X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Moniczko przez dwa lata brania clo nie przyszło Ci do głowy że coś jest nie tak skoro do tej pory nie zaszłaś w ciąże?

Wiesz, jeśli ktoś jest pod stałą opieką lekarza to jego uwaga może być uśpiona. Więc nie wieszałabym psów na Moniczce, bo nie każdy rodzi się ginekologiem!!!!

Nie, no serio, wierzę, ze mogły ją zwieść zapewnienia lekarza.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wal się :-P

Nie-e.

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ja lecę do wanny na mały relaksik bo inaczej to z łóżka się nie zwlekę nigdy

Rucia, Beata, aisa, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Wiesz, jeśli ktoś jest pod stałą opieką lekarza to jego uwaga może być uśpiona. Więc nie wieszałabym psów na Moniczce, bo nie każdy rodzi się ginekologiem!!!!

Nie, no serio, wierzę, ze mogły ją zwieść zapewnienia lekarza.
    Ło jezu Czesia nie wieszam na niej psów spokojnie. Chcę tylko powiedzieć że skoro dwa lata ktoś bierze jakiś lek i nie daje on efektów to albo coś jest z daną osobą nie tak i wiercę temat głębiej, albo szukam jakiś info o clo jak to wszystko ma z nim wyglądać. Przecież chyba na forach, w artykułach wspominają że przy clo warto mieć monitoring aby sprawdzić czy pęcherzyk pękł czy nie ...
    Dlatego może Moniczka taz w pierwszej kolejności zmieniła ginekologa, zapisała się do endokrynologa i zmieniła plan działania.

Beata lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    ehhhh nawet nie mam pomysłu jak się do tego odnieść... Uznajmy, że jestem złym, złym człowiekiem.
    HMMMM no nie wiem ale widzę że coraz częściej mnie ignorujesz :P o co wogóle kaman? ah wiem pewnie zapomniałam zalajkować jakiegoś posta?
    jeju wrote:
    Wiecie, że ja mam takie małe marzenie? CHCIAŁABYM, BY KAŻDA KTÓRA TU WCHODZI CZUŁA SIĘ KOMFORTOWO...to chyba nie jest możliwe :-) Beciulka witaj! mua mua cmok cmok!
    to byłoby fajnie naprawde ale nie ma tak w życiu wszystkim się niestety nie dogodzi

ale ochhhh achhh jak mi miło <3 <3
    cmok cmok

Klaudiaa nie wiem o co chodzi chyba przeoczyłam kto Ci wyszukał chorobę, ale to nie ważne mam nadzieję że zauważyłaś również inne słowa pod Twoim adresem, słowa otuchy i wsparcia że jednorazowe plamienie absolutnie o niczym nie świadczy, co do bety to już wiele przemaglowałam na ten temat i ja osobiście jestem przekonana z tego co wyczytałam i na wykresach zaobserwowałam że 8dpo rzadko ma szansę wyjść pozytywna bo dopiero 48godz. po zagnieżdżeniu jest w wykrywalnym stężeniu, oczywiście zyczę powodzenia i cierpliwości 
    Ola_czeka wrote:
    Nie byłam wczoraj na FB, nie dodałam ani Ciebie ani Beatki :(

To było do Wosebki!
    o wow jednak wiesz że istnieję :P YUPI

Fedra, magdzia26, Libra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takie dzisiaj ciekawe dyskusje na forum a ja nawet nie mam kiedy napisać :(

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Aisko, malmö astrid lindgren ingmar bergman volvo
    Ja z mojej strony dorzuciłabym jeszcze jokkmokk mammut lycksele sven goran eriksson zlatan ibrahimovic hej tomtegubbar santa lucia

No i dzień dobry wszystkim!!!

Ola_czeka, Pismak, jeju, Fedra, Sandraa, a-koczek, Rucia, aisa, Kfjatus, Selena, Gunia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ja z mojej strony dorzuciłabym jeszcze jokkmokk mammut lycksele sven goran eriksson zlatan ibrahimovic hej tomtegubbar santa lucia

No i dzień dobry wszystkim!!!

Uprzejmie informujemy, że Aiska mieszka w Szwecji, nie na Bałkanach.

Z poważaniem,

Zły człowiek, ignorant.

mauysia, Fedra, Pismak, a-koczek, magdzia26, aisa, Kfjatus, Selena, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tu tak cicho dziś :/ ?

• mauysia Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Uprzejmie informujemy, że Aiska mieszka w Szwecji, nie na Bałkanach.

Z poważaniem,

Zły człowiek, ignorant.

To se wpisz Ibrę w googla :P

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Co tu tak cicho dziś :/ ?
    Ja tam się cieszę, Shaggi, bo dałam radę nadrobić, a nawet coś skrobnąć. Bo zaraz zmywamy się z młodym na poszukiwanie fartuszka do przedszkola. To chyba będzie główna atrakcja dzisiejszego dnia...

Fedra, Sandraa, Beata, a-koczek, Rucia, magdzia26, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mówiłam Wam że Was lubię?
    :D

Fedra, Pismak, Beata, magdzia26, aisa, Kfjatus, Selena, Libra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry

Dziewczyny chciałam się z Wami pożegnac jestem tu już zdecydowanie za długo a widze ze moja osoba bardzo drazni niektóre osoby...

Nie lubie być oceniana przez kogoś kto mnie nie zna... jeśli coś pisze to pisze z właśnego doświadczenia... wszystkie co mnie znaja wiedzą że jestem osobą rzeczową która nie wciska rurek z kremem niestety życie jest trudne i trzeba nuczyć się że nie wszystko moze być kolorowe... Nalezy też umieć przyjmować porażki i "kubły zimnej wody" - to ułatwia życie...

Mam dość wiecznego naskakiwania na mnie nowych osób które sobie od tak przychodzą i piszą co chcą...

Już kiedyś to pisałam i się powtórze jeśli ktoś nie chce znać innych opini zdania czy przeżyć to po jaką cholerę zadaje pytanie...

Niestety forum to bardzo mnie ostatnio męczy stad moja decyzja...

Będę Was podczytywać ale nie będe się wypowiadać jeśli ktoś coś odemnie chce to zapraszam na priva... Bo naprawdę szkoda moich nerwów człowiek serce by oddał dla innych a inni to mają w dupie...

Przepraszam wszystkie które uraziłam lub dotknęłam w jakiś sposób swoimi wypowiedziami nie miałam tego na celu...

Więcej pisac nie będę bo nie mam zamaru więcej razy przepraszać...

Życzę Wszystkim udanego dnia i udanego weekendu, spokojnych ciaż, szczęśliwych rozwiązań i zdrowych dzieci, życze tez udanych testowań i krótkich oczekiwać na zielone kropki...

To wszystko co miałam do powiedzenia żegnam :*

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

A Szopen był Francuzem.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    I zobacz, co un potrafi (fonia niepotrzebna więc możesz se zapuścić)

http://www.youtube.com/watch?v=slUUr1A0Z1o

Dobra, już nie przynudzam, planuję jeszcze jeden post i się zmywam :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam Fedra, karać nas za to, ze ktoś doszukał się złych intencji? Dlaczego my mamy pokutować?

a-koczek, magdzia26, aisa, Kfjatus, Selena, Libra lubią tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wiem właśnie co tak cicho...
    wszystkie chyba na koniec tygodnia postanowiły w końcu coś popracować :P

Libruś czy ty jesteś czy ciebie nie ma ??? Oficjalnie wywołuję cię do sprawozdania bo widziałam że byłaś :P

Libra lubi tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra mam nadzieję,że żartujesz!! Nigdzie masz sobie nie iść!! Choć z drugiej strony rozumiem,że może zdenerwować, gdy chce się Komuś doradzić a okazuje się,że albo ta osoba w ogóle nie chciała rady (absurd jak dla mnie,bo jak słusznie zauważyłaś, to po co udzielać się na forum, skoro nie chce się opinii, uwag itd) albo rady są odbierane jako zła wola radzącej...sama z tego powodu (po aferze) odeszłam z wątku fasolkowe ...i szczerze powiem od razu poprawiło mi się samopoczucie...ale tu jest co innego, tu na tym wątku jest zupełnie inaczej i ja sobie nie wyobrażam odejść stąd...i mam nadzieję,że i Ty Fedruś zmienisz zdanie!

Fedra, jeju, Sandraa, Beata, Rucia, magdzia26, aisa, Kfjatus, Selena, Libra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi --> pieknego posta wysmarowałaś wczoraj wieczorem! No i czuję się niejako znobilitowana... :)

Kfjatus --> zgodnie z życzeniem, jak paczka przyjdzie zrobię dla Ciebie foty podkładów do przewijania, gazików do przemywana pępka, podkładów poporodowych (to takie megaduże podpachy bez kleju) i wkładek laktacyjnych :P

Beciu --> hmm chyba z tymi privami coś wczoraj szwankowało... Napisałam tylko, że proponuję w sobotę godzinę 16:00, a w praniu wyszło, że 16:10.

plemniczko --> Czekamy na info po połókowym (i zdjątka :) )

Fedra --> no nie odchodźdżeż!

Fedra, Pismak, jeju, Sandraa, magdzia26, aisa, plemniczka, Kfjatus, Selena, Libra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Dobra ja lecę do wanny na mały relaksik bo inaczej to z łóżka się nie zwlekę nigdy
    Tylko nie zaśnij w wannie!

a-koczek lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 3943 3944 3945 3946 3947 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ