plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Muzi
Libruś polubiłam ale broń boze nie dlatego żebyś poszła umierac ale własnie aby dac wyraz że jestes potrzebna światu :* (czyt. NAM)
Fedra, Libra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
aha dziewczynki już jakis czas temu miałam pisać
zostały mi 3 aplikatory żelu dla starajacych sie conceive plus
i 2 testy owu z tych szcześliwych
także jakby któraś była zainteresowana to prosze o wiadomość na priv
bo szkoda żeby sie zmarnowało a którejś z Was może sie przydać
tak więc kto pierwszy napisze to ten dostanie
jeju, Beata, Fedra, aisa, Libra, Dodi, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:No kogóż ja widzę! Zofija! Witaj
I ja mam nadzieję, że pozostaniesz z nami!
Z innej beki: pochwalę się Wam że właśnie ugotowałam swoją pierwszą ZUPĘ FASOLOWĄ (taką z prawdziwego wywaru, nie z kostki!). Yes yes yes, jestem miszczem!
A wczoraj u mamy nie było fasolowej ??? czy ja coś już pomieszałam ??
Oczywiście gratuluję !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 12:04
mauysia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pa no i ja se serce klepłam a Becia se lajknęła i myśli wystarczy...ech...i mam pytanie do Was...czy październik aktualny, bo musze sobie poustawiać parę spraw...może mi ktoś kompetentny dać znać? Chcę zobaczyć e-koczka i inne dziołchy...czy może, któraś podjąć się zrobienia listy chętnych na te dwa terminy...plisssss....bo ja jednak muszę wiedzieć wcześniej...Olka kiedy przylatujesz?
Beata, Fedra, aisa, Libra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kocham Cie!! jestem czipsożercą! wszystkie zjem dzisiaj
Selena, Spero, Beata, Rucia, Fedra, aisa, Dodi, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Selena biorę wszystko, wystaw rachunek a ja wysyłam adres....
:*
Beata, Fedra, aisa, Shagga_80, AGA 30, Dodi, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Miszczu dawaj indeks wklepiemy szóchę a co?!
Małysz jestem z Ciebie taaaaaka dumna! Siedzenie w domu z Leocjuszem baaaardzo będzie służyć podniebieniu i wadze Twojego m. -
Pismak wrote:A wczoraj u mamy nie było fasolowej ??? czy ja coś już pomieszałam ??
Oczywiście gratuluję !!!Okazało się, że wczoraj węch mnie zawiódł - była jarzynowa
Pismak, Beata, Fedra, aisa, Libra, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Fedruś a więc wypchaj sie kochana :*
Mayuś jesteśmy z Ciebie takie dumnea teraz daj spróbowac
Wosebko chętnie jeśli miałyby przynieśc szczęście :*Fedra, aisa, Libra, Shagga_80, Dodi, Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Pismaku z tego co pamiętam to miała wczoraj fasolową ale pewnie tak jej zasmakowała że musiała dzis zrobić sama
Wosebko no cóż spóźbniłam sieMuzi była pierwsza
cześć Muśka !
Muzi a co nie wystarczy przeciez tez Ci wysłałamnie widzisz?
Pismak, Pismak, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Ola_czeka wrote:Aisko, czy to jest test ciążowy, czy owulacyjny? W sensie wiem, że traktujemy to jako dwie krechy ciążowe - gratuluję jeszcze raz - tylko pytam o test, bo u mnie tak wyglądały owulacyjne.
Ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciążowy, jeszcze z Pl przywieziony. Jeden z tańszych więc wygląda jak ovulkowy..Fedra, Shagga_80, Dodi, Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kocham Cie!! jestem czipsożercą! wszystkie zjem dzisiaj
to jutro tez dostaniesz :*plemniczka, aisa, Spero lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:Pismaku z tego co pamiętam to miała wczoraj fasolową ale pewnie tak jej zasmakowała że musiała dzis zrobić sama
Wosebko no cóż spóźbniłam sieMuzi była pierwsza
cześć Muśka !
Muzi a co nie wystarczy przeciez tez Ci wysłałamnie widzisz?
czekam na jej adres ..
no chyba że sie rozmyśli to Ty będziesz po niej
Beata lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kocham Cie!! jestem czipsożercą! wszystkie zjem dzisiajBeata wrote:to jutro tez dostaniesz :*
A ja a ja ??? bożżż ja też jestem czipsożercą !!!!!!!!!!!!!!!!Beata, plemniczka lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
ale szybko piszecie, nie było mnie chwilke a tu tyle naśrajbowałyście:)
żeby nie było, ja sie nadal nie staram:)
ale juz bez anty, więc wszystko może się zdarzyć.. z resztą Tomek wie żeby celowac w 17 dzień - przewaznie wtedy mam owulację.. bo chce chłopca:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 12:19
Rucia, mauysia, Selena, Pismak, Beata, plemniczka, kiti, Spero, Fedra, aisa, Libra, Ola_czeka, Shagga_80, Dodi, Gunia, zbikowa, Sandraa, Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość