plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
dowcip na życzenie Olajzy:
Naczelnik wydziału śledczego mówi do jednego ze swoich podwładnych:
- Słuchaj, Szymaniak. Jedziesz na Lazurowe Wybrzeże zbierać informacje o planowanym przerzucie narkotyków. Twoja historia jest taka: jesteś milionerem, masz piękną żonę, właśnie kupiliście willę na Lazurowym Wybrzeżu i pod pozorem zdobywania znajomości organizujecie wystawne przyjęcia i zapraszacie bogatych gości. Masz wkupić się w łaski lokalnych mafiozów i przekazywać nam informacje. Chwileczkę... Tu naczelnik podnosi słuchawkę i wybiera numer swojej sekretarki:
- Pani Marysiu, jak stoimy z walutą?
Odkłada słuchawkę:
- Szymaniak, historia się odrobinę zmienia: jesteś niewidomym żebrakiem...Shagga_80, Pismak, Ola_czeka, a-koczek, Beata, kiti, magdzia26, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fedra
wiedziałam, że kiedyś tak się stanie ale myślałam, że raczej ja Cię tak kiedyś wyprowadzę z równowagi...Kochana wygrałaś konkurs na najpięniejszy pamiętnik, to Twoje życie napisało Ci taki scenariusz i niestety musisz go odgrywać...Faktem jest, że młode laski tu wchodzą i bezpardonowo dorzucają czasami trzy grosze, oceniają nas i myślą, że tak im wolno.
Nie podoba mi się to i już! Nie podoba mi się to, że stracimy naszą Fedri z powodu uszczypliwości innych osób.
FEDRUŚ!!!!!!!!!!!
Ja Cię nigdzie nie puszczam, nie pozwalam i zakazuję raz na zawsze" masz szlaban i nie możesz wychodzić z ovufrienda!
Póki co marsz do swojego pokoju, meliska do kubka i dobra książka!
Mocno Cię tulam i proszę o to byś wróciła jak się wyciszysz- wiem jak CIĘ to dotyka i boli...
Wszystkie mogą Ci stanąć ze swoimi doświadczeniami!
ZOSTAŃ PROSZĘ!
To pisałam ja jeju/muzi jak kto woli i biorę pełną odpowiedzialność za to co napisałam.
Dziękuję.Fedra, Sandraa, Beata, magdzia26, zosia-ktosia, aisa, plemniczka, Blondi22, Selena, Gunia lubią tę wiadomość
-
Fedra ale NIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!
Właśnie za to ja cię cenię za rzeczowość i ten kubeł zimnej wody !!!!
Jesteś potrzebna mi i nie tylko mi nam wszystkim !!!!
Proszę zostań z nami !!!!!!!!!!!!!!!!!
jeju, Fedra, Shagga_80, Sandraa, Beata, aisa, Kfjatus, Selena lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Dziewczyny bardzo Wam dziękuje za te słowa ale decyzji nie zmienię miałam to zrobić już dawno ale zostałam i jak widze był to błąd....
przez prawie rok na tym forum wiele się naczytałam na swój temat i jakoś to znosiłam ale naprawdę mam już dość...
Tak jak pisałam będe Was czytać ale nie pisać bo nie mam na to siły...
Bardzo Was przepraszam :*Beata lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Muska wrote:dowcip na życzenie Olajzy:
Naczelnik wydziału śledczego mówi do jednego ze swoich podwładnych:
- Słuchaj, Szymaniak. Jedziesz na Lazurowe Wybrzeże zbierać informacje o planowanym przerzucie narkotyków. Twoja historia jest taka: jesteś milionerem, masz piękną żonę, właśnie kupiliście willę na Lazurowym Wybrzeżu i pod pozorem zdobywania znajomości organizujecie wystawne przyjęcia i zapraszacie bogatych gości. Masz wkupić się w łaski lokalnych mafiozów i przekazywać nam informacje. Chwileczkę... Tu naczelnik podnosi słuchawkę i wybiera numer swojej sekretarki:
- Pani Marysiu, jak stoimy z walutą?
Odkłada słuchawkę:
- Szymaniak, historia się odrobinę zmienia: jesteś niewidomym żebrakiem...
No właśnie miałam pisać do ciebie Muska abyś nam coś zapodała na dobre humorkiShagga_80, Muska, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Fedruś ale nie masz za co przepraszać
Rozumiem że twoja dusza nie zniesie w tej chwili żadnych więcej szpil
Dlatego szanuję twój wybórale mam nadzieję że jeszcze do nas wrócisz
Shagga_80, Fedra, Beata, magdzia26, Sandraa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
Angelius Provita
Ola_czeka wrote:Biedny Szymaniak
No ale zawsze żebrakiem na lazurowym wybrzeżuOla_czeka, Muska, Shagga_80, Beata, magdzia26, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
Angelius Provita
coś dłuższego na więcej minut dobrego humoru:
Ilu potrzeba świadków Jehowy żeby zmienić żarówkę?
Nie wiem, jeszcze nigdy nie wpuściłem ich do domu.
Ilu potrzeba biskupów katolickich żeby zmienić żarówkę?
Żadnego. Biskupi katoliccy niczego nie zmieniają.
Ile potrzeba goryli żeby zmienić żarówkę?
Jednego. I od cholery żarówek.
Ilu potrzeba Kalifornijczyków żeby zmienić żarówkę?
None of your fuckin business and have a nice day.
Ilu potrzeba programistów żeby zmienić żarówkę?
Żadnego, bo to sprawa hardware'u.
Ile potrzeba kobiet żeby zmienić żarówkę?
Zmienić na co?
Ilu prawdziwych mężczyzn potrzeba żeby zmienić żarówkę?
Żadnego, prawdziwy mężczyzna ciemności sie nie boi.
Ilu psychiatrów potrzeba, by zmienić żarówkę?
Tylko jednego, ale Żarówka musi chcieć się zmienić.
Ile potrzeba żarówek żeby zmienić prezydenta?
Jedna. O ile zawiera napalm.
Ilu potrzeba mafiozów żeby zmienić żarówkę?
Trzech. Jeden zmienia, drugi pilnuje, a trzeci likwiduje świadków.
Ilu potrzeba wędkarzy żeby zmienić żarówkę? Pięciu, ale żebyś widział
jaka to byla żarówka! Taaaaaka! Nas pięciu ledwo ja uniosło!
Ilu potrzeba Niemców żeby zmienić żarówkę?
Żadnego. To robota dla gastarbeitera.
Ilu potrzeba pesymistów żeby zmienić żarówkę?
Żadnego. To strata czasu. Nowa i tak na pewno nie będzie działać.
Ilu potrzeba optymistów żeby zmienić żarówkę?
Żadnego. Stara za chwile zacznie działać.
Ilu potrzeba pracowników Microsoftu żeby zmienić żarówkę?
Spaliła sie? Pewnie używałeś niestandardowej oprawki.
Ilu potrzeba cyrkowców żeby zmienić żarówkę?
Czterech. Jeden zmienia, a trzech krzyczy: tadaaaaaaaam!
Ilu specjalistów SEO potrzeba, żeby zmienić żarówkę oświetlenie
światło żarówka zamiana tanio.Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, Fedra, Shagga_80, Pismak, a-koczek, kiti, Beata, magdzia26, zosia-ktosia, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dobra laseczki, ja się niniejszym zmywam, a na zakończenie przesyłam Wam dzisiejsze poranne wcielenie mego syna.
Ktoś pilnie potrzebuje wizyty u lekarza?
PA!Fedra, Shagga_80, Sandraa, AGA 30, Pismak, magdzia26, Muska, a-koczek, Beata, kiti, Rucia, zosia-ktosia, jeju, aisa, Ola_czeka, Blondi22, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
teraz trochę niewybredny:
Przychodzi syn ze szkoły:
- Tato, pani od matematyki chce się z tobą spotkać.
- A co się stało?
- Ona mnie pyta ile jest 7 razy 9. Odpowiadam, że 63. Ona mnie pyta ile jest 9 razy 7. Odpowiedziałem: Do ch*ja, co za różnica?
- Rzeczywiście, co za różnica... Dobrze, zajdę do niej.
Następnego dnia syn znowu wraca ze szkoły:
- Tato, byłeś już w szkole?
- Jeszcze nie.
- Jak pójdziesz, zajrzyj jeszcze do WF-isty.
- Po co?
- W trakcie gimnastyki kazał mi podnieść lewą rękę. Podniosłem. Potem prawą. Podniosłem. Potem poprosił podnieść lewą nogę. Podniosłem. A teraz - mówi - podnieś i prawą nogę. Ja mu na to: Co, mam na chu*u stanąć?
- No tak, rzeczywiście... Dobrze, zajdę i do niego.
Kolejnego dnia syn znowu wraca ze szkoły:
- Tato, byłeś już w szkole?
- Jeszcze nie.
- To już nie chodź. Wyrzucili mnie.
- Co ty mówisz? Dlaczego?
- Wezwali mnie do dyrektora, wchodzę do gabinetu, a tam siedzi nauczycielka matematyki, WF-ista i pani od polskiego...
- Pani od polskiego? Na ch*j tam ona przyszła?
- Właśnie tak zapytałem...Shagga_80, Fedra, Pismak, a-koczek, kiti, Beata, magdzia26, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga Aga chwilunia my tutaj czekamy na relację ???
was chyba policja nie złapała ?
Mam nadzieje że wszystko ustalone i do przodu i możesz już zmienić ten podpis w stopceFedra, magdzia26, AGA 30, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
Angelius Provita
Ola_czeka wrote:Ale widoczków se nie poogląda!
Jak to nie przecież on będzie tylko udawałi w związku z tym więcej zobaczy nawet
Angelius Provita
Plemniczko trzymam kciuki za dzisiejsze USG :*
zosia-ktosia wrote:nie pochwaliłam się paszportem?
no to w lipcu miałam sprawę, zjawił się tatuńcio z Londynu..
sprawa trwała 20 minut.. oczywiście sędzina wyraziła zgodę na wydanie paszportu -
po 1. ona wcześniej go miała tylko się skończyła ważność,
po 2. on sam siedzi za granicą od września
jeszcze umieściła informację że jestem teraz rodzicem który podejmuje sam decyzje (za ojca też bo jest daleko)
ja się cieszę z takiego obiegu sprawy.
a co do Jutki - będzie dobrze, ani ja ani Tomek nie chcemy dla niej źle.. wczoraj złożyliśmy dla niej i mojej małej łóżko piętrowe, żeby miały razem gdzie spaćpiętrowee łóżko no super ale się bedą dzieczynki cieszyły wiem cóż to za frajda bo moja Oliśka od zawsze marzy choc nie miałaby z kim spać na nim
Pismak wrote:Beciu dziękuję aż się zarumieniłami wcale Ci nie słodzę naprawdę byłam pod wrażeniem tego jak sie tu wczoraj przedstawiłaś
Moniczko no mi na pierwszy rzut oka też rzuciło się to TSh że za wysokie bo niby powinno być między 1-2 przy staraniach tak pisały wielokrotnie dziewvczyny
Ale ja np. mam w drugą stronę tzn.0.5 od zawsze i w każdym badaniu się potwierdza ale żaden lekarz a konsultowałam to w sumie z 4(2 FACE TO FACE , i dwóch specjalistów na bocianie )Nawet się nad tym nie zatrzymał* wiec wierzę że może ułomna nie jestemi do rodzenia dzieci jeszcze się nadam
Fedra, Pismak, zosia-ktosia, aisa, plemniczka lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie