plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:co się stało ??
"jeszcze" żona mojego Tomka 4 tydzień nie daje dziecka jemu... napisała że to nie zabawka.. nagle napisała ni z tego ni z owego że jednak niech weźmie dziecko dziś do niedzieli..
Tomek jej grzecznie napisał że cały tydzień się prosił, że ona odrzucała jego rozmowy, nie odpisywała a jak już to bardzo niemiło i oznajmiła że dziecka do rozprawy nie zobaczy.. - (a poza tym mamy na dziś bilety do kina bo to nasza ostatnia noc bez dzieci a nam sie tez coś od życia należy) i że nie weźmie jej dziś, może jutro rano..
to już mu napisała że pewni ja go buntuję, że i na mnie i na moją córkę sra i ma w dupie jak żyjemy.. że mam nieślubnego bachora (Alicję) i że on się wplątał w wielkie bagno będąc ze mną..... aa i że on jest pierdolniętym tatusiem nie interesującym sie córką...
nie chcę spotkać tej dziewczyny na mieście.. bo splunięcie w twarz poleci z automatu...
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Ruszam do pracy....m. dziś jedzie na imprezę, bo robią dzień energetyka..., przed chwilą dzwonił, że jedzie autem, nie pije i czy dziś może też nie porwać gdzieś na łono natury...co ja mam mu odpowiedzieć?
Co ja bym nie dała....ahhhhmagdzia26 lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:a to teraz mnie zaciekawiłas mozesz coś więcej w tym temacie???
spoko już sobie znalazłam i szczerze mówiąc a szkoda tego komentować...
Mozesz spokojnie pisac tutaj. Po pierwsze nikogo nie wymienialam nicami w innych swoich postach. Po 2 napisalam prawde. Po 3 pokarz mi to forum:plemniczka, staraczka i tyska gdzie byla mowa o mni i ktoras z dziewczyn TUTAJ napisala mi o tym? -
kiti wrote:Pismak pobiłaś rekord lajkowania
Idę co porobić bo sajgon taki... m przyjdzie z roboty a tu nic nie zrobione
eee nieeee zdażało mi się już 6x
staram się cały dzień moc odzyskać aby zlajkować sagusi posta co najmniej 6x ale jak na razie to liiipaaa straaaszzznnnaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 13:54
kiti, a-koczek, magdzia26, magdzia26, magdzia26, magdzia26, magdzia26, magdzia26 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:"jeszcze" żona mojego Tomka 4 tydzień nie daje dziecka jemu... napisała że to nie zabawka.. nagle napisała ni z tego ni z owego że jednak niech weźmie dziecko dziś do niedzieli..
Tomek jej grzecznie napisał że cały tydzień się prosił, że ona odrzucała jego rozmowy, nie odpisywała a jak już to bardzo niemiło i oznajmiła że dziecka do rozprawy nie zobaczy.. - (a poza tym mamy na dziś bilety do kina bo to nasza ostatnia noc bez dzieci a nam sie tez coś od życia należy) i że nie weźmie jej dziś, może jutro rano..
to już mu napisała że pewni ja go buntuję, że i na mnie i na moją córkę sra i ma w dupie jak żyjemy.. że mam nieślubnego bachora (Alicję) i że on się wplątał w wielkie bagno będąc ze mną..... aa i że on jest pierdolniętym tatusiem nie interesującym sie córką...
nie chcę spotkać tej dziewczyny na mieście.. bo splunięcie w twarz poleci z automatu...Szkoda nerwów ! Z tego co nie raz pisałaś to Ona chyba równo pod sufitem nie ma
kiti, aisa, Fedra, zosia-ktosia, Pismak, Sandraa lubią tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:"jeszcze" żona mojego Tomka 4 tydzień nie daje dziecka jemu... napisała że to nie zabawka.. nagle napisała ni z tego ni z owego że jednak niech weźmie dziecko dziś do niedzieli..
nie chcę spotkać tej dziewczyny na mieście.. bo splunięcie w twarz poleci z automatu...chcesz będzie załatwione raz na zawsze
Nie no tak poważnie to jak można tak dziecko traktować przecież to nie zabawkaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 13:58
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
Nigdzie nie pisalam na Wasz temat! Nigdzie nie rzucalam nicami, zebyscie mogly stwierdzic, ze to dotyczy akurat Was. Napisalam"dziewczyny". Ponadto na tym forum jak przeczytasz od momentu kiedy sie tu zaczelam wypowiadac nigdzie nie jest napisane o chorobach, ktore zostaly mi przypisane wiec nie wiem skad stwierdzenie, ze obsmarowywuje Was...
-
Klaudia ja o Was nie pisałam jako o intruzach, poczytaj forum od początku- wiem wyzwanie....lecę mam 5 min by pokonać 5 km...kozo wio! Żałuję, że nie mogę uczestniczyć dalej w tej dyskusji...wierzę, że jest Ci przykro i ja też się zastanawiam co gorsze i chyba są to sytuacje porównywalne, tak jak poronienie w 4 tygodniu, ciąża biochemiczna i ciąża poroniona w 12 tygodniu jak i poród dziecka, które nie ma szans...pogadamy później albo innego dnia... poczytaj forum, zrozumiesz to co napisałam.
Sory ale już jestem spóźniona... -
jeju wrote:Ruszam do pracy....m. dziś jedzie na imprezę, bo robią dzień energetyka..., przed chwilą dzwonił, że jedzie autem, nie pije i czy dziś może też nie porwać gdzieś na łono natury...co ja mam mu odpowiedzieć?
Shagga_80, zosia-ktosia, Rucia, Fedra, Pismak, Ola_czeka, aisa, Beata, Libra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Klaudiaa
Ja tutaj jestem od prawie miesiąca (hymmm dzisiaj to chyba jednak równo miesiąc) i nie spotkałam się z żadną negatywnym czy krzywdzącym komentarzem ze strony dziewczyn
Przeciwnie bardzo mi się tutaj spodobało własnie ta szczerość i kubły zimnej wody a także to że czasami piszemy takie głupoty/pierdoły że przechodzi to moje najśmielsze oczekiwania
Piszemy też o naszym codziennym życiu nie u każdej przecież zawsze świeci słońce
Ale przychodząc tutaj nie chciałam nic zmieniać zaakceptowałam reguły (bądź ich brak) jakie tu panują
i tak samo jest z madzią i agafią
magdzia26, zosia-ktosia, Shagga_80, Fedra, aisa, Beata, Kfjatus, Selena, a-koczek, Sandraa, Libra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
magdzia, shagga - no nerwów mi napsuje ta małpa..
ale cóż.. i to ona mówi że dziecko to nie zabawka.. śmiechu warte
ps. dziewczyny nie kłocić mi się, łby pourywajcie sobie ale poza forumShagga_80, magdzia26, Pismak, Fedra, aisa, Beata, Sandraa, Libra lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:Klaudiaa
Ja tutaj jestem od prawie miesiąca (hymmm dzisiaj to chyba jednak równo miesiąc) i nie spotkałam się z żadną negatywnym czy krzywdzącym komentarzem ze strony dziewczyn
Przeciwnie bardzo mi się tutaj spodobało własnie ta szczerość i kubły zimnej wody a także to że czasami piszemy takie głupoty/pierdoły że przechodzi to moje najśmielsze oczekiwania
Piszemy też o naszym codziennym życiu nie u każdej przecież zawsze świeci słońce
Ale przychodząc tutaj nie chciałam nic zmieniać zaakceptowałam reguły (bądź ich brak) jakie tu panują
i tak samo jest z madzią i agafią
AMENmagdzia26, Pismak, Fedra, aisa, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra, zaczęłam się nieco gubić...ale dalej jestem zdania,że nikt tu nie ma złych intencji pisząc to czy tamto,czy nawet strasząc poważnymi chorobami (choć ja nie pamiętam takowej sytuacji)...a z kolei z opinii innych Babeczek, trafiających tu po przejściu przez inne wątki wynika,że jeśli gdzieś można tyle dowiedzieć się to właśnie tu!
Rucia, aisa, aisa, Beata, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Zosia ta kobieta jest walnięta na maxa jak tak można dziecko traktować !!!!!!!
Zróbcie wszystko co tylko możecie aby mała z nią nie była !!!zosia-ktosia lubi tę wiadomość
Angelius Provita
Klaudiaa wrote:Pismak do Ciebie akurat nikt nie ma zadnych pretensji wiec spokojnie:)) Poprostu denerwuja nas wypowiedzi niektorych dziewczyn. Palna cos czasem bez zastanowienie nie liczac sie z reakcja drugiej osoby. Jestem tu niecaly miesiac a dowiedzialam sie na swoj temat tyle ciekawych rzeczy, ze chyba najlepszy specjalista w przeciegu takiego czasu by nie wykryl tego. Nie raz podreslalam, ze to moj pierwszy cykl na owu i nie znam sie zupelnie na tym bo nigdy nie mierzylam temp, nie badalam szyjki, nie zwracalam uwage na sluz. Dlatego z kazdym pytaniem pisze tu do Was i oczekuje odpowiedzi niezalenie od tego czy uslysze to co chcialabym uslyszec czy wrecz przeciwnie co innego. Dziekuje za kazda odpowiedz w moim kierunku. Jednak chyba to nie jest miejsce, zeby wynajdowac choroby i anomalie. Dowiedzialam sie,ze owulacje ktore wykrylo mi owu jest wrecz niemozliwa i pewnie mam jakies zaburzenia...Do tego moje plamienie zostalo przyrownane do nadzerki, torbieli i innych pierdol. Urodzilam juz raz dziecko, jestem pod stala opieka lekarza i to od niego dostalam zielone swiatelko na starania sie(jeste po cc i wiadomo trzeba odczekac przed kolejna ciaza). Wiec nie wiem skad sie biora te opinie...
Napisałaś to co napisałaś w tym wątku nie pisząć ze komentarze dotyczyły innego watku, nie sprostowałaś tego później jak któraś z dziewczyn o to zapytała więc teraz sama sobie odpowiedź na pytanie jak Ty byś to wszystko odebrała???
post ten znajduje się na stronie 3957... ja naprawdę czytam wszystkie posty...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 14:14
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
To napisałaś wczoraj na naszym wątku:
Wysłany: 29 sierpnia, 22:22
...Dziekuje za kazda odpowiedz w moim kierunku. Jednak chyba to nie jest miejsce, zeby wynajdowac choroby i anomalie. Dowiedzialam sie,ze owulacje ktore wykrylo mi owu jest wrecz niemozliwa i pewnie mam jakies zaburzenia...Do tego moje plamienie zostalo przyrownane do nadzerki, torbieli i innych pierdol. Urodzilam juz raz dziecko, jestem pod stala opieka lekarza i to od niego dostalam zielone swiatelko na starania sie(jeste po cc i wiadomo trzeba odczekac przed kolejna ciaza). Wiec nie wiem skad sie biora te opinie...
Wypowiedź na innym wątku:
Wysłany: 28 sierpnia, 20:32
Dziewczyny bardzo Wam dziekuje za odpowiedzi. Wkoncu uslyszalam troche pozytywnych wiesci. Bo jestem tu pierwszy miesiac a co poniektore dziewczyny znalazly juz mi tyle chorob...Plamienie porownywaly do jakis torbieli, nadzerek itp., niskim poziomem estrogenu...Juz sie balam, ze jest cos ze mna nie tak. Narazie sie wstrzymam z ostatecznym testowaniem bo kto wie czy @ do mnie nie zawita...Narazie sie czuje masakrycznie
A teraz piszesz, że to nie o nas i nie ten wątek miałaś na myśli...
Chciałaś wczoraj stanąć po stronie Ani i ok, ale teraz nie wykręcaj się ze swoich słów.
Dziewczyny dzielą się własnym doświadczeniem, próbują odpowiedzieć na pytanie a Ty na innym wątku piszesz, że choroby Ci wyszukujemy...
Nic więcej nie powiem w tym temacie...Fedra, Shagga_80, Pismak, Ola_czeka, Kfjatus, Selena, Sandraa, Libra, Gunia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudio uwierz nie naskakujemy na żadną forumowiczkę. My tylko konkretnie wypowiadamy się w danym temacie.
Czasami szlag mnie trafia jak wpadnie jakaś dziewczyna napisze: Hej, spójrzcie na mój wykres czy jestem w ciąży ? Staramy się z takimi forumowiczkami wejsć w głębszą rozmowę dowiedzieć się czegoś od niej, ale zazwyczaj to my jesteśmy zlewane, a później dowiadujemy się że na jakąs naskoczyłśmy, powiedziałyśmy coś niemiłego itp itd.
A tym bardziej włos się jeży na głowie, kiedy właśnie jakaś nowa koleżanka wpadnie, zada pytanie, nigdy więcej się nie pojawi, my coś tu spekulujemy, a później wychodzą takie a nie inne sytuacje że jesteśmy najgorsze, co nie raz już usłyszałyśmy.
Za każdym razem staramy się pomóc, biorąc pod uwagę własne doświadczenia, a każda z Nas borykła się z jakimiś. Nie umiemy powiedzieć " Tak koleżanko na 100% to ciaża gratulacje".
Strach się odezwać, bo za chwilę lunie na Ciebie lawina pomyj, że chciałaś dobrze, a jakiejś coś się nie spodobało, a ty z czystego serca chciałaś pomóc. Wiesz ile tu razy miałyśmy takie akcje? Szkoda gadać...Fedra, Shagga_80, Pismak, aisa, magdzia26, magdzia26, magdzia26, Beata, Selena, a-koczek, Sandraa, Libra, Gunia lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Coś czuję że Ola zaraz coś mądrego napisze
oooo taaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk czeeeeeeeekkkkkkkaaaaaaaaaaaammmmmmmm naaaaaaaaaaa
tooooooooooo zzzzzzzz nnnnnnieeecccccieeeeeeeeerpppplliwwwwwwośśścccccccciąąąąąąFedra, zosia-ktosia, Ola_czeka, magdzia26, Libra lubią tę wiadomość
Angelius Provita
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)