plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
aisa wrote:Spero, a bete zrobiłaś?
Ładny ten Twój wykres
Któraś dziołcha chciała się znaleźć w tabelce, chyba Spero bo Pismak już jesv ( chyba że na odwrót). To ja jestem zawogóle jestem dziś na tak ze wszystkim ;P a co
Dodi, aisa, Spero, Pismak, Libra, Beata, Fedra, Sandraa, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:o to i ja jestem za
wogóle jestem dziś na tak ze wszystkim ;P a co
A moglabys mi z 5tys pozyczyc, korzystajac z okazji, ze dzis jestes na tak?aisa, Selena, Spero, Pismak, Libra, Beata, Fedra, AGA 30, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAisko, Selenko, nie robię bety. Przy wynikach mojego m. nie bardzo wierzę, że może się udać, a poza tym @ mam na 02.09 więc jeszcze duuużo czasu
A badanie to zwykłą morfologię potrzebuję, bo ostatnio miałam za mało monocytów i chcę zobaczyć czy już jest ok.
I co do tabelki to ja prosiłamaisa, Shagga_80, Pismak, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:tak z rana 3bita Selenko?
A moglabys mi z 5tys pozyczyc, korzystajac z okazji, ze dzis jestes na tak?a kromeczki w domu jadłam jak wstałam
a spoko pożycze Ciale na WYSOKI procent
pasuje
Dodi, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam coś tylko się nie ekscytujcie bo zdjęcia nie mam jak wrzucić..
Zrobiłam test, są 2 kreski
Kto gra w zielone?<zawsze chciałam to powiedzieć>
Spero, Selena, magdzia26, mauysia, Dodi, Shagga_80, Pismak, Ola_czeka, Rucia, plemniczka, Libra, Beata, kopciuszek126, Effcia28, Fedra, jeju, kiti, Sandraa, Kaja, Gunia, martula, zbikowa, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Dziś jadę z M. do Brata, więc proszę mnie zastąpić na ovu dyżurze, a i nie pisać zbyt wiele bym mogła łatwo nadrobić
Już siedzę wykąpana i po śniadanku,jeszcze ogarnąć się i w drogę... będę po południu lub wieczorkiem pewnie
Miłego dniaaisa, Dodi, Pismak, kopciuszek126, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Powiem Wam coś tylko się nie ekscytujcie bo zdjęcia nie mam jak wrzucić..
juuuuuuuuuuuuuuupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aisa, Dodi, Shagga_80, Pismak, Libra, Fedra, Sandraa lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Powiem Wam coś tylko się nie ekscytujcie bo zdjęcia nie mam jak wrzucić..
jak to tak to SUUUUUUUUUUUUUUUUUUPERRRRRRRRRRRRRRRR
aisa, Shagga_80, Beata, Fedra, Kaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaisa wrote:Powiem Wam coś tylko się nie ekscytujcie bo zdjęcia nie mam jak wrzucić..
Aaaaaaa!!!!
Jak tu się nie ekscytować!
Super :* Gratuluję :*
Doskonałe wieści z rana, to teraz mogę iść.
Do usłyszenia póżniej
Dodi- Bę...naisa, Shagga_80, Dodi, Beata, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
A wracając do mojego 3 bita
to "Gdy widzę słodycze to kwiczę
A oczy mi świecą jak znicze "jak śpiewali Golcowie u nas na niedzielnym koncercie
niestety ja już wtedy szłam do domku
ale słyszałam cała droge jak śpiewaja
aisa, Dodi, Beata, Fedra, Sandraa, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Ruciu brzuszek sliczny ale hahaha przepuszczają Cię w kolejce? Pewnie z pod bluzki go wcale nie widać
Plemniczko bardzo się cieszę Twoja radością hmmm 22 cm wysoka prawda? Normalnie na modelkę się szykuje
Libruś wypoczywaj kochana fotkę już podziwiałam na fejsie :*
Zbiku a cóż to za pesymistyczne podejście :* my Cię w sobote doprowadzimy do euforii
Kaju super że pękł teraz czekamy na efekty polowania heheh przypomniało mi się jak mój gin dopytywał czy lubię seks heheh
no dobra teraz lece na strone 3907....aisa, Ola_czeka, Rucia, plemniczka, kopciuszek126, Fedra, Sandraa, Kaja, zbikowa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
gratuluję aisa
tak was podczytuję od jakiegoś czasu i powiem wam tak fajne to wasze forum i chętnie się przyłączę o ile mnie przyjmiecie ....aisa, Kfjatus, Ola_czeka, Rucia, Beata, Shagga_80, Pismak, kopciuszek126, Fedra, Sandraa, Gunia, zbikowa lubią tę wiadomość