plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
spokojnie niech zadziała na Muzi j apoczekam cierpliwie w kolejce
Muzi ale ześ mnie wkręciła napalona poleciałam na Twój wykres
ale ładny spokojny, teraz spadek i niech zaraz szybujeeeeFedra, aisa, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pismaku zaraz ide do sklepu to przyniosę
Zosiu no tak ale zyczymy abys niebawem zaczeła sie oficjalnie starac :*
Pismak, zosia-ktosia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyPismak wrote:Lubruś nawet nie wiesz jak ja dzisiaj Ci zazdroszczę ! Ty sobie leżysz i się opalasz z drineczkiem a w perspektywie masz jeszcze łaźnie ! A ja mam za oknem chmury i wyczuwalną w powietrzu aurę jesieni
No ale zasłużyłaś więc wypoczywaj sobie
Mój m dzisiaj jest karmicielem... Został ulokowany przez 2,5 letnią Zuzię, która juz od wczoraj się kreci koło niego:) dzisiaj przysiadła z nami do obiadu,a jak rodzice chcieli ja wsiąść do swojego stolika obok krzyczała na calu regulator: "jami on, jami on"... I tak mój m karmił swoja nową koleżankę zupka pomidorową... I przyznał,ze mu się to podobało:) i ze z nasza dzidzią też na takie wczasy bedziemy jeździć, jak tylko zdrowie i budżet pozwoli:DRucia, Beata, Selena, kiti, Spero, Pismak, Fedra, aisa, gocha04, Shagga_80, magdzia26, Dodi, Gunia, zbikowa, Sandraa, Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:dzis jest straszny upal, wiec prawie cały czas moja glowa wystaje z basenu... Każdej zycze takich urlopów - są mega relaksacyjne
Mój m dzisiaj jest karmicielem... Został ulokowany przez 2,5 letnią Zuzię, która juz od wczoraj się kreci koło niego:) dzisiaj przysiadła z nami do obiadu,a jak rodzice chcieli ja wsiąść do swojego stolika obok krzyczała na calu regulator: "jami on, jami on"... I tak mój m karmił swoja nową koleżankę zupka pomidorową... I przyznał,ze mu się to podobało:) i ze z nasza dzidzią też na takie wczasy bedziemy jeździć, jak tylko zdrowie i budżet pozwoli:D
Uuuu Libruś młodsza konkurentkana twoim miejscu byłabym czujna
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:a i jeszcze jedno od dzisiaj "wypchaj się" nabrało dla mnie nowego pozytywnego sensu
Rucia, Selena, Beata, kiti, Fedra, aisa, Shagga_80, Dodi, Gunia, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurczę
Też byłam chipsożercą. A teraz patrzeć na nie nie mogę
ech ... gdzie te dobre czasy z Lays'ami solonymi w ręku ??
A tak na marginesiemieszkałam w miejscowości gdzie produkowane są Laysy( poprzednie miejsce zamieszkania ) tzn. Grodzisk Mazowiecki
Zawsze przywozili nam do podstawówki tirami całe kartony chipsów którym kończyły się terminy ważności. Ale mieliśmy wyżerę !Selena, kiti, Beata, aisa, plemniczka, Shagga_80, Dodi, zbikowa, Kfjatus, Spero, a-koczek lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:przywitałam się i nie mam nawet jak pisać, bo mnie w pracy mordują ehhh te ich wszystkie zestawienia dzisiaj to istne szaleństwo, do d****y taka robota jak ja na ovu mam przecież ważniejsze sprawy
Pierwszy dzień na wątku a już takie dobre podejście
To się chwaliFedra, Beata, magdzia26, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość
-
jesss ale nowina Aiska moje gratulejszyn!!!!!!!! A teraz rozsyłaj wiruski jak oszalała
Selena, Beata, aisa, Shagga_80, Sandraa, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Tak zrobiłam. A mimo to twardzizna...
ja zawsze gotuje najpierw fasolę z odrobinę octu niestety fasola lubi się długo gotować a jak jest już miękka to wrzucam ziemniaki a potem na koniec dopiero warzywa...Beata lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:mi i mojemu m też się spodobało:D śmieje się właśnie,ze "wypcha" mnie w tym cyklu;)
ale wypchaj sie Libro :*
to juz brzmiSelena, Pismak, aisa, Libra, Fedra, Dodi, Spero lubią tę wiadomość
Oliwka 2006