plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga a co ty taki spioch jesteś co ci ???
A pewnie przez tą pogodę szaro buro za oknem to spać się chce
Spałabym i jadła spała i jadła na zmianę he he idzie @ durzymi krokami
Jem właśnie makaron z marmoladą normalnie jak za dzieckamagdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:A może chcę się wyspać na zapas jak będę wstawać potem do pracy he he he
Na zapas sie nie wyspisz , a masz jak w banku , ze będziesz sie budzic co godzina hehehe ja tak mam jak zaczynam nową pracę -
nick nieaktualnyKaja wrote:Na zapas sie nie wyspisz , a masz jak w banku , ze będziesz sie budzic co godzina hehehe ja tak mam jak zaczynam nową pracę
Wiem wiem że dziś nocka z głowy a jutro pobudka o 6 dopiero bo na 8 mam tam być
E tam jestem twarda dam radę co mi tamRucia, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Aga sorki nie doczytałam, kiedy testujesz? daj mi adres na priv to podeśle Ci szczęśliwe testy od Aisy
Kochana ja nawet nie zdążę pomyśleć o teście a krew mnie zaleje
Bo przyjdzie wyjątkowo szybko przez prace bo stres i wogóle robi swoje więc w sobote bedę już pływać z pewnością -
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Jak któraś ma ochotę to piszcie na priv, wyślę je pierwszej osobie która zostawi mi adres.
buziaki
Ja mam 3 w szufladzie i leżą już chyba rok bo nie ma okazji żeby je wykorzystać
Ale dzięki zbiku "-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 18:34
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Spałabym i jadła spała i jadła na zmianę he he idzie @ durzymi krokami
Jem właśnie makaron z marmoladą normalnie jak za dzieckawg mnie
Właśnie mi się skojarzylo ze ostatnio robiłam kaszke manna na mleku ehhh kiedy ja ją jadłam chyba jak miałam 10 latpyszotka a dzisiaj makaron na mleczko
może ja się w dziecko zmieniam z tego wszystkiego
AGA 30, Strażaczka90, a-koczek, Dodi, Spero, Rucia lubią tę wiadomość