X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona jak bym ja tak wywinela z zegarkiem mój m by mi wywinol awanturę :-\:-\:-\:-\ ulala

Ola_czeka, Ilona lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to OVU jest w sumie dobrze pomyślane, bo już chyba o tym pisałam, ale gdyby za rozdawanie lajków osobiste lajki by były zabierane 1:1, to bym nigdy nikomu żadnego nie dała.

Ilona, aisa, a-koczek lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Kaja ja czekam, aż przejdzie i dopiero jadę :)

hihi tylko mocno nie bij ;-);-) chłopa chciał tacie prezent

Ilona lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ciekawe swoją drogą, czy na ovu ma konto jakiś facet, nie?

Oczywiście poza przystojniakiem Ovufriendem, programista w kraciastej koszuli :* :) <3 :* :) <3 :* :) <3 :* :) <3 :* :) <3 :* :) <3

Ilona, zbikowa, Kaja, Muska, Shagga_80, kiti, Pismak, Libra, aisa, Rucia, a-koczek, AGA 30, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ej ciekawe swoją drogą, czy na ovu ma konto jakiś facet, nie?

Oczywiście poza przystojniakiem Ovufriendem, programista w kraciastej koszuli :* :) <3 :* :) <3 :* :) <3 :* :) <3 :* :) <3 :* :) <3

Ja tez juz kiedyś o tym myślałam, czy czasem nie podczytuje nas jakiś Men :)

Ola_czeka, Kaja, Shagga_80, Sandraa, Libra, aisa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Ja tez juz kiedyś o tym myślałam, czy czasem nie podczytuje nas jakiś Men :)

też o tym myślałam że kiedyś pojawi sie jakiś Zdzisiek i powie " cześć dziewczyny, staramy sie z żoną od miesiąca myślicie że może już testowac? prowadze jej wykres bo ona nie ma głowy do takich rzeczy, a co u was słychać?"

Ilona, Kaja, mauysia, Shagga_80, kiti, Sandraa, Pismak, Libra, aisa, Rucia, a-koczek, Dodi, Gunia, Fedra lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    też o tym myślałam że kiedyś pojawi sie jakiś Zdzisiek i powie " cześć dziewczyny, staramy sie z żoną od miesiąca myślicie że może już testowac? prowadze jej wykres bo ona nie ma głowy do takich rzeczy, a co u was słychać?"

Hahahahaha :D :D

aisa lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbikowa ale jajca by były hihi

Ilona lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ilona Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski ja sie odmeldowuje :)

Jesteście nie zastąpione. Uwielbiam was :)

Do jutra
    Dobranoc :)

Kaja, Shagga_80, zbikowa, Sandraa, Selena, aisa, Dodi, Gunia, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:

"Dziewczyny, czy jeśli w szyjkę wchodzi tylko mój opuszek palca, to znaczy, że jest zamknięta, czy, że mam wielkie palce?"

Shagga_80, Selena, Pismak, Ilona, a-koczek, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona, no rzeczywiście słabo z tym zegarkiem... Choć ja - Wam się przyznam, ale mojemu M nie :/ - nie mam pojęcia gdzie posiałam mój pierścionek zaręczynowy :/ Chyba przestałam go nosić w pierwszej ciąży, bo uciskał, i go gdzieś schowałam ale gdzie... pojęcia ni mom!

Ja nie mam fajnych fotek z zoo, bo byłam tylko ja i L, więc nie miał kto nam zrobić zbiorówki :) Mam tylko jakieśtam jak Leo wcina loda czy cuś...

Tekst dziubasa sprzed chwili, przy myciu zębów. "Mamo, ząb mnie boli. Chyba jakaś bakteria wpadła na pomysł." "Na jaki pomysł?" "Na pomysł żeby mi zniszczyć ząb. Ale już ją wygoniliśmy...".
    Albo jak brał dziś kąpiel w brodziku w pianie i zanurzył najpierw nogę - powiedział, że noga jest w "nogarni", a potem wszedł cały i powiedział że jest w "Leosiarni" (w zoo była słoniarnia i tłumaczyłam L, że to taki dom dla słoni).

Ja czasem po prostu sikam z jego textów!

Ola_czeka, zbikowa, Shagga_80, Muska, kiti, Sandraa, Pismak, Libra, Rucia, aisa, Ilona, a-koczek, magdzia26, Dodi, Gunia, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Branoc Ilonka! Nie śnij o zegarku!

Ilona lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ilona, no rzeczywiście słabo z tym zegarkiem... Choć ja - Wam się przyznam, ale mojemu M nie :/ - nie mam pojęcia gdzie posiałam mój pierścionek zaręczynowy :/ Chyba przestałam go nosić w pierwszej ciąży, bo uciskał, i go gdzieś schowałam ale gdzie... pojęcia ni mom!

Ja nie mam fajnych fotek z zoo, bo byłam tylko ja i L, więc nie miał kto nam zrobić zbiorówki :) Mam tylko jakieśtam jak Leo wcina loda czy cuś...

Tekst dziubasa sprzed chwili, przy myciu zębów. "Mamo, ząb mnie boli. Chyba jakaś bakteria wpadła na pomysł." "Na jaki pomysł?" "Na pomysł żeby mi zniszczyć ząb. Ale już ją wygoniliśmy...".
    Albo jak brał dziś kąpiel w brodziku w pianie i zanurzył najpierw nogę - powiedział, że noga jest w "nogarni", a potem wszedł cały i powiedział że jest w "Leosiarni" (w zoo była słoniarnia i tłumaczyłam L, że to taki dom dla słoni).

Ja czasem po prostu sikam z jego textów!

Nie, no on jest bezbłędny. W ogóle tu jest jakieś pole magnetyczne przyciągające matki fajnych dzieciaków. Matki też są znośne.

Shagga_80, mauysia, aisa, Ilona, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, muszę Ci przyznać, że odkąd zeszła ze mnie presja, że dogonisz mnie z lajkami, moje życie stało sie o wiele mniej stresujące...

Shagga_80, Sandraa, Libra, Selena, aisa, Ilona, AGA 30, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayusia!Ale ten Twój Leos super :-) Wyrzucaj fotki nawet jeśli tylko Leos je loda ...On jest taki słodki
    Teraz zmykam kąpać nas i kłaść się lulu.

Sandraa, Ilona, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola, muszę Ci przyznać, że odkąd zeszła ze mnie presja, że dogonisz mnie z lajkami, moje życie stało sie o wiele mniej stresujące...

Normalnie zrobiłam LOL w dosłownym tego wyrażenia znaczeniu.
    Cieszę się że się do tego przed sobą przyznałaś.

Ilona lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, oto Leo z lodami ;)
    http://img571.imageshack.us/img571/345/39el.jpg

A to jako ciekawostka :D (chodzi głównie o ten napis na żółto)
    http://img19.imageshack.us/img19/4015/bja5.jpg

Muska, zbikowa, kiti, Sandraa, Shagga_80, Pismak, Libra, Selena, Rucia, aisa, Ilona, magdzia26, Ola_czeka, Dodi, Gunia, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No dobra, oto Leo z lodami ;)
    http://img571.imageshack.us/img571/345/39el.jpg

A to jako ciekawostka :D (chodzi głównie o ten napis na żółto)
    http://img19.imageshack.us/img19/4015/bja5.jpg
    hihi haha
    Nie ma to jak dobry koniec dnia :)
    Do jutra dziołchy. Pamiętajcie - dobry humor to nasza nowa dewiza ;)

aisa, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słuchajcie laski, nie dam rady przeczytać do końca co sie dziś działo. doszłam do tego że Shagga <3 była w ZOO i widziała żbiki i Kiti opowiedziała historie o paniu co "byłby sie utopił" hardcore ;)

powiem wam tak. moja pierwsza przyjaciółka (we wrześniu minie nam 12 lat związku) ma jutro wycinanego guza z piersi. 26 lat, żeby nie było.

nasze rozmowy z dziś dotyczyły: "myślisz że można zrobić transfuzje sadła z brzucha do cycków skoro już tam będą grzebać?" "co mi zostawisz w testamencie?" "kopa do dupy" "jak umrzesz to masz wpier***" "czy ustawić ci opis na fejsie //wiedzieliście że tu w piekle mają wifi?//?" "przywieźć ci go w słoiku czy masz już składniki na obiad?" "podpisz im markerem w krórym cycku mają szukać" "zrobie krzyżyk permamennym zostawię mapę skarbów i puszczę soundtrack z indiany jonesa" "ale wiesz co, może weź ze sobą jakieś silikony, może sie zlitują"

pewnie większość z was uzna że jesteśmy ostro je****te, ale nie umiałabym jej inaczej na duchu podtrzymać, strasznie się o nią boję :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 23:17

mauysia, kiti, Shagga_80, Sandraa, Pismak, Libra, Selena, Muska, Rucia, aisa, Ilona, a-koczek, AGA 30, Ola_czeka, Dodi, Gunia, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre teksty! A z przyjaciółką będzie OK - trzeba tak mysleć, a na pewno tak będzie!

Shagga_80, Selena, aisa, Ilona, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 3852 3853 3854 3855 3856 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ