plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIlona wrote:Librus wczoraj w gazecie czytałam artykuł o wycieczce małżeństwa do Turcji. Pan o imieniu Mohamad który ich obsługiwał w hotelu był cholernie przystojny i uwodzil wzrokiem czasem przypadkowym otarciem sie ta kobitek ktora była z mężem, trwało to pare dni. Raz gdy została sama przy stoliku, podszedł do niej i zaproponował spotkanie. Ona sie zgodziła i pod pretekstem ulotnila na trochę wieczore z pokoju. Kochali sie namiętnie na płazy. To powtórzylo sie jeszcze kilka razy. Był z niego nieziemski kochanek. Któregoś razu poprosił ja o pieniądze, powiedział, ze ma chora matkę, ona wyciągnęła z bankomatu równowartość 1000 zł. Po tym on juz udawał ze jej nie zna, a jak ona zapytała co jest, odpowiedział, czy chce aby jej mąż sie o wszystkim dowiedział. Ona wtedy zrozumiała, co zrobiła i jak bardzo kocha męża z który jest 5 lat po ślubie.
Artykuł z obecnej Przyjaciółki.
Librus uważaj na tych przystojniakow z czarnymi swiecacymi, pięknymi oczamiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2013, 11:41
kiti, Ilona, aisa, Shagga_80, Kfjatus, Rucia, mauysia, Dodi, Sandraa, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Dzień dobry laseczki!!!
Byłam dziś z rana na grzybach zobaczyć czy już są no i znalazlam az jednego podgrzybka!!!Trochę deszczu i za dwa tygodnie będzie grzybobranie !!
Mój Wafel kończy dziś 35 wiosen stary andrut z niego!!
Miłego dnia życzę może po południu zajrzę do was!!!
Buziam!!Ilona, Muska, aisa, Rucia, Shagga_80, Kfjatus, Pismak, Kaja, Dodi, Sandraa, Gunia, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Kopciuszku jeżeli masz w domu inhalator lub możliwosć pożyczenia od kgoś, to polecam na katar. 3 razy dziennie z olejkiem Olbas Oil może pomóc.
mam mam Kochanai robie inhalacje z soli fizjologicznej. A ten olejek rozcieńczasz z czymś?ile tego olejku? Ja mam aromactiv krople to mogłabym mu to zrobić. tam są olejki eukaliptusowy,miętowy i jeszcze jakieś inne.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykopciuszek126 wrote:mam mam Kochana
i robie inhalacje z soli fizjologicznej. A ten olejek rozcieńczasz z czymś?ile tego olejku? Ja mam aromactiv krople to mogłabym mu to zrobić. tam są olejki eukaliptusowy,miętowy i jeszcze jakieś inne.
W kieliszek od wódki wlewam przegotowaną wodę i dodaję 2 krople tego olejku. Później wlewam to do inhalatora. Ale chyba te aromactiv też działają podobniekopciuszek126 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Pół godziny temu miałam jechać do sklepu.
aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Dzień dobry laseczki!!!
Mój Wafel kończy dziś 35 wiosen stary andrut z niego!!
Ja Ci dam! Mój Paweł również ma skończone 35 lat i dla mnie jest jak młody BógA jaki przy tym mmmmmm
Shagga_80, Kfjatus, mauysia, Sandraa, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykiti wrote:Dokładnie tak jak ja a z tego wszystkiego zrobiłam kawe i siedze i czytam
Kiti siedź siedź mnie już tyłek rozbolałSpadam do sklepu bo dziś mam w planach zrobić pizze
No i ciasto czekoladowe
kiti, aisa, Shagga_80, Kfjatus, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:???
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
Libra ale masz fajnie już pewnie spakowana jesteś ja mam jeszcze tydzień czekania:D
Libra lubi tę wiadomość
-
Jestem i ja. Mam dla Was jakąś godzinkę jestem umówiona z kumpelą
Uwielbiam zupę na P....właśnie zjadłam całą miseczkę
Ilonka niezła ta historia, Ona myślała, że On tak pierwszy raz z przyjezdną poleciał na nią, a tu psikus
Shagga super, że zarazka Kuby mija
Gośśśka może i ta tarczyca była przyczyną tego, że ciąży nie widać, może jak to wszystko unormujesz, wszystko zakończy się szczęśliwie
Aga 100 lat dla Twojego ANDRUTA
Rutka garki w kuchni nie uciekną, siedź na ovu dalej
kiti, Selena, Gośśśka, Shagga_80, aisa, Ilona, mauysia, Sandraa, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muska dawaj jakiego kawała
Kfjatus, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:Muska dawaj jakiego kawała
mówisz i masz:
Facet budzi się po katastrofie samolotu na bezludnej wysepce. Zaczyna panikować, bo nie umie pływać. Nagle zauważa sąsiednią wysepkę, a tam nagie laski, głośna muzyka itd. Facet krzyczy, macha rękami ale nikt go nie słyszy. Zrezygnowany idzie wzdłuż brzegu i zauważa żabę. Myśli sobie:
-Jestem głodny, to chociaż żabę zjem
Chwyta ją więc, a żaba krzyczy:
-Nie jedz mnie, a spełnię jedno twoje życzenie! Ale pamiętaj, masz tylko jedno, więc dobrze się zastanów!
Facet spogląda to na żabę, to na sąsiednią wysepkę, i mówi:
-Dobra, to zrób mostek.
A żaba wygina się do tyłu i mruczy pod nosem:
-Aleś se, ku*wa, chłopie wymyślił...
kiti, zbikowa, magdzia26, Kfjatus, Rucia, Shagga_80, aisa, Ilona, Libra, Dodi, Sandraa, Gunia, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość