plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry laseczki
A-koczku - bardzo mi przykro z powodu śmierci Twojego króliczka
DZiś z młodzianem jedziemy do mojej pracy zawieźć zwolnienie lekraskie - mam nadzieję, że tym razem wszystko jest w porządku! (niby wszystko sprawdziłam...)Ilona, Shagga_80, Sandraa, aisa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Muska ja w tym cyklu co zaszlam miałam tak ze nie mogłam sie najesc. Jadła bym i jadł i ciagle byłam głodna. Normalnie jak odkurzacz. M tez mówił Ty chyba to w ciazy jesteś. Ja tam nie wierzyłem. Test jednak pokazał 2 kreski.
Pamietam ze z Wiki tez tak na poczatku było.
U Ciebie podobnie. Poczekamy, zobaczymy.
Bo to mnie przekonuje właśnie że to są objawy czego innego niestety. Na przykład po tym bromergonie nieszczęsnym. Przeciez jest dużo za wcześnie na takie akcje.
No, ale byłabym chyba mega przeszczęśliwa gdyby to były tego objawy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny nie było mnie na forum z 2 tygodnie bo przez wyjazd do Polski nie mam czasu chodź na chwilkę do Was zaglądnąć.....kochane zrobiłam sobie testy hormonów po przyjeździe bo od roku staramy się o dzidziusia i nic co się okazało,chyba a raczej napewno mam problem z tarczycą,czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć czy jest bardzo źle?bo dopiero po przyjeździe do Norwegi będę mogła dostac skierowanie do lekarza,a więc
FT4 mam 2,45 (a norma to 0,82 do 2,00)
TSH 3 generacji mam 0,006(a norma to 0,27 do 4,20)
FT3 mam 8,19 ( a norma to 2,02 do 4,43)
z góry dziękuję za odp -
Muska wrote:Ilonka, ale miałas takie objawy długo przez @?
Bo to mnie przekonuje właśnie że to są objawy czego innego niestety. Na przykład po tym bromergonie nieszczęsnym. Przeciez jest dużo za wcześnie na takie akcje.
No, ale byłabym chyba mega przeszczęśliwa gdyby to były tego objawy
Miałam tak z tydzień przed @Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyhej, witam wszystkie
jestem na bieżąco, ale przepraszam, że się nie odniosę... mam straszny gorący dzień pracy w tym moim ostatnim dniu butności w mym zakładzie:)
w miarę możliwości będę was podczytywać
miłego dnia:*Ilona, Shagga_80, Rucia, Sandraa, aisa, Effcia28, mauysia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Gośśśka wrote:hej dziewczyny nie było mnie na forum z 2 tygodnie bo przez wyjazd do Polski nie mam czasu chodź na chwilkę do Was zaglądnąć.....kochane zrobiłam sobie testy hormonów po przyjeździe bo od roku staramy się o dzidziusia i nic co się okazało,chyba a raczej napewno mam problem z tarczycą,czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć czy jest bardzo źle?bo dopiero po przyjeździe do Norwegi będę mogła dostac skierowanie do lekarza,a więc
FT4 mam 2,45 (a norma to 0,82 do 2,00)
TSH 3 generacji mam 0,006(a norma to 0,27 do 4,20)
FT3 mam 8,19 ( a norma to 2,02 do 4,43)
z góry dziękuję za odp
Gośśśka, Fedra lubią tę wiadomość
-
Librus wczoraj w gazecie czytałam artykuł o wycieczce małżeństwa do Turcji. Pan o imieniu Mohamad który ich obsługiwał w hotelu był cholernie przystojny i uwodzil wzrokiem czasem przypadkowym otarciem sie ta kobitek ktora była z mężem, trwało to pare dni. Raz gdy została sama przy stoliku, podszedł do niej i zaproponował spotkanie. Ona sie zgodziła i pod pretekstem ulotnila na trochę wieczore z pokoju. Kochali sie namiętnie na płazy. To powtórzylo sie jeszcze kilka razy. Był z niego nieziemski kochanek. Któregoś razu poprosił ja o pieniądze, powiedział, ze ma chora matkę, ona wyciągnęła z bankomatu równowartość 1000 zł. Po tym on juz udawał ze jej nie zna, a jak ona zapytała co jest, odpowiedział, czy chce aby jej mąż sie o wszystkim dowiedział. Ona wtedy zrozumiała, co zrobiła i jak bardzo kocha męża z który jest 5 lat po ślubie.
Artykuł z obecnej Przyjaciółki.
Librus uważaj na tych przystojniakow z czarnymi swiecacymi, pięknymi oczamiShagga_80, Libra, Sandraa, kiti, aisa, Ola_czeka, mauysia, Dodi, zbikowa, Gunia, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ilona wrote:Librus wczoraj w gazecie czytałam artykuł o wycieczce małżeństwa do Turcji. Pan o imieniu Mohamad który ich obsługiwał w hotelu był cholernie przystojny i uwodzil wzrokiem czasem przypadkowym otarciem sie ta kobitek ktora była z mężem, trwało to pare dni. Raz gdy została sama przy stoliku, podszedł do niej i zaproponował spotkanie. Ona sie zgodziła i pod pretekstem ulotnila na trochę wieczore z pokoju. Kochali sie namiętnie na płazy. To powtórzylo sie jeszcze kilka razy. Był z niego nieziemski kochanek. Któregoś razu poprosił ja o pieniądze, powiedział, ze ma chora matkę, ona wyciągnęła z bankomatu równowartość 1000 zł. Po tym on juz udawał ze jej nie zna, a jak ona zapytała co jest, odpowiedział, czy chce aby jej mąż sie o wszystkim dowiedział. Ona wtedy zrozumiała, co zrobiła i jak bardzo kocha męża z który jest 5 lat po ślubie.
Librus uważaj na tych przystojniakow z czarnymi swiecacymi, pięknymi oczami
<oh.My.God> -
Ilona wrote:Librus wczoraj w gazecie czytałam artykuł o wycieczce małżeństwa do Turcji. Pan o imieniu Mohamad który ich obsługiwał w hotelu był cholernie przystojny i uwodzil wzrokiem czasem przypadkowym otarciem sie ta kobitek ktora była z mężem, trwało to pare dni. Raz gdy została sama przy stoliku, podszedł do niej i zaproponował spotkanie. Ona sie zgodziła i pod pretekstem ulotnila na trochę wieczore z pokoju. Kochali sie namiętnie na płazy. To powtórzylo sie jeszcze kilka razy. Był z niego nieziemski kochanek. Któregoś razu poprosił ja o pieniądze, powiedział, ze ma chora matkę, ona wyciągnęła z bankomatu równowartość 1000 zł. Po tym on juz udawał ze jej nie zna, a jak ona zapytała co jest, odpowiedział, czy chce aby jej mąż sie o wszystkim dowiedział. Ona wtedy zrozumiała, co zrobiła i jak bardzo kocha męża z który jest 5 lat po ślubie.
Librus uważaj na tych przystojniakow z czarnymi swiecacymi, pięknymi oczami
Dalej ten artykuł przetrawiam...Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem taka zła,że aż wzięłam się do roboty...i efekt taki,że mamy 11stą a ja jestem zupełnie obrobiona
Zrobiłam zmywanie po kolacji, zrobiłam nam śniadanko (serek wiejski z pomidorkiem), zjedliśmy, posprzątałam praktycznie całe mieszkanie, sprzątnęliśmy z Młodym pranie, zrobiłam zabieg Młodemu na głowę (swoją drogą już w zasadzie po chorobie
) i normalnie nie mam co robić
Młody właśnie bawi się nożyczkami, dostaliśmy takie zalecenie od psychologa,coby rozwijać Jego paluszki i w środę zakupiłam Mu w Ikei komplet nożyczek bezpiecznych i takich co robią wzorki
Muska, Rucia, Sandraa, Libra, kiti, aisa, Kfjatus, Ola_czeka, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiezła ta historia z tym Turkiem
Libruś,żebyś Ty takiego numeru nie wywinęła
Gosia,nie znam się na wynikach tarczycy za bardzo,ale i dla mnie wydają się niepokojące...jestem pewna,że wizyta u Endo załatwi wszystkoLibra, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry laseczki!!!
Byłam dziś z rana na grzybach zobaczyć czy już są no i znalazlam az jednego podgrzybka!!!Trochę deszczu i za dwa tygodnie będzie grzybobranie !!
Mój Wafel kończy dziś 35 wiosen stary andrut z niego!!
Miłego dnia życzę może po południu zajrzę do was!!!
Buziam!!Muska, Rucia, Sandraa, Libra, kiti, Ilona, aisa, Kfjatus, Pismak, mauysia, Dodi, zbikowa, Gunia, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Dzień dobry laseczki!!!
Byłam dziś z rana na grzybach zobaczyć czy już są no i znalazlam az jednego podgrzybka!!!Trochę deszczu i za dwa tygodnie będzie grzybobranie !!
Mój Wafel kończy dziś 35 wiosen stary andrut z niego!!
Miłego dnia życzę może po południu zajrzę do was!!!
Buziam!!
-
nick nieaktualny