plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Moniczko przez dwa lata brania clo nie przyszło Ci do głowy że coś jest nie tak skoro do tej pory nie zaszłaś w ciąże?
Wiesz, jeśli ktoś jest pod stałą opieką lekarza to jego uwaga może być uśpiona. Więc nie wieszałabym psów na Moniczce, bo nie każdy rodzi się ginekologiem!!!!
Nie, no serio, wierzę, ze mogły ją zwieść zapewnienia lekarza. -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Wiesz, jeśli ktoś jest pod stałą opieką lekarza to jego uwaga może być uśpiona. Więc nie wieszałabym psów na Moniczce, bo nie każdy rodzi się ginekologiem!!!!
Nie, no serio, wierzę, ze mogły ją zwieść zapewnienia lekarza.
Dlatego może Moniczka taz w pierwszej kolejności zmieniła ginekologa, zapisała się do endokrynologa i zmieniła plan działania.Beata lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:ehhhh nawet nie mam pomysłu jak się do tego odnieść... Uznajmy, że jestem złym, złym człowiekiem.
o co wogóle kaman? ah wiem pewnie zapomniałam zalajkować jakiegoś posta?
jeju wrote:Wiecie, że ja mam takie małe marzenie? CHCIAŁABYM, BY KAŻDA KTÓRA TU WCHODZI CZUŁA SIĘ KOMFORTOWO...to chyba nie jest możliweBeciulka witaj! mua mua cmok cmok!
ale ochhhh achhh jak mi miło
cmok cmok
Klaudiaa nie wiem o co chodzi chyba przeoczyłam kto Ci wyszukał chorobę, ale to nie ważne mam nadzieję że zauważyłaś również inne słowa pod Twoim adresem, słowa otuchy i wsparcia że jednorazowe plamienie absolutnie o niczym nie świadczy, co do bety to już wiele przemaglowałam na ten temat i ja osobiście jestem przekonana z tego co wyczytałam i na wykresach zaobserwowałam że 8dpo rzadko ma szansę wyjść pozytywna bo dopiero 48godz. po zagnieżdżeniu jest w wykrywalnym stężeniu, oczywiście zyczę powodzenia i cierpliwości
Ola_czeka wrote:Nie byłam wczoraj na FB, nie dodałam ani Ciebie ani Beatki
To było do Wosebki!YUPI
Fedra, magdzia26, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Ola_czeka wrote:Aisko, malmö astrid lindgren ingmar bergman volvo
No i dzień dobry wszystkim!!!Ola_czeka, Pismak, jeju, Fedra, Sandraa, a-koczek, Rucia, aisa, Kfjatus, Selena, Gunia lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ja z mojej strony dorzuciłabym jeszcze jokkmokk mammut lycksele sven goran eriksson zlatan ibrahimovic hej tomtegubbar santa lucia
No i dzień dobry wszystkim!!!
Uprzejmie informujemy, że Aiska mieszka w Szwecji, nie na Bałkanach.
Z poważaniem,
Zły człowiek, ignorant.mauysia, Fedra, Pismak, a-koczek, magdzia26, aisa, Kfjatus, Selena, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Co tu tak cicho dziś
?
Fedra, Sandraa, Beata, a-koczek, Rucia, magdzia26, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry
Dziewczyny chciałam się z Wami pożegnac jestem tu już zdecydowanie za długo a widze ze moja osoba bardzo drazni niektóre osoby...
Nie lubie być oceniana przez kogoś kto mnie nie zna... jeśli coś pisze to pisze z właśnego doświadczenia... wszystkie co mnie znaja wiedzą że jestem osobą rzeczową która nie wciska rurek z kremem niestety życie jest trudne i trzeba nuczyć się że nie wszystko moze być kolorowe... Nalezy też umieć przyjmować porażki i "kubły zimnej wody" - to ułatwia życie...
Mam dość wiecznego naskakiwania na mnie nowych osób które sobie od tak przychodzą i piszą co chcą...
Już kiedyś to pisałam i się powtórze jeśli ktoś nie chce znać innych opini zdania czy przeżyć to po jaką cholerę zadaje pytanie...
Niestety forum to bardzo mnie ostatnio męczy stad moja decyzja...
Będę Was podczytywać ale nie będe się wypowiadać jeśli ktoś coś odemnie chce to zapraszam na priva... Bo naprawdę szkoda moich nerwów człowiek serce by oddał dla innych a inni to mają w dupie...
Przepraszam wszystkie które uraziłam lub dotknęłam w jakiś sposób swoimi wypowiedziami nie miałam tego na celu...
Więcej pisac nie będę bo nie mam zamaru więcej razy przepraszać...
Życzę Wszystkim udanego dnia i udanego weekendu, spokojnych ciaż, szczęśliwych rozwiązań i zdrowych dzieci, życze tez udanych testowań i krótkich oczekiwać na zielone kropki...
To wszystko co miałam do powiedzenia żegnam :*17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
No nie wiem właśnie co tak cicho...
wszystkie chyba na koniec tygodnia postanowiły w końcu coś popracować
Libruś czy ty jesteś czy ciebie nie ma ??? Oficjalnie wywołuję cię do sprawozdania bo widziałam że byłaś
Libra lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyFedra mam nadzieję,że żartujesz!! Nigdzie masz sobie nie iść!! Choć z drugiej strony rozumiem,że może zdenerwować, gdy chce się Komuś doradzić a okazuje się,że albo ta osoba w ogóle nie chciała rady (absurd jak dla mnie,bo jak słusznie zauważyłaś, to po co udzielać się na forum, skoro nie chce się opinii, uwag itd) albo rady są odbierane jako zła wola radzącej...sama z tego powodu (po aferze) odeszłam z wątku fasolkowe ...i szczerze powiem od razu poprawiło mi się samopoczucie...ale tu jest co innego, tu na tym wątku jest zupełnie inaczej i ja sobie nie wyobrażam odejść stąd...i mam nadzieję,że i Ty Fedruś zmienisz zdanie!
Fedra, jeju, Sandraa, Beata, Rucia, magdzia26, aisa, Kfjatus, Selena, Libra lubią tę wiadomość
-
Muzi --> pieknego posta wysmarowałaś wczoraj wieczorem! No i czuję się niejako znobilitowana...
Kfjatus --> zgodnie z życzeniem, jak paczka przyjdzie zrobię dla Ciebie foty podkładów do przewijania, gazików do przemywana pępka, podkładów poporodowych (to takie megaduże podpachy bez kleju) i wkładek laktacyjnych
Beciu --> hmm chyba z tymi privami coś wczoraj szwankowało... Napisałam tylko, że proponuję w sobotę godzinę 16:00, a w praniu wyszło, że 16:10.
plemniczko --> Czekamy na info po połókowym (i zdjątka)
Fedra --> no nie odchodźdżeż!Fedra, Pismak, jeju, Sandraa, magdzia26, aisa, plemniczka, Kfjatus, Selena, Libra lubią tę wiadomość