plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:Dodi, Ty sypiasz w ogóle, czy zrezygnowałaś z tego nikomu nie potrzebnego zwyczaju?
Dzień dobry wszystkim i odmaszerowuje. miłego dnia Laseczki.
zbikowa, Selena, Sandraa, aisa, Libra, Kfjatus, Spero, Pismak, Beata, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Widze, ze bierzecie mnie na wytrzymalosc...
macie co chcecie (wychodzi, mocno trzaskajac drzwiami)...
I zeby bylo jasne - obiadu i kolacji tez k... nie bedzie:D
aisa, Selena, Libra, Spero, Shagga_80, Pismak, Ola_czeka, Rucia, Beata, Fedra, Sandraa, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Żbiku, powodzenia na przeglądzieDobrze się przygotuj
Dodi, ja jestem jak najbardziej za Twoim powrotem do tabelki. Tylko proponuje cykle starań liczyć od ich wznowienia..Dodi, Kfjatus, Spero, Shagga_80, Pismak, Beata, Fedra, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:1. nie prędzej jak na kolejnym spotkaniu
2. mój chorobowy, dietetyczny brzuch haha
3. na skype będziemy jeździćtzn. Ty będziesz siedzieć na kanapie i ze mną przez 45 minut rozmawiać
Dodi, aisa, Spero, Fedra lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Dzień dobry
Żbiku, powodzenia na przeglądzieDobrze się przygotuj
Dodi, ja jestem jak najbardziej za Twoim powrotem do tabelki. Tylko proponuje cykle starań liczyć od ich wznowienia..
Tobie jeszcze odp. No tak zapomnialam he he czyli moj 2cykl;)aisa, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:1. nie prędzej jak na kolejnym spotkaniu
2. mój chorobowy, dietetyczny brzuch haha
3. na skype będziemy jeździćtzn. Ty będziesz siedzieć na kanapie i ze mną przez 45 minut rozmawiać
Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam sie kochane
Plemniczko
super ze z dzidzia ok
i usg tez bedzie super
wiec sie niczym nie martw
a ja kurna połowkowe bede mieć dopiero po 23 września..czy to nie za późno...
..
Shagga dobrze ze poszłaś na konsultacje do innego ginai że Cię uspokoił
teraz jak masz leki to powinno sie uspokoić
i oby dzidziuś jeszcze troszke w brzuszku wytrzymał
aisa, Dodi, Libra, Spero, Shagga_80, Pismak, plemniczka, Beata, Fedra, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam z rana
uff dobrze, że mnie to pyszne śniadanie ominęło, bo przed badaniem mi nie wolno, ale mam nadzieję, że następnym razem się załąpię
Zbiku powodzenia
Miłego dnia dziewczętaaisa, Libra, Dodi, Selena, Shagga_80, Pismak, Beata, Fedra, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:a Ta znowu tutaj....
Libra, czy moge Cie prosic na slowko?
ps. Na słówko prosze na fb, bo tu umrę jak bede musiała pocztę przeglądać... (idzie się logować)Dodi, Kfjatus, Spero, Fedra lubią tę wiadomość