plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Muska wrote:mówisz i masz:
Facet budzi się po katastrofie samolotu na bezludnej wysepce. Zaczyna panikować, bo nie umie pływać. Nagle zauważa sąsiednią wysepkę, a tam nagie laski, głośna muzyka itd. Facet krzyczy, macha rękami ale nikt go nie słyszy. Zrezygnowany idzie wzdłuż brzegu i zauważa żabę. Myśli sobie:
-Jestem głodny, to chociaż żabę zjem
Chwyta ją więc, a żaba krzyczy:
-Nie jedz mnie, a spełnię jedno twoje życzenie! Ale pamiętaj, masz tylko jedno, więc dobrze się zastanów!
Facet spogląda to na żabę, to na sąsiednią wysepkę, i mówi:
-Dobra, to zrób mostek.
A żaba wygina się do tyłu i mruczy pod nosem:
-Aleś se, ku*wa, chłopie wymyślił... -
Pływa sobie facet w jeziorku, nagle widzi boję z napisem "nie płynąć dalej". Oczywiście zignorował ją i płynie dalej. Nagle czuje, że jakaś dłoń zaciska się mocno na jego klejnotach. Facet próbuje się wyrwać, ale bez powodzenia. Po chwili spod wody dobywa się głos:
- Szybka decyzja - plus dwa czy minus dwa?
Po chwil zastanowienia odpowiada:
- Plus dwa.
Coś pod wodą zaszumiało, uniósł się dym i facet przerażony odkrywa że ma dwa nowe jądra! Wypływa szybko na brzeg i myśli jak by to dało się odwrócić. Nagle wpada na pomysł: "popłynę w to samo miejsce i tym razem powiem minus dwa". Jak pomyślał tak zrobił. Gdy tylko znalazł się za boją znowu jakaś dłoń zacisnęła się między jego nogami. Spod wody dobiegł znajomy głos:
- Szybka decyzja - plus cztery czy minus cztery?...
kiti, Selena, magdzia26, Ola_czeka, Kfjatus, Pismak, Shagga_80, Ilona, aisa, mauysia, Dodi, Sandraa, jeju, Gunia, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
a wiecie jak jest ?? chińska wróżka - jatoczuła
alfons- gonisukinabosaka
stolarz- piłasamajajamucharata
sekretarka- jamasuki
Selena, Kasha, Rucia, Muska, Shagga_80, Pismak, Ilona, aisa, Dodi, Sandraa, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Ola przyszła a ja wypiłam kawe i zmykam do sklepu bo coś pasuje kupić do lodówki żeby tak na pusto nie stała
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykiti wrote:Ola przyszła a ja wypiłam kawe i zmykam do sklepu bo coś pasuje kupić do lodówki żeby tak na pusto nie stała
Kiti pamiętaj, że lodówka nigdy nie jest pustazawsze znajdują się w niej półki i światło
Ilona, aisa, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Kiti pamiętaj, że lodówka nigdy nie jest pusta
zawsze znajdują się w niej półki i światło
ale fakt półki sa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2013, 13:40
-
nick nieaktualnykiti wrote:Libra ale masz fajnie już pewnie spakowana jesteś ja mam jeszcze tydzień czekania:D
Shagga_80, Pismak, Ilona, Muska, kiti, aisa, Kfjatus, Rucia, Dodi, Sandraa, Gunia, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Idź koniecznie do endokrynologa. Wg mnie to dośc poważna nadczynnośc tarczycy, a to w przeciwieństwie do niedoczynności zagraża wręcz zdrowiu. Nie chce Cię straszyć, ale skonsultuj to koniecznie z endokrynologiem jak najszybciej (do internisty szkoda iść).
no nic dobrze że wiem gdzie leży przyczyna i czas zacząć się leczyć,a kontynuacje leczenia podejme w Norwegii
mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:prawie:D jeszcze dzisiaj kase wymienić... i wsadzić wszystko do torby, co leży na łóżku:) i wiecie co? mam tam internet, więc jak będzie mi się nudzić, to wpadnę was podczytać
?
Libra, Rucia, Dodi, Sandraa, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek:)
Zbiku trzymam kciuki za psiapsile i szczęśliwy przebieg operacji
Mauysiu masz slicznego synka i te jego teksty po prostu bomba
Rucia Ciasto smakiwicie wygląda i pewnie nieziemsko smakowalo :o
Trzymam kciuki za wizyte żeby nie była powtórka potrzebna.
Ja chciałam mieć 10 dzieciaków kiedyś a teraz to na razie chce to jedno mieć potem bede myśleć dalej
Sylwia trzymam kciuki wykres ładny więc powinno być wszystko ekstra.
A-koczuwspółczuje ci bardzo
Selenko i Ilonko gratulacje 5 miesiąca
Muska uwielbiam twoje kawały:D
Shagga_80, Selena, Ilona, aisa, zbikowa, Rucia, mauysia, Sandraa, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyGośśśka wrote:nom dzwoniłam juz do endokrynologiem dziś wieczorem poza kolejnością mnie przyjmie bo jutro wracam do Norwegii,ale z telefonicznej rozmowy wynika że mam właśnie tą nadczynność i będę miała problem przy tej chorobie zajść w ciąże
no nic dobrze że wiem gdzie leży przyczyna i czas zacząć się leczyć,a kontynuacje leczenia podejme w Norwegii
PS. Ale ubawiły mnie Wasze kawały2+ czy 2-
Ilona, Gośśśka, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Librusu udanego urlopu i uważajcie na siebie podczas tych ekstremalnych działań
Ilona, Libra, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Libra wrote:prawie:D jeszcze dzisiaj kase wymienić... i wsadzić wszystko do torby, co leży na łóżku:) i wiecie co? mam tam internet, więc jak będzie mi się nudzić, to wpadnę was podczytać
Zostaw sobie na koncie tysiaczek dla turka.Ilona, mauysia, Shagga_80, a-koczek lubią tę wiadomość