X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    sorki musiałam pokuśtykać na budowę, a wy widzę wróciłyście do formy jeżeli chodzi o tworzenie powieści :)

Beata cieszę się, że wracam do zdrowia, ale sielana mi się skończyła :( wiadomości widziałam tu na poczcie, na fb już nie byłam z 2 tygodnie.

AISA to wypasione krechy są! W końcu komuś się udało.:)

Gosiu ale na fb było więcej konkretów
    Selena wrote:
    Wiem Beciu :) i wiesz w sumie to on sam z tym wyszedł :) że jak już nam sie uda :) to zero sexu :) żeby tym razem z dzidzią wszystko dobrze było :) ale ostatnio stwierdził że nie myślał ze to tak ciężko troche bedzie wytrzymać ;) ale dla bobaska da rade :)
    to bardzo dobrze że jest odpowiedzialnym mężem i ojcem :*
    ale tym bardziej skoro mówi że jest mu z tym troszkę trudno znajdź sposób (napewno wiesz co mam na myśli)- wkońcu jest tyle sposobów żeby facetowi dać troche przyjemności :P

Zosiu ja tam nie uważam Cię za zadną maniaczkę :P uważam że jesteś normalną zdrową babka w sile wieku (temat poruszany wielokrotnie co się dzieje z kobietą w tym wieku :P)
    I życzę Ci aby takie podejście Cie nie opuściło :*
    I abyś do końca życia mogła cieszyć się seksem (wiadomo w różnych odmianach stosownie do wieku żeby nie było 

Selena, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Muzi przypomniałaś mi że wczoraj zapomniałam od Mamy przywieźć lubczyk ...ja go uwielbiam w zupie :-/

• Beata Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Becia zdrowe zupki bez glutaminianów, nie ma sprawy...jak chcesz to wyślę ale ja też bym chciała przepisy od Was...bardzo bardzo....np marzy mi się taka śmietanowa ogórkowa ale lekko gęstawa, nie wiem jak to ująć...nie wodnista ale taka akurat. Jak robicie ogórkową, bo ja to muszę względem m. robić bez śmietany, chyba, że ze wsi przywiezie, to co innego.
    hmmm taka akurat powiadasz? hhehe to pewnie pojęcie względne :)
    ja daje duuużo ogórków i ziemniaków, i do kazdej zupy która gotuje na mięsie rozdrabniam to mięso tzn rwę na kawałeczki i wtedy jest gęsto na łyżce i w talerzu

Fedra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    U Nas w kwestii seksu ostatnio też jest słabo, ale to dlatego, że oboje pod wieczór padamy na twarz, a mój mężu boi się mnie dotknąć, bo czasami potrafi zaboleć przy bzykaniu. Ale wtedy radzimy sobie jakoś inaczej ;)
    Aczkolwiek ciężarne nie odmawiajcie sobie orgazmów :D Podobno podczas orgazmu dostarczamy dziecku endorfin :D
    jezzuuuu ale się przestraszyłam!
    zobaczyłam pierwsze zdanie że Rucia napisała że z seksem słabo i sie wkurzyłam że polubiłyście, ale po doczytaniu już zrozumiałam ze chodziło o ten orgazm :P
    uff myslałam że takie zazdroścnice :*

Selena, aisa, Dodi, Spero, a-koczek lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    to bardzo dobrze że jest odpowiedzialnym mężem i ojcem :*
    ale tym bardziej skoro mówi że jest mu z tym troszkę trudno znajdź sposób (napewno wiesz co mam na myśli)- wkońcu jest tyle sposobów żeby facetowi dać troche przyjemności :P

Wiem Beciu :) w sumie to mi troche dało do myślenia :) i coś tam dziś wieczorem porobimy ;) do tego Rucia kusi tymi endorfinami dla dziecka :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 14:10

Pismak, Beata, aisa, Rucia, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    oj Beatko to niezły post musiał byc skoro sie męża wystraszyłaś:)
    nie no dla mnie był zupełnie normalny pisałam swoje przemyslenia ale bardzo szczerze i wyobraź sobie jak podskoczyłam jak piszę o seksie z meżem a tu nagle bach on przed oczami :)
    wiesz że ja tez jestem otwarta ale malomowna* tak przy innych dziewczynach to trochę sie wstydze

aisa, Dodi lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szaguś a w czym sypiasz? (sorki za bezpośredniość ) załóz coś fajnego to zobaczysz że Ci nie przepuści
    otrzyj sie przypadkiem i takie tam zaraz na niego podziała i nie będziesz musiała tak oficjalnie inicjowac :*

co do Kubusia chwale go za jego chęci i wielka pomoc mamie :)

Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam buziaki miłego popołudnia
    Szaguś i Wosebka wam życzę szczegolnie rozkocznego wieczoru albo nocy :*

Selena, aisa, Pismak, Shagga_80 lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    uciekam buziaki miłego popołudnia
    Szaguś i Wosebka wam życzę szczegolnie rozkocznego wieczoru albo nocy :*
    Pa Beciu :) ja jeszcze pół godzinki i uciekam :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze półtora godz. ale mam nadzieje, że szybciej się zejdzie..

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ależ dzisiaj tłoczno a ja taka senna :P

Aiska usuń tą małpe ze stopki :P

Selena, Kaja, aisa, Pismak, AGA 30, Fedra, mauysia, Dodi, Sandraa, Kfjatus, Spero, Beata lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Szaguś a w czym sypiasz? (sorki za bezpośredniość ) załóz coś fajnego to zobaczysz że Ci nie przepuści
    otrzyj sie przypadkiem i takie tam zaraz na niego podziała i nie będziesz musiała tak oficjalnie inicjowac :*

co do Kubusia chwale go za jego chęci i wielka pomoc mamie :)
    W upały spalam w najbardziej przezroczystej koszulce jaką miałam i do tego czerwonej :-P teraz też nie śpię w żadnym worku więc to nie to :-(

Beata lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia czytam super wieści GRATULUJE !!!! przełamałaś lody teraz kolejne koleżanki !!!!!!

Selena, aisa, Libra, Pismak, Fedra, Dodi, Sandraa, Spero, Beata lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Selena Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mykam powoli :) do jutra :) pa :) :*

aisa, Pismak, Fedra lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już uciekam :) Zajrze wieczorem po wieści od Żbika i Kopciuszka. Pa

Libra, Pismak, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zabrałam się za sprzątanie (od razu tłumaczę nie myłam podłóg, nie odkurzałam a jedynie sprzątałam walające się ciuchy,zabawki) w dużym pokoju...no i natchnęło mnie i wstawiłam pranie dla Maleństwa ...narazie tylko nowokupione rzeczy...jutro druga tura - ciuszki po Kubusiu i może pościel i kocyk...trzeba przyśpieszyć przygotowania coby nie zostać bez spakowanej torby do Szpitala :-) Na miesiąc przed terminem z USG chce być spakowana :-) A 6sty już blisko...

Rucia, Libra, Pismak, Fedra, Dodi, aisa, Sandraa, Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też znikam do fryca moją głowę do porządku doprowadzić !!!

Libra, Pismak, Fedra, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:

Cholera a ja śpie w piżamie z krową :P Może dlatego u Nas taka posucha hahaha :D

Shagga_80, mauysia, Libra, magdzia26, Pismak, Fedra, Effcia28, kiti, Dodi, aisa, Sandraa, Kfjatus, Spero, Beata, a-koczek lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Rucia no wiesz? bo nowe koleżanki będą o mnie źle myślały:)
    ja na pewno źle nie pomyślę wręcz przeciwnie :) i jestem w 100% za ;) oby tylko facet wytrzymał :D

Fedra, Libra, Beata lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny :)) Przez to że wróciłam do pracy nie mam jak do was zaglądać :( Całuje was mocno i ściskam , teraz mam chwilke to zabieram się do czytania co tam u Was słychać .

Shagga_80, Pismak, AGA 30, Rucia, Fedra, Dodi, aisa, Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
‹‹ 3903 3904 3905 3906 3907 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ