plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle w dobrym momencie weszłam , Ilonko kochana gratulacje witamy na świecie Marcelka...teraz tylko wrzuć fotkę i będzie git
Plemniczko,słonko też witamy Kornelcię...swoją drogą w wolnej chwili musisz napisać nam jak Twój poród przebiegał...
A tak na marginesie,to kiedyś musicie (Ilonko i Plemniczko) poznać swoje dzieci z sobą...kto wie,może to pierwsza ovu para...hehehe,zapędziłam się?
Ja dopiero teraz mam chwilę, po moim ostatnim wejściu tu wyszła logopeda z gabinetu i już nie mogłam poczytać co tu u Was się dziś dzieje...swoją drogą może to i dobrze,bo głupio bym wyglądała płacząc ze śmiechu z Waszych postów na korytarzu,gdzie maaaaaaaaaasa ludzi bo są tu inne (bardziej oblegane) gabinety.AGA 30, magdzia26, a-koczek, Dodi, Strażaczka90, aisa, Kfjatus, Ilona, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Witamy świeżo upieczoną mamuśkę!!!!!
Ilonko, pięknie opowiedziane - szczególnie końcóweczka.
Bólu porodowego niestety nie da się uniknąć - no chyba że rzeczywiście ma się ZZO. Najważniejsze, że poród był szybki i dam sobie rękę uciąć, że nie minie kilka chwil, a tych bólów nie będziesz już nawet pamiętać, patrząc na różowego i mięciutkiego Marcelka
Dobrze, że obyło się bez żadnych komplikacji.
A MArcelek leniuszek, że nie chce ssaćAle pamiętaj że noworodek nawet całą pierwszą dobę (nawet niemal do dwóch!) może nic nie jeść bo ma zmagazynowane zapasy. Ale i tak trzeba namawiać go do ssania
Shagga_80, magdzia26, Rucia, a-koczek, Dodi, Spero, AGA 30, Ola_czeka, Pismak, aisa, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMauyś, też masz tak,że jak czytasz te relacje z porodu to przypomina Ci się (może nawet z łezką w oku) jak to my rodziłyśmy, dawno, dawno temu
?
Mało rzeczy jestem tak pewna,że to najpięknejszy moment w życiu (nawet poczęcie nie może się równać) i jestem równie pewna,że KAŻDA z Was pozna co to znaczy bóle porodowe
magdzia26, mauysia, a-koczek, Dodi, Spero, AGA 30, zbikowa, aisa, Gunia, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaaaaaaaaaa właśnie, Guniu wybacz że z tego wszystkiego zapomniałam Ci złożyć naaaaaaaaaajserdeczniejsze życzonka urodzinowe...no co? Może na początek życzę Ci,bóli porodowych
?
PS. Gdzie tort dla Guni??????magdzia26, Dodi, Spero, aisa, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Mauyś, też masz tak,że jak czytasz te relacje z porodu to przypomina Ci się (może nawet z łezką w oku) jak to my rodziłyśmy, dawno, dawno temu
?
Mało rzeczy jestem tak pewna,że to najpięknejszy moment w życiu (nawet poczęcie nie może się równać) i jestem równie pewna,że KAŻDA z Was pozna co to znaczy bóle porodowe
a-koczek, magdzia26, Spero, Dodi, Shagga_80, Gunia, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Aaaaaaaaaaa właśnie, Guniu wybacz że z tego wszystkiego zapomniałam Ci złożyć naaaaaaaaaajserdeczniejsze życzonka urodzinowe...no co? Może na początek życzę Ci,bóli porodowych
?
PS. Gdzie tort dla Guni??????Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny