plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Shaggi jak walnie posta, to najlepiej zarezerwować sobie pół godziny na dogłębne czytanie
Wy tu skończyłyście temat,a ja o tym nie wiedziałam i dalej brnęłam...ale tak czy inaczej powiedziałam wszystko co mam do powiedzenia w tym temacie i nie tylko do Klaudii ale do każdej nowej, której przyjdzie do głowy naskakiwać na Którąś z nas za to,że przeczytała nie to co by chciała przeczytać
I już mnie tu nie ma...ZNÓW dzień zleciał a ja w czarne dupieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 14:49
Fedra, Pismak, Beata, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Klaudia chyba sobie poszła...na koniec powiem ,że do wczoraj naprawdę wydawało mi się,że doceniasz nasze chęci i przyjmujesz to co do Ciebie mówimy...od wczoraj nieco inaczej patrzę na twoje wypowiedzi,bo wczoraj m.in. napisałaś,że niektóre z nas wymądrzają się jakby skończyły ginekologię (nawet z wyróżnieniem) powiem Ci tak, to wszystko co pisałaś od wczoraj świadczy o tym,że i Ty należysz do osób, co to nie potrafią przyjąć do wiadomości do rad jakie udzielamy na Twoje własne pytania! To nie my prosiłyśmy się,żeby móc Ci podoradzać... a wierz mi,że jeśli któraś bezskutecznie stara się o zajście w ciążę to ma już za sobą tyle wizyt u specjalistów, tyle badań, że nierzadko więcej dowiesz się niż od lekarza...jakkolwiek absurdalnie to brzmi...wiesz ile razy było tak,e Gin zlecał np badanie hormonów tarczycy i wychodziło TSH niby w normie i nic z tym nie robił, bo OK, tyle,że właśnie z doświadczenia innych Staraczek wiemy już,że endokrynolog taki wynik (powyżej 2 ) traktuje jako za wysoki jak na starania i z tego co pamiętam, bywały tu przypadki,że Babeczka dostała lek na tarczycę (najczęściej Euthyrox) i nagle udało się zajść w ciążę...a wiesz ile razy było tak,że właśnie tu na forum uzyskała informację - idź skonsultuj z Endo,bo Gin się myli?
A wiesz ile razy tu mieliśmy tak,że Gin mówił - wszystko dobrze (nie zlecając w sumie żadnych badań) i kazał czekać na rozwój sytuacji i nie reagował wcześniej niż po roku nieudanych starań a właśnie taka Babeczka tu dowiadywała się,że warto sprawdzić to czy tamto (np te osławione hormony) i wychodziło,że to był dobry krok, bo w tym były anomalie i po konsultacji z endo sprawy szły do przodu? O to tu chodzi, wymieniamy się własnymi doświadczeniami i ja uważam,że to bardzo cenne.
Jeśli Ty uważasz,że jesteś pod dobrą opieką i dziwisz się,że my Ci tu coś polecamy to w sumie nie bardzo rozumiem po co tu się udzielasz? Ja jestem zdania,że jeśli nie chcę odpowiedzi na moje pytania to ich nie zadaję.
Co do komentowania tego,co my Ci tu radzimy na innym wątku to już tylko potwierdza,że zupełnie nie przyjmujesz do wiadomości tego co mamy Ci do powiedzenia i szukasz Kogoś, kto powie "piękny wykres, na pewno zaszłaś w ciążę"...no niestety tu u nas raczej nikt tak nie napisze!
No i wychodzi na to,że teraz sama pogubiłaś się,bo raz piszesz,że tu ktoś Ci choroby wymyśla, potem,że na tym innym wątku nie pisałaś,że to tu i skąd nam to do głowy przyszło...sorry,ale to trochę dziecinne..umiej przyznać,że chodziło o nasze forum,że nie spodobała Ci się czyjaś opinia i przekazałaś to dalej a nie kręcisz..
Niestety po raz kolejny wychodzi,że zwykle chcemy dobrze,angażujemy się, a wychodzi że nie jest to doceniane...to kolejny z rzędu piątek,gdy dowiaduję się,że traciłyśmy czas radząc, gdy Ktoś tego nie potrzebował wcale..
(teraz zmykam i ja na obiad
No i wlasnie tak jest, ze doceniam Wasze rady i wypowiedzi. Co do slow" niektore z dziewczyn wymadrzaja sie jakby skonczyly ginekologie z wyroznieniem" mialam na mysli cale to forum niekoniecznie watek:plemniczka,staraczka i tyska. Wiem, ze to ujelam i w tej kwesti zwracam honor.
Shagga_80, Beata, Gunia lubią tę wiadomość
-
Dobra lasencje ogłaszam koniec kłótni. Klaudiaa wycofała się z kontrowersyjnych słów, okazuje się, że nie my ją rozgniewałyśmy, lubi nas i ceni nasze porady. Proszę się przytulić na zgodę polajkować trochę moich postów bo się ociągacie.
Fedra, zosia-ktosia, Pismak, Shagga_80, aisa, mauysia, magdzia26, magdzia26, magdzia26, jeju, Beata, AGA 30, a-koczek, Libra, Gunia lubią tę wiadomość
-
To jeszcze tak na koniec taki mój ostatni post do Was zeby poprawidz Wam humorki...
uwaga...
Dziewczyny możecie spojrzeć na mój wykres bo od 3 dni mam plamienia i nie wiem co o tym myśleć bo chyba jestem w ciąży...
i tym akcentem zyczę Wam duzo spokoju uśmiechu i samych miłych chwil w życiu :*
Sagga wdech-wydech-wdech-wydech... spokojnie bo zaraz znowu Ci się oberwie
zosia-ktosia, Pismak, Blondi22, aisa, magdzia26, jeju, Beata, Kfjatus, Selena, AGA 30, a-koczek, Libra, Gunia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Dobra lasencje ogłaszam koniec kłótni. Klaudiaa wycofała się z kontrowersyjnych słów, okazuje się, że nie my ją rozgniewałyśmy, lubi nas i ceni nasze porady. Proszę się przytulić na zgodę polajkować trochę moich postów bo się ociągacie.
A kopa w tyłek nie chcesz?Fedra, Effcia28, Pismak, aisa, Beata, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Rutka cos Ty powiedziala?! po...po....po....
na 5 min czlowiek sie od komputera odklei zeby forum poczytac, a tu takie kwiatki. (sorki Kfiatus)Fedra, zosia-ktosia, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, aisa, Beata, Kfjatus, AGA 30, Sandraa, Gunia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Pismaku brawo. W nagrodę jesteś w ciąży.
oj teraz ja tutaj jakąś nutkę ironii wyczuwammagdzia26 lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Fedra wrote:To jeszcze tak na koniec taki mój ostatni post do Was zeby poprawidz Wam humorki...
uwaga...
Dziewczyny możecie spojrzeć na mój wykres bo od 3 dni mam plamienia i nie wiem co o tym myśleć bo chyba jestem w ciąży...
i tym akcentem zyczę Wam duzo spokoju uśmiechu i samych miłych chwil w życiu :*
Sagga wdech-wydech-wdech-wydech... spokojnie bo zaraz znowu Ci się oberwie
Noo to napewno nie ja napisalam. -
nick nieaktualny
-
No i nie mogę się zamknąć... Na temat Twojego plamienia dostałaś odpowiedzi:
infekcja, początek okresu, implantacja, torbiele, zaburzenia hormonalne...
Dlatego uważam, że to jednak dotyczyło naszego wątku.
Problem nie leży w tym, że coś powiedziałaś tylko, że wykręcasz kota ogonem i tyle.
Ja uważam sprawę za zamkniętą, dali my se po razie i git.
Jeśli wciąż masz ochotę to pisz tu dalej z nami, nie tylko o wykresach, ale i o pracy, Twoim M i o ciastach...
EDIT: Zapomniałam napisać AMENWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 14:50
Rucia, Ola_czeka, Shagga_80, Fedra, Pismak, a-koczek, Sandraa, Libra, Gunia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Dobra lasencje ogłaszam koniec kłótni. Klaudiaa wycofała się z kontrowersyjnych słów, okazuje się, że nie my ją rozgniewałyśmy, lubi nas i ceni nasze porady. Proszę się przytulić na zgodę polajkować trochę moich postów bo się ociągacie.
Hej ale to dzisiaj moje posty miały lajkować !!! do 1000 żeby szanse wzrosły !!!!
Tylko do 1000 potem to już jak będą chciały żeby zaraz nie było że ci podkradamOla_czeka, zosia-ktosia, Fedra, Shagga_80, aisa, magdzia26, Beata, Kfjatus, a-koczek, Sandraa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
aisa wrote:No i nie mogę się zamknąć... Na temat Twojego plamienia dostałaś odpowiedzi:
infekcja, początek okresu, implantacja, torbiele, zaburzenia hormonalne...
Dlatego uważam, że to jednak dotyczyło naszego wątku.
Problem nie leży w tym, że coś powiedziałaś tylko, że wykręcasz kota ogonem i tyle.
Ja uważam sprawę za zamkniętą, dali my se po razie i git.
Jeśli wciąż masz ochotę to pisz tu dalej z nami, nie tylko o wykresach, ale i o pracy, Twoim M i o ciastach...
EDIT: Zapomniałam napisać AMEN
Dobra ok. Ale nie ja napisalam, ze mam plamienia od 3 dni,ze chyba jestem w ciazy. Zreszta na moim wykresie wyraznie widac, ze plamienia mialam tylko w jeden dzien:)
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Rutka cos Ty powiedziala?! po...po....po....
na 5 min czlowiek sie od komputera odklei zeby forum poczytac, a tu takie kwiatki. (sorki Kfiatus)
aaaaaaaaaaaaahahaha idź ty kołku ale mnie wystraczyłaś
zbikowa, aisa, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny