plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:Ola wyobrazilam sobie ze tekst o talerzach kolorowych jak dusza mowi Poniedzielski ktory jest szalenie pochmurnym ( i inteligentnie zabawnym) czlowiekiem. cudo
Ahahhahahahhaha teraz też to widzę. (Słyszę).zbikowa lubi tę wiadomość
-
Gośśśka wrote:Asiu to tylko dzięki Tobie je zrobiłam ty mnie do tego namówiłaś jestem Ci bardzo ale to bardzo wdzięczna
wizyte mam umówioną na 19 więc po powrocie dam znać,jeszcze raz bardzo Ci dziękuję i trzymam kochana bardzo mocno kciuki za zieloną kropeczke u Ciebie
Nie za ma co
Tylko podpowiedziałam jak ja zrobiłam. Cieszę się, że wiadomo gdzie jest problem. Na pewno uda się go szybko rozwiązać i będzie zielona kropa na wykresieTrzymam kciuki za wizytę!!
Ilona lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Aisa, jak Ty to robisz, że zawsze zawstydzasz mnie swoimi postami, w których pamiętasz o wszystkich?
Aga ja się też przyłączam do życzeń!
Nie chwal, nie chwal
Zapomniałam napisać do Ilony, że niezła była historia romansu w Turcji
A do Libry żeby nie brała dodatkowego tysiąca
I do Żbika nic nie napisałam... cześć Żbiksson
A i chciałam powiedzieć, że jak słyszę "Blurred Lines" to ta piosenka kojarzy mi się z Gunią bo wrzuciła linka do piosenki a potem wszędzie ją słyszałam bo się zrobiła mocno popularna...
Ola, kup talerze!!!Ola_czeka, zbikowa, Ilona, mauysia, Shagga_80, Gunia, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Libra, a Ty @ dostałaś,tak? Ile będzie trwać ? A na ile jedziesz? Wiesz...dopytuję, bo martwię się,czy wykorzystacie egzotyczne okolice na baraszkowanie
?
aisa, Ola_czeka, Rucia, Ilona, Dodi, Sandraa, Sandraa, Shagga_80, Effcia28, Gunia, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem chwilowo...
Koleżanka poszła, Mąż pojechał na zakupy i do nogowego lekarza, bo miał umówioną wizytę z kolanem, a ja usiadłam na chwilę do kompa i nadrobiłam co napisałyście.
Żbiczku tylko z siostrunią nie zabłądźcie gdzieś
Ola kup te przecudne, drogie talerze, będą świetnie pasowały do Twojego ślicznego Zojowego domku
Kaja działaj, aż zdziałasz, nie poddawaj się
Asiu jak kursik? I jak staranka?
Ilona przegapiłam przepis na ciasto czekoladowe, ja też chcę go znać!
Musia przyjemnego urlopikuCzy Wy też macie wrażenie, że Musia ciągle gdzie w weekend wyjeżdża? - fajnie
Klaudia powiem Ci, jak ja kiedyś sobie tłumaczyłam- jak jestem w ciąży, to jestem, a jak nie jestem, to po co się stresować. Jak chcesz idź na tą betę na uspokojenia siebie, ale ja bym poczekała jeszcze czy przyjdzie @ czy nie...i wtedy się rozwieją wszelkie wątpliwości
Gunia dzięki za piosnkę
Ilona, zbikowa, Shagga_80, aisa, Gunia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny