plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
TO SUPEEEER !! WIEDZIAŁAM i kciuki trzymałam :*aisa wrote:Powiem Wam coś tylko się nie ekscytujcie bo zdjęcia nie mam jak wrzucić..
Zrobiłam test, są 2 kreski
Kto gra w zielone?
<zawsze chciałam to powiedzieć> 
aisa, kopciuszek126, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
Aisko kochana jak przeczytalam twoj post o zielonej kropce napisany tak zartobliwie, jakby od niechcenia to pomyslalam ze zartujesz
ale widze ze tylko ja tak pomyslalam, bo wszystkie Ci gratulują
wiec to nie wkręt, prawda? wiec aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cudowna wiadomość!!!!

Selena, Dodi, Pismak, Pismak, nick nieaktualny, Beata, nick nieaktualny, aisa, Fedra, nick nieaktualny, Sandraa, nick nieaktualny, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kopciuszku czekamy na info po wizycie
Dodi tez ci zyczę abys sie wypchała jak Wosebka
Aisko dla mnie pełna ekscytacja :*
Dodi, Selena, mauysia, aisa, nick nieaktualny, kopciuszek126, Fedra, nick nieaktualny, Sandraa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
ale to fajnie brzmi, dziekuj:D w takim razie i Ty Beatko sie wypchaj;)Beata wrote:Kopciuszku czekamy na info po wizycie
Dodi tez ci zyczę abys sie wypchała jak Wosebka
Aisko dla mnie pełna ekscytacja :*
nick nieaktualny, Beata, Selena, mauysia, aisa, Fedra, nick nieaktualny, Sandraa lubią tę wiadomość
-
ufff nadrobiłam niby niewiele ale strasznie się wczuwam jak już jestem to chcę być z Wami na 100%
Dodi widziałas moje pytanie?
Dodi, Fedra, Sandraa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006

-
heheheh dzięki ale Ty pierwszaDodi wrote:ale to fajnie brzmi, dziekuj:D w takim razie i Ty Beatko sie wypchaj;)
sama sie wypchaj
Selena, Dodi, aisa, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Oliwka 2006

-
a najlepiej to niech wszystkie sie tak wypchają
co wypchane jeszcze nie są...
nick nieaktualny, Dodi, Beata, magdzia26, aisa, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Sandraa, nick nieaktualny, Gunia lubią tę wiadomość
-
laski nowa kolezanka sie przywitala a my jak oblakane od rana! dzien dobry Magdzia26. zapraszamy rozgosc sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 09:47
nick nieaktualny, mauysia, Dodi, magdzia26, aisa, nick nieaktualny, Effcia28, Fedra, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Sandraa, Gunia lubią tę wiadomość
-
No właśniezbikowa wrote:laski nowa kolezanka sie przywitala a my jak oblakane od rana! dzien dobry Magda26 (na bank pomylilam nicki) ale pisze ze smarkfona i czuje sie usprawiedliwona. zapraszamy rozgosc sie

ale z nas gapy...witamy nowa kolezanke
i zapraszamy do rozmów
o staraniach i nie tylko
nick nieaktualny, Dodi, magdzia26, aisa, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzepraszamy za takie potworne zaniedbanie ale niech za nasze wytłumaczenie. będzie fakt że dziś mamy taaaaaaakiego niusazbikowa wrote:laski nowa kolezanka sie przywitala a my jak oblakane od rana! dzien dobry Magda26 (na bank pomylilam nicki) ale pisze ze smarkfona i czuje sie usprawiedliwona. zapraszamy rozgosc sie

Witamy zapraszamy
Dodi, Selena, Beata, aisa, Effcia28, Fedra, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ALE prawie wszystkie ją zalajkowałysmy to jednoznaczne z przywitaniem i miłym przyjęciem
Selena, Dodi, Fedra, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Oliwka 2006

-
No zwłaszcza ze nas nikt dawno nie rozpieszczał taką wiadomością..Shagga_80 wrote:Przepraszamy za takie potworne zaniedbanie ale niech za nasze wytłumaczenie. będzie fakt że dziś mamy taaaaaaakiego niusa

Witamy zapraszamy
Beata, Dodi, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, a-koczek lubią tę wiadomość
-
rozumiem rozumiem
i nie dziwie się 
na początek trzymam kciuki za to żeby każda, która jeszcze nie miała okazji mogła niedługo takim newsem się pochwalić i to szybciutko
nick nieaktualny, Dodi, Selena, Ola_czeka, Fedra, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Gunia, zbikowa lubią tę wiadomość

Gdzie Czesława się podziewała 

[/url]