X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Aguś Agus Aguś my tutaj czekamy na Ciebie maleńka :D
    PS. w niedziele testujesz :D rozumiem[/QUO

Ach nie będzie okazji testować kochana :/ Dobrze wiem ze nic z tego znowu :/

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko, Tobie również składam gorące gratulacje:) Niech Kornelcia się zdrowo chowa:)

No i jest ovu parka:) Chłopiec Ilonki i dziewczynka Plemniczki:) hehehe

można iść spokojnie pracować:) miłego dnia

AGA 30, mauysia, a-koczek, magdzia26, Dodi, Spero, Strażaczka90, Shagga_80, Pismak, kiti, aisa, Gunia, Kfjatus, Ilona, plemniczka lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczka! Gratulacje!!!

Kornelka, nareszcie!

magdzia26, Dodi, Spero, Kaja, Strażaczka90, Gunia, Kfjatus, plemniczka lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Plemniczka o 12 urodziła
    Kornelie
    JEEEEEEEE!!!!!! Ale jestem ciekawa jak się czują i jak przebiegała akcja :)

Witamy Cię na świecie Nelko!

AGA 30, magdzia26, Dodi, Spero, Kaja, Strażaczka90, Shagga_80, Pismak, Gunia, Kfjatus, Ilona, plemniczka lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Plemnis i czekamy na szersze relacje z sal porodowych

Dodi, magdzia26, Spero, Strażaczka90, plemniczka lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parami do porodu. Takie rzeczy tylko na Plemniczce.

Rucia, Dodi, magdzia26, AGA 30, Spero, Kaja, Shagga_80, aisa, Gunia, Kfjatus, Ilona, plemniczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bombastyczny dzień wręcz wam mówię :D

Plemniś Tobie również ogromne gratulacje :D

Dodi, magdzia26, AGA 30, Spero, Strażaczka90, Kaja, Kfjatus, Ilona, plemniczka, jeju lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OVUFRIENDZIE

Uprzejmie informujemy, że powiła matka chrzestna najbardziej poczytnego wątku na tym portalu.

Mnie to pachnie nagrodą książkową......

Rucia, magdzia26, Dodi, AGA 30, Spero, Strażaczka90, Kaja, kierzynka, Shagga_80, Effcia28, Pismak, Blondi22, aisa, Gunia, Kfjatus, Ilona, plemniczka lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie a propos - ciekawe co tam u Wosebków :)
    Dawno Wosebka się nie odzywała.

AGA 30, Strażaczka90, magdzia26, Dodi, Shagga_80, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    OVUFRIENDZIE

Uprzejmie informujemy, że powiła matka chrzestna najbardziej poczytnego wątku na tym portalu.

Mnie to pachnie nagrodą książkową......

Za takie zasłużenie to jak nic należy się roczny zaopatrzenie pampersów a nie tam jakaś książka :-) Książkę ma jak wejdzie na OVU :-)

Ola_czeka, Strażaczka90, mauysia, magdzia26, zbikowa, Dodi, Rucia, a-koczek, Pismak, aisa, Gunia, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co może oznaczać wysokie OB ??? wynik 15 a norma to do 15 jest:/

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łoooo:) Plemniczka!!!!!!gratulacje:)

magdzia26, plemniczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko kochana gratuluję bardzo serdecznie! Wszystkiego dobrego <3

normalnie nie mogłam doczytać, bo zupa kipi, pies chce na dwór.. dzień pełen wrażeń :D

Kaju spokojnie, na pewno wszystko będzie dobrze. oczywiście daj znać zaraz po wizycie.

Dodi zapomniałam, też zrobiłam syrop z cebuli i w sumie chyba ok :D dobry jest zobaczymy czy podziała, bo w nocy to mało spałam przez kaszel

ja jeszcze dziś ok 17.00 na usg tarczycy i cycorów jadę. mam nadzieję, że będzie ok. rano byłam na badaniu krwi i Aguś niestety Cię przebije.. 250zł (ze zniżką!) zostawiłam. jak usłyszałam kwotę to aż mi się słabo zrobiło...

Kaja, magdzia26, Dodi, Shagga_80, Rucia, Kfjatus, plemniczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Co może oznaczać wysokie OB ??? wynik 15 a norma to do 15 jest:/

Aguś, że jakaś infekcja, stan zapalny jest w organizmie. a morfologię masz ok?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z moczu ok wszystko to ob na górnej granicy a reszty wyników jeszcze nie mam na necie :-)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama ciekawa jestem Plemniczka tylko tyle napisała Blondi a ja przekazalam dalej ....hm jak się one mają no cóż musimy poczekać ....

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Z moczu ok wszystko to ob na górnej granicy a reszty wyników jeszcze nie mam na necie :-)

To poczekaj na morfologię, może chorowałaś ostatnio, ja ogólnie bardzo często miałam OB wysokie, bo chorowałam co chwila, i mam niedoczynność tarczycy, co też jest powodem podwyższonego OB. jeśli morfologia będzie ok to nie ma się co martwić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zobaczymy czy czasem tarczyca mi nie świruję znowu :/ Poczekamy zobaczymy co tam we mnie piszczy :-)

• Ilona Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane :)

Plemniczko serdecznie Ci gratuluję :) To się nam dzisiaj trafiło. Swoją drogą położną zwróciła mi uwagę na datę 14.01.14 :)

Dziewczyny jeszcze raz dziękuję za kciuki i Gratulacje.

Niedawno się obudziłam, może z godz spałam, tyle emocji ze ciężko odpocząć.
    Mały jest cudowny, mamy za sobą próbę pierwszego karmienia, ale nie chciał leniuszek za bardzo ssac, ale spokojnie będziemy dalej próbować.

Synuś ma na imię Marcel, tutaj w DE wszyscy tak na M wołaja i M się podoba także imię wybrał tata za zgodą córci.
    M pojechał koło 9 do domu do Wiki bo poprosiliśmy w nocy znajoma żeby z Wiki była i za niedługo mają się zjawi. Ciekawa jestem jej reakcji. Jak dzwoniłam i rozmawiałam z nią przez tel, to zła na mnie była, że jej nie obchodziliśmy i nie zabraliśmy że sobą.
    W szpitalu napewno zostanę do piątku, bo na 3 dobę robią tu maluszkom badania.
    Moja mama przyjeżdża w czwartek wieczór, co mnie ogromnie cieszy. Zostanie ok2 tyg.

Co do porodu, to tak jak pisałam o 24 odeszły mi wody, zadzwoniłam do położnej, kazała czekać na bóle. Bóle pojawiły się koło 1 najpierw delikatne, a potem coraz mocniejsze i regularne. O 3 zadzwoniłam znowu do położnej, że są bóle regularne, kazała jechać do szpitala. Jak dojechaliśmy już na nas czekała i wtedy zaczął się już hardkor, bóle były prawie non stop i przybieraly na sile.rozwarcie na 4cm. Na znieczulenie zzo było już niestety za późno. Na szczęście poród szybko postępował i Marcel przyszedł na świat już o 6.50. Najgorsze było masowanie szyjki przez położną, robiła to 5 razy, ale dzięki temu pewnie też udało się tak szybko urodzić.
    Moment w którym położono mi małego na piersi bezcenny. Ryczalam jak bóbr.
    Dziewczyny mimo tego bólu warto, bo to najpiękniejszy cud jaki może się w życiu zdarzyć :)

AGA 30, mauysia, Shagga_80, Dodi, Spero, Kaja, Rucia, magdzia26, a-koczek, zbikowa, Effcia28, Strażaczka90, Ola_czeka, Pismak, kiti, Blondi22, aisa, Gunia, Kfjatus, plemniczka lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonko jeszcze raz gratuluję wam :-)

magdzia26, Strażaczka90, Ilona lubią tę wiadomość

‹‹ 4908 4909 4910 4911 4912 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ