SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    To ja Wam zdradzę tajemnicę korespondencji, że już wiem skąd się wzięło Rutkowe "Wieśka". od wieśniary. Powiedzcie jej że z nią nie gadam.

:D teraz dopiero do tego doszłaś? :D A to podobno ja jestem ta najbardziej niekumata :P <3

Wiesiu niestety muszę cię kochanie opuścić, ponieważ idę myć podwozie na wizytę u Pani doktor, i znowu zrobię ciasto czekoladowe, ale zeby nie było Ci smutno to wrzucę Ci zdjęcie mojej pizzy :P

3b31.jpg

Ilona, zbikowa, mauysia, Sandraa, nick nieaktualny, aisa, Effcia28, Gunia, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, nie wiedziałam, ze to od wieśniary :(

Ilona, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    No, nie wiedziałam, ze to od wieśniary :(

1:0 dla Mnie hahahaah MISTRZ

Ilona, nick nieaktualny, a-koczek lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    1:0 dla Mnie hahahaah MISTRZ

A mnie jest przykro! Nigdy już tak do mnie nie mów!

Ilona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    A mnie jest przykro! Nigdy już tak do mnie nie mów!

o.O ostatni raz ... WIEŚKA

Ilona, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też Cię kocham i lecę się kąpać ... a mogę mówić Czesia? Czesia to od Czesławy i broń Boże od Wieśniary ani Cześniary o.O

Ola_czeka, Ilona, mauysia, Sandraa, nick nieaktualny, Effcia28, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2013, 17:55

Ola_czeka, Selena, nick nieaktualny, a-koczek lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz mówić Czesia. Chyba, że to od Czesia z włatcóf móch, to nie możesz.

Ilona, Dodi, Selena, nick nieaktualny, aisa, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz jak ja Cię kocham! Specjalnie opóźniam moje odejście od centrum dowodzenia, aby zapewnić cię o mojej dozgonnej miłości do Ciebie 0heart.gif

Ilona, Selena, nick nieaktualny, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Możesz mówić Czesia. Chyba, że to od Czesia z włatcóf móch, to nie możesz.

Z miłości to !!! 0heart.gif

a-koczek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok. 20stej melduje się z informacjami pewnie żadnymi ciekawymi ale zawsze jakimiś :)

Ilona, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Widzisz jak ja Cię kocham! Specjalnie opóźniam moje odejście od centrum dowodzenia, aby zapewnić cię o mojej dozgonnej miłości do Ciebie 0heart.gif

Dopiero teraz Ci uwierzyłam. Idź się teraz podmyj.

Ilona, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzonka na wizycie. Czekamy też na wieści od Sylwii.

Ilona, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, to znalazłam te talerze, wrzucam linki, żebyście mogły się podzielić która co mi kupuje.

http://shop.villeroy-boch.com/uk_en/tableware/dinnerware/country/lina-aqua.html

http://shop.villeroy-boch.com/uk_en/tableware/dinnerware/country/lina-floral.html

http://shop.villeroy-boch.com/uk_en/tableware/dinnerware/country/lina-rosy.html

nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli wolicie polskie ceny, to tutaj tez możecie to dla mnie kupować:

http://namoimstole.pl/kolekcje/villeroy-boch/villeroy-boch-lina?p=2

• Gunia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ok, to znalazłam te talerze, wrzucam linki, żebyście mogły się podzielić która co mi kupuje.

http://shop.villeroy-boch.com/uk_en/tableware/dinnerware/country/lina-aqua.html

http://shop.villeroy-boch.com/uk_en/tableware/dinnerware/country/lina-floral.html

http://shop.villeroy-boch.com/uk_en/tableware/dinnerware/country/lina-rosy.html

Czy można na sztuki? :D Jeśli tak - to mogę fundnąć Ci podłużny talerz ze wzorem z drugiego linka :P (ogólnie podłużne/prostokątne/kwadratowe bardziej mi się podobają niż okrągłe...)

nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    W świetle historii, którą przedstawiła Ilonka - zabrzmiało podejrzanie...
    m wlasnie mnie tak wku....ze aż nie chce mi się jechać

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Czy można na sztuki? :D Jeśli tak - to mogę fundnąć Ci podłużny talerz ze wzorem z drugiego linka :P (ogólnie podłużne/prostokątne/kwadratowe bardziej mi się podobają niż okrągłe...)

Hahaha, ostatecznie może być sam talerz choć wolałabym całą zastawę.

:*

Gunia lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:

Tym bardziej jedź i pamiętaj o tysiaczku.

nick nieaktualny, Gunia lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:

Co jest?!?!?!

Spróbuj się opanować, wdech-wydech, wdech-wydech, policz do 100, jedź na zajebiaszczy, zasłużony urlop, a dopiero po powrocie Mu pokaż, jaka jesteś na Niego wściekła!
    :*

Ilona, Ola_czeka, Dodi, Sandraa, nick nieaktualny, aisa, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
‹‹ 3862 3863 3864 3865 3866 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ