plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja gratki będzie syn i niech dalej zdrowo rośnie
Kaja, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
Hej
Dobrze, że mam neta w tel bo powiem wam, że kiedy nie karmię i nie miziam małego to mam co innego do roboty. Czytam was i nie mogę że śmiechu. Jesteście niemożliwe
U nas okejKarmię, mały wsuwa jest ok, trochę boli ale kiedyś przestanie. Narazie jestem pełną optymizmu i przeszczesliwa
Effciu też miałam taką zgagę, ale jeszcze trochę i minie. Mi minęła tak z 1,5 tyg przed porodem, malutki zszedł niżej.
Kaja fajnie że wizyta udanaja też znam Pana o magicznym nazwisku na F, tylko jest dyrektorem banku a nie ginekologiem.
Blondi u Ciebie jak rozwarcie na 2cm to tylko też patrzeć jak Cię chwyci
Pozdrawiam was serdecznieEffcia28, Pismak, kiti, Rucia, AGA 30, Strażaczka90, Spero, Kfjatus, a-koczek, aisa, magdzia26, Dodi, Blondi22, mauysia, jeju, Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyWitam w pochmurne popołudnie, widzę że tu wesoło, w każdym razie ruch duży więc zabieram się za czytanie
jedyne co mi wpadło w oko to że syn u Kaji?? Gratulacje ! ale od początku był RoczekStrażaczka90, magdzia26, Dodi, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
wiecie co i mnie sie dzien porodu przesunął na 20 maja ,aha Roczek waży 502g i rosnie chyba szybko bo 8 stycznia ważył 416g , a co do porodu czemu te dni tak sie przesuwają czy któraś mi to wytlumaczy jak wstepnie bylo na 11 maja , a teraz 20 maja nie kumam bazy!!!
a-koczek, Ilona lubią tę wiadomość
-
Spero wrote:Witam w pochmurne popołudnie, widzę że tu wesoło, w każdym razie ruch duży więc zabieram się za czytanie
jedyne co mi wpadło w oko to że syn u Kaji?? Gratulacje ! ale od początku był Roczek
no tu masz rację w 1000% ze Roczkiem nazwalammtak z paly i tak zostało heheeh , ale najważniejsze ze zdrowy !!Strażaczka90, Spero, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:wiecie co i mnie sie dzien porodu przesunął na 20 maja ,aha Roczek waży 502g i rosnie chyba szybko bo 8 stycznia ważył 416g , a co do porodu czemu te dni tak sie przesuwają czy któraś mi to wytlumaczy jak wstepnie bylo na 11 maja , a teraz 20 maja nie kumam bazy!!!
kiti, aisa, magdzia26, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:No to mamy następnego jajowca
Jak ja jutro będę w tej pracy funkcjonować ?
Będę mocno zaciskać kciukii mam nadzieję, że plecki wytrzymają .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 17:31
AGA 30, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynoo ładnie naskrobałyście, ładnie
to teraz tak:
Mauysiu, mam nadzieję, że Heniutek szybko wyzdrowieje :*
Rucia, ale ta Twoja Kinia jest już dorosła i odpowiedzialna! na pewno masz w niej dużo oparcia. Niesamowite, jestem pod ogromnym wrażeniem
Aga wyniki masz super, nie daj się grypie. trzymam kciuki za wielki dzień
bałwan zajebiaszczy, ale zając mniej mi się podoba. skoro teraz nie ma zimy, to już nie chciałabym jej w kwietniu jak rok temu.
Iii Miszczem motywowania zostaje..... tak jest Aleksandro Gratulacje!
2 film bym zgadłaale @ nie lubię
Rutka! co wy za geny macie?! nie wierzę normalnie, przecież to nie możliwe, żeby mieć dwoje pięknych, uzdolnionych i mądrych dzieci (Leoś już wygląda na geniusza).
Kfjatku olej pracę do 65 roku życia jeszcze Ci daleko, napracujesz się
Kaju oczywiście, że najważneijsze że maluch jest zdrowy. Cieszę się bardzo
u mnie dziś w sumie nudy, dzień przed mikroskopem spędzony, a teraz muszę coś pozakuwać bo jutro egzaminwięc chyba tymczasem borem lasem będę zaglądać
a-koczek, Kaja, Rucia, Pismak, aisa, magdzia26, Ola_czeka, Dodi, mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość