X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję ci jeszcze raz !!! co do imienia żeś mnie wyprzedzila heheeh fajne imie niech wam synek Marcelek zdrowo chowa

magdzia26, Strażaczka90, Ilona lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale w dobrym momencie weszłam , Ilonko kochana gratulacje witamy na świecie Marcelka...teraz tylko wrzuć fotkę i będzie git :P

Plemniczko,słonko też witamy Kornelcię...swoją drogą w wolnej chwili musisz napisać nam jak Twój poród przebiegał...

A tak na marginesie,to kiedyś musicie (Ilonko i Plemniczko) poznać swoje dzieci z sobą...kto wie,może to pierwsza ovu para...hehehe,zapędziłam się :P ?

Ja dopiero teraz mam chwilę, po moim ostatnim wejściu tu wyszła logopeda z gabinetu i już nie mogłam poczytać co tu u Was się dziś dzieje...swoją drogą może to i dobrze,bo głupio bym wyglądała płacząc ze śmiechu z Waszych postów na korytarzu,gdzie maaaaaaaaaasa ludzi bo są tu inne (bardziej oblegane) gabinety.

AGA 30, magdzia26, a-koczek, Dodi, Strażaczka90, aisa, Kfjatus, Ilona, plemniczka lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz czekamy na zeznania Plemniczki hih i fotasy hihi

magdzia26 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy świeżo upieczoną mamuśkę!!!!!

Ilonko, pięknie opowiedziane - szczególnie końcóweczka.
    Bólu porodowego niestety nie da się uniknąć - no chyba że rzeczywiście ma się ZZO. Najważniejsze, że poród był szybki i dam sobie rękę uciąć, że nie minie kilka chwil, a tych bólów nie będziesz już nawet pamiętać, patrząc na różowego i mięciutkiego Marcelka :)
    Dobrze, że obyło się bez żadnych komplikacji.
    A MArcelek leniuszek, że nie chce ssać :) Ale pamiętaj że noworodek nawet całą pierwszą dobę (nawet niemal do dwóch!) może nic nie jeść bo ma zmagazynowane zapasy. Ale i tak trzeba namawiać go do ssania :)

Shagga_80, magdzia26, Rucia, a-koczek, Dodi, Spero, AGA 30, Ola_czeka, Pismak, aisa, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaju, a co - też myślałaś o Marcelku?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonko kochana gratulacje :D Maluszek pewnie nie chce jesć, bo ma zapas pokarmu jeszcze z brzucha :D Mój Leo dopiero po ponad 14 godzinach został przystawiony do piersi :)

Niesamowity dzień :D

Dodi, Spero, Kfjatus, Ilona, jeju lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauyś, też masz tak,że jak czytasz te relacje z porodu to przypomina Ci się (może nawet z łezką w oku) jak to my rodziłyśmy, dawno, dawno temu :) ?
    Mało rzeczy jestem tak pewna,że to najpięknejszy moment w życiu (nawet poczęcie nie może się równać :P ) i jestem równie pewna,że KAŻDA z Was pozna co to znaczy bóle porodowe :D

magdzia26, mauysia, a-koczek, Dodi, Spero, AGA 30, zbikowa, aisa, Gunia, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaaaaa właśnie, Guniu wybacz że z tego wszystkiego zapomniałam Ci złożyć naaaaaaaaaajserdeczniejsze życzonka urodzinowe...no co? Może na początek życzę Ci,bóli porodowych :) ?

PS. Gdzie tort dla Guni??????

magdzia26, Dodi, Spero, aisa, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejjj mnie nie bolało o.O

Gunia, Ilona, jeju lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkleiłabym tort dla Guni, ale moje centrum dowodzenia odmawia ostatnio posłuszeństwa :( Wiesza się co chwilę ;/ głupi komputer.

Gunia, jeju lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonko pięknie opowiedziałaś poród tylko rodzić aż sie popłakałam

magdzia26, Spero, Gunia, Ilona lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ejjj mnie nie bolało o.O
    Łeeeeeeeeeeeeee to musisz rodzić jeszcze raz :P Tak to się nie liczy :P

magdzia26, Spero, zbikowa, aisa, Gunia, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Mauyś, też masz tak,że jak czytasz te relacje z porodu to przypomina Ci się (może nawet z łezką w oku) jak to my rodziłyśmy, dawno, dawno temu :) ?
    Mało rzeczy jestem tak pewna,że to najpięknejszy moment w życiu (nawet poczęcie nie może się równać :P ) i jestem równie pewna,że KAŻDA z Was pozna co to znaczy bóle porodowe :D
    Tak, wpadłam nawet na pomysł, żeby na forum odszukać 26.09 i przeczytać sobie co tu wtedy naprodukowałam :)

a-koczek, magdzia26, Spero, Dodi, Shagga_80, Gunia, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Aaaaaaaaaaa właśnie, Guniu wybacz że z tego wszystkiego zapomniałam Ci złożyć naaaaaaaaaajserdeczniejsze życzonka urodzinowe...no co? Może na początek życzę Ci,bóli porodowych :) ?

PS. Gdzie tort dla Guni??????
    Jest na feju.

Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmienili wygląd imageshacka :(

jeju lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Łeeeeeeeeeeeeee to musisz rodzić jeszcze raz :P Tak to się nie liczy :P

Mam zakaz na półtora roku :)

magdzia26, a-koczek, Dodi, Strażaczka90, Kaja, Kfjatus, jeju lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia dasz radę po co czekać 1.5 roku

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eokv.jpg

Shagga_80, Spero, magdzia26, mauysia, Effcia28, AGA 30, zbikowa, a-koczek, Strażaczka90, Kaja, Pismak, Blondi22, aisa, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Mam zakaz na półtora roku :)
    Poczekamy :P

PS. Zmieniłam se suwaczki,a co :P Jakoś wiek w tygodniach bardziej mi się podoba :P

Dodi, Spero, magdzia26, Strażaczka90, aisa, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest i torciwo dla Guni.
    Jakoś przebrnęłam przez tego Imageshacka, choć nie było łatwo!

eoih.jpg

Dodi, magdzia26, Shagga_80, AGA 30, Spero, a-koczek, Strażaczka90, Kaja, Pismak, Blondi22, aisa, Gunia, Kfjatus, Ilona, jeju lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 4909 4910 4911 4912 4913 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ