plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudiaa wrote:Dziewczyny blagam pomozcie!! Dzisiaj mialam drastyczny spadek temp (7 dzien po owulacji), kolezani tak mnie podkrecily, ze moze to byc zagniezdzenie, ze nie wytrzymalam i poszlam po test. Zrobilam go i nie pokazalo nic. Spojzalam na test po ok 10 min i zobaczylam bladziutka kreseczke jednak widoczna golywm okiem. Co to mzoe byc?
Kiedy masz termin spodziewanej @? Ile trwa FL u Ciebie?
Tak czy siak, trzymam za Ciebie kciuki! Koniecznie daj nam tu znac jaki wynik będzie. Oby pozytywnyaisa, Ilona, Libra, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć i czołem
Żbiku z przyjaciółką musi być dobrze. Z takim podejściem do sprawy, dobrym humorem pomimo operacji nie może być inaczej
Wosebko ale ten czas leciJa jestem na końcówce 6 miesiąca i jakoś na początku września zaczynam 7 miesiąc
Miłego piątku dziewojeDzisiaj spadam do ginekologa na 19:20. Módlcie się, żeby nie kazała mi powtarzać badania glukozy
Selena, aisa, Ilona, Shagga_80, mauysia, Libra, Sandraa, kiti, kopciuszek126, Ola_czeka, Pismak, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie, że mój maż myśli o 3 dziecku
??
Wczoraj mówię do niego, że napiłabym się piwa, ale tak wyliczyłam, że pewnie dopiero za jakiś rok jak skończę karmić piersią. A On na to, żebym nie była tego taka pewna, bo może znowu będę w ciażyA jeszcze do niedawna marzył tylko o dwójce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2013, 08:10
Muska, Selena, aisa, Ilona, Shagga_80, a-koczek, Kfjatus, mauysia, Libra, Sandraa, kiti, kopciuszek126, Effcia28, Ola_czeka, Gunia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cześć
U mnie dziś piękne słoneczko
Żbiksson, super, że śmigasz już bez żgipsuZ psiapsiółką na pewno wszystko będzie ok. Trzymamy za to kciuki!
Mauysiu, teksty Leo świetneMam nadzieje, że zdjęcia nie znikną przed 17ą
Ilona, mam nadzieje, że już sie dziś nie denerwujesz zegarkiem. Ja mam takie same nastawienie do prezentów jak Ty. Też mojemu sprezentowałam zegarek. A przesądów nie znam i nie będę sprawdzać..
Sylwia, trzymam kciuki za wizyte!
Ola, gratulacje! 10-tysięcznik już wczoraj osiągnięty
Miłego dniaIlona, Shagga_80, Kfjatus, Libra, AGA 30, Sandraa, kopciuszek126, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
hellou!
Rucia- nie widzę nic złego w 3 dzieciaczków. Tym bardziej jak Was jest stać na utrzymanie i na wszelkie potrzeby-to czemu nie???Duza rodzinka-to jest TO!!!!!Ja sama myslę jeszcze o 3 dziecku, ale zycie samo pokaze. Bo u nas gorzej z kasą. Bo trzeba kredyt spłacać a ja nie pracuję, a m. kokosów nie zarabia w panstwowej robocie!!!
nic nie czytałam jeszcze-bo ilość stron, ktore natworzyłyście dziewczyny, mnie przeraża!!!!
wczoraj mnie nie było, bo mamy plytkarzy i już nam kladą płytki
Mam problem z małym bo ma taki katar i obrzęk śluzówki,ze nie mogą sobbie z tym poradzić nawet kropelki na obkurczenie-otrivin. dobrze,ze chociaż 1 dziurka sie udrożniła bo prawa jest całkowicie zapchana!Wyszło mu bieganie boso i babranie sie w zimnej wodzie!
Miłego dnia Laski!
Rutka-kciukam &&
Ilona, Shagga_80, Libra, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej
Miałam mieć dziś fajny dzień. Ostatni dzień pracy wyjazd na urlop ale niestty zaczął sie tragicznie. Obudziłam się o 4 w nocy jakoś cięzko mi się spało całą noc snila mi sie moja króliczka juz dokładnie niepamiętam co konkretnego. Nagle 4:18 usłyszałam przeraźliwy pisk ( jeszcze długo go będę słyszała go w moich uszach) zastanawiam sie co sie dzieje nagle słysze stuk w klatec biegnę do króliczki a ona wykonała własnie ostatnie ruchy w swoim krótkim życiu.
Wczoraj cyba cos przeczuwała bo jak tylko wróciłam z córka z pracy to na krok jej nie odstępowała ciągle właziła jej na kolana ciąle wtulała się w nią. a dzis poprostu juz jej niema. cieszę sie że chociaż wczoraj udłao mi sie jeszcze parę zdjęć zrobić.
Nigdy nie przezyłam tak śmierci zwierzaka. traktowałam ją ja drugą córkę. ciezko mi sie dziś otrząsnąć z tego -
nick nieaktualnykopciuszek126 wrote:hellou!
Rucia- nie widzę nic złego w 3 dzieciaczków. Tym bardziej jak Was jest stać na utrzymanie i na wszelkie potrzeby-to czemu nie???Duza rodzinka-to jest TO!!!!!Ja sama myslę jeszcze o 3 dziecku, ale zycie samo pokaze. Bo u nas gorzej z kasą. Bo trzeba kredyt spłacać a ja nie pracuję, a m. kokosów nie zarabia w panstwowej robocie!!!
Rutka-kciukam &&
Kopciuszku ja również nie widzę niczego złego w posiadaniu trójki dzieci, moja mama ma Nas troje, moja babcia a mama mojej mamy też urodziła troje, więc może trzeba kontynuować tradycjęMiałam na myśli to, że nie spodziewałam się po moim mężu takich słów.
kopciuszek126, Ilona, Shagga_80, aisa, Sandraa, Pismak, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia trzymam kciuki
żebyś nie musiała znowu pic tych słodkosci
w sumie to ja sobie tego nie wyobrażam
niewiem jak ja dam rade....
Rutka 7 miesiącsuper
jeszcze chwilka i juz będzie dzidziuś z Tobą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2013, 08:22
Rucia, Ilona, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Hej
Miałam mieć dziś fajny dzień. Ostatni dzień pracy wyjazd na urlop ale niestty zaczął sie tragicznie. Obudziłam się o 4 w nocy jakoś cięzko mi się spało całą noc snila mi sie moja króliczka juz dokładnie niepamiętam co konkretnego. Nagle 4:18 usłyszałam przeraźliwy pisk ( jeszcze długo go będę słyszała go w moich uszach) zastanawiam sie co sie dzieje nagle słysze stuk w klatec biegnę do króliczki a ona wykonała własnie ostatnie ruchy w swoim krótkim życiu.
Wczoraj cyba cos przeczuwała bo jak tylko wróciłam z córka z pracy to na krok jej nie odstępowała ciągle właziła jej na kolana ciąle wtulała się w nią. a dzis poprostu juz jej niema. cieszę sie że chociaż wczoraj udłao mi sie jeszcze parę zdjęć zrobić.
Nigdy nie przezyłam tak śmierci zwierzaka. traktowałam ją ja drugą córkę. ciezko mi sie dziś otrząsnąć z tego
Koczku strasznie mi przykroStrata zwierzęcia zawsze jest bolesna. Chorowała na coś?
Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:Rucia trzymam kciuki
żebyś nie musiała znowu pic tych słodkosci
w sumie to ja sobie tego nie wyobrażam
niewiem jak ja dam rade....
Rutka 7 miesiącsuper
jeszcze chwilka i juz będzie dzidziuś z Tobą
Wosebko wypiłabym glukozę jeszcze raz bo nie była taka zła, bardziej boje się nieudolnego pobierania krwi przez pielęgniarkę.Selena, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykopciuszek126 wrote:
Mam problem z małym bo ma taki katar i obrzęk śluzówki,ze nie mogą sobbie z tym poradzić nawet kropelki na obkurczenie-otrivin. dobrze,ze chociaż 1 dziurka sie udrożniła bo prawa jest całkowicie zapchana!Wyszło mu bieganie boso i babranie sie w zimnej wodzie!
Kopciuszku jeżeli masz w domu inhalator lub możliwosć pożyczenia od kgoś, to polecam na katar. 3 razy dziennie z olejkiem Olbas Oil może pomóc.
-
nick nieaktualnySelena wrote:no to u mnie na odwrót
he he..ja tam jestem przerażona ta glukozą
no ale jak trzeba to trzeba...
Wosebko glukoza jest po prostu bardzo bardzo słodka, i gardło drapie przy przełykaniu od tej słodyczy, ale jak ktoś lubi słodkie to wypije bez problemu.Selena, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Selenko, gratki z okazji piątego miesiąca
Ruciu, za Twoją wizyte też bede trzymać kciuki!! Jeszcze Rucia Jr. nie urodziłaś a Mężu myśli o kolejnym dzieciątku, szybko ale planowanie to dobra rzeczja już czekam jak u Was będziemy liczyć miesiące
U mnie dziś tez ładniei oby tak zostało
bo juz czekam żeby jutro ujrzeć Tomsona i Barona
z Afromental
aisa, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Wosebko glukoza jest po prostu bardzo bardzo słodka, i gardło drapie przy przełykaniu od tej słodyczy, ale jak ktoś lubi słodkie to wypije bez problemu.
kto nie lubi
podkradne Twój sposób i wypije wszystko za jednym razem
-
Rucia wrote:Wosebko wypiłabym glukozę jeszcze raz bo nie była taka zła, bardziej boje się nieudolnego pobierania krwi przez pielęgniarkę.
Dzisija na pewno trafisz na jakąs fajną, doświadczoną i wkjłuwająca się za pierwszym razem kobitkę!
Tego Ci życzę
ps
zawsze możesz jej powiedziec żeby wzorem tego mojego świeżaka Cię pobiła po ręce dość mocno