X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Muska Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Dziewczyny blagam pomozcie!! Dzisiaj mialam drastyczny spadek temp (7 dzien po owulacji), kolezani tak mnie podkrecily, ze moze to byc zagniezdzenie, ze nie wytrzymalam i poszlam po test. Zrobilam go i nie pokazalo nic. Spojzalam na test po ok 10 min i zobaczylam bladziutka kreseczke jednak widoczna golywm okiem. Co to mzoe byc?
    Oglądałam Twój wykres Klaudia i widze że Ty nawet przy samej @ masz dośc wysokie temperatury. Nie wkręcaj się jeszcze. Bo temperaturki sobie lubia skakać. Wpływa na to ma progesteron. Jak jesy wysoko to automatycznie wzratsa nam temperatura, jak się obniży - to samo z temp. Tak więc za wcześnie na testy jeszcze.

Kiedy masz termin spodziewanej @? Ile trwa FL u Ciebie?

Tak czy siak, trzymam za Ciebie kciuki! Koniecznie daj nam tu znac jaki wynik będzie. Oby pozytywny :)

aisa, Ilona, Libra, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i czołem :)

Żbiku z przyjaciółką musi być dobrze. Z takim podejściem do sprawy, dobrym humorem pomimo operacji nie może być inaczej ;)

Wosebko ale ten czas leci :) Ja jestem na końcówce 6 miesiąca i jakoś na początku września zaczynam 7 miesiąc :)

Miłego piątku dziewoje :) Dzisiaj spadam do ginekologa na 19:20. Módlcie się, żeby nie kazała mi powtarzać badania glukozy o.O

Selena, aisa, Ilona, Shagga_80, mauysia, Libra, Sandraa, kiti, kopciuszek126, Ola_czeka, Pismak, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, że mój maż myśli o 3 dziecku o.O ??

Wczoraj mówię do niego, że napiłabym się piwa, ale tak wyliczyłam, że pewnie dopiero za jakiś rok jak skończę karmić piersią. A On na to, żebym nie była tego taka pewna, bo może znowu będę w ciaży o.O A jeszcze do niedawna marzył tylko o dwójce :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2013, 08:10

Muska, Selena, aisa, Ilona, Shagga_80, a-koczek, Kfjatus, mauysia, Libra, Sandraa, kiti, kopciuszek126, Effcia28, Ola_czeka, Gunia, Fedra lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

U mnie dziś piękne słoneczko ;)

Żbiksson, super, że śmigasz już bez żgipsu ;) Z psiapsiółką na pewno wszystko będzie ok. Trzymamy za to kciuki!

Mauysiu, teksty Leo świetne :) Mam nadzieje, że zdjęcia nie znikną przed 17ą

Ilona, mam nadzieje, że już sie dziś nie denerwujesz zegarkiem. Ja mam takie same nastawienie do prezentów jak Ty. Też mojemu sprezentowałam zegarek. A przesądów nie znam i nie będę sprawdzać..

Sylwia, trzymam kciuki za wizyte!

Ola, gratulacje! 10-tysięcznik już wczoraj osiągnięty :)

Miłego dnia :)

Ilona, Shagga_80, Kfjatus, Libra, AGA 30, Sandraa, kopciuszek126, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hellou!

Rucia- nie widzę nic złego w 3 dzieciaczków :). Tym bardziej jak Was jest stać na utrzymanie i na wszelkie potrzeby-to czemu nie???Duza rodzinka-to jest TO!!!!!Ja sama myslę jeszcze o 3 dziecku, ale zycie samo pokaze. Bo u nas gorzej z kasą. Bo trzeba kredyt spłacać a ja nie pracuję, a m. kokosów nie zarabia w panstwowej robocie!!!

nic nie czytałam jeszcze-bo ilość stron, ktore natworzyłyście dziewczyny, mnie przeraża!!!!

wczoraj mnie nie było, bo mamy plytkarzy i już nam kladą płytki :)

Mam problem z małym bo ma taki katar i obrzęk śluzówki,ze nie mogą sobbie z tym poradzić nawet kropelki na obkurczenie-otrivin. dobrze,ze chociaż 1 dziurka sie udrożniła bo prawa jest całkowicie zapchana!Wyszło mu bieganie boso i babranie sie w zimnej wodzie!
    Miłego dnia Laski!
    Rutka-kciukam &&

Ilona, Shagga_80, Libra, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Miałam mieć dziś fajny dzień. Ostatni dzień pracy wyjazd na urlop ale niestty zaczął sie tragicznie. Obudziłam się o 4 w nocy jakoś cięzko mi się spało całą noc snila mi sie moja króliczka juz dokładnie niepamiętam co konkretnego. Nagle 4:18 usłyszałam przeraźliwy pisk ( jeszcze długo go będę słyszała go w moich uszach) zastanawiam sie co sie dzieje nagle słysze stuk w klatec biegnę do króliczki a ona wykonała własnie ostatnie ruchy w swoim krótkim życiu.
    Wczoraj cyba cos przeczuwała bo jak tylko wróciłam z córka z pracy to na krok jej nie odstępowała ciągle właziła jej na kolana ciąle wtulała się w nią. a dzis poprostu juz jej niema. cieszę sie że chociaż wczoraj udłao mi sie jeszcze parę zdjęć zrobić.
    Nigdy nie przezyłam tak śmierci zwierzaka. traktowałam ją ja drugą córkę. ciezko mi sie dziś otrząsnąć z tego

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    hellou!

Rucia- nie widzę nic złego w 3 dzieciaczków :). Tym bardziej jak Was jest stać na utrzymanie i na wszelkie potrzeby-to czemu nie???Duza rodzinka-to jest TO!!!!!Ja sama myslę jeszcze o 3 dziecku, ale zycie samo pokaze. Bo u nas gorzej z kasą. Bo trzeba kredyt spłacać a ja nie pracuję, a m. kokosów nie zarabia w panstwowej robocie!!!

Rutka-kciukam &&

Kopciuszku ja również nie widzę niczego złego w posiadaniu trójki dzieci, moja mama ma Nas troje, moja babcia a mama mojej mamy też urodziła troje, więc może trzeba kontynuować tradycję :P Miałam na myśli to, że nie spodziewałam się po moim mężu takich słów. :)

kopciuszek126, Ilona, Shagga_80, aisa, Sandraa, Pismak, Fedra lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia trzymam kciuki :) żebyś nie musiała znowu pic tych słodkosci :) w sumie to ja sobie tego nie wyobrażam :/ niewiem jak ja dam rade....
    Rutka 7 miesiąc :) super :) jeszcze chwilka i juz będzie dzidziuś z Tobą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2013, 08:22

Rucia, Ilona, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Hej
    Miałam mieć dziś fajny dzień. Ostatni dzień pracy wyjazd na urlop ale niestty zaczął sie tragicznie. Obudziłam się o 4 w nocy jakoś cięzko mi się spało całą noc snila mi sie moja króliczka juz dokładnie niepamiętam co konkretnego. Nagle 4:18 usłyszałam przeraźliwy pisk ( jeszcze długo go będę słyszała go w moich uszach) zastanawiam sie co sie dzieje nagle słysze stuk w klatec biegnę do króliczki a ona wykonała własnie ostatnie ruchy w swoim krótkim życiu.
    Wczoraj cyba cos przeczuwała bo jak tylko wróciłam z córka z pracy to na krok jej nie odstępowała ciągle właziła jej na kolana ciąle wtulała się w nią. a dzis poprostu juz jej niema. cieszę sie że chociaż wczoraj udłao mi sie jeszcze parę zdjęć zrobić.
    Nigdy nie przezyłam tak śmierci zwierzaka. traktowałam ją ja drugą córkę. ciezko mi sie dziś otrząsnąć z tego

Koczku strasznie mi przykro :( Strata zwierzęcia zawsze jest bolesna. Chorowała na coś?

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Rucia trzymam kciuki :) żebyś nie musiała znowu pic tych słodkosci :) w sumie to ja sobie tego nie wyobrażam :/ niewiem jak ja dam rade....
    Rutka 7 miesiąc :) super :) jeszcze chwilka i juz będzie dzidziuś z Tobą :)

Wosebko wypiłabym glukozę jeszcze raz bo nie była taka zła, bardziej boje się nieudolnego pobierania krwi przez pielęgniarkę. :P

Selena, aisa lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenko, gratki z okazji piątego miesiąca :)

Ruciu, za Twoją wizyte też bede trzymać kciuki!! Jeszcze Rucia Jr. nie urodziłaś a Mężu myśli o kolejnym dzieciątku, szybko ale planowanie to dobra rzecz ;)

Selena, Rucia, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E- koczku :( przykro mi..też sie zawsze do zwierzątek przywiązuje ...a co jej było ?:(

Fedra lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wosebko wypiłabym glukozę jeszcze raz bo nie była taka zła, bardziej boje się nieudolnego pobierania krwi przez pielęgniarkę. :P
    no to u mnie na odwrót :P he he..ja tam jestem przerażona ta glukozą :/ no ale jak trzeba to trzeba...

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:

Mam problem z małym bo ma taki katar i obrzęk śluzówki,ze nie mogą sobbie z tym poradzić nawet kropelki na obkurczenie-otrivin. dobrze,ze chociaż 1 dziurka sie udrożniła bo prawa jest całkowicie zapchana!Wyszło mu bieganie boso i babranie sie w zimnej wodzie!

Kopciuszku jeżeli masz w domu inhalator lub możliwosć pożyczenia od kgoś, to polecam na katar. 3 razy dziennie z olejkiem Olbas Oil może pomóc.

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku bardzo mu przykro :(

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    no to u mnie na odwrót :P he he..ja tam jestem przerażona ta glukozą :/ no ale jak trzeba to trzeba...

Wosebko glukoza jest po prostu bardzo bardzo słodka, i gardło drapie przy przełykaniu od tej słodyczy, ale jak ktoś lubi słodkie to wypije bez problemu. :)

Selena, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Selenko, gratki z okazji piątego miesiąca :)

Ruciu, za Twoją wizyte też bede trzymać kciuki!! Jeszcze Rucia Jr. nie urodziłaś a Mężu myśli o kolejnym dzieciątku, szybko ale planowanie to dobra rzecz ;)
    Aisko dziekuje :) ja już czekam jak u Was będziemy liczyć miesiące :)
    U mnie dziś tez ładnie :) i oby tak zostało :) bo juz czekam żeby jutro ujrzeć Tomsona i Barona :) z Afromental :) <3

aisa, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wosebko glukoza jest po prostu bardzo bardzo słodka, i gardło drapie przy przełykaniu od tej słodyczy, ale jak ktoś lubi słodkie to wypije bez problemu. :)
    No słodkie lubie :) kto nie lubi ;) podkradne Twój sposób i wypije wszystko za jednym razem ;)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ja pisałam już o tym jak trafiłam ostatnio na pielęgniarkę-nówke sztukę, która mi na dzień dobry powiedziała że to jej pierwszy dzień :)
    Dzisija na pewno trafisz na jakąs fajną, doświadczoną i wkjłuwająca się za pierwszym razem kobitkę!
    Tego Ci życzę :)
    ps
    zawsze możesz jej powiedziec żeby wzorem tego mojego świeżaka Cię pobiła po ręce dość mocno ;)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku, zdrówka Mlodemu życze!

Selena, a Tobie pięknej pogody :)

Koczku, przykro mi! Pamiętam jak płakałam po śmierci chomika.

Odmeldowuje sie, do potem

Selena, Ilona, kopciuszek126, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
‹‹ 3854 3855 3856 3857 3858 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ