plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
już nie
j atez próbowałam ale mi sie nie udało
wiec dziekujemy Wam Plemniczko i Wosebko za pokaz :* dla potomnych
i co nie mamy wątpliwości piekne wyraxne krechyYUPIII
plemniczka, aisa, Fedra, Selena, Pismak, Spero, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
no Aiska-wyraźne 2 krechy
JUPIIIIIIIIIIIIIII!!!!!
Beatko, a Ty który rocznik w końcu? 83 czy 84? Wg mnie wiecej jest nas z 83. A Gunia który rocznik? bo wg tabelki 83 mi wychodzi- to byłoby nas 5.
Fedra, aisa, Selena, Beata, Shagga_80, AGA 30, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
no proszę, tyle czasu mnie nie było a jak weszłam to od razu nowa fasolka.
gratulujęplemniczka, Fedra, aisa, Selena, Beata, Spero, mauysia, kiti, Ola_czeka, Shagga_80, AGA 30, Dodi, Effcia28, Gunia, zbikowa, Sandraa, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Aisko, czy to jest test ciążowy, czy owulacyjny? W sensie wiem, że traktujemy to jako dwie krechy ciążowe - gratuluję jeszcze raz - tylko pytam o test, bo u mnie tak wyglądały owulacyjne.
Ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aiso piękne dwie krechy raz jeszcze gratuluje i teraz spokojnych 9 miesiecy życzę jak już wszystko potwierdzisz to na Twoje życzenie zmienię Cię w tabelce
Zośka witaj dawno Cię tu nie było
Beatko uwierz mi że nie pomożecie pomoze mi wył,ączenie forum co własnie zaraz uczynieSpero, Beata, Libra, aisa, Dodi, Sandraa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
zosia-ktosia wrote:Ola_czeka - słynna? a z czego niby:) chyba z miłosnych rozterek:)
Z tego teżAle głownie z tego, ze jest matką założycielką tego miejsca, od którego większość z nas zaczyna dzień
plemniczka, Fedra, zosia-ktosia, Spero, Pismak, Pismak, Libra, aisa, Shagga_80, Dodi, zbikowa, a-koczek lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Beatka jaka czepialska i spostrzegawcza
No tak bo w zeszlym roku mialam 28 lat i tak jest kopiowane do teraz... no niech Wam bedzie, Fedruś zmien mi na 29 latno i ja mialam miesiąc temu urodziny wiec od niedawna mam te 29
plemniczka lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie