plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:wiecie co nadrobiłam wszystko i boli mnie teraz głowa!
Już nic z tego nie wiem.
wcale ci się efciu nie dziwięaisa, jeju, magdzia26 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Blondi tak na marginesie powinnaś mieć karę, bo się opuszczasz.
Czekoladowe i jakieś z dżemem brzoskwiniowym takie tam najprostsze, żebym się przypadkiem nie zmęczyła tym pieczeniem.jeju lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Słuchajcie, przystopujcie z tym lajkowaniem Pismaka, bo się dziewczynie w głowie poprzewraca, uderzy jej sodówa i zacznie brać dragi! Jest tu dopiero od miesiąca a już jej proporcja postów lajków do postów wynosi prawie 3:1!!! Jeszcze mamy szansę ją uratować! NIE-LAJ-KO-WAĆ!
No wiesz cooo !!!!!!!!!!! a ja taka miła byłam dla ciebie i nawet się ze mną swoją listą podzieliłaś a teraz coś takiegoRucia, Fedra, aisa, jeju, a-koczek, Gunia, magdzia26 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Ola_czeka wrote:Pewnie chodzi o Twój wykres? Nie wkręcaj się, ale mi to wygląda na ciążę...
Pismak, Pismak, Rucia, Ola_czeka, mauysia, Fedra, Blondi22, aisa, jeju, Beata, a-koczek, Sandraa, Libra, Gunia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:
Fedra, Blondi22, Pismak, aisa, jeju, jeju, Beata, Gunia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle się jaram tym jutrzejszym spotkaniem
Mężu już mi odpalił fundusze na kawę, kolor na głowie odświeżony, więc jestem zwarta i gotowa !!!
Upsbrwi muszę wyregulować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 15:13
Fedra, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, aisa, mauysia, jeju, Beata, Kfjatus, AGA 30, a-koczek, Sandraa, plemniczka, Gunia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:nie powiem fajnie by było bardzo Chce być już w ciąży,ale ja jednak myślę że zakończy się to jak co miesiąc @@@@
Smarkulo jak se pomyślę, że już od 3 miesięcy nie kupujesz podpasek to mnie zazdrość zżera!!!Effcia28, Fedra, Rucia, aisa, Pismak, magdzia26, magdzia26, magdzia26, jeju, Kfjatus, AGA 30, a-koczek, Libra, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Smarkulo jak se pomyślę, że już od 3 miesięcy nie kupujesz podpasek to mnie zazdrość zżera!!!
nie wiem co mam Ci na to odpowiedzieć
jakieś tam podpaski mi zostały mogę Ci je z prezentowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 15:17
jeju, jeju, jeju, jeju, Beata, Kfjatus, AGA 30, Sandraa, Gunia lubią tę wiadomość
-
O ja. Ale tu walka...
czytam od pól godziny zamiast pracować, i co myślę ze koniec to kolejna strona się pojawia
Przez to wszystko to ja też się zdenerwowałam bo chyba ze 2 razy odpowiedziałam na posta Klaudii. Może to ja jestem ta gorsza, nie Fedra?
No więc teraz to dopiero jalowa dyskusja się zrobila.
Porozstawiam Was po kątach i każdej za kare każę patrzeć na mój wykres
No, to teraz dalej czytam. A wiecie że dzisiaj zaczyna się weekend?Fedra, Pismak, aisa, mauysia, jeju, Beata, Kfjatus, AGA 30, a-koczek, Sandraa, Libra, Gunia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Smarkulo
powiało grozą
A bo dziś ujrzałam w spisie treści wątek dla tych tuż przed trzydziestką i tuż po i uznałam, że ja jestem dalej niż tuż po i strasznie staro się poczułam... Nie mogę się tam udzielać i musze zostać tu!!jeju, Kfjatus, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:nie wiem co mam Ci na to odpowiedzieć
jakieś tam podpaski mi zostały mogę Ci je z prezentować
Hahahhahahahahahhaha, no, skończyłam żebrojactwo, przerzucam się na żebranie o środki sanitarne. Miałabys tez trochę wacików do uszu?Pismak, Fedra, Shagga_80, Effcia28, aisa, magdzia26, jeju, Beata, Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość