plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej ciekawe swoją drogą, czy na ovu ma konto jakiś facet, nie?
Oczywiście poza przystojniakiem Ovufriendem, programista w kraciastej koszuli :*:*
:*
Ilona, zbikowa, Kaja, Muska, Shagga_80, kiti, Pismak, Libra, aisa, Rucia, a-koczek, AGA 30, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Ej ciekawe swoją drogą, czy na ovu ma konto jakiś facet, nie?
Oczywiście poza przystojniakiem Ovufriendem, programista w kraciastej koszuli :*:*
Ja tez juz kiedyś o tym myślałam, czy czasem nie podczytuje nas jakiś MenOla_czeka, Kaja, Shagga_80, Sandraa, Libra, aisa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona wrote:Ja tez juz kiedyś o tym myślałam, czy czasem nie podczytuje nas jakiś Men
też o tym myślałam że kiedyś pojawi sie jakiś Zdzisiek i powie " cześć dziewczyny, staramy sie z żoną od miesiąca myślicie że może już testowac? prowadze jej wykres bo ona nie ma głowy do takich rzeczy, a co u was słychać?"Ilona, Kaja, mauysia, Shagga_80, kiti, Sandraa, Pismak, Libra, aisa, Rucia, a-koczek, Dodi, Gunia, Fedra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:też o tym myślałam że kiedyś pojawi sie jakiś Zdzisiek i powie " cześć dziewczyny, staramy sie z żoną od miesiąca myślicie że może już testowac? prowadze jej wykres bo ona nie ma głowy do takich rzeczy, a co u was słychać?"
Hahahahahaaisa lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
zbikowa wrote:też o tym myślałam że kiedyś pojawi sie jakiś Zdzisiek i powie " cześć dziewczyny, staramy sie z żoną od miesiąca myślicie że może już testowac? prowadze jej wykres bo ona nie ma głowy do takich rzeczy, a co u was słychać?"
"Dziewczyny, czy jeśli w szyjkę wchodzi tylko mój opuszek palca, to znaczy, że jest zamknięta, czy, że mam wielkie palce?"Shagga_80, Selena, Pismak, Ilona, a-koczek, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ilona, no rzeczywiście słabo z tym zegarkiem... Choć ja - Wam się przyznam, ale mojemu M nie
- nie mam pojęcia gdzie posiałam mój pierścionek zaręczynowy
Chyba przestałam go nosić w pierwszej ciąży, bo uciskał, i go gdzieś schowałam ale gdzie... pojęcia ni mom!
Ja nie mam fajnych fotek z zoo, bo byłam tylko ja i L, więc nie miał kto nam zrobić zbiorówkiMam tylko jakieśtam jak Leo wcina loda czy cuś...
Tekst dziubasa sprzed chwili, przy myciu zębów. "Mamo, ząb mnie boli. Chyba jakaś bakteria wpadła na pomysł." "Na jaki pomysł?" "Na pomysł żeby mi zniszczyć ząb. Ale już ją wygoniliśmy...".
Albo jak brał dziś kąpiel w brodziku w pianie i zanurzył najpierw nogę - powiedział, że noga jest w "nogarni", a potem wszedł cały i powiedział że jest w "Leosiarni" (w zoo była słoniarnia i tłumaczyłam L, że to taki dom dla słoni).
Ja czasem po prostu sikam z jego textów!Ola_czeka, zbikowa, Shagga_80, Muska, kiti, Sandraa, Pismak, Libra, Rucia, aisa, Ilona, a-koczek, magdzia26, Dodi, Gunia, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ilona, no rzeczywiście słabo z tym zegarkiem... Choć ja - Wam się przyznam, ale mojemu M nie
- nie mam pojęcia gdzie posiałam mój pierścionek zaręczynowy
Chyba przestałam go nosić w pierwszej ciąży, bo uciskał, i go gdzieś schowałam ale gdzie... pojęcia ni mom!
Ja nie mam fajnych fotek z zoo, bo byłam tylko ja i L, więc nie miał kto nam zrobić zbiorówkiMam tylko jakieśtam jak Leo wcina loda czy cuś...
Tekst dziubasa sprzed chwili, przy myciu zębów. "Mamo, ząb mnie boli. Chyba jakaś bakteria wpadła na pomysł." "Na jaki pomysł?" "Na pomysł żeby mi zniszczyć ząb. Ale już ją wygoniliśmy...".
Albo jak brał dziś kąpiel w brodziku w pianie i zanurzył najpierw nogę - powiedział, że noga jest w "nogarni", a potem wszedł cały i powiedział że jest w "Leosiarni" (w zoo była słoniarnia i tłumaczyłam L, że to taki dom dla słoni).
Ja czasem po prostu sikam z jego textów!
Nie, no on jest bezbłędny. W ogóle tu jest jakieś pole magnetyczne przyciągające matki fajnych dzieciaków. Matki też są znośne.Shagga_80, mauysia, aisa, Ilona, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Ola, muszę Ci przyznać, że odkąd zeszła ze mnie presja, że dogonisz mnie z lajkami, moje życie stało sie o wiele mniej stresujące...
Normalnie zrobiłam LOL w dosłownym tego wyrażenia znaczeniu.
Cieszę się że się do tego przed sobą przyznałaś.Ilona lubi tę wiadomość
-
No dobra, oto Leo z lodami
http://img571.imageshack.us/img571/345/39el.jpg
A to jako ciekawostka(chodzi głównie o ten napis na żółto)
http://img19.imageshack.us/img19/4015/bja5.jpgMuska, zbikowa, kiti, Sandraa, Shagga_80, Pismak, Libra, Selena, Rucia, aisa, Ilona, magdzia26, Ola_czeka, Dodi, Gunia, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:No dobra, oto Leo z lodami
http://img571.imageshack.us/img571/345/39el.jpg
A to jako ciekawostka(chodzi głównie o ten napis na żółto)
http://img19.imageshack.us/img19/4015/bja5.jpg
Nie ma to jak dobry koniec dnia
Do jutra dziołchy. Pamiętajcie - dobry humor to nasza nowa dewizaaisa, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
słuchajcie laski, nie dam rady przeczytać do końca co sie dziś działo. doszłam do tego że Shagga
była w ZOO i widziała żbiki i Kiti opowiedziała historie o paniu co "byłby sie utopił" hardcore
powiem wam tak. moja pierwsza przyjaciółka (we wrześniu minie nam 12 lat związku) ma jutro wycinanego guza z piersi. 26 lat, żeby nie było.
nasze rozmowy z dziś dotyczyły: "myślisz że można zrobić transfuzje sadła z brzucha do cycków skoro już tam będą grzebać?" "co mi zostawisz w testamencie?" "kopa do dupy" "jak umrzesz to masz wpier***" "czy ustawić ci opis na fejsie //wiedzieliście że tu w piekle mają wifi?//?" "przywieźć ci go w słoiku czy masz już składniki na obiad?" "podpisz im markerem w krórym cycku mają szukać" "zrobie krzyżyk permamennym zostawię mapę skarbów i puszczę soundtrack z indiany jonesa" "ale wiesz co, może weź ze sobą jakieś silikony, może sie zlitują"
pewnie większość z was uzna że jesteśmy ostro je****te, ale nie umiałabym jej inaczej na duchu podtrzymać, strasznie się o nią bojęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 23:17
mauysia, kiti, Shagga_80, Sandraa, Pismak, Libra, Selena, Muska, Rucia, aisa, Ilona, a-koczek, AGA 30, Ola_czeka, Dodi, Gunia, Fedra lubią tę wiadomość