X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra spadam do domku bo głupawki dostaję ....pewnie przez perspektywę spędzenia całego weekendu u teściów :/ CUDOWNIE ....

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Muska Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Jak w końcu do mnie wrócił nieświadomy niczego, to pomyślałam sobie, że "to chyba jest ten moment, w którym niektóre matki wlewają dziecku w tyłek". Oczywiście nie zrobiłam tego, bo nie mam zamiaru dać mu w życiu ani jednego małego klapsa.
    No to nieźle poszalał, nie ma co. Ale może jak się troche nastraszył to będzie bardziej teraz sluchał?
    Nie chce też Was tu straszyć, ale ostatnio czytałam taki artykul o jakims centrum handlowym. Mama na chwilę się obrócila i 4-letnia dziewczynka zniknęła. Aż mam ciary jak to piszę. Kobita przytomnie zaraz zaalarmowała ochronę, ta natychmiast pozamykała wszystkie wyjścia i wypuszczali tylko ludzi bez dzieci. Małą znaleźli po 2 godzinach szukania. Siedziala sama na podlodze w toalecie na końcu sklepu. Była już przebrana i miała na krótko ostrzyżone włoski. Wszyscy przypuszczają ze na handel chcieli ją wywieźć, albo sprzedać jakims bezdzietnym rodzicom za granicą.
    Makabra. Ale ten artykul miła na celu uświadomienia matkom że dzieci trzeba pilnować, zwlaszcza w takich centrach w wielkich miastach...
    Dorba, już nie straszę, ale tego artykułu chyba nigdy nie zapomnę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 15:55

jeju, Shagga_80 lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam do domku. Godzina zero wybila.
    papapapapapa
    i tylko o ciastach tu dzisiaj dalej pisać :D

magdzia26, aisa, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja też już mam przyjaciółkę i przyjaciółka wie o kim mówię :) i dziękuję za zaproszenie :D
    a reszta jak nie chce byc moimi przyjaciółkami to nie [foch]

Beata, a-koczek, Shagga_80 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    No to nieźle poszalał, nie ma co. Ale może jak się troche nastraszył to będzie bardziej teraz sluchał?
    Nie chce też Was tu straszyć, ale ostatnio czytałam taki artykul o jakims centrum handlowym. Mama na chwilę się obrócila i 4-letnia dziewczynka zniknęła. Aż mam ciary jak to piszę. Kobita przytomnie zaraz zaalarmowała ochronę, ta natychmiast pozamykała wszystkie wyjścia i wypuszczali tylko ludzi bez dzieci. Małą znaleźli po 2 godzinach szukania. Siedziala sama na podlodze w toalecie na końcu sklepu. Była już przebrana i miała na krótko ostrzyżone włoski. Wszyscy przypuszczają ze na handel chcieli ją wywieźć, albo sprzedać jakims bezdzietnym rodzicom za granicą.
    Makabra. Ale ten artykul miła na celu uświadomienia matkom że dzieci trzeba pilnować, zwlaszcza w takich centrach w wielkich miastach...
    Dorba, już nie straszę, ale tego artykułu chyba nigdy nie zapomnę.

Musiu, spoko, to tylko "miejska legenda", znam ją dobrze ze słyszenia (bo koleżanka mojej koleżanki...). Po prostu konkurencja rozsiewa takie ploty i potem mniej ludzi przychodzi - np. w Poznaniu ta plota krążyła o IKEI i jeszcze jakimśtam markecie. To bujda ;)

PS) Co nie zmienia faktu że dzieci trzeba pilnować ofkors.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 16:03

Fedra, Muska, Beata, AGA 30, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oto parę słów o tej miejskiej legendzie:
    http://atrapa.net/legendy/porwanie.htm

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    ps
    A nie mieli nam jakis udogodnień guru ovu porobić? Żeby dało się lajki filtrować na bok?

Mogliby coś z tym już zrobić... chociaż innym kolorem zaznaczać wiadomości a innym lajki, że nie ośmielę się mówić o innej zakładce czy cóś...

Ruciu, nie chciało mi się pisać podania :P :*

Miłego weekendu odmeldowującym się życzę!!

Fedra, Beata, magdzia26 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    O ja. Ale tu walka...
    czytam od pól godziny zamiast pracować, i co myślę ze koniec to kolejna strona się pojawia ;)

Przez to wszystko to ja też się zdenerwowałam bo chyba ze 2 razy odpowiedziałam na posta Klaudii. Może to ja jestem ta gorsza, nie Fedra?

No więc teraz to dopiero jalowa dyskusja się zrobila.
    Porozstawiam Was po kątach i każdej za kare każę patrzeć na mój wykres :P

No, to teraz dalej czytam. A wiecie że dzisiaj zaczyna się weekend?

Nie nie;p Wgl jakos Cie pominelam w tych powiedziach;p

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Pismak Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Dobra przyznam się nie przeczytałam ostatnich 4 stron nie miałam kiedy i zaraz zaczyna się w weekend więc powoli się z wami żegnam do poniedziałku ...bede teskniła :( prosze ładnie się relaksować i pracować nad nowymi zielonymi kropeczkami :)
    ps. przy okazji ćwiczenia lajkowania postów zauważyłam jedną bardzo zastanawiającą rzecz, pewne posty można zalajkować kilka razy jednocześnie i co wam powiem co to nie fair mamy czarownice jakieś na tym forum bo jedyne posty które udało mi się zalajkować po kilka razy to były posty no kogo kogo

Pismaczka i Oli.....
    ładnie wiedziałam że coś kombinujecie na lewo żeby wszystkich przegonić :D

Ola widzisz posądzają nas o jakąś tajną zmowę :P
    (zbagatelizujmy to to może się nie domyślą prawdy :) ciiiiii )

Ola_czeka, magdzia26 lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Muska Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Nie nie;p Wgl jakos Cie pominelam w tych powiedziach;p
    To dobrze :)
    Alez potrafisz czleka zestresowac ;)
    Ja juz w domku jestem i zazywam weekendowego relaksu :)
    Polecam :D

Ps
    Co z bagaznikiem na rowery?
    Gdzie te ciasta?smaka mam...

jeju, aisa, Beata, magdzia26 lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska, my nie mamy bagażnika na rowery i żadnych doświadczeń z nim związanych też niestety nie...
    Już oblukałam moją pocztę, brak zapr od Ciebie więc teraz Ty będziesz musiała poszukać ;)

jeju, Beata, Muska, Libra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ja chcę z Wami sie jutro spotkać a nie da chyba rady się wyrwać...jakby co Rucia mam kontakt i nawet na ostatnią chwilę mogę wpaść...

aisa, Beata, magdzia26 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz po połówkowych, zdrowa córeczka :) zdjęcie dodam pozniej musze jeszcze cos zalatwic :)

Muska, zbikowa, Pismak, aisa, jeju, Beata, Selena, Kaja, AGA 30, kiti, Blondi22, mauysia, Sandraa, Shagga_80, Fedra, Libra, Rucia, Gunia, magdzia26 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska dzis jak tylko opuściłam bramę fabryki (no dobra, eleganckie szklano chromowane drzwi, ale fabryka brzmi bardziej dramatycznie) to pomyślałam czy ty też klaszczesz nogami z radości że to piątek :)

ide zaraz biegać a potem na piwo z kolegą :) (spoko, były narzeczony mojej przyjaciółki, jestem bezpieczna :D)

a jutro o szesnastej widze sie z farbniętą Rutką, Mauysią, Gosią i Beatą.

co jeszcze.... ach ach! musze rzucic robotę, bo bardzo mi przykro, że przegapiłam to że Kfiatus dostała prace i że Selena nie będzie już stanu wolnego :( obu paniom bardzo gratuluję.

Co do Ferdy to liczę na to że nie wytrzyma na własnowolnej forumowo-postowej banicji.

Co do innych nieprzyjemnych spraw nie wypowiadam sie, bo sobię idę :)

tak że tego.

Kurcze, jak Rucia jest ufryzowana to może ja manikjura sobie pierdykne?

adijos!

aisa, Muska, jeju, Beata, a-koczek, Blondi22, Sandraa, Shagga_80, Ola_czeka, Fedra, Libra, Rucia, magdzia26 lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    ja juz po połówkowych, zdrowa córeczka :) zdjęcie dodam pozniej musze jeszcze cos zalatwic :)

Oeeesuuuu dobrze że nie kogoś! kumacie motyw Plemniczka - seryjny morderca działający na zlecenie firmy "pesel za pesel"?

super że mała zdrowa :)

Pismak, aisa, jeju, a-koczek, mauysia, Sandraa, plemniczka, Fedra, Libra, Gunia, magdzia26 lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana bardzo się cieszę...przez ten cały szał wszystko inne poszło na drugi plan...córeczka, jednak na 100% córeczka! GRATULACJE!

aisa, AGA 30, a-koczek, Sandraa, plemniczka, Fedra, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazlam! Przy okazji 2 inne tez ;)
    Zaakceptowalam :)

aisa, jeju, Pismak, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba odpalę Simsy 3 i stworzę rodzinkę ovu...matko co by było gdybyśy tak razem mieszkały wszystkie....masakra jakaś! Byłybyśmy łyse, bez zębów, w oknach bez szyb a na ciele liczne zadrapania...

zbikowa, Beata, aisa, a-koczek, Sandraa, Fedra, Libra, Gunia, magdzia26 lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę na Fedrowy wykres...

Fedra lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2013, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    chyba odpalę Simsy 3 i stworzę rodzinkę ovu...matko co by było gdybyśy tak razem mieszkały wszystkie....masakra jakaś! Byłybyśmy łyse, bez zębów, w oknach bez szyb a na ciele liczne zadrapania...

zgłaszam Jeju do listy babek robionych przez rodziców na ostrym haju! :D

a-koczek, gocha04, Shagga_80, Fedra, Libra, Rucia, magdzia26 lubią tę wiadomość

‹‹ 3955 3956 3957 3958 3959 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ