plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNa lekcji biologi pani pyta Jasia:
- Jasiu z czego składa się serce?
Na to Jasiu:
- z dwóch komor, dwóch przedsionków i nóżek
Na to zdziwiona pani:
- jak to z nóżek?
Jasiu tłumaczy:
- no w nocy słyszałem jak tata mówi: "serduszko rozłóż nóżki"Muska, a-koczek, Fedra, kiti, aisa, Shagga_80, Ilona, mauysia, Ola_czeka, zbikowa, magdzia26, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale mnie na kawały wzięło. Siedze i się chichram...
teraz zapodam o Jasiu:
Nauczycielka daje klasie zadanie:
-ułóżcie zdanie zawierające słowo ANANAS.
Pierwsza zgłasza się Małgosia:
-Ananas jest zdrowym owocem.
Później zgłasza się Paweł:
-Ananas rośnie na palmach.
Teraz ty Jasiu mówi nauczycielka.
A Jasiu na to:
-Basia puściła bąka A NA NAS leci smród.
Fedra, a-koczek, Libra, aisa, Shagga_80, Ilona, mauysia, Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Dobra Dziewczyny posmuciłyśmy się potem pośmiałyśmy teraz ściskamy poślady ocieramy z policzków łzy i idziemy dalej ku celowi :*
Libra miłych zakupówno i gratuluję @ jest szansa ze szybko minie i wakację się udadza :*
Muska dajesz czadu
Olu nie możemy się smutać trzeba dalej działać :*kiti, a-koczek, Libra, aisa, Shagga_80, Ilona, Muska, Pismak, Pismak, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Małżeństwo pokłóciło się i idą spać.
Mąż mówi do żony:
- Dobranoc matko ośmiu wrzeszczących bachorów.
- Dobranoc ojcze jednego z nich.
a-koczek, Fedra, Libra, Kaja, aisa, Shagga_80, Ilona, Selena, Pismak, Sandraa, zbikowa, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Słuchajcie wymiękłam i nie wyjde dopóki wam tego nie przedstawię:
Pewna para świeżo po ślubie.
Mąż w żonie zakochany nabrał ochoty na spotkanie z kumplami w ich ulubionym barze.
- Kochanie wychodzę, ale wrócę niedługo.
- A dokąd idziesz misiaczku?
- Idę do baru ślicznotko, mam ochotę na małe piwko.
- Chcesz piwko ukochany? - żona otwiera lodówkę i prezentuje mu 10 różnych gatunków piw.
Mąż zaskoczony - tak tak cukiereczku, ale w barze, no wiesz, te kufle..
- Chcesz schłodzony kufel? Nie ma problemu. Proszę.
Mąż blady z wrażenia nie daje za wygraną;
- No tak skarbie, ale wiesz w barach mają takie świetne przystawki, nie będę długo obiecuję.
- Masz ochotę na przystawki niedźwiadku? - żona wyciąga słone paluszki, chipsy, orzeszki.
- Ale kochanie... w barze .. wiesz.. te męskie gadki, przekleństwa, niewyszukany język..
- Chcesz przekleństw moje ciasteczko? - zatem pij to k**ewskie piwo, z jeba*ego kufla, żryj pier**lone przystawki Jesteś teraz do h.. ciężkiego żonaty i nigdzie k**wa nie wyjdziesz! Pojąłeś skur**synu?
buahahahahhaa
a-koczek, Fedra, kiti, Libra, Kaja, Shagga_80, Ilona, mauysia, Pismak, Sandraa, zbikowa, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagga, fajne zdjęcia! i te z zoo i "praniowe"
Kubuś jest super fajny!
Ruciu, ciacho wygląda super i pewnie tak samo smakuje... mniaaam!
Kiti, pierwszy 1000 lajków Ci pękł a ja strzeliłam tysięcznego
Muśka, ode mnie 1900Wymiatasz z tymi kawałami
Ola, u Ciebie już niecałe 50 do 10tysięcznika... a ja będę na zajęciach i ktoś inny pewnie lajknie... buuuuu
Miłego wieczoru :*Libra, kiti, Shagga_80, Ilona, Ola_czeka, Sandraa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam was Robaczki moje no powiem wam ,że działamy
!!!!
Shagga wasz Kuba jest Boski śliczniutki facetfotosy bajeczne
Ola bedziesz miała córki tego ci życzę !!!!!! z całego mego serca
Asia naumiesz sie tych kursów i bedziesz biznes-womeni o tych co zapomniałam ,ale myslę ,że wy też zostaniecie Mamusiami Roku !!!!!!
ps.kurna tyle str do nadrobienia Was to zostawic na 9 godzin i szalejecie no idę molestwoach mego chłopa !!!!kiti, aisa, Shagga_80, Ilona, Libra, mauysia, Ola_czeka, Pismak, Sandraa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle się uśmiałam z Waszych kawałów
A tak na marginesie, Ola rozmawiałyśmy dziś o skłonności mojego M do plotek itd? No to jak wrócił z pracy pojechaliśmy oddać telefon Starego do naprawy i do Carefoura (naiwna myślałam,że uda się coś upolować w promocji drugi za 1 gr) no i po powrocie siedliśmy pod blokiem i nagle nadleciał helikopter, Stary leciał aż kurzyło się za Nim...że niby dziecku chciał pokazaćIlona, Libra, Muska, mauysia, Ola_czeka, aisa, Pismak, Sandraa, kiti, zbikowa, a-koczek, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ufff jestem
No i ominęła mnie uroczysta chwila otrzymania 10 000 lajka (fęks Olu!)
Ale dziś się "złaziłam" po tym zoo!!! To jednak nie na moje nogi (i brzuch)Ale Dziubs sie wylatał i teraz widać, że bateryjki ma już znacznie wyczerpane, a o to chodziło
Po zoo zahaczyliśmy do naszej ulubionej tajskiej restauracji nad jeziorem Malta (eeech tak, to to samo jezioro, nad którym spacerowałyśmy onegdaj z Alexandrą...). Generalnie padam z nóg, ale jest dobrze. Z głośniorów leci Mariusz Lubomski, właśnie obżarłam sie plackami z sokiem malinowym (made by M) - JEST GOOD.
Widzę, że dziś na forum różne nastroje... Dziewuszki, ja nadal wierzę w tę zbliżającą się kumulację. Trza robić swoje, działać w okienku transferowym i... czekać... Na każdą nadejdzie chwila!
Ruciu, ciacho wygląda rewelacyjnie...
Ilona, Shagga_80, Ola_czeka, aisa, Rucia, Pismak, Selena, Sandraa, kiti, Libra, Dodi, Gunia, Fedra lubią tę wiadomość
-
oł yeah, w końcu pożądnie umyje włosy! siema laseczki
))))))
a teraz po polsku: pan dr zdjął żgips.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 20:30
Ilona, Ola_czeka, Muska, aisa, Pismak, mauysia, Selena, Sandraa, kiti, Libra, Dodi, Gunia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny musze wam cos napisać.
Dzisiaj pojechałam z Wiki do teściów i była tam mojego M siostra, zaznacze, ze nie przepadam za nią bo zrobiła mi wiele przykrości jak sie spotykaliśmy na poczatku. Teraz niby juz jest dobrze, juz dawno mnie za wszystko przeprosila, ale u mnie rysa po tym na sercu została. Poprostu było mi przykro jak wygadywala na mnie nie stworzone rzeczy, próbując mnie z M rozdzielić. Do dzisiaj przyjaźni sie z była M, ale wtedy to była bardziej intensywna przyjaźń i chyba zależało im aby nas rozdzielić.
Do rzeczy.
Patrzę a ona na ręku ma zegarek, który ja podarowalam M jako pierwszy prezent na poczatku naszego związku, fakt ze on od dłuższego czasu był nie sprawny, bo mieliśmy problem z jego naprawieniem i mieliśmy go zawieźć do jakiegoś większego miasta, moze tam by sie ktoś tym zajął, ale jakoś tak wsadzilismy go do szafki i został zapomniany.
Ja sie jej pytam czy to jest zegarek M i ona mówi, ze tak, ze M dał go tacie, tj tesciowi i powiedział, zeby sobie naprawil, ale kiedy to zrobił, pytam, a ona ze teraz jak ostatnio był u M w Niemczech, tzn w lipcu. A ona zabrała go do
Szczecina i go tam naprawila. Swoją droga to jest duży męski zegarek. Mi to sie tak przykro z tego powodu zrobiło, ze musiałam wyjść bo mi łzy do oczu naplywaly. Dzwonię do M mówię, mu o całej sytuacji, a on do mnie ze ja z jakaś pierdola dzwonię i o jakimś starym zegarku w dodatku nie działającym gadam. Jak mi sie przykro zrobiło.
Kurcze moze i ja głupia jestem, ale wiecie jakie to dla mnie sentymentalnie znaczenie miało. Z tym zegarkiem kojarzyły mi sie piękne, letnie dni, motylki w brzuchu. Moze i jestem staroswiecka, ale ja np trzymam wszystkie swoje zegarki i biżuterię z myślą, ze to kiedyś podaruje, córce, córka. Normalnie płakać mi sie chce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 20:32
Fedra lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilonko mi też zrobiło by się przykro, wcale nie uważam jesteś głupia. może M nie wiedział że to dla ciebie takie ważne
swoją drogą z zegarkami są głupie przesądy...
nie martw sie, pewnie przemyśli sprawe i zadzwoni i przegadacie temat. nie smuć sie słońce, na pewno nie miał nic złego na myśli. nieporozumienie i tyle. no już, poproszę uśmiech, bo aż mi dziwnie że jesteś smutna a zawsze tu radosna wpadaszIlona, mauysia, Sandraa, Libra, aisa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:A tak zmieniając temat...wiedziałyście,że Wentworth Miller jest gejem :
http://www.tvn24.pl/kultura-styl,8/jako-gej-musze-odmowic-gwiazda-skazanego-na-smierc-nie-jedzie-na-festiwal-w-rosji,348872.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 20:41
-
Ilonka, ja jestem absolutnie taka sama, też przywiązuję wagę do takich gestów i też byłoby mi przykro. W ogóle jestem zdania, że prezenty to osobna kategoria przedmiotów i należy im się szczególne traktowanie i nigdy przenigdy nie wolno ich "puszczać dalej w obieg".
I też do dziś otwierałby mi się nuż w kieszeni, gdybym musiała utrzymywać rodzinne stosunki z osobą, która próbowała tak nabruździć w moim życiu jak Twoja szwagierka. Jeśli miałabym uwierzyć, że czuje się winna i żałuje, to w takich sytuacjach powinna wykazywać się taktem i nie brać sobie przedmiotów, które nie jej były podarowane, bez względu jaka historia przekazywania i napraw jest z nimi związana.Shagga_80, zbikowa, Ilona, Pismak, Kaja, Selena, Libra, aisa, a-koczek, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIlonko na początku powiem że wiem jak to jest nie znosić siostry M..mam baaaardzo podobnie ...z tym,że u mnie mocno pogorszyło się po urodzeniu Kuby gdy np nawet nie przyszła poznać Bratanka mimo że w tym samym mieście mieszkamy a nawet Ona wtedy bywała co dzień u Teściów - a Jej rodziców,mieszkających rzut beretem od nas..wtedy od M słyszałam,że Jej jest przykro że sama nie będzie mieć nigdy dzieci...większych bredni nie słyszałam nigdy...Bratankow od Brata M uwielbia jak swoje dzieci...i np kiedyś zabrała mi dziecko w wózku gdy całą rodziną w ychodziliśmy z kościoła i dała 3letniemu wtedy Bratankowi by sobie prowadził a sama odeszła...szlag mnie trafił jak to zobaczyłam!Przecież ten mały mógł wjechać w kraweznik czy w inny sposób wywrocic mi wózek...ależ Ją przy wszystkich zezwalam !
Ale do rzeczy...Ilonko domyślam się że fakt że to Jej przypadł w udziale prezent jaki Ty kupiłaś. Mężowi nie polepsza sytuacji...choć chyba powinnaś być zła na Męża że dał komuś prezent od Ciebie.Też byłabym zła,też przywiązuje wagę do rzeczy które prezentuje Staremu. Postaraj się jednak nie denerwować ...nie warto!A z M bym sobie porozmawiała .
Mayusia fajnie że wypad do ZOO udał się...to co,Młody padł już i śpi?zbikowa, Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość