plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Ja pisałam już o tym jak trafiłam ostatnio na pielęgniarkę-nówke sztukę, która mi na dzień dobry powiedziała że to jej pierwszy dzień
Dzisija na pewno trafisz na jakąs fajną, doświadczoną i wkjłuwająca się za pierwszym razem kobitkę!
Tego Ci życzę
ps
zawsze możesz jej powiedziec żeby wzorem tego mojego świeżaka Cię pobiła po ręce dość mocno
Musia żebym miała taką możliwosc trafienia na inną. A w mojej przychodni są tylko dwie pielęgniarkiZawsze trafiam na tą samą
Ona zawsze każe mi zaciskać pięść i pompować rękę, ale problem leży też po mojej stronie, bo mam niskie ciśnienie, słabo mi leci krew, powinnam pić dużo wody przed pobraniem, a ja tego najzwyczajniej w świecie nie robię -
no własnie nie nie chorowała. myśle że to był zawał. dziewczyny ja to sie dzis pożegnam bo ciezko mi pisac i sie rozklejam zaraz a w pracy jestemRucia wrote:Koczku strasznie mi przykro
Strata zwierzęcia zawsze jest bolesna. Chorowała na coś?
-
Dzień dobry laski
Zbiku trzymam kciuki za koleżankę. Oby wszystko zakończyło sie pozytywnie.
Mauysiu Leoś jest po prostu boski
Rucia powodzenia na wizycie. Daj znać po, co i jak. Oby nie musiało byc powtórki z glukoza. Ja tez zawsze chciałam mieć trójkę
Sylwia trzymam kciuki i czekamy na relacje.
A-koczku bardzo mi przykro.
Kopciuszku zdrowka dla synka
Selenko Gratulacje 5 miesiąca, swoją droga skoro Ty to i ja
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2013, 08:39
Selena, aisa, mauysia, Rucia, Libra, AGA 30, Sandraa, kopciuszek126, Fedra lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Rucia wrote:Musia żebym miała taką możliwosc trafienia na inną. A w mojej przychodni są tylko dwie pielęgniarki
Zawsze trafiam na tą samą
Ona zawsze każe mi zaciskać pięść i pompować rękę, ale problem leży też po mojej stronie, bo mam niskie ciśnienie, słabo mi leci krew, powinnam pić dużo wody przed pobraniem, a ja tego najzwyczajniej w świecie nie robię
Masz jeszcze niższe?
Najwyżej powiedz że się jej boisz i niech pobierza ta druga. Kobiecie w ciąży się nie odmawiaaisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej babeczki witam z rana...jeszcze z łóżka:-) Młody przebudzil się obsłużył z nocnikiem i dalej śpi...a ja właśnie kombinuje czy jechać jutro na imprezę w plener z ludźmi że studiów...mam wieeeeeelką ochotę...tzn właśnie mnie naszło
Ruciu i Sylwia koniecznie dziś dajcie znać jak po wizycie..Sylwia Twój wykres podoba mi się i mam nadzieję że też lekarz będzie miał dobre informacje dla Ciebie...Rutka a Ty nie martw się nie sądzę byś musiała ponawiać badanie glukozy.
Selenko to już 5ty miesiąc?Przecież Ty niedawno zaskoczyłaś pozytywnym testem!Rutka prawie 8?A ja prawie 9ty (za jakieś 2 tyg.)..dziś zaczynam 34tc !
Kopciuszku zdrówka dla Cyprianka ..u nas na katar pomaga stosowanie trzech specyfików: woda morska,nasivin soft oraz Euphorbium...no i koniecznie często opóźniać nos...szczególnie że gdy to wszystko stosujemy to nosek jest cały czas drozny (woda przed oproznianiem a pozostałe na przemian po wysmarkaniu ).
A-koczku współczuję przeżyć dzisiejszej nocy...po stracie zwierzęcia nie rzadko płacze się jak po Kimś bliskimSelena, Ilona, aisa, mauysia, Rucia, Libra, Sandraa, kiti, kopciuszek126, Kfjatus, Pismak, Pismak, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tak na marginesie to mnie też zawsze marzyła się Trojeczka ale raczej nie damy rady już...chyba że przypadkiem się trafi...po kamieniu piersią a więc za ok 1,5roku myślę o stosowaniu kalendarzyka jako metody anty
to wiecie...różnie bywa
Ilona, aisa, Rucia, Sandraa, kiti, kopciuszek126, Kfjatus, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O, a ja musze siępodzielic spostrzeżeniami moijego m. Wczoraj mi obwieścił że na bank jestem w ciąży
hihihahaha...
dobre, nie?
Ale szczerze, to mam takie zachcianki, ze masakra. Cały czas do słodkieog minie ciągnie. Zaczynam się obawiać, ze zrobię się gruba jak świnia jak tak dalej pójdzie. Ale serio serio, tak na zmianę wyjadam z lodówki - to korniszonki, to śliwki, potem zjadam wafelka i kończe orzeszkami na słono
Ale jazda. Widocznie mi hormony szaleją przy tych nowych tabsach, bo innego wytłumaczenia nie mam.
Chociaż wczoraj powiedziałam m ze pewnie mam niskie żelazo i magnez jak mnie tak na słodkie ciągnie. Ale uwierzcie, prawie go do sklepu wygoniłam po nutellę, taką miałam meeeega ochote na kanapki z kremem czekoladowym...
mmmmmmmmniam. Cay czas to za mna chodzi.
A tak serio serio, to trocxhe mnie to martwi, bo miewam takc zasem ale tylko przy owu i przed samiutkim @.
Dziwne, dziwne.
No, to tak chciałam tylko zarzucić temat o zachciewajkach w normalnym cykluShagga_80, aisa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Muska ja w tym cyklu co zaszlam miałam tak ze nie mogłam sie najesc. Jadła bym i jadł i ciagle byłam głodna. Normalnie jak odkurzacz. M tez mówił Ty chyba to w ciazy jesteś. Ja tam nie wierzyłem. Test jednak pokazał 2 kreski.
Pamietam ze z Wiki tez tak na poczatku było.
U Ciebie podobnie. Poczekamy, zobaczymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2013, 09:23
Muska, Shagga_80, Sandraa, kiti, aisa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Wczoraj byłam w kinie z Mężem, Bratem i przyszłą Bratową. Powiem Wam, że jakoś dobrze, ze jakoś każdego dnia bardziej kocham mojego Mężczyznę i jakoś jest ostatnio wyjątkowo milo sympatycznie w naszym życiu- a to chyba sukces tylu latach razem
Uwielbiam czytać Wasze rozważania Kobietki, bez względu na temat: czy to śluzowy, czy o czarnych workach i próbach samobójczych
Liberko udanych wakacji!
Shagga Kuba jest boski, Twój mąż bardzo przystojny,a Ty bardzo ładnie wyglądasz w ciąży
Żbiku dobrze, że już zdjęli Ci gipsikMożesz przytulać swego Faceta jak Cię odwiedzi dwiema łapkami
Muska mam nadzieję, że jesteś w ciąży
Rutka ciasto wyglądało smakowicie
Ola 3lata to za długo, po takim czasie czekania każdy powinien dostawać Bobasa z gratisowymi bodzikami
Ilona oby powrót do Polski Wam się powiódł
Coś miałam jeszcze skrobną, ale nie pamiętam...
Miłego dzionka Dziewczynki
Ilona, Muska, mauysia, Rucia, Libra, Shagga_80, AGA 30, Sandraa, kiti, aisa, Ola_czeka, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, Dodi, zbikowa, Gunia, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Hej Kfiatuszku
Fajnie, ze u was miłość kwitnie. Ja tez mam nieraz takie przeblyski, ze M kocham bardziej, chyba, ze mnie czymś zdenerwuje to jest inaczej, hehe.
Ja tez pewnie wybiorą sie do kina niebawem, bo ostatnio byłam z Wiki na Smerfach 2, a z chęcią obejrzalabym jakiś ciekawy film. A co ciekawego grają?aisa lubi tę wiadomość
-
Ilona jasne, że czasem się kłócimy, ale mi chodzi o taką więź, która mimo lata nie przemija, a staje się jeszcze mocniejsza
Ale nie przynudzam już
Oglądaliśmy Wolverine i mi się podobał, choc była sceptycznie nastawiona jak szliśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2013, 09:43
Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Muska ja w tym cyklu co zaszlam miałam tak ze nie mogłam sie najesc. Jadła bym i jadł i ciagle byłam głodna. Normalnie jak odkurzacz. M tez mówił Ty chyba to w ciazy jesteś. Ja tam nie wierzyłem. Test jednak pokazał 2 kreski.
Pamietam ze z Wiki tez tak na poczatku było.
U Ciebie podobnie. Poczekamy, zobaczymy.
Ale będe się faktów trzymać. Żadnego testowania przed czasem, żadnych przypuszczeń, ale kurczę tak mi się chce jeść różne rzeczy naraz
No zobaczymy. Do wrześnie daleko i jak zwykle czas FL zaczął mi się dłuuuuużyć i dłuuuużyć.
...oby tak przez 9 m-cy zostałoKfjatus, Ilona, Libra, Shagga_80, aisa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Aisko dziekuje
ja już czekam jak u Was będziemy liczyć miesiące
U mnie dziś tez ładniei oby tak zostało
bo juz czekam żeby jutro ujrzeć Tomsona i Barona
z Afromental
Ilona, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość