X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnie niech zadziała na Muzi j apoczekam cierpliwie w kolejce :)

Muzi ale ześ mnie wkręciła napalona poleciałam na Twój wykres

ale ładny spokojny, teraz spadek i niech zaraz szybujeeee

Fedra, aisa, Libra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuśka może trzeba było namoczyć fasolę przed gotowaniem? Moja mama jak robi fasolkę po bretońsku to zawsze moczy fasolę w wodzie całą noc. o.O

Beata, Spero, Fedra, aisa, Libra, Shagga_80, Dodi, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy wy serio chcecie zobaczyć moją kuchnie czy tu może chodzi o zdjęcie mnie podczas posiłku i dostarczania strawy dla potomka? :P

zosia-ktosia, Pismak, Beata, plemniczka, Fedra, aisa, AGA 30, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Mayuśka może trzeba było namoczyć fasolę przed gotowaniem? Moja mama jak robi fasolkę po bretońsku to zawsze moczy fasolę w wodzie całą noc. o.O
    Tak zrobiłam. A mimo to twardzizna...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

Cholera...
    Która pomoże Mayusi, bo ja zawsze robiłam fasolową z torebki więc temat mi nieznany :P

Beata lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaku zaraz ide do sklepu to przyniosę

Zosiu no tak ale zyczymy abys niebawem zaczeła sie oficjalnie starac :*

Pismak, zosia-ktosia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu ja chce zobaczyć Ciebie podczas posiłku :)

p.s. co do fasoli nie wiem może jakąs starą kupiła..

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    Lubruś nawet nie wiesz jak ja dzisiaj Ci zazdroszczę ! Ty sobie leżysz i się opalasz z drineczkiem a w perspektywie masz jeszcze łaźnie ! A ja mam za oknem chmury i wyczuwalną w powietrzu aurę jesieni :/

No ale zasłużyłaś więc wypoczywaj sobie :)
    dzis jest straszny upal, wiec prawie cały czas moja glowa wystaje z basenu... Każdej zycze takich urlopów - są mega relaksacyjne

Mój m dzisiaj jest karmicielem... Został ulokowany przez 2,5 letnią Zuzię, która juz od wczoraj się kreci koło niego:) dzisiaj przysiadła z nami do obiadu,a jak rodzice chcieli ja wsiąść do swojego stolika obok krzyczała na calu regulator: "jami on, jami on"... I tak mój m karmił swoja nową koleżankę zupka pomidorową... I przyznał,ze mu się to podobało:) i ze z nasza dzidzią też na takie wczasy bedziemy jeździć, jak tylko zdrowie i budżet pozwoli:D

Rucia, Beata, Selena, kiti, Spero, Pismak, Fedra, aisa, gocha04, Shagga_80, magdzia26, Dodi, Gunia, zbikowa, Sandraa, Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Ruciu ja chce zobaczyć Ciebie podczas posiłku :)

p.s. co do fasoli nie wiem może jakąs starą kupiła..

ekstra :D

Beata lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu a ile godzin moczyłaś fasolę przed gotowaniem?

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaku mam nadzieję że takie 4 Ci wystarcza na jakiś czas..? :P

o6cw.jpg

p.s. tego pana tez możesz schrupac na deser jak lubisz :P

Selena, Fedra, Dodi, Kfjatus, Spero, a-koczek lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    dzis jest straszny upal, wiec prawie cały czas moja glowa wystaje z basenu... Każdej zycze takich urlopów - są mega relaksacyjne

Mój m dzisiaj jest karmicielem... Został ulokowany przez 2,5 letnią Zuzię, która juz od wczoraj się kreci koło niego:) dzisiaj przysiadła z nami do obiadu,a jak rodzice chcieli ja wsiąść do swojego stolika obok krzyczała na calu regulator: "jami on, jami on"... I tak mój m karmił swoja nową koleżankę zupka pomidorową... I przyznał,ze mu się to podobało:) i ze z nasza dzidzią też na takie wczasy bedziemy jeździć, jak tylko zdrowie i budżet pozwoli:D

Uuuu Libruś młodsza konkurentka ;) na twoim miejscu byłabym czujna :P

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    a i jeszcze jedno od dzisiaj "wypchaj się" nabrało dla mnie nowego pozytywnego sensu ;)
    mi i mojemu m też się spodobało:D śmieje się właśnie,ze "wypcha" mnie w tym cyklu;)

Rucia, Selena, Beata, kiti, Fedra, aisa, Shagga_80, Dodi, Gunia, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę :( Też byłam chipsożercą. A teraz patrzeć na nie nie mogę :( ech ... gdzie te dobre czasy z Lays'ami solonymi w ręku ??

A tak na marginesie :) mieszkałam w miejscowości gdzie produkowane są Laysy( poprzednie miejsce zamieszkania ) tzn. Grodzisk Mazowiecki :)

Zawsze przywozili nam do podstawówki tirami całe kartony chipsów którym kończyły się terminy ważności. Ale mieliśmy wyżerę !

Selena, kiti, Beata, aisa, plemniczka, Shagga_80, Dodi, zbikowa, Kfjatus, Spero, a-koczek lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    przywitałam się i nie mam nawet jak pisać, bo mnie w pracy mordują ehhh te ich wszystkie zestawienia dzisiaj to istne szaleństwo, do d****y taka robota jak ja na ovu mam przecież ważniejsze sprawy :)

Pierwszy dzień na wątku a już takie dobre podejście :P
    To się chwali ;)

Fedra, Beata, magdzia26, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś to fajnie hhehe ale to jakies obce dziecko się doczepiło* czy znajomych waszych?

Libra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesss ale nowina Aiska moje gratulejszyn!!!!!!!! A teraz rozsyłaj wiruski jak oszalała :D

Selena, Beata, aisa, Shagga_80, Sandraa, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • Selena Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi kochana to podaj adresik to jeszcze dziś to do Ciebie wyśle jak będe szła na zakupy po pracy :)

jeju, Beata, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

ja zawsze gotuje najpierw fasolę z odrobinę octu niestety fasola lubi się długo gotować a jak jest już miękka to wrzucam ziemniaki a potem na koniec dopiero warzywa...

Beata lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mi i mojemu m też się spodobało:D śmieje się właśnie,ze "wypcha" mnie w tym cyklu;)
    HEHEH nie no w takim sensie to mi było zawsze znane nieraz z tego zartowaliśmy:P

ale wypchaj sie Libro :*

to juz brzmi ;)

Selena, Pismak, aisa, Libra, Fedra, Dodi, Spero lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 3899 3900 3901 3902 3903 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ