plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
jesteście pozytywnie ebnięte jak zawsze...
Rutek jest boskiiiiiiiii
Miłego dnia życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 12:04
AGA 30, Rucia, magdzia26, Pismak, Kfjatus, a-koczek, Spero, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:
Japie...doleRucia, Dodi, Pismak, Blondi22, Spero, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lecę robić jakieś ciasto...kurka nie zalapalam sie na zagadki:) byłam 6razy w sklepie dzisiaj:/ bo albo mleka zapomnialam kupić albo żelatyny galaretki itp:/ a mój M dalej chory...kur... Mnie sie nie posłuchał ale jak mamusia kazała iść wczoraj do lekarza to poleciał...potem dzwoniła jak do 9letniego chłopczyka u kazała w lozeczku leżeć przez dwa dni...ale co najlepsze? Wypomnialam mu to i niech dalej mamusi słucha.dostał L4 do poniedziałku bo na krtan mu zeszlo...I na L 4 ma wpisana 1 że musi leżeć
a od rana już u mechanika był...
Ruciu ale z Lea przystojniacha mrałWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 12:10
-
nick nieaktualny
-
aż się zgorszyłam jak to powiedziałam
powiedz młodej, że nam nie przystoi tak mówić
ja zbieram swoje zabawki i zmieniam piaskownicę
wiem, wiem, że mi też nic nie brakuje
jadę do mamy, narciochy
nie mogłam się powstrzymać buahhhhaaa
idę bo się posikam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 12:10
AGA 30, Rucia, Pismak, magdzia26, Blondi22, a-koczek, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wariatki
Aga a Ty to system rozwalasz normalnieJak tak jutro w robocie będzie to od razu kierownikiem zostaniesz
AGA 30, Dodi, magdzia26, Spero, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Pewnie wyglądamy zabawnie jak i ty he he
Żałuj że nie widziałaś mojej miny jak to wymówiłam, i gdy skapnęłam się o co chodzi. Czego ona się uczy ?AGA 30, Pismak, Dodi, Kfjatus, magdzia26, a-koczek, Spero, aisa, Shagga_80, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny