X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję ci jeszcze raz !!! co do imienia żeś mnie wyprzedzila heheeh fajne imie niech wam synek Marcelek zdrowo chowa

magdzia26, Strażaczka90, Ilona lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale w dobrym momencie weszłam , Ilonko kochana gratulacje witamy na świecie Marcelka...teraz tylko wrzuć fotkę i będzie git :P

Plemniczko,słonko też witamy Kornelcię...swoją drogą w wolnej chwili musisz napisać nam jak Twój poród przebiegał...

A tak na marginesie,to kiedyś musicie (Ilonko i Plemniczko) poznać swoje dzieci z sobą...kto wie,może to pierwsza ovu para...hehehe,zapędziłam się :P ?

Ja dopiero teraz mam chwilę, po moim ostatnim wejściu tu wyszła logopeda z gabinetu i już nie mogłam poczytać co tu u Was się dziś dzieje...swoją drogą może to i dobrze,bo głupio bym wyglądała płacząc ze śmiechu z Waszych postów na korytarzu,gdzie maaaaaaaaaasa ludzi bo są tu inne (bardziej oblegane) gabinety.

AGA 30, magdzia26, a-koczek, Dodi, Strażaczka90, aisa, Kfjatus, Ilona, plemniczka lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz czekamy na zeznania Plemniczki hih i fotasy hihi

magdzia26 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy świeżo upieczoną mamuśkę!!!!!

Ilonko, pięknie opowiedziane - szczególnie końcóweczka.
    Bólu porodowego niestety nie da się uniknąć - no chyba że rzeczywiście ma się ZZO. Najważniejsze, że poród był szybki i dam sobie rękę uciąć, że nie minie kilka chwil, a tych bólów nie będziesz już nawet pamiętać, patrząc na różowego i mięciutkiego Marcelka :)
    Dobrze, że obyło się bez żadnych komplikacji.
    A MArcelek leniuszek, że nie chce ssać :) Ale pamiętaj że noworodek nawet całą pierwszą dobę (nawet niemal do dwóch!) może nic nie jeść bo ma zmagazynowane zapasy. Ale i tak trzeba namawiać go do ssania :)

Shagga_80, magdzia26, Rucia, a-koczek, Dodi, Spero, AGA 30, Ola_czeka, Pismak, aisa, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaju, a co - też myślałaś o Marcelku?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonko kochana gratulacje :D Maluszek pewnie nie chce jesć, bo ma zapas pokarmu jeszcze z brzucha :D Mój Leo dopiero po ponad 14 godzinach został przystawiony do piersi :)

Niesamowity dzień :D

Dodi, Spero, Kfjatus, Ilona, jeju lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauyś, też masz tak,że jak czytasz te relacje z porodu to przypomina Ci się (może nawet z łezką w oku) jak to my rodziłyśmy, dawno, dawno temu :) ?
    Mało rzeczy jestem tak pewna,że to najpięknejszy moment w życiu (nawet poczęcie nie może się równać :P ) i jestem równie pewna,że KAŻDA z Was pozna co to znaczy bóle porodowe :D

magdzia26, mauysia, a-koczek, Dodi, Spero, AGA 30, zbikowa, aisa, Gunia, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaaaaa właśnie, Guniu wybacz że z tego wszystkiego zapomniałam Ci złożyć naaaaaaaaaajserdeczniejsze życzonka urodzinowe...no co? Może na początek życzę Ci,bóli porodowych :) ?

PS. Gdzie tort dla Guni??????

magdzia26, Dodi, Spero, aisa, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejjj mnie nie bolało o.O

Gunia, Ilona, jeju lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkleiłabym tort dla Guni, ale moje centrum dowodzenia odmawia ostatnio posłuszeństwa :( Wiesza się co chwilę ;/ głupi komputer.

Gunia, jeju lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonko pięknie opowiedziałaś poród tylko rodzić aż sie popłakałam

magdzia26, Spero, Gunia, Ilona lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ejjj mnie nie bolało o.O
    Łeeeeeeeeeeeeee to musisz rodzić jeszcze raz :P Tak to się nie liczy :P

magdzia26, Spero, zbikowa, aisa, Gunia, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Mauyś, też masz tak,że jak czytasz te relacje z porodu to przypomina Ci się (może nawet z łezką w oku) jak to my rodziłyśmy, dawno, dawno temu :) ?
    Mało rzeczy jestem tak pewna,że to najpięknejszy moment w życiu (nawet poczęcie nie może się równać :P ) i jestem równie pewna,że KAŻDA z Was pozna co to znaczy bóle porodowe :D
    Tak, wpadłam nawet na pomysł, żeby na forum odszukać 26.09 i przeczytać sobie co tu wtedy naprodukowałam :)

a-koczek, magdzia26, Spero, Dodi, Shagga_80, Gunia, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Aaaaaaaaaaa właśnie, Guniu wybacz że z tego wszystkiego zapomniałam Ci złożyć naaaaaaaaaajserdeczniejsze życzonka urodzinowe...no co? Może na początek życzę Ci,bóli porodowych :) ?

PS. Gdzie tort dla Guni??????
    Jest na feju.

Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmienili wygląd imageshacka :(

jeju lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Łeeeeeeeeeeeeee to musisz rodzić jeszcze raz :P Tak to się nie liczy :P

Mam zakaz na półtora roku :)

magdzia26, a-koczek, Dodi, Strażaczka90, Kaja, Kfjatus, jeju lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia dasz radę po co czekać 1.5 roku

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eokv.jpg

Shagga_80, Spero, magdzia26, mauysia, Effcia28, AGA 30, zbikowa, a-koczek, Strażaczka90, Kaja, Pismak, Blondi22, aisa, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Mam zakaz na półtora roku :)
    Poczekamy :P

PS. Zmieniłam se suwaczki,a co :P Jakoś wiek w tygodniach bardziej mi się podoba :P

Dodi, Spero, magdzia26, Strażaczka90, aisa, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest i torciwo dla Guni.
    Jakoś przebrnęłam przez tego Imageshacka, choć nie było łatwo!

eoih.jpg

Dodi, magdzia26, Shagga_80, AGA 30, Spero, a-koczek, Strażaczka90, Kaja, Pismak, Blondi22, aisa, Gunia, Kfjatus, Ilona, jeju lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 4909 4910 4911 4912 4913 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ