SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    To ja Wam zdradzę tajemnicę korespondencji, że już wiem skąd się wzięło Rutkowe "Wieśka". od wieśniary. Powiedzcie jej że z nią nie gadam.

:D teraz dopiero do tego doszłaś? :D A to podobno ja jestem ta najbardziej niekumata :P <3

Wiesiu niestety muszę cię kochanie opuścić, ponieważ idę myć podwozie na wizytę u Pani doktor, i znowu zrobię ciasto czekoladowe, ale zeby nie było Ci smutno to wrzucę Ci zdjęcie mojej pizzy :P

3b31.jpg

Ilona, zbikowa, mauysia, Sandraa, Shagga_80, aisa, Effcia28, Gunia, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, nie wiedziałam, ze to od wieśniary :(

Ilona, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    No, nie wiedziałam, ze to od wieśniary :(

1:0 dla Mnie hahahaah MISTRZ

Ilona, Shagga_80, a-koczek lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    1:0 dla Mnie hahahaah MISTRZ

A mnie jest przykro! Nigdy już tak do mnie nie mów!

Ilona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    A mnie jest przykro! Nigdy już tak do mnie nie mów!

o.O ostatni raz ... WIEŚKA

Ilona, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też Cię kocham i lecę się kąpać ... a mogę mówić Czesia? Czesia to od Czesławy i broń Boże od Wieśniary ani Cześniary o.O

Ola_czeka, Ilona, mauysia, Sandraa, Shagga_80, Effcia28, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif0heart.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2013, 17:55

Ola_czeka, Selena, Shagga_80, a-koczek lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz mówić Czesia. Chyba, że to od Czesia z włatcóf móch, to nie możesz.

Ilona, Dodi, Selena, Shagga_80, aisa, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz jak ja Cię kocham! Specjalnie opóźniam moje odejście od centrum dowodzenia, aby zapewnić cię o mojej dozgonnej miłości do Ciebie 0heart.gif

Ilona, Selena, Shagga_80, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Możesz mówić Czesia. Chyba, że to od Czesia z włatcóf móch, to nie możesz.

Z miłości to !!! 0heart.gif

a-koczek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok. 20stej melduje się z informacjami pewnie żadnymi ciekawymi ale zawsze jakimiś :)

Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Widzisz jak ja Cię kocham! Specjalnie opóźniam moje odejście od centrum dowodzenia, aby zapewnić cię o mojej dozgonnej miłości do Ciebie 0heart.gif

Dopiero teraz Ci uwierzyłam. Idź się teraz podmyj.

Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzonka na wizycie. Czekamy też na wieści od Sylwii.

Ilona, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, to znalazłam te talerze, wrzucam linki, żebyście mogły się podzielić która co mi kupuje.

http://shop.villeroy-boch.com/uk_en/tableware/dinnerware/country/lina-aqua.html

http://shop.villeroy-boch.com/uk_en/tableware/dinnerware/country/lina-floral.html

http://shop.villeroy-boch.com/uk_en/tableware/dinnerware/country/lina-rosy.html

Rucia, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli wolicie polskie ceny, to tutaj tez możecie to dla mnie kupować:

http://namoimstole.pl/kolekcje/villeroy-boch/villeroy-boch-lina?p=2

• Gunia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ok, to znalazłam te talerze, wrzucam linki, żebyście mogły się podzielić która co mi kupuje.

http://shop.villeroy-boch.com/uk_en/tableware/dinnerware/country/lina-aqua.html

http://shop.villeroy-boch.com/uk_en/tableware/dinnerware/country/lina-floral.html

http://shop.villeroy-boch.com/uk_en/tableware/dinnerware/country/lina-rosy.html

Czy można na sztuki? :D Jeśli tak - to mogę fundnąć Ci podłużny talerz ze wzorem z drugiego linka :P (ogólnie podłużne/prostokątne/kwadratowe bardziej mi się podobają niż okrągłe...)

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    W świetle historii, którą przedstawiła Ilonka - zabrzmiało podejrzanie...
    m wlasnie mnie tak wku....ze aż nie chce mi się jechać

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Czy można na sztuki? :D Jeśli tak - to mogę fundnąć Ci podłużny talerz ze wzorem z drugiego linka :P (ogólnie podłużne/prostokątne/kwadratowe bardziej mi się podobają niż okrągłe...)

Hahaha, ostatecznie może być sam talerz choć wolałabym całą zastawę.

:*

Gunia lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:

Tym bardziej jedź i pamiętaj o tysiaczku.

Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:

Co jest?!?!?!

Spróbuj się opanować, wdech-wydech, wdech-wydech, policz do 100, jedź na zajebiaszczy, zasłużony urlop, a dopiero po powrocie Mu pokaż, jaka jesteś na Niego wściekła!
    :*

Ilona, Ola_czeka, Dodi, Sandraa, Shagga_80, aisa, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
‹‹ 3862 3863 3864 3865 3866 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ