X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    To ja Wam zdradzę tajemnicę korespondencji, że już wiem skąd się wzięło Rutkowe "Wieśka". od wieśniary. Powiedzcie jej że z nią nie gadam.

:D teraz dopiero do tego doszłaś? :D A to podobno ja jestem ta najbardziej niekumata :P <3

Wiesiu niestety muszę cię kochanie opuścić, ponieważ idę myć podwozie na wizytę u Pani doktor, i znowu zrobię ciasto czekoladowe, ale zeby nie było Ci smutno to wrzucę Ci zdjęcie mojej pizzy :P

3b31.jpg

Ilona, zbikowa, mauysia, Sandraa, Shagga_80, aisa, Effcia28, Gunia, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, nie wiedziałam, ze to od wieśniary :(

Ilona, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    No, nie wiedziałam, ze to od wieśniary :(

1:0 dla Mnie hahahaah MISTRZ

Ilona, Shagga_80, a-koczek lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    1:0 dla Mnie hahahaah MISTRZ

A mnie jest przykro! Nigdy już tak do mnie nie mów!

Ilona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    A mnie jest przykro! Nigdy już tak do mnie nie mów!

o.O ostatni raz ... WIEŚKA

Ilona, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też Cię kocham i lecę się kąpać ... a mogę mówić Czesia? Czesia to od Czesławy i broń Boże od Wieśniary ani Cześniary o.O

Ola_czeka, Ilona, mauysia, Sandraa, Shagga_80, Effcia28, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2013, 17:55

Ola_czeka, Selena, Shagga_80, a-koczek lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz mówić Czesia. Chyba, że to od Czesia z włatcóf móch, to nie możesz.

Ilona, Dodi, Selena, Shagga_80, aisa, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz jak ja Cię kocham! Specjalnie opóźniam moje odejście od centrum dowodzenia, aby zapewnić cię o mojej dozgonnej miłości do Ciebie 0heart.gif

Ilona, Selena, Shagga_80, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Możesz mówić Czesia. Chyba, że to od Czesia z włatcóf móch, to nie możesz.

Z miłości to !!! 0heart.gif

a-koczek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok. 20stej melduje się z informacjami pewnie żadnymi ciekawymi ale zawsze jakimiś :)

Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Widzisz jak ja Cię kocham! Specjalnie opóźniam moje odejście od centrum dowodzenia, aby zapewnić cię o mojej dozgonnej miłości do Ciebie 0heart.gif

Dopiero teraz Ci uwierzyłam. Idź się teraz podmyj.

Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzonka na wizycie. Czekamy też na wieści od Sylwii.

Ilona, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, to znalazłam te talerze, wrzucam linki, żebyście mogły się podzielić która co mi kupuje.

http://shop.villeroy-boch.com/uk_en/tableware/dinnerware/country/lina-aqua.html

http://shop.villeroy-boch.com/uk_en/tableware/dinnerware/country/lina-floral.html

http://shop.villeroy-boch.com/uk_en/tableware/dinnerware/country/lina-rosy.html

Rucia, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli wolicie polskie ceny, to tutaj tez możecie to dla mnie kupować:

http://namoimstole.pl/kolekcje/villeroy-boch/villeroy-boch-lina?p=2

• Gunia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ok, to znalazłam te talerze, wrzucam linki, żebyście mogły się podzielić która co mi kupuje.

http://shop.villeroy-boch.com/uk_en/tableware/dinnerware/country/lina-aqua.html

http://shop.villeroy-boch.com/uk_en/tableware/dinnerware/country/lina-floral.html

http://shop.villeroy-boch.com/uk_en/tableware/dinnerware/country/lina-rosy.html

Czy można na sztuki? :D Jeśli tak - to mogę fundnąć Ci podłużny talerz ze wzorem z drugiego linka :P (ogólnie podłużne/prostokątne/kwadratowe bardziej mi się podobają niż okrągłe...)

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    W świetle historii, którą przedstawiła Ilonka - zabrzmiało podejrzanie...
    m wlasnie mnie tak wku....ze aż nie chce mi się jechać

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Czy można na sztuki? :D Jeśli tak - to mogę fundnąć Ci podłużny talerz ze wzorem z drugiego linka :P (ogólnie podłużne/prostokątne/kwadratowe bardziej mi się podobają niż okrągłe...)

Hahaha, ostatecznie może być sam talerz choć wolałabym całą zastawę.

:*

Gunia lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:

Tym bardziej jedź i pamiętaj o tysiaczku.

Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:

Co jest?!?!?!

Spróbuj się opanować, wdech-wydech, wdech-wydech, policz do 100, jedź na zajebiaszczy, zasłużony urlop, a dopiero po powrocie Mu pokaż, jaka jesteś na Niego wściekła!
    :*

Ilona, Ola_czeka, Dodi, Sandraa, Shagga_80, aisa, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
‹‹ 3862 3863 3864 3865 3866 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ