plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudiaa wrote:Teoretycznie tak pisze ale praktycznie nigdy mi takie cos sie nie pokazywalo. Pytalam tez dziewczyn i mowily, ze tez czegos takiego nie mialy. Oba testy byly innej firmy...
Myśle, ze jak jest ciaza to ta druga kreska pokazuje sie odrazu.
Poczekaj jeszcze pare dni i powtórz znowu test. Trzymam kciukimauysia, Selena, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Klaudiaa wrote:Teoretycznie tak pisze ale praktycznie nigdy mi takie cos sie nie pokazywalo. Pytalam tez dziewczyn i mowily, ze tez czegos takiego nie mialy. Oba testy byly innej firmy...
Teoretycznie tak pisze, czy pisze faktycznie?
Klaudiaa błagam Cię, cierpliwości. Jeśli jesteś w ciąży, to jesteś a taki stres, jaki serwujesz sobie robiąc test i postępując niezgodnie z instrukcją może tylko źle wpłynąć na ewentualnego dzidziusieńka.Shagga_80, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Aga, wszystkiego najlepszego dla Wafla
Shagga, super, że Kubusiowi przechodzi to paskudztwo!
Gośka, dobrze, że zrobiłaś badania i jeszcze lepiej, że masz dziś wizytę u endo! Tylko nie zapomnij zdać relacji
Mauysia, Leo jest super!!!
Kiti, gratki! Strzeliłaś swojego 1000 posta na forum
Ola :*zbikowa, Ola_czeka, Kfjatus, Ilona, mauysia, kiti, Sandraa, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej Misiaczki!
Miłego popołudnia życzę, idę robić obiado-kolację, a później będę nadrabiać
A tu piosenka dla relaksu (za każdym razem, gdy ją słyszę i przypominam sobie teledysk to mam gęsią skórkę)
http://www.youtube.com/watch?v=Mhj15W23IjA
:*zbikowa, aisa, Ola_czeka, Ilona, Pismak, Pismak, Sandraa, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
laski wypuscili mnie z fabryki! czuje chudź (czy chódź?) zew krwi i nie wiem co jeszcze. normalnie dzikus z nadwyzka czasu. ale jutro przyjezdża moja sis i trzeba jej bedzie pojazac miasto ktorego nie znam
ps. psiapsiola donosi ze nie pozbede sie jej tak latwo i nie mam co liczyc na spadek
bedzie dopsz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2013, 16:57
Ola_czeka, aisa, Ilona, Pismak, mauysia, Dodi, Selena, Sandraa, Shagga_80, Gunia, Fedra lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Aga, wszystkiego najlepszego dla Wafla
Gośka, dobrze, że zrobiłaś badania i jeszcze lepiej, że masz dziś wizytę u endo! Tylko nie zapomnij zdać relacji
Ola :*
wizyte mam umówioną na 19 więc po powrocie dam znać,jeszcze raz bardzo Ci dziękuję i trzymam kochana bardzo mocno kciuki za zieloną kropeczke u Ciebie
Kaja, aisa, Ola_czeka, Kfjatus, Ilona, Dodi, Sandraa, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Aga, wszystkiego najlepszego dla Wafla
Ola :*
Aisa, jak Ty to robisz, że zawsze zawstydzasz mnie swoimi postami, w których pamiętasz o wszystkich?
Aga ja się też przyłączam do życzeń!Kaja, Kfjatus, aisa, Ilona, Dodi, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ej nuda na forum to postanowiłam, że napiszę Wam o talerzach, a że pisałam już o nich do Małysza i Żbika i nie chce mi się ubierać tego w nowe słowa, to przekleję Wam fragment mojej prywatnej korespondencji, żebyście mogły przeżywać ze mną:
Byłam dziś w jednym sklepie jak szłam do urzędu, no dobra w dwóch.
I w jednym miało coś być ale nie było więc dół a w drógim były taaaaaaaaaaaaak piękneeeeeeeeee talerzeeeeeeeeeee, że do teraz o tym myślę. Meeeeeeeeeega drogie, z cyklu salaterka deserowa 15 funciaków, reszty cen już nie sprawdzałam bo dostałam zawał serca.
Ale to były taaaaaaaak zajebisteeeeeeeeee talerzeeeeeeeee.
Teraz pewnie uważacie mnie za niezłą nudziarę i trochę się z tego śmiejecie w osobnej rozmowie, ja tez kiedyś stukałam się w głowę jak usłyszałam od koleżanki, że widziała piękne firany. And I was like - może jeszcze zaprenumeruj encyklopedię kuro domowa. Ale prawda jest taka, że do mojej kochanej kuchnichciałabym mieć piękne talerze a mam tylko odziedziczone po mamie stare arkoroki i to brązowe porysane i z białym nalotem od zmywarki. A te talerze były takie kolorowe, jak moja dusza!
zbikowa, aisa, Kfjatus, Rucia, Ilona, Dodi, Shagga_80, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Gunia wrote:Hej Misiaczki!
Miłego popołudnia życzę, idę robić obiado-kolację, a później będę nadrabiać
A tu piosenka dla relaksu (za każdym razem, gdy ją słyszę i przypominam sobie teledysk to mam gęsią skórkę)
http://www.youtube.com/watch?v=Mhj15W23IjA
:*
Gunia to so w domu posłucham a Ty nadrabiaj bo coś do Ciebie pisałam, ale nie pamiętam gdzie i co, ale czekam na odpowiedź :* -
I jeszcze jeden fragment:
"Ale Ola, zostawiłbym to całe forum dla Ciebie, bo jesteś prezydentową i Cię kocham"
"Nie Ovufriendzie, musisz odblokować konta dziewczyn, one też mają prawo tu pisać"Ilona, zbikowa, Selena, Shagga_80, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość