plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie!!!
Aiskaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! WOOOOOOOOOOOOOOOW, ale się cieszę. Naprawdę są II kreski?Nie wkręcasz nas?Ja weszłam i podczytuję Was i tylko 10 ostatnich stron nadrobiłam i odpuszczam!Nie no coś Ci musze powiedzieć- zastanawiałam sie co Tobi napisać w zbiorowym poscie?A tu nie bedzie zbiorowego-tylko najpierw post do Ciebie samej!!!!
Gratuluję Kochana i jestem mega szczęsliwa,ze Ci sie udałoNareszcie nowa fasolka
.
P.S. tylko mam nadzieje,ze nas nie wkręcasz
A zdjęc na forum tez nie umiem dodawać,dlatego ja daje je na fotosik.pl i z potem linka do zdjeć. Tak najłatwiej. Dawaj to zdjecie!!!!Dodi, aisa, Beata, Fedra, Sandraa, zbikowa, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Aisa naprawde????? Jeny, jesli tak to superr, bardzo sie ciesze i gratuluje z calego serducha:* czyzbys przelamala ta zla passe?
Selenko polubilam pol Twojego posta, ze mi pozyczysz, ale jak ma byc na taki procent to sie wypchaj;)
Spero - tez niedaleko;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 09:10
Selena, Shagga_80, plemniczka, aisa, Beata, kopciuszek126, Fedra, Sandraa, Kaja lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Aisa naprawde????? Jeny, jesli tak to superr, bardzo sie ciesze i gratuluje z calego serducha:* czyzbys przelamala ta zla passe?
Selenko polubilam pol Twojego posta, ze mi pozyczysz, ale jak ma byc na taki procent to sie wypchaj;)
Spero - tez niedaleko;)żeby potem nie było ze nie chciałam pożyczyc
aha a czym mam sie wypchać ?
Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Aaaaaaaiiiiiiiiiiiisssssssssssssskooooooooooooooo!!!!
To MEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGAAAAAAAAAAA!
Gratuluję :*
Takie ekstra wieści z samego rana !!!!
aisa, Fedra, Libra, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Selena wrote:Nie to nie
żeby potem nie było ze nie chciałam pożyczyc
aha a czym mam sie wypchać ?
No fakt, Ty sie juz raczej wypychac nie musiszSelena, Beata, Effcia28, Fedra, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
No a teraz to i ja się z wami witam !
Dodi, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Kfjatus wrote:Wpadłam jeszcze na chwilę...
Kiedyś się umawiałam z Aiską na parę... szkoda, że się nie uda.... byłoby super
Zycze Ci mocno abys to zrobilo solo i w najblizszym czasie;)Fedra, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Baby witam z rana...i zaraz odmeldowuję się trzeba śniadanie robić a potem mam zamiar pojechać do miasta do apteki po leki
Dodi ja już dawno wiedziałam że i Twoja mama te 18 lat temu coś wąchałaAle baaaaaaardzo się cieszę że znów jesteś z nami :*
Mayusia co tam na obiad dziś
Fedruś kochana pytałaś jakiś czas temu o dodanie nowych Babek do tabeli otóż ja jestem ZA
!!
Ola, gdzie się podziewasz ? Chciałam Ci się pochwalić...wczoraj zdobyłam się na krok za który na bank mnie pochwaliszWczoraj ot tak zadzwoniłam do mojej siostry...a wiesz że chyba z 2 m-ce nie miałyśmy kontaktu...wykazałam się większą mądrością , prawda
Aisa - Ciebie na deser zostawiłam! Najpierw głupie pytanie!! Naprawdę są dwie krechy ? O rany rany jaki nius na początek dnia
Dodi, aisa, Beata, Fedra, Libra, Sandraa, AGA 30, zbikowa, Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Aisa! Tak strasznie się cieszę! Należy Ci się bardzo ta kropa, bo jesteś bardzo bardzo fantastyczną osobą! Nawet dziś, z takimi informacjami czekałaś i na innych kierowałaś uwagę... Bardzo Ci gratuluję!
Dodi, Pismak, Selena, Shagga_80, aisa, Beata, Effcia28, Fedra, Libra, zbikowa, Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość
-
no i teraz zbiorowy
Ale nie do wszystkich, bo nie czytałam niestety wszystkiego
Plemnis-super,ze mała tak Ci rośnie i daje intensywnie znak o sobie,że jest
Selenko- myślę,że nie będzie za późno na połówkowe...Bo połówkowe robi sie od 18 tyg do 22.
Shagguś-kamień z serca!!!!Dobrze,że poszłaś do tego gina, bo ta Twoja ginka to jakaś niepowazna jak na takie wyniki nic nie powiedziała i nie dała żelaza... Ja w pierwszej ciąży żelazo dostałam już przy wyniku hemoglobiny 11,8.
A ostatnio miałam 11,9- powiedziała, że jeszcze nie jest bardzo nisko to na razie nic mi nie da. Bo norma jest od 12.
Ale najważniejsze,że wiesz co jest grane i teraz dbaj o Was
Rucia-brzusio już fajnie widać, ale na Air show w ubranku wydawał sie jakos większy.
Mnie tam jeszcze nikt w tej ciąży w kolejce nie przepuścił, a brzuch mam duży i baaaaardzo widoczny. W pierwszej ciąży 2 razy doznalam tego zaszczytu
. I za każdym razem na poczcie w kolejce
. oczywiscie starszze kobietki, bo te młode to nic o życiu nie wiedzą!!!
Fedra- bardzo fajnie,ze masz samozaparcie i tak ćwiczysz zeby zgubić zbędne kg. Bo ja to nie dałabym rady tak długo ćwiczyć, bo już próbowałam nie raz i nie trwało to zwykle długo
Kaja -trzymam kciuki!!!!!
Libra- zazdroszczę Ci tych luksusów u Turków. Fotki sliczne
A teraz ja wam pisze o sobie.
Dziś mam o 16 wizytę u ginki. Ciekawe co tam słychać? Czy rozwarcie sie nie powiększa? Mały bokser szaleje u mnie w brzuszku jak nie wiem co!!!I boksuje mnie i kopie. I nie zmienił raczej swoje ułożenia bo czuje po ruchach...
U nas w domku mamy glazurników i kładą płytki. Kuchnia już połozona, łazienka góra dziś skonczą. Łazienke dół juz robią. I przez to, ze oni są to ja nie mam czasu do was zagladać, bo wiecznie cos musze jechac dokupić czy jechac i im powiedziec jak mają być położone płytki.
Płyteczki sie zrobia to potem wybieranie kolorków na ścianyNo już wybrałam większość, ale zobaczymy co na to mąż???
Najlepszy jest Cypek, bo on chce mieć w pokoju na czarno i czerwono jak spidermann!!!!Bo jest zakochany w spidermenie. A ja wybrałam mu kolorki- powiew wiosny albo szczypiorkową wiosne i złote kłosy. Już kupiłam mu makaron zielony
. Żyrandol też ma zamówiony. Moja mama mu kupuje.
Na łóżo też juz ma kasę w skarbonce.
No i jesteśmy też na etapie wybierania drzwi wewnetrznych. Kurczę tyle tego wszystkiego,że naprawde nie mam duzo czasu dla Was.
Miłego dnia dziewczynki!!!Pismak, plemniczka, Selena, Shagga_80, Beata, Fedra, Libra, Sandraa, Kaja, AGA 30, zbikowa, Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Witam się po bardzo ciężkich 2 dniach. "przeleciałam" ostatnie strony, pewnie mnóstwo rzeczy mi umknęło.
Cieszę się Shagga, że byłaś u lekarza, że uspokoił Cię i się Tobą zajął. Jestem z Ciebie bardzo dumna jeśli chodzi o telefon do siostry - tak trzymaj!
Jestem za wpisaniem do tabelki wszystkich chętnych dziewczyn.
Bardzo przepraszam, jeśli przegapiłam coś ważnego!
Dodi, Pismak, Shagga_80, Beata, Effcia28, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dodi wrote:no zeby nie bylo;) chcialas fobrze to fakt a wyszlo jak zawsze:P
No fakt, Ty sie juz raczej wypychac nie musiszto chociaż Dodi wypchaj sie tak jak ja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 09:26
Dodi, Shagga_80, Beata, aisa, aisa, Fedra, Libra, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Eee yy serio, serio przecież nigdy nie ściemniałam..
Dziś jest 28 dc, który dzień fl pojęcia nie mam bo temp nie mierzyłam, nie zwracałam uwagi na śluz bo codziennie było bzykanko. Gdzieś okolo 16 dc odczuwałam jajniki więc może wtedy była ovu. Cykle mam zazwyczaj do 28 dni, ostatnio krótsze więc pomyślałam że test nie zaszkodzi skoro @ jeszcze nie ma. Wykres mam udostępniony ale pusto na nhm jest, tyle że widać który to dzień cyklu.
Siedze na zajęciach, zmóżdżam się po szwedzku a pod ławką klikam ze smarkfona który się rozładowuje..kopciuszek126, Rucia, Dodi, Pismak, Shagga_80, Beata, Effcia28, Fedra, Libra, kiti, Sandraa, Kaja, zbikowa, Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Zero kultury! Nawet się nie przywitałam... DZIEŃ DOBRY!!!
Ale wpis Aisy zaskoczył mnie w łóżku, gdy przeglądałam forum przez komcę (mało się nie zakrztusiłam!), a na telefonie strasznie mi sie pisze, dlatego ograniczyłam sie do gratulacji
No i Aiso, zobacz- wyciągnęłaś Olę z czeluści!!! Ola, gdzie byłaś, jak Cię nie było?
Aisa zapodała newsa tygodnia i się zmyła! No chyba że zgrywa właśnie fotę na imageshack...Dodi, Shagga_80, aisa, Fedra, Libra, Sandraa, zbikowa, Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewoje
Kopciuszku, bo on jest większy, nie wiem czemu na zdjęciach nie mogę tego odzwierciedlićGeneralnie za wielki nie jest, ale chociaż w weekend co niektóre będa mogły się na żywo przekonać jak na prawdę wygląda
Shaggi cholerka wczoraj z fona czytałam twój post i niechcący zamiast polubić, to zgłosiłamZobacz, jak to co lekarz to inna opinia. A w ogóle twojej gince należy się niezły opierdziel. !!!
Aisko wlazłam na twój wyrkes i szukam zielonego, gdzie to zielona kropa !!!!
Miłego dnia dziewojeLecę po kawę.
mauysia, Dodi, Beata, Shagga_80, aisa, kopciuszek126, Effcia28, Fedra, Libra, Sandraa, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
didi wrote:hej dziewczyny mam pytanie czy ktoras z was miala dlugie cykle? takie po 50 dni?jakie jest wtedy prawdopodobinestwo zajscia w ciaze? pewnie jest ciezko albo cykle moga byc bezowulacyjne prawda?pomozcie
Libra, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie