plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodi wrote:no super, w takim razie jak się znowu zapomnę to Beatko Ciebie albo Ciebie Plemniczko zapytam
Effcia28, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
W brzuchu ciężarnej kobiety były bliźniaki. Pierwszy zapytał się drugiego:
- Wierzysz w życie po porodzie?
- Jasne. Coś musi tam być. Mnie się wydaje, że my właśnie po to tu jesteśmy, żeby się przygotować na to co będzie potem.
- Głupoty. Żadnego życia po porodzie nie ma. Jak by miało wyglądać?
- No nie wiem, ale będzie więcej światła. Może będziemy biegać, a jeść buzią....
- No to przecież nie ma sensu! Biegać się nie da! A kto widział żeby jeść ustami! Przecież żywi nas pępowina.
- No ja nie wiem, ale zobaczymy mamę a ona się będzie o nas troszczyć.
- Mama? Ty wierzysz w mamę? Kto to według Ciebie w ogóle jest?
- No przecież jest wszędzie wokół nas... Dzięki niej żyjemy. Bez niej by nas nie było.
- Nie wierzę! Żadnej mamy jeszcze nie widziałem czyli jej nie ma...
- No jak to? Przecież jak jesteśmy cicho, możesz posłuchać jak śpiewa, albo poczuć jak głaszcze nasz świat. Wiesz, ja wierzę w życie po porodziemagdzia26, Beata, plemniczka, Dodi, Fedra, aisa, kopciuszek126, Muska, mauysia, Spero, Libra, kiti, AGA 30, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I jeszcze to
Pod moim sercem,inne bije serce...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane.
Pod moim sercem małe rączki dziecka,
cichutko pukaja do mojego serca.
Myśle, sobie wtedy: może być wspanialej?
Nosze w sobie życie, które Bóg mi daje!"
Ja jako pierwsza pod sercem Cie nosze.
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosze.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama...:*:*:*magdzia26, Beata, Fedra, aisa, Pismak, Spero, Libra, Sandraa, a-koczek lubią tę wiadomość
-
na mój wykres nie patrzcie tak sie tylko przymierzam zresztą on nie jest od początku cyklu bo rejstrowałam się jakoś w połowie cyklu więc i ovu mi nic nie wykryło ani płodnych dni ani nic ja tylko mówię że coś jest nie tak że @ się spóźnia bo mi się to raczej nie zdarza, wiem wiem ze to moze nic nie oznaczac...
i nie krzyczcie już na mnie temperatury obiecuję mierzyć o 7od przyszłego cyklu.
ważne jest to, że jeszcze tydzień temu nie wiedziałam że wogóle, że temperatura ma jakiekolwiek znaczenie a teraz już wiem i nawet wiem o której ją mierzyćShagga_80, Gunia, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dodi wrote:no ja już powoli też
do 30 to żebyśmy chociaż zaciążyć zdążyły, bo jak nie to ja się już poddam na bank
a zostało już tylko ok 4-5 cykli do moich urodzin więc chcę chociaż sama dla siebie wiedziec niekoniecznie już musze mieć pokazowy* brzuszekDodi, aisa, Libra, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:na mój wykres nie patrzcie tak sie tylko przymierzam zresztą on nie jest od początku cyklu bo rejstrowałam się jakoś w połowie cyklu więc i ovu mi nic nie wykryło ani płodnych dni ani nic ja tylko mówię że coś jest nie tak że @ się spóźnia bo mi się to raczej nie zdarza, wiem wiem ze to moze nic nie oznaczac...
i nie krzyczcie już na mnie temperatury obiecuję mierzyć o 7od przyszłego cyklu.
ważne jest to, że jeszcze tydzień temu nie wiedziałam że wogóle, że temperatura ma jakiekolwiek znaczenie a teraz już wiem i nawet wiem o której ją mierzyćmagdzia26, aisa, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wosebko przesliczny wzruszający ten wierszyk
Olu cieszę sie że wygrałas :*
Ola_czeka, Fedra, aisa, Libra, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
aisa wrote:Powiem Wam coś tylko się nie ekscytujcie bo zdjęcia nie mam jak wrzucić..
Zrobiłam test, są 2 kreski
Kto gra w zielone?<zawsze chciałam to powiedzieć>
CZYTAM SIEDZE...
A MIAŁAM SIĘ DZISIAJ NIE ODZYWAĆ...
CZYTAM RAZ JESZCZE CZY TO NIE JAKAŚ GRA CZASEM...
POPŁYNĘŁY MI ŁZY RADOŚCI...
IDĘ WYSMARKAC NOSA...
OKI JESTEM...
NO KOCHANA Z CAŁEGO SERCA GRATULUJE :*Beata, Selena, plemniczka, Effcia28, Dodi, Rucia, aisa, Pismak, mauysia, Spero, Libra, AGA 30, Sandraa, a-koczek lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hejka lasencje
Aśka gratuluję z całego serducha :* wreszcie się coś ruszyło
No ja też jestem rocznik 84
Olka współczuję tych bolesnych @
Shagga dobrze ,że wizyta Cię uspokoiła
Witam Również nową koleżankę
Jestem za dopisaniem do tabelki dziewczyn które chcą i udzielają się u nas
Żbiku udanego przeglądu
Fedra super że Twój wysiłek nie idzie na darmo :*
Libruś cieszę się że mimo urlopu masz czas dla nas :*
Gdzie się podziewa moja Gocha? tęsknimy tutaj:*
Plemniś córcia wam rośnie
Rucia fajowski brzuchol
Hmmm nie wiem co jeszcze miałam napisaćpozdrawiam wszystkie
Beata, Dodi, plemniczka, Fedra, Rucia, gocha04, aisa, Pismak, mauysia, Spero, Libra, Shagga_80, zbikowa, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Dodi to ja chyba mam sklerozę byłam pewna ze jestes rocznik 84 tak jak ja
ba nawet dałabym sobie paznokcie za to obciac
ja jestem rocznik 84Dodi, Effcia28, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi