A Ty Olka pewnie nie zdążysz podejść do laparoskopii..a w najgorszym razie zaraz po będziesz nie dowierzała testom!!Shagga_80 lubi tę wiadomość