plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
tak szalejecie że nie wiem czy czytac czy pisac
ja 27 lat, pierwszy cykl starań o małą fasolkę, ale ja lubię byc dobrze przygotowana do wszystkiego dlatego zaczełam czytac czytać po przekopaniu wielu stron trafiłam na ovu, najpierw was troszkę poczytałam i stwierdziłam że to bardzo dobre miejsce
teraz cykl z d***py nie wiadomo o co chodzi dzisiaj 33dc @ miała być już w piatek 29dc i nie ma jej testy negatywne temp prawie cały czas 37
a dodam że zawsze miałam idealne cykle 28 dniowe, chyba za bardzo się nakręcam i pewnie przez to te całe zamieszanie z @ ale poczekam jeszcze pare dni...
Pismak, Shagga_80, Fedra, aisa, mauysia, Sandraa, AGA 30, zbikowa, Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Dodi to ja chyba mam sklerozę byłam pewna ze jestes rocznik 84 tak jak ja
ba nawet dałabym sobie paznokcie za to obciac
Selena, Beata, plemniczka, Rucia, Shagga_80, Pismak, Fedra, aisa, Spero, Libra, kiti, Sandraa, AGA 30, Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Aisko, dobrze, że oranżada, wiesz, w Twoim stanie....
Dziewczyny nie było mnie, bo dostałam w niedzielę @ i to była katastrofa, lało się ze mnie ciurkiem i to nie wszystko, nie będe wchodzić w szczegóły, ale były jeszcze atrakcje dodatkowe i myślałam, że wyląduję u lekarza, bo serio groziło mi wykrwawienie się. Na szczęście położyłam się, przeleżałam murem niedzielę i pół poniedziałku (wczoraj w uk było święto) i jest znacznie lepiej. Myślę, że to po tym HSG mój organizm zareagował taką wykańczającą @, przeżyłam potworny ból, ale panadol pomógł mi to przetrwać. Nie ukrywam, że mój mąż też był bardzo pomocny, dzięki czemu nie musiałam się ruszać i przebolałam te 2 dni leżąc w łóżku. Choć można też powiedzieć, że oba dni spędziłam w Stars Hollow, więc nie narzekam w ogólnym rozrachunku
Dziś jest już znacznie lepiej, wróciłam do świata żywych i klikam z pracy. Tak bardzo bym chciała, żeby ta laparoskopia pomogła choć na te bóle... skoro są one spowodowane niedrożnością - super byłoby, gdyby udało się to jakoś ponaprawiać.
Witam nową koleżankę Magdę!Beata, Pismak, Shagga_80, Fedra, aisa, Spero, mauysia, AGA 30, Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Wosebko u nas z przytulaniem nie jest źle a nawet dobrze ale liczę że ten lakarz mi wytropi i pomoze pęcherzykom
Selena, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
magdzia26 wrote:tak szalejecie że nie wiem czy czytac czy pisac
ja 27 lat, pierwszy cykl starań o małą fasolkę, ale ja lubię byc dobrze przygotowana do wszystkiego dlatego zaczełam czytac czytać po przekopaniu wielu stron trafiłam na ovu, najpierw was troszkę poczytałam i stwierdziłam że to bardzo dobre miejsce
teraz cykl z d***py nie wiadomo o co chodzi dzisiaj 33dc @ miała być już w piatek 29dc i nie ma jej testy negatywne temp prawie cały czas 37
a dodam że zawsze miałam idealne cykle 28 dniowe, chyba za bardzo się nakręcam i pewnie przez to te całe zamieszanie z @ ale poczekam jeszcze pare dni...i temp kochana mierzy sie z rana :)przed wstaniem z łózka
wtedy jest najbardziej wiarygodna
i najlepiej do godz 8 :)zreszta jest to tu fajnie opisane w dziale Pytania i odpowiedzi
możesz sobie poczytać
i my też służymy radą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 10:18
Pismak, Shagga_80, Fedra, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:teraz mało co się nie zesikałam w łóżku.... jaka ja jestem dupna - jestem przecież 84, czyli wychodzi na to, że mam 29 a nie 28 fakenszit :0
Dodi, Shagga_80, Fedra, Fedra, Spero, Sandraa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
plemniczka wrote:haha ja tez jestem rocznik 84 i bez wątpienia mamy po 29 lat
Selena, Dodi, plemniczka, Fedra, Spero lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
No już jest znacznie lepiej, dzięki dziewczyny. Brzuch jeszcze boli ale już nie tak na tablety, więc luz. Najważniejsze, że miałam wolne i nie musiałam się męczyć w pracy. Więc w sumie w grze Ola:Życie jest 1:0
Selena, Dodi, plemniczka, Pismak, Pismak, Shagga_80, Beata, Fedra, aisa, Spero, Libra, kiti, zbikowa, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Madziu tak patrzyłam na Twój wykres
i temp kochana mierzy sie z rana :)przed wstaniem z łózka
wtedy jest najbardziej wiarygodna
i najlepiej do godz 8 :)zreszta jest to tu fajnie opisane w dziale Pytania i odpowiedzi
możesz sobie poczytać
i my też służymy radą
-
Beata wrote:no niestety ja już bardziej wyglądam 30 urodzin kurde! a obiecał mi mąz ze do 30 urodzę
no ja już powoli teżdo 30 to żebyśmy chociaż zaciążyć zdążyły, bo jak nie to ja się już poddam na bank
Fedra lubi tę wiadomość
-
Madzia tez spojrzałam na Twój wykres
po pierwsze zero płodnego śluzu ani nic coby wskazywała na ovulke wiecczemu spodziewalas sie @ w 29 dniu? ovulka z różnych przyczyn może sie przesunać a fl jest zawsze stała u danej kobiety
natomiast tempki które mierzyć o godz 18? żartujesz? po 18 to ja zawsze mam powyżej 37 (no prawie zawsze)
teraz niczym sie nie przejmuj spokojnie poczekaj na@ a kolejny cykl rozpocznij sumiennie porannym mierzeniem zawsze bezpośrednio po przebudzeniu i wtedy dopiero będziesz miała jasnośś
ja dziś mam 36d.c. tempki nie mierzę ale czekam cierpliwie na @ bo wiem że juz za miesiąc góra 2 i ja pochwalę sie wreszcie jakimś cudownym niusemDodi, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
magdzia26 wrote:tak szalejecie że nie wiem czy czytac czy pisac
a dodam że zawsze miałam idealne cykle 28 dniowe, chyba za bardzo się nakręcam i pewnie przez to te całe zamieszanie z @ ale poczekam jeszcze pare dni...
Madziu popatrzyłam na twój wykresi tempkę masz taką bo mierzysz tem o 18 a nawet o 20.30. W dzień temperatura rośnie dlatego tempkę trzeba mierzyć rano o stałej godzinie przed wstaniem
Ja mierzę o 8 ale za radą dziewczyn od nowego cyklu zacznę o 7
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny