X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Muska Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Muska życzę cudownych 9 miesięcy :D
    tjaaa

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry laseczki :)

A-koczku - bardzo mi przykro z powodu śmierci Twojego króliczka :(

DZiś z młodzianem jedziemy do mojej pracy zawieźć zwolnienie lekraskie - mam nadzieję, że tym razem wszystko jest w porządku! (niby wszystko sprawdziłam...)

Ilona, Shagga_80, Sandraa, aisa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Muska ja w tym cyklu co zaszlam miałam tak ze nie mogłam sie najesc. Jadła bym i jadł i ciagle byłam głodna. Normalnie jak odkurzacz. M tez mówił Ty chyba to w ciazy jesteś. Ja tam nie wierzyłem. Test jednak pokazał 2 kreski.
    Pamietam ze z Wiki tez tak na poczatku było.
    U Ciebie podobnie. Poczekamy, zobaczymy.
    Ilonka, ale miałas takie objawy długo przez @?
    Bo to mnie przekonuje właśnie że to są objawy czego innego niestety. Na przykład po tym bromergonie nieszczęsnym. Przeciez jest dużo za wcześnie na takie akcje.
    No, ale byłabym chyba mega przeszczęśliwa gdyby to były tego objawy :)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

Selenko to już 5ty miesiąc?Przecież Ty niedawno zaskoczyłaś pozytywnym testem!Rutka prawie 8?A ja prawie 9ty (za jakieś 2 tyg.)..dziś zaczynam 34tc !

Ja Ci dam prawie 8 ! Kończę 6 dopiero :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasto było wyśmienite, było ... bo już go nie ma.
    Dziś zrobię je znowu 8)

Kfjatus, Ilona, kiti, aisa, a-koczek lubią tę wiadomość

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny nie było mnie na forum z 2 tygodnie bo przez wyjazd do Polski nie mam czasu chodź na chwilkę do Was zaglądnąć.....kochane zrobiłam sobie testy hormonów po przyjeździe bo od roku staramy się o dzidziusia i nic co się okazało,chyba a raczej napewno mam problem z tarczycą,czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć czy jest bardzo źle?bo dopiero po przyjeździe do Norwegi będę mogła dostac skierowanie do lekarza,a więc
    FT4 mam 2,45 (a norma to 0,82 do 2,00)
    TSH 3 generacji mam 0,006(a norma to 0,27 do 4,20)
    FT3 mam 8,19 ( a norma to 2,02 do 4,43)
    z góry dziękuję za odp :)

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Ilonka, ale miałas takie objawy długo przez @?
    Bo to mnie przekonuje właśnie że to są objawy czego innego niestety. Na przykład po tym bromergonie nieszczęsnym. Przeciez jest dużo za wcześnie na takie akcje.
    No, ale byłabym chyba mega przeszczęśliwa gdyby to były tego objawy :)

Miałam tak z tydzień przed @

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, witam wszystkie
    jestem na bieżąco, ale przepraszam, że się nie odniosę... mam straszny gorący dzień pracy w tym moim ostatnim dniu butności w mym zakładzie:)
    w miarę możliwości będę was podczytywać:)
    miłego dnia:*

Ilona, Shagga_80, Rucia, Sandraa, aisa, Effcia28, mauysia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    hej dziewczyny nie było mnie na forum z 2 tygodnie bo przez wyjazd do Polski nie mam czasu chodź na chwilkę do Was zaglądnąć.....kochane zrobiłam sobie testy hormonów po przyjeździe bo od roku staramy się o dzidziusia i nic co się okazało,chyba a raczej napewno mam problem z tarczycą,czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć czy jest bardzo źle?bo dopiero po przyjeździe do Norwegi będę mogła dostac skierowanie do lekarza,a więc
    FT4 mam 2,45 (a norma to 0,82 do 2,00)
    TSH 3 generacji mam 0,006(a norma to 0,27 do 4,20)
    FT3 mam 8,19 ( a norma to 2,02 do 4,43)
    z góry dziękuję za odp :)
    Idź koniecznie do endokrynologa. Wg mnie to dośc poważna nadczynnośc tarczycy, a to w przeciwieństwie do niedoczynności zagraża wręcz zdrowiu. Nie chce Cię straszyć, ale skonsultuj to koniecznie z endokrynologiem jak najszybciej (do internisty szkoda iść).

Gośśśka, Fedra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Librus wczoraj w gazecie czytałam artykuł o wycieczce małżeństwa do Turcji. Pan o imieniu Mohamad który ich obsługiwał w hotelu był cholernie przystojny i uwodzil wzrokiem czasem przypadkowym otarciem sie ta kobitek ktora była z mężem, trwało to pare dni. Raz gdy została sama przy stoliku, podszedł do niej i zaproponował spotkanie. Ona sie zgodziła i pod pretekstem ulotnila na trochę wieczore z pokoju. Kochali sie namiętnie na płazy. To powtórzylo sie jeszcze kilka razy. Był z niego nieziemski kochanek. Któregoś razu poprosił ja o pieniądze, powiedział, ze ma chora matkę, ona wyciągnęła z bankomatu równowartość 1000 zł. Po tym on juz udawał ze jej nie zna, a jak ona zapytała co jest, odpowiedział, czy chce aby jej mąż sie o wszystkim dowiedział. Ona wtedy zrozumiała, co zrobiła i jak bardzo kocha męża z który jest 5 lat po ślubie.
    Artykuł z obecnej Przyjaciółki.

Librus uważaj na tych przystojniakow z czarnymi swiecacymi, pięknymi oczami :)

Shagga_80, Libra, Sandraa, kiti, aisa, Ola_czeka, mauysia, Dodi, zbikowa, Gunia, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No właśnie niestety nie :( I dużo tekstów zapominam...
    Nic straconego, zacznij teraz :)

aisa, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ja Ci dam prawie 8 ! Kończę 6 dopiero :D
    Kurcze no coś mi właśnie nie pasowało :P
    Wybacz :)

• Muska Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Librus wczoraj w gazecie czytałam artykuł o wycieczce małżeństwa do Turcji. Pan o imieniu Mohamad który ich obsługiwał w hotelu był cholernie przystojny i uwodzil wzrokiem czasem przypadkowym otarciem sie ta kobitek ktora była z mężem, trwało to pare dni. Raz gdy została sama przy stoliku, podszedł do niej i zaproponował spotkanie. Ona sie zgodziła i pod pretekstem ulotnila na trochę wieczore z pokoju. Kochali sie namiętnie na płazy. To powtórzylo sie jeszcze kilka razy. Był z niego nieziemski kochanek. Któregoś razu poprosił ja o pieniądze, powiedział, ze ma chora matkę, ona wyciągnęła z bankomatu równowartość 1000 zł. Po tym on juz udawał ze jej nie zna, a jak ona zapytała co jest, odpowiedział, czy chce aby jej mąż sie o wszystkim dowiedział. Ona wtedy zrozumiała, co zrobiła i jak bardzo kocha męża z który jest 5 lat po ślubie.

WTF
    <oh.My.God>

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:

Ale baby czasem są głupie...
    Dalej ten artykuł przetrawiam...

Fedra lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem taka zła,że aż wzięłam się do roboty...i efekt taki,że mamy 11stą a ja jestem zupełnie obrobiona :D Zrobiłam zmywanie po kolacji, zrobiłam nam śniadanko (serek wiejski z pomidorkiem), zjedliśmy, posprzątałam praktycznie całe mieszkanie, sprzątnęliśmy z Młodym pranie, zrobiłam zabieg Młodemu na głowę (swoją drogą już w zasadzie po chorobie :) ) i normalnie nie mam co robić :P Młody właśnie bawi się nożyczkami, dostaliśmy takie zalecenie od psychologa,coby rozwijać Jego paluszki i w środę zakupiłam Mu w Ikei komplet nożyczek bezpiecznych i takich co robią wzorki :)

Muska, Rucia, Sandraa, Libra, kiti, aisa, Kfjatus, Ola_czeka, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no głupie.
    Dla sprostowania nie pisze tego dlatego, ze myśle ze któraś by tak uległa, tylko po prostu dla rozrywki i poczytania.

Libra, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezła ta historia z tym Turkiem :) Libruś,żebyś Ty takiego numeru nie wywinęła :P

Gosia,nie znam się na wynikach tarczycy za bardzo,ale i dla mnie wydają się niepokojące...jestem pewna,że wizyta u Endo załatwi wszystko :)

Libra, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry laseczki!!!

Byłam dziś z rana na grzybach zobaczyć czy już są no i znalazlam az jednego podgrzybka!!!Trochę deszczu i za dwa tygodnie będzie grzybobranie !!:-):-):-):-)

Mój Wafel kończy dziś 35 wiosen stary andrut z niego!!:-):-)

Miłego dnia życzę może po południu zajrzę do was!!!:-)

Buziam!!

Muska, Rucia, Sandraa, Libra, kiti, Ilona, aisa, Kfjatus, Pismak, mauysia, Dodi, zbikowa, Gunia, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Dzień dobry laseczki!!!

Byłam dziś z rana na grzybach zobaczyć czy już są no i znalazlam az jednego podgrzybka!!!Trochę deszczu i za dwa tygodnie będzie grzybobranie !!:-):-):-):-)

Mój Wafel kończy dziś 35 wiosen stary andrut z niego!!:-):-)

Miłego dnia życzę może po południu zajrzę do was!!!:-)

Buziam!!
    Aga,gdzie Ty się podziewasz?!

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Aga,gdzie Ty się podziewasz?!

No Wafel ma urlop to nie ma czasu !!Teraz go akurat nie ma więc was podczytuję!! troszku!!

Libra, Ilona, aisa, jeju, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 3856 3857 3858 3859 3860 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ