plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju wrote:Ruszam do pracy....m. dziś jedzie na imprezę, bo robią dzień energetyka..., przed chwilą dzwonił, że jedzie autem, nie pije i czy dziś może też nie porwać gdzieś na łono natury...co ja mam mu odpowiedzieć?
Będę brał Cię... umc umc... w aucieMnie? eeeeeeehe
Shagga_80, Rucia, Fedra, Ola_czeka, Pismak, magdzia26, jeju, Beata, a-koczek, Sandraa, Libra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:Zosia ta kobieta jest walnięta na maxa jak tak można dziecko traktować !!!!!!!
Zróbcie wszystko co tylko możecie aby mała z nią nie była !!!
no więc widzicie.. że nie zawsze MATKA jest tym najlepszym rodzicem, opiekunem...
Tomasz będzie działać na sprawie rozwodowej, teraz nie może nic zrobić niestety...
-
Jak se przypomnę moje początki, to też dostałam z laczka na wejście. No ale zasłużyłam, bo histeryzowałam z powodu spadku temperatury.
A pierwszą miłą dla mnie osobą była Shaggusia
Może był też ktoś inny, ale ją akurat zapamiętałamzosia-ktosia, Fedra, aisa, Shagga_80, magdzia26, Beata, Kfjatus, Selena, AGA 30, a-koczek, Libra lubią tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:no więc widzicie.. że nie zawsze MATKA jest tym najlepszym rodzicem, opiekunem...
Tomasz będzie działać na sprawie rozwodowej, teraz nie może nic zrobić niestety...
Zosiu ja to wiem doskonale
A tak myślałam o tym jeszcze troszkę i powiedz mi kto wniósł sprawę o rozwód ? i czy tomek myślał o tym, że jak będzie miał pełną władzę a matka tylko kontakty to żeby te kontakty odbywały się w obecności kuratora ??Gunia lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Ola_czeka wrote:Jak se przypomnę moje początki, to też dostałam z laczka na wejście. No ale zasłużyłam, bo histeryzowałam z powodu spadku temperatury.
A pierwszą miłą dla mnie osobą była Shaggusia
Może był też ktoś inny, ale ją akurat zapamiętałam
czasem takie otrząśnięcie dobrze robi.. bez potrzeby nie ma sensu kitu wciskać że coś jest jak tego czegoś nie ma.
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
I wgl strasznie śmiesznie się kłócicie bo już z pięc razy ktoś łagodził sytuację (raz jedna, raz druga strona) ale po chwili ktoś inny znowu dolewał oliwy do ognia.
Fedra, Effcia28, mauysia, magdzia26, Kfjatus, plemniczka, Libra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Miałam już nie pisać, ale to chyba do mnie było...
Jeśli żadna z dziewczyn nie napisała Ci na temat żadnej choroby to dlaczego wczoraj napisałaś? Cytuję "Dowiedzialam sie,ze owulacje ktore wykrylo mi owu jest wrecz niemozliwa i pewnie mam jakies zaburzenia...Do tego moje plamienie zostalo przyrownane do nadzerki, torbieli i innych pierdol"Libra lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Wyczuwam sarkazm.
Nie zupełnie nie
to miało wyrażać moją nadzieję i radosne oczekiwanie na twój postbo coś dzisiaj mało piszesz
i tak smutno mi troszkę bez ciebie
(w sekrecie ci powiem ale tak żeby nikt nie wiedział że czekam z utęsknieniem na to aż zadasz mi "to pytanie" ale chyba wciąż jestem niegodna)
Ola_czeka, Fedra, Libra, Gunia, magdzia26 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismak wrote:Zosiu ja to wiem doskonale
A tak myślałam o tym jeszcze troszkę i powiedz mi kto wniósł sprawę o rozwód ? i czy tomek myślał o tym, że jak będzie miał pełną władzę a matka tylko kontakty to żeby te kontakty odbywały się w obecności kuratora ??
pismusiu.. to była głupota z ich strony.. bo razem wnieśli 2 pozwy.. i tej szmaty był pierwszy (ona złożyła 16 lutego a on 22) - nie wiedzieli o tym, dopiero wyszło w trakcie..
pewnie jakby juz doszło do sprawiedliwości w tym państwie - to pewnie widywanie sie matki musiałoby byc tylko w obecności kuratora.. bo ona wpływa destrukcyjnie na tą dziewuszkę....
Pismak lubi tę wiadomość
-
Aisko stanowczo zakazuję ci się wypowiadać !!!!!!! przecież ty się nie możesz denerwować
Znaczy się pokornie proszę ciebie abyś się nie denerwowała niepotrzebnieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 14:30
Ola_czeka, Fedra, aisa, magdzia26, Beata, Kfjatus, Sandraa, Libra, Gunia lubią tę wiadomość
Angelius Provita
zosia-ktosia wrote:czasem takie otrząśnięcie dobrze robi.. bez potrzeby nie ma sensu kitu wciskać że coś jest jak tego czegoś nie ma.
Ale wtedy akurat było odwrotnie, bo ja się zmartwiłam, ze tempa leci i pewnie nie jestem w ciąży a Fedrusia powiedziała, ze nie mam histeryzować bo jeszcze nic nie wiadomozosia-ktosia, Fedra, mauysia, magdzia26, Kfjatus, a-koczek, Libra lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:Nie zupełnie nie
to miało wyrażać moją nadzieję i radosne oczekiwanie na twój postbo coś dzisiaj mało piszesz
i tak smutno mi troszkę bez ciebie
(w sekrecie ci powiem ale tak żeby nikt nie wiedział że czekam z utęsknieniem na to aż zadasz mi "to pytanie" ale chyba wciąż jestem niegodna)
Ok. Gotowa? -
Klaudiaa wrote:A widzialas gdzies tu na tym forum, zeby ktoras z dziewczyn napisala mi na temat choroby jakiejs? Jak tak to wstaw to!
Na szczęście to nie ja musze się tłumaczyć ze swoich wypowiedzi...
tak więc jesli to nie na tym watku Dziewczyny ci to napisały to wystarczyło sprostować ze to nie dotyczyło tego wątku i było by po sprawie... a nie brnąć dalej tak więc ja nic nie musze...Shagga_80, aisa, Gunia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Klaudiaa wrote:Jezeli, ktoras z Was poczula sie urazona to przepraszam. Nie mialam akurat zadnej z Was tutaj na mysli bo zadna z Was tez nie napisala mi nic na temat tych chorob.
No widzisz i o to chodziło i po co te wszystkie uniesienia...Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi