plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:Jak w końcu do mnie wrócił nieświadomy niczego, to pomyślałam sobie, że "to chyba jest ten moment, w którym niektóre matki wlewają dziecku w tyłek". Oczywiście nie zrobiłam tego, bo nie mam zamiaru dać mu w życiu ani jednego małego klapsa.
Nie chce też Was tu straszyć, ale ostatnio czytałam taki artykul o jakims centrum handlowym. Mama na chwilę się obrócila i 4-letnia dziewczynka zniknęła. Aż mam ciary jak to piszę. Kobita przytomnie zaraz zaalarmowała ochronę, ta natychmiast pozamykała wszystkie wyjścia i wypuszczali tylko ludzi bez dzieci. Małą znaleźli po 2 godzinach szukania. Siedziala sama na podlodze w toalecie na końcu sklepu. Była już przebrana i miała na krótko ostrzyżone włoski. Wszyscy przypuszczają ze na handel chcieli ją wywieźć, albo sprzedać jakims bezdzietnym rodzicom za granicą.
Makabra. Ale ten artykul miła na celu uświadomienia matkom że dzieci trzeba pilnować, zwlaszcza w takich centrach w wielkich miastach...
Dorba, już nie straszę, ale tego artykułu chyba nigdy nie zapomnę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 15:55
jeju, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:No to nieźle poszalał, nie ma co. Ale może jak się troche nastraszył to będzie bardziej teraz sluchał?
Nie chce też Was tu straszyć, ale ostatnio czytałam taki artykul o jakims centrum handlowym. Mama na chwilę się obrócila i 4-letnia dziewczynka zniknęła. Aż mam ciary jak to piszę. Kobita przytomnie zaraz zaalarmowała ochronę, ta natychmiast pozamykała wszystkie wyjścia i wypuszczali tylko ludzi bez dzieci. Małą znaleźli po 2 godzinach szukania. Siedziala sama na podlodze w toalecie na końcu sklepu. Była już przebrana i miała na krótko ostrzyżone włoski. Wszyscy przypuszczają ze na handel chcieli ją wywieźć, albo sprzedać jakims bezdzietnym rodzicom za granicą.
Makabra. Ale ten artykul miła na celu uświadomienia matkom że dzieci trzeba pilnować, zwlaszcza w takich centrach w wielkich miastach...
Dorba, już nie straszę, ale tego artykułu chyba nigdy nie zapomnę.
Musiu, spoko, to tylko "miejska legenda", znam ją dobrze ze słyszenia (bo koleżanka mojej koleżanki...). Po prostu konkurencja rozsiewa takie ploty i potem mniej ludzi przychodzi - np. w Poznaniu ta plota krążyła o IKEI i jeszcze jakimśtam markecie. To bujda
PS) Co nie zmienia faktu że dzieci trzeba pilnować ofkors.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2013, 16:03
Fedra, Muska, Beata, AGA 30, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:ps
A nie mieli nam jakis udogodnień guru ovu porobić? Żeby dało się lajki filtrować na bok?
Mogliby coś z tym już zrobić... chociaż innym kolorem zaznaczać wiadomości a innym lajki, że nie ośmielę się mówić o innej zakładce czy cóś...
Ruciu, nie chciało mi się pisać podania:*
Miłego weekendu odmeldowującym się życzę!!Fedra, Beata, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:O ja. Ale tu walka...
czytam od pól godziny zamiast pracować, i co myślę ze koniec to kolejna strona się pojawia
Przez to wszystko to ja też się zdenerwowałam bo chyba ze 2 razy odpowiedziałam na posta Klaudii. Może to ja jestem ta gorsza, nie Fedra?
No więc teraz to dopiero jalowa dyskusja się zrobila.
Porozstawiam Was po kątach i każdej za kare każę patrzeć na mój wykres
No, to teraz dalej czytam. A wiecie że dzisiaj zaczyna się weekend?
Nie nie;p Wgl jakos Cie pominelam w tych powiedziach;p -
magdzia26 wrote:Dobra przyznam się nie przeczytałam ostatnich 4 stron nie miałam kiedy i zaraz zaczyna się w weekend więc powoli się z wami żegnam do poniedziałku ...bede teskniła
prosze ładnie się relaksować i pracować nad nowymi zielonymi kropeczkami
ps. przy okazji ćwiczenia lajkowania postów zauważyłam jedną bardzo zastanawiającą rzecz, pewne posty można zalajkować kilka razy jednocześnie i co wam powiem co to nie fair mamy czarownice jakieś na tym forum bo jedyne posty które udało mi się zalajkować po kilka razy to były posty no kogo kogo
Pismaczka i Oli.....
ładnie wiedziałam że coś kombinujecie na lewo żeby wszystkich przegonić
Ola widzisz posądzają nas o jakąś tajną zmowę
(zbagatelizujmy to to może się nie domyślą prawdyciiiiii )
Ola_czeka, magdzia26 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Klaudiaa wrote:Nie nie;p Wgl jakos Cie pominelam w tych powiedziach;p
Alez potrafisz czleka zestresowac
Ja juz w domku jestem i zazywam weekendowego relaksu
Polecam
Ps
Co z bagaznikiem na rowery?
Gdzie te ciasta?smaka mam...
jeju, aisa, Beata, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
ja juz po połówkowych, zdrowa córeczka
zdjęcie dodam pozniej musze jeszcze cos zalatwic
Muska, zbikowa, Pismak, aisa, jeju, Beata, Selena, Kaja, AGA 30, kiti, Blondi22, mauysia, Sandraa, Shagga_80, Fedra, Libra, Rucia, Gunia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Muska dzis jak tylko opuściłam bramę fabryki (no dobra, eleganckie szklano chromowane drzwi, ale fabryka brzmi bardziej dramatycznie) to pomyślałam czy ty też klaszczesz nogami z radości że to piątek
ide zaraz biegać a potem na piwo z kolegą(spoko, były narzeczony mojej przyjaciółki, jestem bezpieczna
)
a jutro o szesnastej widze sie z farbniętą Rutką, Mauysią, Gosią i Beatą.
co jeszcze.... ach ach! musze rzucic robotę, bo bardzo mi przykro, że przegapiłam to że Kfiatus dostała prace i że Selena nie będzie już stanu wolnegoobu paniom bardzo gratuluję.
Co do Ferdy to liczę na to że nie wytrzyma na własnowolnej forumowo-postowej banicji.
Co do innych nieprzyjemnych spraw nie wypowiadam sie, bo sobię idę
tak że tego.
Kurcze, jak Rucia jest ufryzowana to może ja manikjura sobie pierdykne?
adijos!aisa, Muska, jeju, Beata, a-koczek, Blondi22, Sandraa, Shagga_80, Ola_czeka, Fedra, Libra, Rucia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:ja juz po połówkowych, zdrowa córeczka
zdjęcie dodam pozniej musze jeszcze cos zalatwic
Oeeesuuuu dobrze że nie kogoś! kumacie motyw Plemniczka - seryjny morderca działający na zlecenie firmy "pesel za pesel"?
super że mała zdrowaPismak, aisa, jeju, a-koczek, mauysia, Sandraa, plemniczka, Fedra, Libra, Gunia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
chyba odpalę Simsy 3 i stworzę rodzinkę ovu...matko co by było gdybyśy tak razem mieszkały wszystkie....masakra jakaś! Byłybyśmy łyse, bez zębów, w oknach bez szyb a na ciele liczne zadrapania...
zbikowa, Beata, aisa, a-koczek, Sandraa, Fedra, Libra, Gunia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:chyba odpalę Simsy 3 i stworzę rodzinkę ovu...matko co by było gdybyśy tak razem mieszkały wszystkie....masakra jakaś! Byłybyśmy łyse, bez zębów, w oknach bez szyb a na ciele liczne zadrapania...
zgłaszam Jeju do listy babek robionych przez rodziców na ostrym haju!a-koczek, gocha04, Shagga_80, Fedra, Libra, Rucia, magdzia26 lubią tę wiadomość