plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny blagam pomozcie!! Dzisiaj mialam drastyczny spadek temp (7 dzien po owulacji), kolezani tak mnie podkrecily, ze moze to byc zagniezdzenie, ze nie wytrzymalam i poszlam po test. Zrobilam go i nie pokazalo nic. Spojzalam na test po ok 10 min i zobaczylam bladziutka kreseczke jednak widoczna golywm okiem. Co to mzoe byc?
-
nick nieaktualnymauysia wrote:No dobra, oto Leo z lodami
A to jako ciekawostka(chodzi głównie o ten napis na żółto)
Ależ ten Leoś boooooooooooooooski, jak laleczka
A ten napis mega
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 23:03
mauysia, Selena, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
Klaudiaa wrote:Dziewczyny blagam pomozcie!! Dzisiaj mialam drastyczny spadek temp (7 dzien po owulacji), kolezani tak mnie podkrecily, ze moze to byc zagniezdzenie, ze nie wytrzymalam i poszlam po test. Zrobilam go i nie pokazalo nic. Spojzalam na test po ok 10 min i zobaczylam bladziutka kreseczke jednak widoczna golywm okiem. Co to mzoe byc?
I nie daj się wkręcać!!!Shagga_80, Selena, Muska, Sandraa, aisa, Ilona, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Dziewczyny blagam pomozcie!! Dzisiaj mialam drastyczny spadek temp (7 dzien po owulacji), kolezani tak mnie podkrecily, ze moze to byc zagniezdzenie, ze nie wytrzymalam i poszlam po test. Zrobilam go i nie pokazalo nic. Spojzalam na test po ok 10 min i zobaczylam bladziutka kreseczke jednak widoczna golywm okiem. Co to mzoe byc?
Selena, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Dzieki. A miala moze ktoras z Was taki przypadek?
Ja nie miałam ani takiego ani takiego...ja wytrzymałam do terminu @ (albo i nawet dłużej) i test wyszedł mega wyraźny już wtedy, a za dwa chyba dni potwierdziła to wysoka beta, a wcześniej nie miałam spadku temperatury,który by świadczył o zagnieżdżeniu....ale...widziałam wykresy na których taki spadek był i rzeczywiście za jakiś tydzień czy dwa okazywało się,że to,to,ale były i wykresy ze spadkiem a potem @ przychodziła...to samo testem z cieniem cienia, u jednym za kilka dni kolejny test nie pozostawiał złudzeń (czy nawet beta wychodziła wysoka),ale były i przypadki,że po cieniu cienia @ przychodziła ....Jaki wniosek? wszystko może się jeszcze zdarzyćIlona, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEjjjjjjjjj, Mauyś, znów przegoniłaś mnie z terminem wizyty kontrolnej
A poważnie,to zazdroszczę,że już częściej będziesz się badać, ja pewnie do porodu będę raz na 4 tygodnie sprawdzać co z MaluchemA szczerze przyznam,że teraz gdy często mam bolesne skurcze czy jakieś nowe objawy to chętnie widziałabym częstsze wizyty...szczerze boję się,że w każdej chwili może rozpocząć się akcja porodowa i będzie za późno na jakieś działania zmierzające to powstrzymania
-
dzien dobry dziewuszki - milego dnia . Ide jesc sniadanko no i kawusia oczywiscie potem do pracy i wyskakuje na godzinke do ginka-wieczorem zdam relacje
buziole zozole
ooo i pierwsza jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2013, 06:55
Selena, Sandraa, aisa, Ilona, Shagga_80, a-koczek, Libra, Pismak, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
I ja sie witam
jak dobrze ze dzis piatek
a u nas jutro imprezka w mieście
i w niedziele
oby tylko pogoda dopisała
Sylwia trzymam kciuki za wizyte u ginaale temp masz ładna
idzie w góre
wiec pewnie jajeczko pykło
aisa, Ilona, Shagga_80, a-koczek, Libra, Sandraa, Pismak, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Wogóle to mi ovu dziś pokazało że zaczełam 5 miesiąc
ale to zleciało....
I chyba dzidzia też sie cieszybo fajnie mnie fika od samego rana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2013, 07:13
Sandraa, Rucia, aisa, Ilona, Shagga_80, a-koczek, mauysia, kiti, Effcia28, Ola_czeka, Pismak, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:No dobra, oto Leo z lodami
A to jako ciekawostka(chodzi głównie o ten napis na żółto)
Ale fajniutki ten Twój LeoNo i te jego teksty
jednym słowem ideał
a ciekawostkano no no..
Mauyś a fajnie te siki chociaż
?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2013, 07:18
Ilona, Shagga_80, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Klaudia ja miałam fajną kreskę, dziewczyny widziały na zdjęciach i okazało się, że żadnej ciąży nie ma na 100%.
Epizod ale ja się wtedy bardzo napaliłam. Teraz już do głosu doszedł zdrowy rozsądek...Shagga_80, Libra, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Siemanko w ten piękny słoneczny PIĄTKOWY poranek!
Nie ma to jak prawie weekend....
Od razu człowiek pozytywniej patrzy na to biurko w robocie
Ja już odliczam. Zostało mi jeszcze 8 godzin do godziny zero i wybiegu z rękami w górze i głośnym okrzykiem - HUUUURRRRAAAA.
Jak dzisiaj humorki?Rucia, aisa, Ilona, Shagga_80, a-koczek, Libra, Sandraa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Dziewczyny blagam pomozcie!! Dzisiaj mialam drastyczny spadek temp (7 dzien po owulacji), kolezani tak mnie podkrecily, ze moze to byc zagniezdzenie, ze nie wytrzymalam i poszlam po test. Zrobilam go i nie pokazalo nic. Spojzalam na test po ok 10 min i zobaczylam bladziutka kreseczke jednak widoczna golywm okiem. Co to mzoe byc?
To się nazywa spadek implantacyjny, ja takowy miałam. Ale za wcześnie na robienie testu, dla własnego spokoju nie nakręcaj się takWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2013, 07:50
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ilona, no rzeczywiście słabo z tym zegarkiem... Choć ja - Wam się przyznam, ale mojemu M nie
- nie mam pojęcia gdzie posiałam mój pierścionek zaręczynowy
Chyba przestałam go nosić w pierwszej ciąży, bo uciskał, i go gdzieś schowałam ale gdzie... pojęcia ni mom!
Ja nie mam fajnych fotek z zoo, bo byłam tylko ja i L, więc nie miał kto nam zrobić zbiorówkiMam tylko jakieśtam jak Leo wcina loda czy cuś...
Tekst dziubasa sprzed chwili, przy myciu zębów. "Mamo, ząb mnie boli. Chyba jakaś bakteria wpadła na pomysł." "Na jaki pomysł?" "Na pomysł żeby mi zniszczyć ząb. Ale już ją wygoniliśmy...".
Albo jak brał dziś kąpiel w brodziku w pianie i zanurzył najpierw nogę - powiedział, że noga jest w "nogarni", a potem wszedł cały i powiedział że jest w "Leosiarni" (w zoo była słoniarnia i tłumaczyłam L, że to taki dom dla słoni).
Ja czasem po prostu sikam z jego textów!
Mayuśka prowadzisz zeszyt z jego tekstami?Shagga_80 lubi tę wiadomość