plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny.
Czyli nie jestem dziwna. Juz myslalam, ze naprawdę to cos ze mną nie halo.
No nic, mam nadzieje, ze jak M wróci do domu to i zegarek tez, bo napewno będę mu o tym marudzic.zbikowa, Shagga_80, Kaja, Pismak, mauysia, Selena, Sandraa, Libra, aisa, Rucia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ola_czeka wrote:10000 ja pierniczę. A marzyłam o tym wyniku 7 września.
A wszystko dzięki firmie "pesel za pesel" Libra&Czekajka Sp. z o.o.
ps. a ja mam więcej sialalalaoczywiście proporcjonalnie do ilości postów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 20:56
Shagga_80, Kaja, Ilona, Pismak, Sandraa, aisa, Dodi, Gunia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:nie powiem Ci, bo to jest głupi przesąd a sama kiedyś dostałam zegarek od pięknego i ten przesąd teraz mi siedzi z tyłu głowy. nawet nie podchodź do googla żeby sprawdzic!
. A w tym roku zmieklam i kupiłam drugi raz
zbikowa, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Coś tam i ja słyszałam ale olałam to i mój M w tym roku dostał drugi raz w ciągu trwania naszego małżeństwa zegarek ...swoją drogą pierwszy zgubił!Myślałam że Go rozszarpię !!!!On też mocno przeżywał a ja zarzekałam się że więcej nie dam Mu i regularnie wypominałam Mu to
. A w tym roku zmieklam i kupiłam drugi raz
ewidentnie próbujesz sprawdzić czy działa ten przesąd i nie wychodzi... może to i lepiej
dobra ide troche poczytać co sie działo jak byłam w fabryceOla_czeka, Shagga_80, aisa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:DZIEWCZYNY DAJCIE SE LUZ Z PRZESĄDAMI!!!
napisałaś to dlatego, żeby dostać więcej lajków! już ja Cie znam gagatku!Ilona, Kaja, Ola_czeka, mauysia, Shagga_80, Sandraa, Pismak, Libra, aisa, Effcia28, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja przesadną nie jestem, ale M tak, to moze mu pokaże jak wróci, opis na Google.
Jak nam jak jedziemy autem czarny kot przebiegnie drogę, to odrazu zawraca, raz to odwalil taki numer ze hej, mało byśmy nie mieli wypadku, jak cofal jak wariat na jednokierunkowej ulicy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 21:04
Ola_czeka, Shagga_80, Sandraa, kiti, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona wrote:Ja przesadną nie jestem, ale M tak, to moze mu pokaże jak wróci, opis na Google.
Jak nam jak jedziemy autem czarny kot przebiegnie drogę, to odrazu zawraca, raz to odwalil taki numer ze hej, mało byśmy nie mieli wypadku, jak cofal jak wariat na jednokierunkowej ulicy.
hoho to w gusla wierzy ja bym kota no niesteny rozjechala nie narażając swojego lub innych uczestników jazdyszkoda kota ale cóż .....
Ilona, Ola_czeka, Muska, Sandraa, aisa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość