plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale zasuwacie z pisaniem..
Lubie fasolową, tyle że jeść a nie robić
Muzi, fajny, spokojny masz wykres, oby zakończył się na zielono!
Zosiu, życze szybkiego zafasolkowania
Plemniczko, Seleno, o Was też pamiętam jako założycielkachzosia-ktosia, Selena, Fedra, Shagga_80, Beata, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Muzi już zaczynaj nie ma na co czekać
no jakto co chcę? Muzi Ty mnie czytasz?no przepisy na proste fajne zupy które proponowalaś Marysi juz napisalam przeciez do Ciebie
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Ej ale ja mówię o oszukanych przepisach, typu barszcz z buraczków w słoiku, doprawiany łyżą barszczu z torebki winiary itp.
Fasolową z puszki i innymi takimi trikami...musiałabym to na bieżąco jakoś spisywać i powoli powstałaby książka kucharska dla takich jak ja- czyli leniwych lub jak kto woli niecierpliwych kucharekFedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
tyska, wosebka a pamietacie jak zaczelam sie starac to mowilam ze chlopca chcemy i koniec. I seks byl tylko w owulacje... teraz byl dzien przed owulacją i tez niby chlopak powinien byc a bedzie dziewczyneczka hmmmmmmmmmmmmm
Beata, Selena, aisa, Pismak, Fedra, Muska, Shagga_80, AGA 30, Dodi, Sandraa, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość
-
Zosiu wiedziałam oddawaj chipsy dzieczyną które seks teraz musza ograniczyć
heheh a ja po seksiemaz na papieroska a ja na chipsy
dobry układ ?zosia-ktosia, Selena, Pismak, Fedra, Shagga_80, magdzia26, Dodi, Sandraa, Spero, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
plemniczka wrote:tyska, wosebka a pamietacie jak zaczelam sie starac to mowilam ze chlopca chcemy i koniec. I seks byl tylko w owulacje... teraz byl dzien przed owulacją i tez niby chlopak powinien byc a bedzie dziewczyneczka hmmmmmmmmmmmmm
wiem wiem.. że mozna sobie te starania chłopcowe między bajki włożyć..
ale mimo wszystko fajnie by było mieć parkę. a właściwie to 2 dziewczynki już mam:) Alicję i Judytę to tym bardziej facet by się przydał.
Plemniczko ja do dzis pamiętam jak ci tłumaczyłam o plemnikach, że są męskie i żeńskie i te są szybsze a te wolniejsze itp.....Beata, plemniczka, aisa, Pismak, Fedra, AGA 30, Dodi, Sandraa, Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość
-
eh no Muzi to teraz mnie wkreciłaś ja mysląłam że Ty wyślesz jej przepisy samych zdrowych zupek na bazie samych naturalnych składników
jeju lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
plemniczka wrote:a ja chipsy
jakos mnie nigdy do sexu az tak nie ciagło
a teraz odkad zobaczyłam II kreski zero przytulania..boje sie cos dzidzi zrobic..zwłaszcza po tym zagrozeniu..wiem wiem pewnie powiecie ze jestem przewrażliwiona ..
ale teraz i tak przy polipie nie jest wskazane..bo może doprowadzić do plamienia bądź krwawienia...na szczęście mój m jest wyrozumiały i cierpliwie to znosi
Beata, aisa, Pismak, Fedra, Shagga_80, Libra, Dodi, Sandraa, Kfjatus, Spero, a-koczek lubią tę wiadomość
-
hehehe no tak to sie teraz okaze skoro będę stale monitorowana i lekarz powie to dzis ten czas to musi wyjsć chłopak no nie hehe
a-koczek lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
z kolei nie bierzcie mnie za maniaczkę seksu.. ale przysięgam Wam, że odkąd jestem z Tomkiem2 to mogłabym codziennie.. i co najważniejsze on też
po prostu jest taka chemia między nami że cos wspaniałego..Selena, Beata, kiti, aisa, Pismak, Fedra, Muska, Shagga_80, Libra, mauysia, AGA 30, Effcia28, Dodi, zbikowa, Sandraa, Kfjatus, Spero, a-koczek lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:tyska, wosebka a pamietacie jak zaczelam sie starac to mowilam ze chlopca chcemy i koniec. I seks byl tylko w owulacje... teraz byl dzien przed owulacją i tez niby chlopak powinien byc a bedzie dziewczyneczka hmmmmmmmmmmmmm
u nas też był dzień przed owu
no i niby synek
mam nadzieje że sie potwierdzi
aisa, Fedra, Libra, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość
-
Wosebko teraz to akurat rozumiem ale pamietaj żebyś go juz nie zaniedbywała* po porodzie żeby nie czuł się odsuniety
i pamiętaj facet zawsze powinien widzieć w żonie swoją kobietę a nie tylko matkę swoich dzieci :*Selena, zosia-ktosia, aisa, Fedra, Muska, Libra, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Libra, ale słodki to musiał być obrazek, M i mała Zuzia.. Ma natchnienie to może Cię "wypcha" na tureckich wakacjach
to by były super wakacyjne wspomnienia
i tego życzę z całego serducha!!!!
Selena, Pismak, Fedra, Shagga_80, Beata, Libra, AGA 30, Gunia, Dodi, Sandraa, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość
-
Dziś...zupa warzywna...kawałek biodrówki, plaster tak z 1,22 cm z kością...
Wrzucam na wrzątek...( ok. łyżeczki soli na litr wody, ale wody jest więcej więc soli proporcjonalnie- dopiero później doprawiam konkretnie),wrzucam por w kawałku i później go wyławiam. Obieram warzywa, marchewkę, pietruszkę, seler, fasolkę szparagową, brukselkę, ziemniaki- jak chcę szybciej mieć ugotowaną, to trę na tarce z grubych oczek oprócz fasolki i brukselki a jak mam czas to kroję w kosteczkę...najdłużej gotuje się seler później pietrucha i tak po kolei,fasolka z marchewą i na koniec ziemniaki.
Do każdej zupy lubczyk, dzięki temu m. mnie kocha i jeszcze ze mną jestPierwszy wrzut robię jak mięcho lekko się podgotuje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 13:09
Rucia, Fedra, Shagga_80, Beata, magdzia26, AGA 30, Dodi, Sandraa, Spero lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:gOSI JESTEŚ wreszcie :*
jakto to nie cieszysz się że wracasz do zdrowia? hehe wiem wiem żartuję zrozumialam o co kaman
mam nadzieję że nóżka juz cała i zdrowa i nie będzie Ci dokuczac
p.s. wiesz że liczymy na Ciebie w sobote? mam nadzieje ze już sie dokopałaś info i naszej rozmowy na fejsie ;*
sorki musiałam pokuśtykać na budowę, a wy widzę wróciłyście do formy jeżeli chodzi o tworzenie powieści
Beata cieszę się, że wracam do zdrowia, ale sielana mi się skończyławiadomości widziałam tu na poczcie, na fb już nie byłam z 2 tygodnie.
AISA to wypasione krechy są! W końcu komuś się udało.zosia-ktosia, aisa, Fedra, Shagga_80, Beata, Libra, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:z kolei nie bierzcie mnie za maniaczkę seksu.. ale przysięgam Wam, że odkąd jestem z Tomkiem2 to mogłabym codziennie.. i co najważniejsze on też
po prostu jest taka chemia między nami że cos wspaniałego..
Ale Ty Zofio jesteś maniaczką seksu co tu dużo mówićzosia-ktosia, Libra, Spero lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Wosebko teraz to akurat rozumiem ale pamietaj żebyś go juz nie zaniedbywała* po porodzie żeby nie czuł się odsuniety
i pamiętaj facet zawsze powinien widzieć w żonie swoją kobietę a nie tylko matkę swoich dzieci :*i wiesz w sumie to on sam z tym wyszedł
że jak już nam sie uda
to zero sexu
żeby tym razem z dzidzią wszystko dobrze było
ale ostatnio stwierdził że nie myślał ze to tak ciężko troche bedzie wytrzymać
ale dla bobaska da rade
Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
Becia zdrowe zupki bez glutaminianów, nie ma sprawy...jak chcesz to wyślę ale ja też bym chciała przepisy od Was...bardzo bardzo....np marzy mi się taka śmietanowa ogórkowa ale lekko gęstawa, nie wiem jak to ująć...nie wodnista ale taka akurat. Jak robicie ogórkową, bo ja to muszę względem m. robić bez śmietany, chyba, że ze wsi przywiezie, to co innego.