plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodi wrote:uppsss... Na forum czy priv? Chyba nie:-/?
ja wiem wiem tez czuję się na parę lat mniejDodi, Sandraa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:rozumiem rozumiem
i nie dziwie się
na początek trzymam kciuki za to żeby każda, która jeszcze nie miała okazji mogła niedługo takim newsem się pochwalić i to szybciutkoBeata, Dodi, Fedra, aisa, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
a wieć Madziu oficjalnie zapraszamy i witamy
powiedz coś o sobie....
Tobie tez życzymy szybkiego zafasolkowania/wypchania/
Shagga_80, Selena, Dodi, Fedra, aisa, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
plemniczka wrote:a aiska po najwazniejszym zdaniu dnia, a moze i tygodnia znikła...
plemniczka lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
Madzia witaj20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Dzięki, dzięki
Wiedziałam żeby Wam nie mówić bo będziecie chciały foto. Wrzuce jak dorwe kompa czyli jak zwykle po 17ej
A z tym graniem w zielone to po prostu pary szukam.
Zaznaczyłam plusa na wykresie, kropy niema bo temp nie mierzona..
Kopciuszku, bede trzymać kciuki za wizyte
Madzia26, witaj i zapraszamy
Ola, ominęłaś info że piłam kopparberga w wersji oranżadyBeata, Pismak, Pismak, Shagga_80, Selena, plemniczka, Dodi, kopciuszek126, Fedra, Spero, mauysia, Libra, Sandraa, AGA 30, zbikowa, Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem jak wy ale ja ze smartfona nie potrafię klepać posta
to jest koszmar. Wczoraj próbowałam napisać coś na temat Shaggowej wizyty i szlag mnie trafił, walnęłam tym telefonem o stolik i poszłam spać
Shagga_80, Dodi, aisa, Spero, mauysia, Libra, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aisko ja już nieraz miałam nadzieje ze będę Twoja parą ale tym razem nic z tego, ale za to licze że mnie pociągniesz za sobą :*
Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Nie wiem jak wy ale ja ze smartfona nie potrafię klepać posta
to jest koszmar. Wczoraj próbowałam napisać coś na temat Shaggowej wizyty i szlag mnie trafił, walnęłam tym telefonem o stolik i poszłam spać
Ale i tak doczekać się nie mogę jutra bo wtedy znów będę miała neta na kompie
Beata, Selena, Rucia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Aisko ja tam wierzę na słowo i wierzę ze cię wzrok nie myli
no chyba że zaraz dodasz że to cien cienia cienia
ale mam nadzieję że to pewna wiadomośc
i zaraz zaczniesz chuchać fluidkami, czekam z radościąSelena, Shagga_80, plemniczka, Pismak, Fedra, aisa, Spero, Sandraa, AGA 30 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:tu na forum zapytałam czy aby napewno się nie odmładasz? bo ja Cię zapamiętałam jako moją rówiesniczkę
ja wiem wiem tez czuję się na parę lat mniejja stara rura jestem, mam 28 lat, siwe włosy i jedynie tym głupkowatym zachowaniem małolaty mogę sobie czasem ująć troszkę
a Ty Beatko ile?
Shagga_80, Beata, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Aisko ja już nieraz miałam nadzieje ze będę Twoja parą ale tym razem nic z tego, ale za to licze że mnie pociągniesz za sobą :*
to liczymy na kolejne zielone kropki
a zresztą jesień idzie..zimne wieczory..będzie kolejny pretekst do częstszego przytulania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 10:06
Shagga_80, Beata, Dodi, Effcia28, Fedra, aisa, Spero, mauysia, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dodi to ja chyba mam sklerozę byłam pewna ze jestes rocznik 84 tak jak ja
ba nawet dałabym sobie paznokcie za to obciacDodi, Fedra, Spero lubią tę wiadomość
Oliwka 2006