plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Gośśśka wrote:nom dzwoniłam juz do endokrynologiem dziś wieczorem poza kolejnością mnie przyjmie bo jutro wracam do Norwegii,ale z telefonicznej rozmowy wynika że mam właśnie tą nadczynność i będę miała problem przy tej chorobie zajść w ciąże
no nic dobrze że wiem gdzie leży przyczyna i czas zacząć się leczyć,a kontynuacje leczenia podejme w Norwegii
Życze duuużo zdrówka, a potem ślicznego różowego bobaska!Gośśśka, aisa, Ola_czeka, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Brzmi dobrze. A pamiętaj, że to się da leczyć. Trzeba tylko dobrze dawki leku dobrać. Jak się TSH ureguluje to w ciąże zajdziesz
Życze duuużo zdrówka, a potem ślicznego różowego bobaska!
Teraz to juz wykryte, więc będzie pod kontroląOla_czeka, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
to lecimy dalej z kawałami:
Mąż z żoną ogląda horror.
Nagle na ekranie pojawia się przerażająca, kobieca postać.
Żona wystraszona wykrzyknęła:
- O matko!!!
- Poznałaś, co?
trzeba jakoś jeszcze te pól godziny w pracy wytrzymaćIlona, magdzia26, biedronka1982, Libra, Sandraa, Shagga_80, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
to jest dobre:
Bóg dał mężczyźnie dwie rzeczy odróżniające go od kobiety - penisa i mózg.
Potem pomyślał i zrobił w penisie dziurkę, żeby mózg się nie udusił...
Ilona, magdzia26, biedronka1982, Libra, Dodi, Sandraa, Shagga_80, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Brzmi dobrze. A pamiętaj, że to się da leczyć. Trzeba tylko dobrze dawki leku dobrać. Jak się TSH ureguluje to w ciąże zajdziesz
Życze duuużo zdrówka, a potem ślicznego różowego bobaska!dziś idę do lekarza więc powiem mi mniej więcej co i jak powinno wyglądać,mam tylko nadzieje że w Oslo trafię na jakiegoś dobrego lekarza
dzięki kochana
dobrze ze wiem już co jest ze mną nie tak
muszę już zmykać a Wam wszystkim życzę miłego dzionka
Ilona, kiti, aisa, Sandraa, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Przychodzi kobieta do lekarza i mówi:
- Panie doktorze, mam wstydliwy i nieco dziwny problem. Otóż na wewnętrznej stronie ud pojawiły mi się ostatnio tajemnicze, zielone koła. Lekarz kazał jej się rozebrać, obejrzał dokładnie opisane miejsce, po czym zapytał:
- Ma pani kochanka Cygana?
- Tak, skąd pan wie? - zapytała zawstydzona nieco kobieta.
- Proszę mu powiedzieć, że te kolczyki nie są złote.
zbikowa, Ilona, Ola_czeka, biedronka1982, aisa, Libra, Dodi, Sandraa, Shagga_80, Gunia, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Gośka trzymam kciuki za wizytę u endo
nie spotkałam jeszcze złego endo więc powinno być ok. &&&&&&&&&.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2013, 15:41
Gośśśka lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismak wrote:Gosska trzymam kciuki za wizytę u endo
nie spotkałam jeszcze złego endo więc powinno być ok. &&&&&&&&&.
przesyłam buziaki i miłego dzionka życzę
Pismak lubi tę wiadomość
-
Za momencik stąd się zawijam, więc chciałam wszystkim życzyć owocnego(!) weekendu. Słonecznego i cieplutkiego też
Buziaki i papaty i do poniedziałku (chyba ze nie wytrzymam i gdzies pobiegnę kompa szukać). A to dlatego że jedziemy zaraz po pracy z m do Wieliczki na solone lodyNo, serio- solone, jedyne takie w Polsce i na świecie. Ostatnuio Kret o tym w tv mówil. Smak bardzo ciekawy (już próbowałam), ogólnie polecam każdemu jako ciekawostke lodową, fajna lodziarnia, pyszne lody i wszystko całkiem blisko wyjścia z szybu (chyba Daniłowicza) Kopalni Soli, na dolnym rynku miassteczka (prawie reklama
).
Połączymy zwiedzanie ze smaczym zwiedzaniem, hihi. I wrócimy pare kilo ciężsi przez te pyszności.
papapapappaaisa, Kfjatus, Libra, Rucia, mauysia, Sandraa, Gunia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ovufriendzie, wiem, że poprosiłam Cię o bana na wszystkie użytkowniczki tego forum, wkurzyłam się, że w ogóle nie lajkują moich postów, ale proszę Cię odblokuj je, bo nie mam z kim gadać
Ilona, Libra, Dodi, Selena, Shagga_80, Gunia, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny chcialam isc dzis na bete (tak wiem, ze to za wczesniej ale same wiecie jak to jest kiedy sie chce bardzo miec dziecko) moja mama jednak mnie przed tym powstrzymala. Powiedziala zebym zrobila 2 test. Tez tak zrobilam. I znow sytuacja sie powtorzyla. Na poczatku raczej nie widzialam cienia po ok 30 min byl juz cien 2 kreski. Nigdy nie mialam tak jak robilam testy a uwierzcie mi robilam ich sporo. Rozumie, ze jeden test moze byc felerny ale zeby 2?
-
Klaudiaa wrote:Dziewczyny chcialam isc dzis na bete (tak wiem, ze to za wczesniej ale same wiecie jak to jest kiedy sie chce bardzo miec dziecko) moja mama jednak mnie przed tym powstrzymala. Powiedziala zebym zrobila 2 test. Tez tak zrobilam. I znow sytuacja sie powtorzyla. Na poczatku raczej nie widzialam cienia po ok 30 min byl juz cien 2 kreski. Nigdy nie mialam tak jak robilam testy a uwierzcie mi robilam ich sporo. Rozumie, ze jeden test moze byc felerny ale zeby 2?
Testy nie są felerne. Na każdym teście masz zawsze ostrzeżenie ile minut po zrobieniu testu wynik przestaje być wiarygodny. Sprawdź to i w momencie, gdy mija "bezpieczny czas" wyrzucaj testy i nie patrz na nie. Nie ma najmnijeszego sensu patrzeć na test 30 minut po jego zrobieniu.Ilona, aisa, Kfjatus, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość