X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Możemy go zabić.
    i się pesel zwolni:D

nick nieaktualny, a-koczek, kiti, Ola_czeka, nick nieaktualny, aisa, Ilona, Selena, mauysia, Sandraa, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bravo kochana bravo
    Libra wrote:
    Kochana niech Ci przykro nie będzie:* ale ja mając 31 lat jakoś nie wyobrażam sobie czekać 3 lat na ciążę... dlatego uważam, że po roku bezowocnych starań trzeba spiąć poślady i szukać specjalistycznej pomocy...
    jak zajdę bądź urodzę mając 34-35 lat, to zapewne i tak powiem, że wato było czekać... ale ja na pewno nie będę czekać bezczynnie tylko biorę chłopa pod pachę i lecę do Gamety... tym bardziej, że mam guza i może będę musiała poddać się wcześniej operacji

nick nieaktualny, Ilona lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i ładne dzieci po nim wyjdą
    Libra wrote:
    i się pesel zwolni:D

Ola_czeka, nick nieaktualny, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam na czasy, kiedy w Polsce bycie gejem przestanie się nierozerwalnie łączyć z byciem zniewieściałym i zmanierowanym. Osobiście uważam, że honor znanych gejów w Polsce ratuje tylko Jacek Poniedziałek, cała reszta w życiu zawodowym, prywatnym i artystycznym jest tylko i wyłącznie gejami. Dziwne, że chcą definiować się tylko i wyłącznie przez pryzmat swojej seksualności.

Powiedziałam, co wiedziałam.

Fedra, kiti, a-koczek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, Ilona, Selena, Sandraa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh poruszyłyście temat który mnie dobija od kilku dni.... bezdzietnośc...

a do tego sobie uświadomiłam że już ponad 6 lat starań... ręce opadają...

idę bo znowu zacznę smęcić nie potrzebnie i się nad sobą użalać :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 15:27

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ja czekam na czasy, kiedy w Polsce bycie gejem przestanie się nierozerwalnie łączyć z byciem zniewieściałym i zmanierowanym. Osobiście uważam, że honor znanych gejów w Polsce ratuje tylko Jacek Poniedziałek, cała reszta w życiu zawodowym, prywatnym i artystycznym jest tylko i wyłącznie gejami. Dziwne, że chcą definiować się tylko i wyłącznie przez pryzmat swojej seksualności.

Bardzo mądrze prawisz w sumie :)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Kochana niech Ci przykro nie będzie:* ale ja mając 31 lat jakoś nie wyobrażam sobie czekać 3 lat na ciążę... dlatego uważam, że po roku bezowocnych starań trzeba spiąć poślady i szukać specjalistycznej pomocy...
    jak zajdę bądź urodzę mając 34-35 lat, to zapewne i tak powiem, że wato było czekać... ale ja na pewno nie będę czekać bezczynnie tylko biorę chłopa pod pachę i lecę do Gamety... tym bardziej, że mam guza i może będę musiała poddać się wcześniej operacji

Czuje się wywołana do tablicy :)

Nie jest tak, że przez trzy lata, czyli od momentu kiedy zaczęłam się starać w wieku 30 lat, czekałam bezczynnie. też wzięłam chłopa i też zaczęłam się diagnozować w rok po rozpoczęciu starań.

Fedra, nick nieaktualny, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

Mnie tam się jeszcze z gejów Michał Piróg podoba a to chyba za to ze jest tancerzem i udziela się w akcjach na rzecz psów ;)

Ilona lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    A i ładne dzieci po nim wyjdą
    z takiego PESELKA hmmmhmmhmm jami:D

kiti, a-koczek, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko, niby to wszystko rozumiem, ale coś mnie faktycznie jakis pesymizm własnie teraz dopadł :(
    Ależ się staro poczułam :(
    W sumie uzmysłowiłam sobie, że rok starań to juz za mną... A nawet na ovu 8 cykl leci...
    buuuuu :(

Mam nadzieję, że ten bromergon i wiesiołek mi pomogą. Dopiero co zaczęłam je brać. No i euthyrox mam tez nieco zwiększony.

Módlcie się tam za mnie czasem, to tez pomoże :*

ps
    Tez Olka wzięlam w końcu chłopa w obroty (jak nigdy dotąd). W końcu jakoś trzeba w okienko transferowe trafić ;)

a-koczek, nick nieaktualny, Ola_czeka, Fedra, nick nieaktualny, Pismak, aisa, Ilona, mauysia, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Ehhh poruszyłyście temat który mnie dobija od kilku dni.... bezdzietnośc...

a do tego sobie uświadomiłam że już ponad 6 lat starań... ręce opadają...

idę bo znowu zacznę smęcić nie potrzebnie i się nad sobą użalać :(
    Kochanie:*

Ola_czeka, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    A tak zmieniając temat...wiedziałyście,że Wentworth Miller jest gejem :
    http://www.tvn24.pl/kultura-styl,8/jako-gej-musze-odmowic-gwiazda-skazanego-na-smierc-nie-jedzie-na-festiwal-w-rosji,348872.html

Fuuu totalnie nie w moim typie :(

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Bardzo mądrze prawisz w sumie :)

A nawiązałam do tego zaskoczenia, że "skazany" jest gejem. Bo bardzo często okazuje się, ze ktoś powszechnie znany "zachodni" facet jest gejem i wtedy wszyscy przeżywają szok, bo "nikt by nie powiedział". A w Polsce można to wyczuć po pierwszym "Szczerze?" które rozpoczyna każdą jedną odpowiedz na każde jedno pytanie w każdym jednym wywiadzie w Polsce.

-"Co Pan sądzi o tolerancji Polaków?"
    -"Szczeeeeerze?" (i tu miękki nadgarstek podpiera głowę)

Nie kurwa, kłamliwie.

kiti, a-koczek, Fedra, nick nieaktualny, aisa, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Czuje się wywołana do tablicy :)

Nie jest tak, że przez trzy lata, czyli od momentu kiedy zaczęłam się starać w wieku 30 lat, czekałam bezczynnie. też wzięłam chłopa i też zaczęłam się diagnozować w rok po rozpoczęciu starań.
    wiem Oluś, bo pisałyśmy już o tym:* wiem, że nie czekałaś bezczynnie:* ja tylko żałuję, że w Twoim przypadku odwlekło się w czasie hsg, w wyniku którego planowany masz zabieg laparoskopii... może już byś bawiła bejbika...

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    wiem Oluś, bo pisałyśmy już o tym:* wiem, że nie czekałaś bezczynnie:* ja tylko żałuję, że w Twoim przypadku odwlekło się w czasie hsg, w wyniku którego planowany masz zabieg laparoskopii... może już byś bawiła bejbika...

A ja głupio wierzę, że wszystko jest dokładnie tak, jak miało być. Chore, bo z jednej strony wkurza mnie to, że nie mogę zajść - tak na bieżąco, co miesiąc. A z drugiej strony -tak globalnie- zawsze myślę sobie, że Ktoś tam wie co robi.

nick nieaktualny, kiti, kiti, aisa, nick nieaktualny, Ilona, Effcia28, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Spoko, niby to wszystko rozumiem, ale coś mnie faktycznie jakis pesymizm własnie teraz dopadł :(
    Ależ się staro poczułam :(
    W sumie uzmysłowiłam sobie, że rok starań to juz za mną... A nawet na ovu 8 cykl leci...
    buuuuu :(

Mam nadzieję, że ten bromergon i wiesiołek mi pomogą. Dopiero co zaczęłam je brać. No i euthyrox mam tez nieco zwiększony.

Módlcie się tam za mnie czasem, to tez pomoże :*

ps
    Tez Olka wzięlam w końcu chłopa w obroty (jak nigdy dotąd). W końcu jakoś trzeba w okienko transferowe trafić ;)
    no właśnie... traf już w końcu i przerwij te tygodnie bez nowych zielonych kropek

kiti, Muska, aisa, nick nieaktualny, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kysz zły nastrój
    a kysz rozmyślania

zpbnej28qs8fkan8.png

• Muska Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chce dzidzię!
    ;(

kiti lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska twoje stwierdzenie idealnie pasuje do twojego awatarka
    Muska wrote:
    Ja chce dzidzię!
    ;(

Muska lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• kiti Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też juz roczek staranek stuknie co prawda dopiero teraz z bromkiem ale obmyśliłam nowy plan działania... jak będę w polsce to wybiorę się do ginka tym razem innego , koleżanka mi teraz poleciła bo ten co chodziłyśmy to rozkładał ręce na jej przypadek (od listopada nie ma okresu) a ten nowy od razu jej powiedział że jest poważnie chora i zalecił szereg badań i nie owijał w bawełne.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ilona, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
‹‹ 3848 3849 3850 3851 3852 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ