plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny, nie wiem czy robić test, czy to nie ma sensu...temp w pochwie 37 stopni, od trzech dni powinnam mieć okres, a mam tylko plamienie, bardzo skąpe. Nigdy wcześniej nie plamiłam, jak dostawałam okres to od razu bardzo mocne krwawienie. Ostatni stosunek miałam 5 stycznia, czy to możliwe żeby już coś tam się szykowało?Poza tym zero objawów - ani ciążowych ani zapowiadających okres - piersi normalne, nie boli w krzyżu ani jajniki... Rok temu bardzo się staraliśmy i nic nie wychodziło przez 4 miesiące, potem starania odłożyliśmy, bo nam się życie pokomplikowało...teraz mąż wyjechał za granice, właśnie ostatni ( pożegnalny) seks był 5 stycznia, no jeszcze wcześniej 4tego. Trudno mi określić teraz czy może zaskoczyło, bo nie obserowowałam siebie od dawna...
-
nick nieaktualnyHej Baby, nadrobiłam czytanie...masakra ile Wy naprodukowałyście....ale się uśmiałam
Papier w dole rządzi
No i kalambury Olki....że też nie wpadłam do Was wtedy, miałam dziś takie straszne nerwy,że przydałoby się rozluźnić się ...ehhhh,no cóż zrobić,chyba nie będzie dane mi pochwalić się Wam tym czym miałam się chwalić,bo dostałam dziś złe wieści...ehhh...tyle ode mnie.
Mauysiu,a wizyta Teścia jak zwykle bez większych emocjiOdniosłam wrażenie,że przebywająca na obczyźnie Teściowa dziurę Mu wierciła w brzuchu,żeby wybrał się do nas...ogólnie nie było najgorzej, nawet poświęcił chwilę naszym dzieciom,jakoś zwykle jest bardziej obojętny...więc nie było najgorzej...gorzej,że przyszedł ze swoim ukochanym wnuczkiem,którego ja nie trawię...ale wytrzymałam te 2 godziny
No i chłopcy dostali nawet nawet fajne ciuszki z 5-10-15....dzięki Bogu,że u nas "na wsi" otworzyli ten sklep to pierwszy raz w ogóle od kogokolwiek z Ich rodziny dostała ubrania nawet w moim stylu...jest szansa,że założe dzieciakom kiedyś
a-koczek, Spero, Rucia, magdzia26, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:No to co nam tu ściemnia???
Effcia28, Kfjatus, magdzia26, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHELOŁ JESTEM PIERWSZA
Cześć laseczki no ja juz po kąpaniu czekam na kafe aż się zrobi
Eh spałam może 3 godziny ale jak wrócę do domu do jak sie walnę pewnie prosto do laptopa i będę pisać co i jak
Trzymajta kciuki za mnie i mój kręgosłup
Miłego dzionkamauysia, a-koczek, Kfjatus, Rucia, Kaja, magdzia26, aisa, Blondi22, Effcia28, Pismak, Shagga_80, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny36 min z kąpielą i gotowa do wyjścia
Pierwsza rzecz obciąć włosy bo już dlugo trzeba je układać a będzie 10 min więcej snu he he:D
Dopijam kafe i lecę
Nareczka wiertareczkaa-koczek, Kfjatus, Kaja, magdzia26, aisa, Blondi22, Pismak, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Shaggu przynajmniej dziadek odbebnil wizyte i pewnie go przez ok pol roku- rok nie bedziesz goscic
Mauys :*
Aga kciuki zacisniete! Powodzenia kobieto
Wstalam, taz mi sie glupoty snily - tak jakby gonili mnie chinczycy bo na handelciekawe... Jesli sny sa odbiciem naszej podswiadomosci to chyba mam problem i powinnam sobie wspolczuc... A poza tym to jest mi mega niedobrze
nawet sniadania nie zjadlam prawie wcale
Milego dnia :*Shagga_80, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Shaggi - mam aparat Nikon D5000. Mężu kupił sobie kiedyś żeby mieć jakieś hobby, ale mu nie szło i dał mi go w prezencieSuwaczki dodawałam bez zdjeć, za każdym razem jak generuje nowe, to wyskakują mi 2 dni do tyłu
Leoś na dzień dzisiejszy ma 1 miesiąc, 3 tygodnie i 5 dni.
Speruś - mam taką pomoc od Kini, że chyba do końca życia się jej nie odwdzięczę. Wczoraj znowu go kąpała z pomocą taty, a ja oglądałam TV
Mayuś - buziak w czółko dla chorowitka
Aga - wirtualny kopniak w dupe na szczęście
Kfjatus urodziny ma w maju a imieniny w lipcu-> to akurat znam na pamięć.
Koczku - ja też miałam niezłe sny, zwłaszcza teraz nad ranem. Chyba chce mi się coś od P.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 07:55
a-koczek, magdzia26, mauysia, aisa, Blondi22, Pismak, Kfjatus, Shagga_80, Dodi, Spero, AGA 30, jeju lubią tę wiadomość
-
Ruciu ja sny miała ale bardziej podobne do spero. Mi sie sniło ze niby był stan wojenny ruscy czołgami jeździli i nam pomagali a nasi zołnierze chcieli nas złapac i do więzienia wsadzić ale w koncupod osłona ruskiego czołgu dostałyśmy sie do kościoła a tam pełno arabek i mówią mi ze wystapię w przedstawieniu madagaskar.
magdzia26, Rucia, mauysia, Dodi, Spero, AGA 30 lubią tę wiadomość