plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Faktycznie można ale fajniePismak wrote:Madziu zawsze możesz wyedytować swojego posta
jak o czymś zapomniałaś napisać
Mało cię znam ale już lubię i widzę że tak jak ja się zadomawiasz na wątku ( boszzzz cóż to za słowo zadomawiasz ???)
Ja to w sumie już się zadomowiłam

Dziękuję
Pismak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA jeszcze nie wszystko...jeszcze trochę chcę dokupić (tu najwięcej zajmują pieluchy...których mam sporo i jeszcze dokupiłam...ale nie pytaj po co,bo teraz sama się zastanawiamRucia wrote:ło matko ile tego jest

) bo jeszcze nie mam drugiej pościeli i ciuszków cieplejszych w końcu idzie jesień, a po Kubie nie posiadam 
No i nie fotografowałam tury III, bo wieszałam zanim zdjęłam II turę więc powtarzałyby się..ale w III turze dużo było ubranek na rozmiar 68 i większy a póki co nie zamierzam ich prasować...z kilka dni muszą poczekać
Kurde starczy siedzenia...pora iść zupkę podgrzać i zjeść i zająć się Młodym,bo biedny wynudził się strasznie podczas mojej pracy
Beata, Sandraa, Fedra, aisa, mauysia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA skąd! Ostatni Gin nic takiego nie mówiłmagdzia26 wrote:Schagga ale masz superowego synusia
ja też takiego chcę...
ps. nie chcę się wymądrzać ale Ty nie miałaś się odpoczywać przypadkiem???
A poważnie,to wierz mi,że wszystko z rozsądkiem
A i bez przesady
Beata, a-koczek, Fedra, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Saguś Kubolek słodziak jak zawsze
i taki mały pomocnik
ale tego prania to faktycznie chyba za dużo....
A i gratulacje z okazji wejścia w 35 tydzień
nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -

No ładnie shaggi wijesz już gniazdko
Fedra kochana szkoda nerwy strzępić niepotrzebnie :* Nie opuszczaj nas!!!
Aga przytrzymaj jeszcze Wafla trochę to przyjdzie skruszony jak baranek
Kfjatku gratuluje pracy i życze miłego dnia z dzieciaczkami
Ola gdzie jesteś jak Cie nie ma?
Gosi naszej coś ostatnio też mało...
Ja muszę zacząć pomały sprzątnko i może małe pakowanko
nick nieaktualny, Beata, Sandraa, Fedra, aisa, Ola_czeka, Kfjatus, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję w imieniu Kubusia...właśnie biega w rytm piosenki "dzik jest dziki" z akademii Pana Kleksa...każe sobie po 100 razy puszczać i biega ewentualnie "tańczy"
magdzia26, kiti, Pismak, a-koczek, Beata, Sandraa, Fedra, aisa, mauysia, Kfjatus, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:A skąd! Ostatni Gin nic takiego nie mówił

A poważnie,to wierz mi,że wszystko z rozsądkiem
A i bez przesady 
Yhm yhm
No nic.... dopóki się dobrze czujesz i leki działają to nie będziemy krzyczeć za dużo ale to nie znacz że masz naszą zgodę na zbytnie forsowanie siebie
magdzia26, nick nieaktualny, kiti, Fedra, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUfff...nie wiem,co bym zrobiła jakbyście nie wyraziły zgodę na moje prace...wkrótce chcę się pakować do Szpitala a jestem daleko w lesie i kto to zrobi za mniePismak wrote:Yhm yhm

No nic.... dopóki się dobrze czujesz i leki działają to nie będziemy krzyczeć za dużo ale to nie znacz że masz naszą zgodę na zbytnie forsowanie siebie

Obiecuję nie przemęczać się
a-koczek, Pismak, Beata, Fedra, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
do bośni i hercegowiny ale można powiedzieć że to prawie końcówka chorwacji nad adriatykiemShagga_80 wrote:Kiti,wybacz jeśli już pisałaś,gdzie na urlop wybywacie?
PS. młody zajął się tańcem więc mam jeszcze chwilę

to może z Kubulka jaki tancerz wyrośnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 13:11
nick nieaktualny, Pismak, magdzia26, Beata, Fedra, aisa, Sandraa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaaaaaaaaaaaaaaaaaa teraz przypomniałam sobiekiti wrote:do bośni i hercegowiny ale można powiedzieć że to prawie końcówka chorwacji nad adriatykiem

No to dobrze wykorzystajcie urlop
No i oczywiście wszystkie czekamy na fotki potem!
PS. Ty dalej u M bawisz?
Beata, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa teraz przypomniałam sobie

No to dobrze wykorzystajcie urlop
No i oczywiście wszystkie czekamy na fotki potem!
PS. Ty dalej u M bawisz?
dalej bawie u m
prosto od niemców tam jedziemy a później do polski. M będzie ze mną w Polsce jeszcze tydzień a później musi wracać do pracy no a ja już zostaje bo wnet trzeba będzie zacząć pakować walizki na studia... ehhh jak ten czas szybko zleciał .
Oczywiście jakieś fotki się wrzuci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 13:16
Fedra, Beata, Pismak, magdzia26, aisa, Kfjatus, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja nie bd sie wypowiadala w imieniu innych dziewczyn bo jezeli chodzi o mnie to osoboscie nie mam nic do Fedry. Jakby mi cos napisala, co by mnie urazilo to bym jej o tym powiedziala.
Jeju- to co piszesz zaprzecza jedna drugiem. Raz napiszesz, ze macie doswiadczenie a za chwile, ze nie jestescie centrum informacji. Skoro odpisanie na moje zadane pytanie sprawia Ci taka wielka trudnosc to nie odpisuj. Jest u wiele dziewczyn, ktore jak bd mialy ochote to mi odpowiedza. No widzisz Ty przeszlas cesarke, masz zdrowego 12 letniego synka i masz powod do radosci. Ja tez przeszlam cesarke ale niestety moja radosc nie trwala zbyt dlugo i uwierz mi, ze nie chcialabys zeby Ciebie to spotkalo. Pisalam o tym nie raz i napisze po raz kolejny: JESTEM TUTAJ PIERWSZY MIESIAC I NIGDY NIE PROWADZILAM ZADNYCH OBSERWACJI dlatego tez jak mam jakies watpliwosci to pytam dziewczyn. -
nick nieaktualnyJa właśnie ostatnio doszłam do wniosku,że coś tegoroczne wakacje szybko skończyły siękiti wrote:
dalej bawie u m
prosto od niemców tam jedziemy a później do polski. M będzie ze mną w Polsce jeszcze tydzień a później musi wracać do pracy no a ja już zostaje bo wnet trzeba będzie zacząć pakować walizki na studia... ehhh jak ten czas szybko zleciał .
Oczywiście jakieś fotki się wrzuci
-
No i chyba się jednak odezwe...
Klaudio Jeju chodziło o to ze większość Dziewczyn wpada zapytać się o coś a jak dostaną odpowiedź nie zgodna ze swoim oczekiwaniem to robi się dym...
większość też nie pisze nic o sobie zadaje suche pytanie na które czasem cieżko jest jednoznacznie odpowiedzieć i przez to wychodzi ze tworzymy komuś choroby...
o to chodziło z centrum informacji... każda ma jakieś swoje doświadczenia my się juz troche tu znamy i znamy swoje przypadłości bardziej lub mniej jak ktoś przychodzi nowy to wybacz jeśli o sobie nic nie napisze to my nie jesteśmy wróżkami zeby odgadnać w czym rzecz...
Bardzo ci współczuję tego co przeżyłaś nie zazdroszczę Ci tego ani tez nie mogę napisać ze wiem co czujesz... ale mam nadzieję że się trzymasz...
Dziewczyny fortele z podpuszczaniem mnie nie mają sensu...
wylewam na Was "kubły zimnej wody" i to tyle...
zosia-ktosia, Pismak, aisa, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Beata, Kfjatus, Selena, a-koczek, Sandraa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Shagga_80 wrote:Ja właśnie ostatnio doszłam do wniosku,że coś tegoroczne wakacje szybko skończyły się

Wakacje a co to są wakacje ???
Powiem wam że zawsze się nad tym zastanawiam że wszędzie w radio i tv itp. mówią o wakacje się zaczęły, wakacje trwają, wakacje się skończyły.
Ale kto ma te wakacje ??? dzieci w szkołach, przedszkolach, studenci i pracownicy oświaty (nie żebym miała o to pretensje moja teściocha jest nauczycielką i wiem jak wyglądają te jej wakacje)
A ja szary zwykły człek mam tylko 26 dni urlopu (już na szczęście a nie tylko 20 dni). Zresztą jak większość osób
i ja się pytam GDZIE TE WAKACJE !!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 13:27
Fedra, kiti, Ola_czeka, nick nieaktualny, Beata, a-koczek, nick nieaktualny, Gunia lubią tę wiadomość
Angelius Provita
a-koczek wrote:Ja uciekam. musze do pracy na chwilke wpasc a pozniej jakies zakupy bo w lodowce tylko swiatlo a w lazience pralka i prysznic
a nie wannę ?20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)

[/url]

[/link]