plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aisa wrote:Powiem Wam coś tylko się nie ekscytujcie bo zdjęcia nie mam jak wrzucić..
Zrobiłam test, są 2 kreski
Kto gra w zielone?<zawsze chciałam to powiedzieć>
aisa, kopciuszek126, AGA 30 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Aisko kochana jak przeczytalam twoj post o zielonej kropce napisany tak zartobliwie, jakby od niechcenia to pomyslalam ze zartujesz
ale widze ze tylko ja tak pomyslalam, bo wszystkie Ci gratulują
wiec to nie wkręt, prawda? wiec aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cudowna wiadomość!!!!
Selena, Dodi, Pismak, Pismak, Rucia, Beata, Shagga_80, aisa, Fedra, Libra, Sandraa, AGA 30, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kopciuszku czekamy na info po wizycie
Dodi tez ci zyczę abys sie wypchała jak Wosebka
Aisko dla mnie pełna ekscytacja :*Dodi, Selena, mauysia, aisa, Rucia, kopciuszek126, Fedra, Libra, Sandraa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Kopciuszku czekamy na info po wizycie
Dodi tez ci zyczę abys sie wypchała jak Wosebka
Aisko dla mnie pełna ekscytacja :*Shagga_80, Beata, Selena, mauysia, aisa, Fedra, Libra, Sandraa lubią tę wiadomość
-
ufff nadrobiłam niby niewiele ale strasznie się wczuwam jak już jestem to chcę być z Wami na 100%
Dodi widziałas moje pytanie?Dodi, Fedra, Sandraa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Dodi wrote:ale to fajnie brzmi, dziekuj:D w takim razie i Ty Beatko sie wypchaj;)
sama sie wypchajSelena, Dodi, aisa, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
laski nowa kolezanka sie przywitala a my jak oblakane od rana! dzien dobry Magdzia26. zapraszamy rozgosc sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 09:47
Shagga_80, mauysia, Dodi, magdzia26, aisa, Rucia, Effcia28, Fedra, Spero, Libra, Sandraa, Gunia lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:laski nowa kolezanka sie przywitala a my jak oblakane od rana! dzien dobry Magda26 (na bank pomylilam nicki) ale pisze ze smarkfona i czuje sie usprawiedliwona. zapraszamy rozgosc sie
ale z nas gapy...witamy nowa kolezanke
i zapraszamy do rozmów
o staraniach i nie tylko
Shagga_80, Dodi, magdzia26, aisa, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:laski nowa kolezanka sie przywitala a my jak oblakane od rana! dzien dobry Magda26 (na bank pomylilam nicki) ale pisze ze smarkfona i czuje sie usprawiedliwona. zapraszamy rozgosc sie
Witamy zapraszamyDodi, Selena, Beata, aisa, Effcia28, Fedra, Spero, Libra lubią tę wiadomość
-
ALE prawie wszystkie ją zalajkowałysmy to jednoznaczne z przywitaniem i miłym przyjęciem
Selena, Dodi, Fedra, aisa, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Shagga_80 wrote:Przepraszamy za takie potworne zaniedbanie ale niech za nasze wytłumaczenie. będzie fakt że dziś mamy taaaaaaakiego niusa
Witamy zapraszamyBeata, Dodi, Shagga_80, Fedra, Libra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
rozumiem rozumiem
i nie dziwie się
na początek trzymam kciuki za to żeby każda, która jeszcze nie miała okazji mogła niedługo takim newsem się pochwalić i to szybciutkoShagga_80, Dodi, Selena, Ola_czeka, Fedra, aisa, Spero, Libra, Gunia, zbikowa lubią tę wiadomość