plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć lachony !!!
Kafajtus Cześć
Aga nadstaw pośladki wale mocno , aby 1 dzien w pracy wszedł ci na dobre hihi
Małysz wes młodego kuruj
Rucia no Twoja Kina to obrotna mała kobietka daje mamusi odpocząć sie chwali!!!
no i oczywiście dlasza amnezja a mialam dużo do nastukania ehhh...
ps. Blondi rodzisz ty ?
nick nieaktualny, magdzia26, mauysia, aisa, Blondi22, Kfjatus, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Ruciu ja sny miała ale bardziej podobne do spero. Mi sie sniło ze niby był stan wojenny ruscy czołgami jeździli i nam pomagali a nasi zołnierze chcieli nas złapac i do więzienia wsadzić ale w koncupod osłona ruskiego czołgu dostałyśmy sie do kościoła a tam pełno arabek i mówią mi ze wystapię w przedstawieniu madagaskar.
I takie sny masz po naleśnikach?
za dużo słodkiego przed snem
magdzia26, a-koczek, Dodi, nick nieaktualny, Kfjatus, jeju lubią tę wiadomość
-
poczekam na poród Blondi bo chyba mnie wystawiłaa-koczek wrote:Madzia a ty się bierz za testowanie. Bo dawno fasolki nie było

poza tym strasznie nie lubię widoku jednej kreski więc parę dni mnie nie zbawi
Blondi22, Effcia28, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ale psze pani, ja mam usprawiedliwienie! A dziś z moją percepcją może być jeszcze gorzej, bo strasznie mało spałamKfjatus wrote:Uciekam do pracy.
Dzień dobry
Mayuś czytaj ze zrozumieniem, bo będzie 1 następnym razem i wezwę rodziców
Dobrego dnia
Kfjatus, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Speruś, Koczuś niezłe macie sny
za dużo filmów i słodyczy 
mnie za to od paru dni budzi pęcherz punkt 5 rano
45 min przed budzikiem a później nie mogę już usnąć i chodzę jak zombie cały dzień....
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Dobry!
Agb, kopniak na szczęście!
Udziela mi się pozytywne nastawienie Agi
Magdzia, Twój wykres mówi sam za siebie, ale jak chcesz poczekać to czekamy..
Shagga, wizyta teścia za Tobą i to najważniejsze. Szkoda, że nie wyszło to coś co miało wyjść..
Kaja, fajnie że ź Roczkiem wszystko ok. Date masz na później bo może zagnieżdżenie było później, a poprzednia data była pewnie z pierwszego dnia ostatniej @. A że u Ciebie cykl dłuższy był to pewnie stąd przesunięcie.
U mnie nadal brak śniegu, za to wieje że masakra..
Miłego dnia
magdzia26, Kaja, Effcia28, Kfjatus, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Asia Cześć!!! Pewnie tak jest z tymi dniami porodu , ale moj m i tak obstawia 5 maja hehehe no ja tam sie śmieje , ale nie nastawiam na nic !!
kochana tak teskinsz za sniegiem ??ja to tylko sie martwię , ze spadnie bo i tak juz jest po świętach , a w dzisiejszych czasach w Ferie dzieci spędzają w domu przed kompem hehehe wiec im snieg nie potrzebny tak jak nam kiedys sama Frajda hihi
a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość
-
jak narazie nic sie nie zapowiada chociarz rano mala tak zaczyla odpychac sie nozkami ze isc nie moglam i myslalam ze dzis juz coś bedzie ale chyba jednak niemagdzia26 wrote:poczekam na poród Blondi bo chyba mnie wystawiła

poza tym strasznie nie lubię widoku jednej kreski więc parę dni mnie nie zbawi
magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

[/link]

[/url]