plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
gocha04 wrote:sorki musiałam pokuśtykać na budowę, a wy widzę wróciłyście do formy jeżeli chodzi o tworzenie powieści
Beata cieszę się, że wracam do zdrowia, ale sielana mi się skończyławiadomości widziałam tu na poczcie, na fb już nie byłam z 2 tygodnie.
AISA to wypasione krechy są! W końcu komuś się udało.
Gosiu ale na fb było więcej konkretów
Selena wrote:Wiem Beciui wiesz w sumie to on sam z tym wyszedł
że jak już nam sie uda
to zero sexu
żeby tym razem z dzidzią wszystko dobrze było
ale ostatnio stwierdził że nie myślał ze to tak ciężko troche bedzie wytrzymać
ale dla bobaska da rade
ale tym bardziej skoro mówi że jest mu z tym troszkę trudno znajdź sposób (napewno wiesz co mam na myśli)- wkońcu jest tyle sposobów żeby facetowi dać troche przyjemności
Zosiu ja tam nie uważam Cię za zadną maniaczkęuważam że jesteś normalną zdrową babka w sile wieku (temat poruszany wielokrotnie co się dzieje z kobietą w tym wieku
)
I życzę Ci aby takie podejście Cie nie opuściło :*
I abyś do końca życia mogła cieszyć się seksem (wiadomo w różnych odmianach stosownie do wieku żeby nie było
Selena, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:Becia zdrowe zupki bez glutaminianów, nie ma sprawy...jak chcesz to wyślę ale ja też bym chciała przepisy od Was...bardzo bardzo....np marzy mi się taka śmietanowa ogórkowa ale lekko gęstawa, nie wiem jak to ująć...nie wodnista ale taka akurat. Jak robicie ogórkową, bo ja to muszę względem m. robić bez śmietany, chyba, że ze wsi przywiezie, to co innego.
ja daje duuużo ogórków i ziemniaków, i do kazdej zupy która gotuje na mięsie rozdrabniam to mięso tzn rwę na kawałeczki i wtedy jest gęsto na łyżce i w talerzu
Fedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Rucia wrote:U Nas w kwestii seksu ostatnio też jest słabo, ale to dlatego, że oboje pod wieczór padamy na twarz, a mój mężu boi się mnie dotknąć, bo czasami potrafi zaboleć przy bzykaniu. Ale wtedy radzimy sobie jakoś inaczej
Aczkolwiek ciężarne nie odmawiajcie sobie orgazmówPodobno podczas orgazmu dostarczamy dziecku endorfin
zobaczyłam pierwsze zdanie że Rucia napisała że z seksem słabo i sie wkurzyłam że polubiłyście, ale po doczytaniu już zrozumiałam ze chodziło o ten orgazm
uff myslałam że takie zazdroścnice :*Selena, aisa, Dodi, Spero, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:to bardzo dobrze że jest odpowiedzialnym mężem i ojcem :*
ale tym bardziej skoro mówi że jest mu z tym troszkę trudno znajdź sposób (napewno wiesz co mam na myśli)- wkońcu jest tyle sposobów żeby facetowi dać troche przyjemności
Wiem Beciuw sumie to mi troche dało do myślenia
i coś tam dziś wieczorem porobimy
do tego Rucia kusi tymi endorfinami dla dziecka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 14:10
Pismak, Beata, aisa, Rucia, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:oj Beatko to niezły post musiał byc skoro sie męża wystraszyłaś
wiesz że ja tez jestem otwarta ale malomowna* tak przy innych dziewczynach to trochę sie wstydzeaisa, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Szaguś a w czym sypiasz? (sorki za bezpośredniość ) załóz coś fajnego to zobaczysz że Ci nie przepuści
otrzyj sie przypadkiem i takie tam zaraz na niego podziała i nie będziesz musiała tak oficjalnie inicjowac :*
co do Kubusia chwale go za jego chęci i wielka pomoc mamie
Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
uciekam buziaki miłego popołudnia
Szaguś i Wosebka wam życzę szczegolnie rozkocznego wieczoru albo nocy :*Selena, aisa, Pismak, Shagga_80 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
ależ dzisiaj tłoczno a ja taka senna
Aiska usuń tą małpe ze stopkiSelena, Kaja, aisa, Pismak, AGA 30, Fedra, mauysia, Dodi, Sandraa, Kfjatus, Spero, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Szaguś a w czym sypiasz? (sorki za bezpośredniość ) załóz coś fajnego to zobaczysz że Ci nie przepuści
otrzyj sie przypadkiem i takie tam zaraz na niego podziała i nie będziesz musiała tak oficjalnie inicjowac :*
co do Kubusia chwale go za jego chęci i wielka pomoc mamieteraz też nie śpię w żadnym worku więc to nie to
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja zabrałam się za sprzątanie (od razu tłumaczę nie myłam podłóg, nie odkurzałam a jedynie sprzątałam walające się ciuchy,zabawki) w dużym pokoju...no i natchnęło mnie i wstawiłam pranie dla Maleństwa ...narazie tylko nowokupione rzeczy...jutro druga tura - ciuszki po Kubusiu i może pościel i kocyk...trzeba przyśpieszyć przygotowania coby nie zostać bez spakowanej torby do Szpitala
Na miesiąc przed terminem z USG chce być spakowana
A 6sty już blisko...
Rucia, Libra, Pismak, Fedra, Dodi, aisa, Sandraa, Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Szaguś a w czym sypiasz? (sorki za bezpośredniość ) załóz coś fajnego to zobaczysz że Ci nie przepuści
Cholera a ja śpie w piżamie z krowąMoże dlatego u Nas taka posucha hahaha
Shagga_80, mauysia, Libra, magdzia26, Pismak, Fedra, Effcia28, kiti, Dodi, aisa, Sandraa, Kfjatus, Spero, Beata, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
) Przez to że wróciłam do pracy nie mam jak do was zaglądać
Całuje was mocno i ściskam , teraz mam chwilke to zabieram się do czytania co tam u Was słychać .
Shagga_80, Pismak, AGA 30, Rucia, Fedra, Dodi, aisa, Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość