plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć lachony !!!
Kafajtus Cześć
Aga nadstaw pośladki wale mocno , aby 1 dzien w pracy wszedł ci na dobre hihi
Małysz wes młodego kuruj
Rucia no Twoja Kina to obrotna mała kobietka daje mamusi odpocząć sie chwali!!!
no i oczywiście dlasza amnezja a mialam dużo do nastukania ehhh...
ps. Blondi rodzisz ty ?Rucia, magdzia26, mauysia, aisa, Blondi22, Kfjatus, Dodi, Spero, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Ruciu ja sny miała ale bardziej podobne do spero. Mi sie sniło ze niby był stan wojenny ruscy czołgami jeździli i nam pomagali a nasi zołnierze chcieli nas złapac i do więzienia wsadzić ale w koncupod osłona ruskiego czołgu dostałyśmy sie do kościoła a tam pełno arabek i mówią mi ze wystapię w przedstawieniu madagaskar.
I takie sny masz po naleśnikach?za dużo słodkiego przed snem
magdzia26, a-koczek, Dodi, AGA 30, Kfjatus, jeju lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Madzia a ty się bierz za testowanie. Bo dawno fasolki nie było
poza tym strasznie nie lubię widoku jednej kreski więc parę dni mnie nie zbawiBlondi22, Effcia28, Dodi, Shagga_80, Spero, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Uciekam do pracy.
Dzień dobry
Mayuś czytaj ze zrozumieniem, bo będzie 1 następnym razem i wezwę rodziców
Dobrego dniaKfjatus, Dodi, Shagga_80, Spero, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Dobry!
Agb, kopniak na szczęście!
Udziela mi się pozytywne nastawienie Agi
Magdzia, Twój wykres mówi sam za siebie, ale jak chcesz poczekać to czekamy..
Shagga, wizyta teścia za Tobą i to najważniejsze. Szkoda, że nie wyszło to coś co miało wyjść..
Kaja, fajnie że ź Roczkiem wszystko ok. Date masz na później bo może zagnieżdżenie było później, a poprzednia data była pewnie z pierwszego dnia ostatniej @. A że u Ciebie cykl dłuższy był to pewnie stąd przesunięcie.
U mnie nadal brak śniegu, za to wieje że masakra..
Miłego dniamagdzia26, Kaja, Effcia28, Kfjatus, Dodi, Shagga_80, Spero, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Asia Cześć!!! Pewnie tak jest z tymi dniami porodu , ale moj m i tak obstawia 5 maja hehehe no ja tam sie śmieje , ale nie nastawiam na nic !!
kochana tak teskinsz za sniegiem ??ja to tylko sie martwię , ze spadnie bo i tak juz jest po świętach , a w dzisiejszych czasach w Ferie dzieci spędzają w domu przed kompem hehehe wiec im snieg nie potrzebny tak jak nam kiedys sama Frajda hihia-koczek, Dodi lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:poczekam na poród Blondi bo chyba mnie wystawiła
poza tym strasznie nie lubię widoku jednej kreski więc parę dni mnie nie zbawimagdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość