plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:a jak tam u Ciebie Strażaczko sytuacja wygląda
?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 14:26
-
magdzia26 wrote:czyli dzisiaj wolne masz
???
mam nadzieję że @ nie przyleziemasz rację poczekaj jak uznasz że jesteś gotowa to wtedy teścik
( co oczywiście było już po prasowane) ;)wczoraj mnie kusiło ale dzis już nie:) poczekam do małpy:) Ciesze się że nie mam żadnych takich objawów ciążowych jak w poprzednim cyklu:) skończyły się urojenia:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 14:32
-
no ja miałam apogeum urojeń w tym cyklu tak jak pisałam jeszcze przed testowaniem zaczęłam widzieć tą "kreską na brzuchu" dziewczyny pisały ze ona dopiero później się pojawia, jeżeli wogóle jest ...
najlepsze jest to że ja ją nadal widzęwięc sama nie wiem o co z nią chodzi
Strażaczka90, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:no ja miałam apogeum urojeń w tym cyklu tak jak pisałam jeszcze przed testowaniem zaczęłam widzieć tą "kreską na brzuchu" dziewczyny pisały ze ona dopiero później się pojawia, jeżeli wogóle jest ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 14:37
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Madzia no to zostało ci tylko dwie godziny do wizyty szybko zleci i mów mu wszystko co cię boli lub niepokoji ......ja mówiłam wszystko .....i od połowy listopada na L4 poszłam
Strażaczka90, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:no ja miałam apogeum urojeń w tym cyklu tak jak pisałam jeszcze przed testowaniem zaczęłam widzieć tą "kreską na brzuchu" dziewczyny pisały ze ona dopiero później się pojawia, jeżeli wogóle jest ...
a ja na razie nie mam tej kreski hihi ale za to dorobilam się mojego pierwszego roztepa w życiu w okolicach pęka
magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Madzia no to zostało ci tylko dwie godziny do wizyty szybko zleci i mów mu wszystko co cię boli lub niepokoji ......ja mówiłam wszystko .....i od połowy listopada na L4 poszłam
-
Kaja wrote:Madzia polubilas mojego roztepa buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
poza tym może to nie rozstęp
jak nie miałas nigdy to skąd wiesz
???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 14:48
-
Kaja wrote:Madzia polubilas mojego roztepa buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
no ja jednak mam rozstęp..na języku od pyskowania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 14:49
Dodi lubi tę wiadomość