plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Pismak wrote:Madziu zawsze możesz wyedytować swojego posta
jak o czymś zapomniałaś napisać
Mało cię znam ale już lubię i widzę że tak jak ja się zadomawiasz na wątku ( boszzzz cóż to za słowo zadomawiasz ???)
Ja to w sumie już się zadomowiłam
Dziękuję
Pismak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:ło matko ile tego jest
) bo jeszcze nie mam drugiej pościeli i ciuszków cieplejszych w końcu idzie jesień, a po Kubie nie posiadam
No i nie fotografowałam tury III, bo wieszałam zanim zdjęłam II turę więc powtarzałyby się..ale w III turze dużo było ubranek na rozmiar 68 i większy a póki co nie zamierzam ich prasować...z kilka dni muszą poczekać
Kurde starczy siedzenia...pora iść zupkę podgrzać i zjeść i zająć się Młodym,bo biedny wynudził się strasznie podczas mojej pracyBeata, Sandraa, Fedra, aisa, mauysia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Schagga ale masz superowego synusia
ja też takiego chcę...
ps. nie chcę się wymądrzać ale Ty nie miałaś się odpoczywać przypadkiem???
A poważnie,to wierz mi,że wszystko z rozsądkiemA i bez przesady
Beata, a-koczek, Fedra, aisa, Libra lubią tę wiadomość
-
Saguś Kubolek słodziak jak zawsze
i taki mały pomocnik
ale tego prania to faktycznie chyba za dużo....
A i gratulacje z okazji wejścia w 35 tydzieńShagga_80, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
No ładnie shaggi wijesz już gniazdko
Fedra kochana szkoda nerwy strzępić niepotrzebnie :* Nie opuszczaj nas!!!
Aga przytrzymaj jeszcze Wafla trochę to przyjdzie skruszony jak baranek
Kfjatku gratuluje pracy i życze miłego dnia z dzieciaczkami
Ola gdzie jesteś jak Cie nie ma?
Gosi naszej coś ostatnio też mało...
Ja muszę zacząć pomały sprzątnko i może małe pakowankoShagga_80, Beata, Sandraa, Fedra, aisa, Ola_czeka, Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję w imieniu Kubusia...właśnie biega w rytm piosenki "dzik jest dziki" z akademii Pana Kleksa...każe sobie po 100 razy puszczać i biega ewentualnie "tańczy"
magdzia26, kiti, Pismak, a-koczek, Beata, Sandraa, Fedra, aisa, mauysia, Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:A skąd! Ostatni Gin nic takiego nie mówił
A poważnie,to wierz mi,że wszystko z rozsądkiemA i bez przesady
Yhm yhm
No nic.... dopóki się dobrze czujesz i leki działają to nie będziemy krzyczeć za dużo ale to nie znacz że masz naszą zgodę na zbytnie forsowanie siebiemagdzia26, Shagga_80, kiti, Fedra, aisa, Libra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPismak wrote:Yhm yhm
No nic.... dopóki się dobrze czujesz i leki działają to nie będziemy krzyczeć za dużo ale to nie znacz że masz naszą zgodę na zbytnie forsowanie siebie
Obiecuję nie przemęczać sięa-koczek, Pismak, Beata, Fedra, aisa, Libra lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Kiti,wybacz jeśli już pisałaś,gdzie na urlop wybywacie?
PS. młody zajął się tańcem więc mam jeszcze chwilę
to może z Kubulka jaki tancerz wyrośnieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 13:11
Shagga_80, Pismak, magdzia26, Beata, Fedra, aisa, Sandraa, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykiti wrote:do bośni i hercegowiny ale można powiedzieć że to prawie końcówka chorwacji nad adriatykiem
No to dobrze wykorzystajcie urlop
No i oczywiście wszystkie czekamy na fotki potem!
PS. Ty dalej u M bawisz?Beata, Libra lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa teraz przypomniałam sobie
No to dobrze wykorzystajcie urlop
No i oczywiście wszystkie czekamy na fotki potem!
PS. Ty dalej u M bawisz?dalej bawie u m
prosto od niemców tam jedziemy a później do polski. M będzie ze mną w Polsce jeszcze tydzień a później musi wracać do pracy no a ja już zostaje bo wnet trzeba będzie zacząć pakować walizki na studia... ehhh jak ten czas szybko zleciał .
Oczywiście jakieś fotki się wrzuciWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 13:16
Fedra, Beata, Pismak, magdzia26, aisa, Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja nie bd sie wypowiadala w imieniu innych dziewczyn bo jezeli chodzi o mnie to osoboscie nie mam nic do Fedry. Jakby mi cos napisala, co by mnie urazilo to bym jej o tym powiedziala.
Jeju- to co piszesz zaprzecza jedna drugiem. Raz napiszesz, ze macie doswiadczenie a za chwile, ze nie jestescie centrum informacji. Skoro odpisanie na moje zadane pytanie sprawia Ci taka wielka trudnosc to nie odpisuj. Jest u wiele dziewczyn, ktore jak bd mialy ochote to mi odpowiedza. No widzisz Ty przeszlas cesarke, masz zdrowego 12 letniego synka i masz powod do radosci. Ja tez przeszlam cesarke ale niestety moja radosc nie trwala zbyt dlugo i uwierz mi, ze nie chcialabys zeby Ciebie to spotkalo. Pisalam o tym nie raz i napisze po raz kolejny: JESTEM TUTAJ PIERWSZY MIESIAC I NIGDY NIE PROWADZILAM ZADNYCH OBSERWACJI dlatego tez jak mam jakies watpliwosci to pytam dziewczyn. -
nick nieaktualnykiti wrote:
dalej bawie u m
prosto od niemców tam jedziemy a później do polski. M będzie ze mną w Polsce jeszcze tydzień a później musi wracać do pracy no a ja już zostaje bo wnet trzeba będzie zacząć pakować walizki na studia... ehhh jak ten czas szybko zleciał .
Oczywiście jakieś fotki się wrzuci -
No i chyba się jednak odezwe...
Klaudio Jeju chodziło o to ze większość Dziewczyn wpada zapytać się o coś a jak dostaną odpowiedź nie zgodna ze swoim oczekiwaniem to robi się dym...
większość też nie pisze nic o sobie zadaje suche pytanie na które czasem cieżko jest jednoznacznie odpowiedzieć i przez to wychodzi ze tworzymy komuś choroby...
o to chodziło z centrum informacji... każda ma jakieś swoje doświadczenia my się juz troche tu znamy i znamy swoje przypadłości bardziej lub mniej jak ktoś przychodzi nowy to wybacz jeśli o sobie nic nie napisze to my nie jesteśmy wróżkami zeby odgadnać w czym rzecz...
Bardzo ci współczuję tego co przeżyłaś nie zazdroszczę Ci tego ani tez nie mogę napisać ze wiem co czujesz... ale mam nadzieję że się trzymasz...
Dziewczyny fortele z podpuszczaniem mnie nie mają sensu...
wylewam na Was "kubły zimnej wody" i to tyle...zosia-ktosia, Pismak, aisa, aisa, Shagga_80, Rucia, Beata, Kfjatus, Selena, a-koczek, Sandraa, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Shagga_80 wrote:Ja właśnie ostatnio doszłam do wniosku,że coś tegoroczne wakacje szybko skończyły się
Wakacje a co to są wakacje ???
Powiem wam że zawsze się nad tym zastanawiam że wszędzie w radio i tv itp. mówią o wakacje się zaczęły, wakacje trwają, wakacje się skończyły.
Ale kto ma te wakacje ??? dzieci w szkołach, przedszkolach, studenci i pracownicy oświaty (nie żebym miała o to pretensje moja teściocha jest nauczycielką i wiem jak wyglądają te jej wakacje)
A ja szary zwykły człek mam tylko 26 dni urlopu (już na szczęście a nie tylko 20 dni). Zresztą jak większość osóbi ja się pytam GDZIE TE WAKACJE !!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 13:27
Fedra, kiti, Ola_czeka, Shagga_80, Beata, a-koczek, Libra, Gunia lubią tę wiadomość
Angelius Provita
a-koczek wrote:Ja uciekam. musze do pracy na chwilke wpasc a pozniej jakies zakupy bo w lodowce tylko swiatlo a w lazience pralka i prysznic
a nie wannę ?20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)